Avene Spumă de protecție solară SPF 50 cu ecran mineral - recenzie

Alergie

Bună ziua tuturor! Această cremă, cu un factor de protecție ridicat, am luat pentru vară.

Producătorul scrie că acest instrument este potrivit pentru pielea sensibilă și hipersensibilă, precum și pentru pielea atopică a copiilor, adulților, protecția cicatricilor și cicatricelor proaspete, după intervenții chirurgicale și proceduri dermatologice. Hipoalergenic, non-comedogenic. Fără arome și filtre chimice.

Deschiderea tubului, am fost neplăcut surprinsă de culoarea brună pe care o are această cremă. Am ezitat mult timp înainte de a-mi aplica fața, a examinat-o, a mirosit-o... De aceea m-am întins. Ei bine, m-am obișnuit cu faptul că crema ar trebui să aibă o nuanță albă sau bej, lăptoasă. Dar nu atât de întunecat. Și deci, am decis în cele din urmă și a pus-o pe obraji))

Trebuie să spun că pielea mea este mai degrabă tăbăcită, crema aplicată a fost distribuită în mod normal, dar această nuanță maro sa dovedit a fi ușor mai ușoară decât tonul curent și a pus o mască vizibilă. Chiar mi-am pus întrebarea, nu m-am încurcat la farmacie? Poate, în loc de o cremă, a prins o cremă de bronzare sau o unealtă tonală? Dar pe cutie este scrisă în alb-negru - protecție solară. Prin urmare, nu poate exista nici o eroare))

După ce am stat puțin înainte de oglindă, am început să o spăl cu ajutorul soluției micelle Aven. Tampoanele de bumbac aveau aceeași culoare maro ca și crema însăși. După cum înțelegeți, nu am purtat această cremă pe piele. Nu pot spune despre proprietățile sale de mascare, pentru că nu am nimic de mascat, dar este destul de probabil să mascheze mici imperfecțiuni și chiar poate fi intenționat de producător (dar atunci de ce nu scrie despre asta oriunde?). Am încercat să-mi acoperez vânătaia pe picior cu această cremă, și chiar dacă se lăsase (destul de puțin), era încă vizibilă, ca și înainte.

În general, am decis să o amânăm până la sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie. Poate că pe piele complet arsă ar fi mai naturală...

Comentariul Feedback este de ajutor? Da 26 · Nu 18

Totul despre protecția solară Avene

Compania Avene a apărut pe piața cosmetologiei destul de recent, cu aproximativ 30 de ani în urmă. În ciuda vârstei sale, ea a devenit deja una dintre cele mai mari companii de cosmetică din lume și a câștigat inima multor oameni din întreaga lume. Firma își are startul de la Centrul de hidroterapie din apropierea satului Aven din Franța, unde a început să-și desfășoare experimentele. Apele din aceste locuri s-au dovedit a fi vindecări pentru piele, care atrage oameni din întreaga lume. În timpul istoriei sale scurte, Avene a reușit să elibereze un număr mare de produse cosmetice diferite pentru îngrijirea pielii. Inclusiv o linie de instrumente pentru bronzare. Acesta include 3 serii dintr-o dată, astfel încât toată lumea să poată alege ceva cel mai potrivit pentru ei înșiși.

De la sfârșitul secolului al XIX-lea, Centrul de hidroterapie este o comoară națională a Franței, dar experții din Avene încă au primit permisiunea de a efectua experimente.

Caracteristicile liniei de protectie solara Avene

Principala caracteristică a cremelor acestei companii franceze este folosirea apei provenite din vindecarea surselor hidrotermale la baza produselor sale. Experții companiei au dovedit proprietățile sale utile. Compoziția apei include multe minerale de origine naturală. Este cu siguranță mai bună decât îmbogățirea artificială a apei. Tratamentul termic la temperaturi înalte și filtrarea prin multe formațiuni subterane îmbunătățesc calitatea apei în etapa inițială. Pentru produsele destinate să protejeze și să vindece pielea, un astfel de ingredient este un avantaj puternic față de concurenți. În plus, produsele Avene au o serie de alte caracteristici:

 • protecție puternică împotriva tuturor tipurilor de raze;
 • are proprietăți de hidratare;
 • potrivită pentru persoanele cu alergii;
 • consistența oferind balsam ușor de pus.

Un astfel de set impresionant în tandem cu ingrediente unice a permis produselor să protejeze pielea de soarele Avene pentru a câștiga rapid un nume pentru ei înșiși.

specie

Produsele de protecție solară de la această companie cosmetică au 3 linii diferite. Seria așa-numită "albă" este concepută pentru o piele extrem de sensibilă. "Orange" - balsamuri pentru acoperire normală și insensibilă. Ultima serie include produse anti-UV pentru bronzare.

SPF-50 cu un complex mineral pentru zone speciale

Primul reprezentant al liniei "albe" este o cremă pentru zonele cele mai sensibile ale pielii deja delicate. Absența suplimentelor grele reduce riscul de alergii la utilizarea acestui produs. Indicele de filtrare UV ridicat va oferi protecție fiabilă pentru toate tipurile de piele. Iar conținutul de minerale reflexive suplimentare va spori proprietățile protectoare. Lista completă a specificațiilor pentru această cremă este după cum urmează:

 • nivel ridicat de protecție;
 • potrivită pentru pielea sensibilă și decolteu;
 • conține minerale de origine naturală;
 • hipoalergenic;
 • ușor de aplicat.

În prezența unei astfel de lista de avantaje este de așteptat prețul transcendental. Cu toate acestea, nu este cazul. Având în vedere cheltuielile nesemnificative, este destul de o cumpărare justificată.

Această opțiune nu este concepută exclusiv pentru persoanele cu piele sensibilă. Este perfect pentru cei care nu doresc să bronzeze, dar iubește să stea în soare.

SPF-50 cu ecran mineral

Al doilea reprezentant al liniei "albe". Acest lucru înseamnă pentru tot corpul și nu doar pentru site-uri blânde. Are un grad de protecție puțin mai scăzut, dar totuși aparține clasei de agenți pentru derma delicată. Conține un complex de antioxidanți, deci are capacitatea de a încetini îmbătrânirea celulelor. Protejează de orice tip de lumină solară. Convenabilitatea în desen este prevăzută cu textura densă, dar cu aer. Este necesar să se distribuie crema cu un strat subțire uniform, în caz contrar pot rămâne urme albe. În general, accentul poate fi determinat de următoarele puncte:

 • clasa de protecție ridicată;
 • prezența componentelor de vindecare și analgezice;
 • protejează de orice lumină solară;
 • ușurința aplicării;
 • consum redus;

SPF-50 pe bază de apă termică pentru pielea sensibilă

Acesta este un reprezentant al liniei "Orange" de hipersensibilitate normală a pielii. Are o protecție eficientă, dar această opțiune este greu potrivită pentru o acoperire hipersensibilă sau bolnavă. Conținutul de antioxidanți se bucură, de asemenea, de multe. Unul dintre principalele avantaje ale acestui balsam este structura sa non-grasa. Mulți oameni se simt neplăcuți să-și simtă grăsimea corporală, cu un film uleios. Tehnicile moderne de fabricare Avene permit eliminarea acestei probleme. Proprietățile acestui produs includ:

 • structură non-grasă;
 • protecție puternică;
 • reducerea iritației;
 • încetinirea moartea celulelor pielii;
 • are o metodă proprie de filtrare a razelor.

Structura uleioasă a celor mai multe produse de bronzare nu le permite să fie utilizate împreună cu machiajul. Aplicarea corectă a unei creme cu o structură non-grasă poate rezolva această problemă, dar numai dacă există o ușoară machiaj. Un număr mare de produse cosmetice nu se vor alimenta cu nici o cremă.

Thermal spf-30

Următorul reprezentant al liniei este o versiune simplificată a cremei anterioare. Având un indice mai mic, SPF-30 este potrivit pentru proprietarii unui bronz mic. În multe privințe, este similar cu cel din anii precedenți. Oferă un bronz mai profund. Nu este potrivit pentru persoanele cu piele sensibilă. Caracteristicile acestui balsam sunt:

 • un bronz mai profund comparativ cu un indice SPF mare;
 • nu conține conservanți dăunători;
 • are o textura cu grasime redusa;
 • protejează împotriva iritației.

Thermal spf-20

Câștigătorul celui mai mic index de rezistență la radiații UV analizat aici. Aceste creme nu sunt destinate pentru prima zi de bronzare. Ele sunt folosite pentru a obține un ton mai întunecat, chiar și a pielii. Cu toate acestea, SPF-20 încă protejează pielea de spectrele A și B și are proprietăți de vindecare. Caracteristicile SPF-20 din Avene:

 • bronz întunecat;
 • protecție împotriva oricăror tipuri de raze;
 • nivelul mediu de protecție;
 • vindecarea microtraumelor și a fisurilor din piele.

Universal avtobronzant

Acest instrument nu se aplică pentru produsele de protecție solară, deoarece este un auto-tan. Crema asigură o acoperire uniformă fără pete. Tent este obținut natural, după acest bronz. Dar când alegeți o astfel de cale, nu este necesar să vă testați corpul pentru toleranță la lumina puternică a soarelui. Lista completă a proprietăților avtobronzant include:

 • acoperire netedă;
 • hipoalergenic;
 • proprietăți hidratante, anti-iritante;
 • textura plăcută și mirosul;
 • acțiune rapidă

O astfel de soluție merită mai mult decât o cremă de bronz într-un mod natural - aproximativ 1.200 de ruble. Dar aici toți vor alege modul în care vor.

video

Acest videoclip oferă o imagine de ansamblu asupra protecției solide Avene SPF 50+

AVENE SUNSHIELD CREAM ANTI-AGING SPF 50 50ML

Pe scurt despre produs

Citiți despre produs

Avene crema de protecție solară anti-îmbătrânire spf50 50ml instrucțiuni de utilizare

structură

AVENE APA TERMICĂ PRIMĂ (AVENE AQUA). C12-15 ALBIL BENZOAT. DICAPRILIL CARBONAT METHIENE BIS-BENZOTRIAZOLIL TETRAMETHILBUTILFENOL [NANO]. DIISOPROPYL ADIPATE. APĂ (AQUA). SILICA. BIS-ETILHEXILOXIFENOL METHOXIFENIL TRIAZINA. DIETATILHEXIL BUTAMID TRIAZON. ALCOHOL (ALCOHOL DENAT). CLUJ DE OCTENILSUCCINAT DE CARTOF DE ALUMINIU. BUTYL METHOXIDIBENZOILMETAN. C10-18 TRIGLYCERIDE. GLUCOSID DECIL. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. PHOSPHATE CETYL POTASIU. ACRILATURI / C10-30 CROSSPOLYMER ACRILAT DE ALICI. EXTRACT DE NODOSUM ASCOPHIL. ACID BENZOIC. CAPRYLIC / CAPRIC. Trygliceride. CAPRYLYL GLYCOL. EDTA DEODIU. GLYCERYL BEHENATE. DIBEHENAT DE GLICEREI. PROPILEN GLICOL. HIDROXID DE SODIU. Alcoolul STEARYL. Tocoferol. GLUCOSID TOCOPHEREL. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM.

descriere

Pentru protecția UV maximă și prevenirea foto-îmbătrânire, încercați anti-îmbătrânire Avene Anti-Aging Sunscreen.

Produse multi-funcționale anti-îmbătrânire produse de îngrijire a pielii va fi cu siguranta apel la pielea ta.

Complexul unic SunSitive®, cu un minimum de filtre, stabilitate și eficiență pe termen lung, protejează împotriva radiațiilor UV lungi și scurte.

Antioxidanții puternici din compoziția formulării protejează împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

O cremă ușoară, non-stick și non-grasă poate fi utilizată înainte sau după îngrijirea zilnică a hidratării.

Avene Cremă de îngrijire anti-îmbătrânire SPF 50+ este concepută pentru a reduce la minimum reacțiile alergice, are o rezistență ridicată la apă.

Sistemul SunSitive® protejează împotriva radiațiilor UVB și UVA; Protecția solară SPF50 + filtrul solar protejează pielea sensibilă de razele soarelui fără a provoca iritații;

pretocoferolul neutralizează radicalii liberi; accelerează regenerarea celulelor, restabilește elasticitatea pielii și strălucirea sănătoasă;

Apă termală Aven calmează și hidratează, oferă confort, elimină roșeața, revigorează și netezește pielea, făcând-o suplă și catifelată;

Dimethicone mattes, conferă pielea o tenacitate satinată;

Guma Xanthan hidratează epiderma și strânge pielea, formează un film de protecție respirabil, rezistent la transpirație și apă.

Nivel foarte ridicat de protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB. Piele delicată, delicată, fără iritație.

Aven Cremă Anti-Îmbătrânire Anti-Îmbătrânire SPF 50+ (Avene Anti-Aging Cremă de Îngrijire a Pielii SPF 50+) - pentru pielea uscată și sensibilă. Vârsta de 20 de ani. Articolul: С56027

Are o textura non-grasa, datorita careia ii ofera o senzatie placuta atunci cand este aplicata si absoarbe rapid, fara a lasa urme vizibile.

Caracteristicile vânzărilor

mărturie

Îngrijirea pielii facială și a gâtului anti-îmbătrânire.

Contraindicații

Intoleranța individuală a componentelor individuale.

 • Cumpărați crema de protecție anti-îmbătrânire Avene spf50 50ml la Moscova la magazinul dvs. convenabil, plasând o comandă pentru Apteka.RU.
 • Avem un preț scăzut la Avene anti-îmbătrânire anti-îmbătrânire cream spf50 50ml în Moscova.

Puteți găsi cele mai apropiate puncte de livrare de la Moscova aici.

SPF50 + Fluid de protecție solară

Flacon cu pompă 50 ml

Flacon cu pompă 50 ml

Grad ridicat de protecție împotriva unei game largi de raze UVB-UVA.
Pentru pielea sensibilă: normală sau combinată.
Fotografie stabilă.
Efect de atingere uscată *.
Fără parfumuri.

* "touch uscat" - trans. din engleză

 • antioxidant
 • Cusătură uscată
 • Protector foto
 • Rezistent la apă
 • avantaje
 • Cine este potrivit?
 • structură
 • avantaje

  Inovatie Piele Nud simt:
  - Nu se simte pe piele.
  - Textură non-grasă și ne-lipicioasă.
  - Absorbție rapidă.

  Combinație exclusivă de ingrediente active, protecția Sunsitive® de la Pierre Fabre Cercetare:
  - Numărul minim de filtre, stabilitatea și eficiența pe termen lung, protecție optimă împotriva razelor UVB-UVA.
  - Complex antioxidant (Pre-tocopheryl + Thialidin) pentru protecția completă a celulelor pielii.
  - Apă termală Avène, cunoscută pentru proprietățile sale calmante și de înmuiere.

  Textura ușoară conferă pieței o nuanță mată fără luciu.

  Sticlă ermetică cu dozator: datorită ambalajului convenabil, obțineți cantitatea perfectă de produs.

  - Piele, deosebit de sensibilă la soare.
  - Piele arsă.
  - Piele expusă la expunere constantă la soare.

  KRA PD11539S

  Avene Cremă Minerală de Înaltă Protecție SPF 50 -SFF 50+ cu un strat mineral va oferi o piele deosebit de sensibilă, cu cel mai înalt grad de protecție în timpul expunerii la soare.

  Creat pe baza apei termale curative a lui Aven, fără a folosi arome și filtre chimice, crema hipoalergenică și rezistentă la apă este pur și simplu o modalitate ideală de a avea grijă de pielea atopică a adulților și a copiilor, precum și de a proteja cicatricile și cicatricile proaspete ale pielii după proceduri dermatologice și intervenții chirurgicale.

  Ecranul mineral brevetat, care face parte din cremă, oferă cea mai mare protecție împotriva razelor UVA și UVB, care este cea mai lungă în timp datorită stabilității fotosensibile și rezistente la transpirație și apă.

  Pre-tocoferil neutralizează efectele adverse ale radicalilor liberi.

  Apa termală Aven are proprietăți excelente de calmare și hidratare.

  Se recomandă aplicarea înainte de fiecare ieșire la soare, la ședere lungă la soare, proceduri de baie pentru a se repeta.

  Apă termală Aven, ecran mineralizat patentat TIO2 + ZnO, pretocoferil

  Aven crema de protecție solară cu ecran mineral SPF 50 50 ml

  Avene Cremă Minerală SPF 50

  mărturie

  protecție solară Aven cu ecran minerale SPF 50 este recomandat pentru protecție de la soare pentru deteriorat, iritat, predispus la arsuri, pielea de lumina, intoleranta la filtrele chimice și arome, cu pielea atopica, în prezența de cicatrici proaspete, cicatrici, leziuni datorate intervenției chirurgicale.
  Rezultatul

  Pielea este protejată de radiațiile ultraviolete, fără iritație și disconfort.

  Protecție solară SPF 50+ fără parfumuri Avene 50 ml.

  Tip, structură, volum

  Cremă de protecție solară SPF50 + fără arome. Tuba 50 ml.

  Aven Cremă de protecție solară SPF50 + fără parfumuri pentru toate tipurile de piele, inclusiv sensibile. Indicații: Protecție optimă sensibilă, predispusă reacțiilor alergice ale pielii feței de la radiațiile ultraviolete.

  Avène Solaire Crème très haute protecție SPF 50+ sans parfum compoziție:
  AVENE APA TERMICĂ PRIMĂ (AVENE AQUA). Octocrylene. C12-15 ALBIL BENZOAT. BUTYLENE GLYCOL. Dimeticona. DIISOPROPYL ADIPATE. METHLIEN BIS-BENZOTRIAZOLIL TETRAMETHIBLULFENOL. Ciclometiconă. APĂ (AQUA). DIOXID DE TITAN. BUTYL METHOXIDIBENZOILMETAN. BIS-ETILHEXILOXIFENOL METHOXIFENIL TRIAZINA. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. PHOSPHATE CETYL POTASIU. PVP / EICOSENE COPOLYMER. CAPITAL / CAPRIC TRIGLYCERIDE. CAPRYLYL GLYCOL. GLUCOSID DECIL. DIMETHICONOL. EDTA DEODIU. GLYCERYL BEHENATE. DIBEHENAT DE GLICEREI. Hidroxietil acrilat / acriloil dimetil turați copolimer. Izohexadecan. POLYSORBAT 60. PROPILEN GLICOL. SILICA. ACID SORBIC. SISTEMUL ISOSTEARAT SORBITAN. Alcoolul STEARYL. GLUCOSID TOCOPHEREL. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM.

  Avène Solaire Crème sans parfum Crema de protecție solară SPF 50+ cu o formulă stabilă pentru fotografie are o textură ușoară, non-grasă și nu conține parfumuri. Complexul inovator de filtre solare SunSitive Protection, proiectat special pentru pielea sensibila, asigura cel mai inalt grad de protectie impotriva radiatiei UVA / UVB. Vitamina E are efect anti-îmbătrânire, apa termală Aven calmează iritarea și inflamația, netezește ridurile. Filmul de protecție "respirabil" păstrează umiditatea în epidermă, făcând pielea mătăsită și radiantă.
  Ingrediente active:
  Protecția solară SPF50 + filtrul solar protejează pielea sensibilă de razele soarelui fără a provoca iritații;
  Apa termală Aven elimină roșeața, împrospătează și netezește pielea, făcând-o suplă și catifelată;
  Vitamina E accelerează regenerarea celulară, restabilește elasticitatea și strălucirea sănătoasă a pielii;
  Dimethicone mattes, conferă pielea o tenacitate satinată;
  Guma Xanthan hidratează epiderma și strânge pielea, formează un film de protecție respirabil, rezistent la transpirație și apă. Fără parfumuri. Paraben gratuit. Fără fenoxietanol. Hipoalergenice.

  Pielea este bine protejată de razele UVA și UVB. Nu există nici un disconfort în ceea ce privește etanșeitatea, iritarea, senzația de uscăciune.

  Aplicați protecția solară Aven SPF50 + fără parfumuri pe fața înainte de fiecare ieșire spre stradă și asigurați-vă că o actualizați după baie, ștergând cu un prosop, cu o ședere lungă la soare.

  Avene Cremă de Protecție a Soarelui SPF50 50ml Fără Parfum

  Expedié Disponibil în 1-2 zile

  Atenție: Ultima în stoc!

  data de începere:

  Protecție solară Avene Crema SPF50 + 50ml Parfum pielea nu este recomandat în mod special să nu vândă în on-line dvs. - bio - farmacie. Avene Solar Cream Foarte de înaltă protecție de aromă pentru alergia sensibilă a pielii la parfumuri. Produse hipoalergenice și necomodete.

  mai mult

  AVENE CREAM DE SUN SPF50 + 50ml PARFUM

  Protecție foarte înaltă

  Descriere Avene Cremă de protecție solară SPF50 50ml fără parfum

  Adaptat la crema uscată, Avene SPF 50+, non-grasă, aplicată rapid fără urmă. Optimizat pentru a rezista mai mult si mai multa apa fiind cosmetic ultra, este dezvăluit la sfârșitul unei analize soft touch ca produs de referință, lucios sau lipicios. Crema Avene SPF50 + aromă este recomandată în special pentru alergia sensibilă a pielii la parfumuri.

  Această emulsie O / W este optimizată pentru a rezista la tot mai multă apă, fiind ultra-cosmetică și plăcut utilizabilă.

  - Antioxidant: Datorită pretocopherilului, precursorul vitaminei E, el întărește bariera protectoare a pielii.

  - Soothing and anti-irritating: Datorită bogăției sale în apa termală Avene.

  Avene Cream pentru a proteja energia solară utilizând vârful SPF50 50 ml fără parfum

  Înainte de expunerea la soare, aplicați uniform pe față.
  Utilizare repetată frecvent în cazuri de expunere prelungită și după fiecare baie.

  Compoziție cu crem Avene SPF50 + Parfum

  Avene apa termala, octocrilen, C 12-15 alchil benzoat, dimeticona butilenglicol, diizopropil adipat, metilen - bis-tetra-benzoatriazolyl methylbutylphenol, ciclometicon, apă, dioxid de titan, triazină butii metoxifenil, gliceril stearat, PEG-100 stearat, potasiu cetyl fosfat, copolimer pvp / eicocen acid, izosteat de sorbitan, alcool stearilic, glucozid tocoferol, gumă tribenică, xantan.

  Fii atent cu crema Avene SPF50 + Parfum

  Nu expuneți cele mai fierbinți ore, de la 11 am la 15 ore.

  Folosiți protecție la soare (pălării cu margini mari, ochelari de soare, tricouri).
  Nu expuneți bebelușii și copiii mici la lumina directă a soarelui.
  Pentru a se potrivi nivelul de protecție specificat „factor de protecție solară“, se aplică un strat de 2 mg / piele cm², care este de aproximativ 36 de grame (6 lingurițe pline) de protecție solară pentru organismul adult.

  Crema de prezentare Avene SPF50 + Parfum

  Tub de pompare de 50 ml

  Consultanța noastră de specialitate în domeniul farmaciei

  Înainte de expunerea la soare, aplicați SPF 50 + Moisturizer colorat pe față.

  Protecție completă cu Avene Lait SPF 50+ pe întreg corpul.

  După expunere, hidratarea pielii cu ajutorul unui agent de reducere a laptelui după soare.

  Farmacist Board

  Avène - Soins Soins

  Avène marca de protecție dermatologică marca oferă o gamă largă de protecție a pielii împotriva UVB și UVA. O colecție de produse solare care combină eficacitatea, protecția și deformarea de pe pielea cea mai sensibilă.

  Toate produsele de îngrijire a pielii Avène sunt produse în deplină conformitate cu pielea:

  • Stabilitate ridicată
  • 100% mineral
  • Fără filtru chimic
  • Fără parfum.

  Avène este, de asemenea, ferm angajată față de mediu:

  Avène este partenerul Surfrider responsabil de protecția și îmbunătățirea oceanului, a lacurilor, a râurilor, a valurilor și a litoralului. Astăzi, aceștia adună aproximativ 10.000 de membri în 14 țări europene, prin intermediul cărora antrenează populația locală (de exemplu, pe deșeurile de apă) și intervin cu autoritățile pentru a atrage atenția asupra calității. apă sau de transport maritim (deversarea de petrol este cea mai rușinoasă dintre ele).

  Sloganul lor este "proteja pielea, respectul față de ocean" (= protejează pielea, respectă oceanele),

  De asemenea, verificați angajamentul lor față de proiectul Pur Corail făcând clic pe acest link.

  Avene Solar

  Solar Avene în farmacia dvs bio

  Fața este partea din corpul nostru care este mai expusă la soare, după mâinile noastre. Prin urmare, pentru a proteja fața de lumina soarelui (pete maronii, arsuri solare, îmbătrânirea pielii, riduri și linii fine). Este foarte important să folosiți o protecție solară adaptată pe față în fiecare zi.
  Laboratorul Avène dezvoltă protecție solară cu filtre minime care sunt stabile și eficiente în timp, oferind o protecție optimă împotriva UVB și UV.
  Formula conține apă izvoare termică Avène cu proprietăți calmante și antiinflamatoare.
  Caracterul calmant, liniștitor și iritant, Avène Thermal Spring Water este grija esențială pentru orice piele sensibilă.
  Acesta este un avantaj prețios, excepțional și puternic, care este baza tuturor produselor Avene. Această apă zilnic demonstrează eficacitatea dermatologică cu utilizatorii săi.

  • Hidratant intensiv și durabil.
  • Păstrați-vă pielea
  • Iluminează pielea.
  • Protejează pielea.
  • Smooth, afine și corectează.

  Descoperiți noua gamă de produse Avene Solaire în domeniul îngrijirii la soare pentru farmacia online.

  Avene (aven) parfum-free de protecție solară spf 50 + 50ml

  Prețul este valabil numai la comandarea pe site. Atunci când comandați prin telefon, prețurile variază.

  • Prețul de protecție Aven de protecție solară este cel mai mic din Moscova
  • Cumpărați protecția solară Aven poate fi livrată la domiciliu
  • Livrarea produselor de protecție solară Aven este posibilă Azi de la ora 20:00, consultați secțiunea "livrare în ziua comenzii".
  • Aven instrucțiuni de protecție solară
  • Aven sunscreen toate formele

  Aven instrucțiuni de protecție solară

  Aven protecție solară

  Aven protectie solara fara parfumuri SPF 50+ Aven protectie solara

  Protecție foarte mare. Pentru pielea sensibilă. Nu lasă mărci albe. Rezistent la apă.

  Hipoalergenice. Nu comedogenno. Paraben gratuit. Fără parfumuri.

  Indicații: Aven protecție solară

  Pentru față. Pentru pielea hipersensibilă și pielea predispusă la arsuri solare.

  Proprietăți: protecția solară Aven

  Protejează împotriva unei game largi de raze UV ​​datorită protecției complexe brevetate Sunsitive. stabil complex fotoprotector și eficace pentru o perioadă lungă de timp, oferă un grad foarte ridicat de protecție împotriva unui larg spectru UVA si UVB. Conține Pretocoferil - un antioxidant puternic. Datorită apei termale constitutive, Avene are proprietăți calmante și anti-iritante. Textura bogată a cremei protejează și hidratează pielea uscată și sensibilă.

  Aplicare: Protecție solară Aven

  Aplicați înainte de a ieși la soare. Cantitatea recomandată de produs pentru aplicarea a 2 mg pe kV. vezi pielea. Repetați aplicația cât mai des posibil. Reducerea cantității de mijloace aplicate reduce nivelul de protecție.

  Aven de protecție solară este o alegere bună. Calitatea mărfurilor, inclusiv protecția solară Aven, trec controlul calității de către furnizorii noștri. Cumpărați protecția solară Aven pe site-ul nostru, făcând clic pe butonul "Adăugați în coș". Vom fi bucuroși să vă livrăm protecția solară Aven la orice adresă din zona livrării noastre, specificată în secțiunea "Livrare", sau puteți comanda protecția solară Aven de sine.

  Aven Sunscreen SPF 50 cu ecran mineral de 50 ml (Avene, Suncare)

  ATENȚIE!

  descriere

  Protecția solară SPF 50 de pe ecranul mineral oferă o protecție ridicată împotriva UVA și UVB. Se recomandă în special pentru piele care nu tolerează filtre chimice și parfumuri, pielea atopică a copiilor și a adulților, pentru a proteja cicatricile și cicatricile proaspete, după intervenții chirurgicale și dermatologice. Această cremă de soare Avene este potrivită pentru copii, chiar și cu piele sensibilă predispusă la alergii.

  ACTIVE COMPONENTS

  Complexul unic de componente active "SunSitive®", dezvoltat de centrul de cercetare Pierre Fabre.
  Dioxidul de dioxid de titan asigură o protecție foto la 100% din materialul mineral.
  Conținutul minim de filtre chimice în compoziția de protecție solară.
  Pretocoferilul, precursorul vitaminei E, protejează celulele.
  Apa termală Avène are un efect calmant și antiinflamator.

  Tipul pielii
  tEXTURA

  Textură ușoară și non-grasă

  APLICARE

  Aplicați crema uniform pe piele înainte de fiecare apariție la soare. Repetați procedura cât mai des posibil, mai ales după înot sau cu o ședere lungă la soare.
  Cada fără aer cu distribuitor vă permite să controlați cu ușurință valoarea fondurilor.

  PRODUSE DE SPONSORIZARE

  Opinii (30)

  Ca și crema portocalie de la Ivan, pentru mine este foarte grea. Fața după cremă este foarte albă, dar cu siguranță nu poate fi numită minus, pentru că el și protecția solară. În timp ce purtați crema doriți să spălați, crema este întotdeauna simțită pe piele. Mă bucur că a venit la mulți. Din păcate, eu nu aparțin unor astfel de persoane. Dacă este posibil, încercați mai întâi sonda

  Excelentă cremă. Pentru pielea mea, e doar un balsam, dar
  cumpăra aproape nici un fel, fie în farmacii, fie în
  magazinele cosmetice nu. Poate că asta e al nostru în Kaluga.
  Vă mulțumim pentru un astfel de produs. Lyubov Egorovna

  Produse cosmetice de protecție solară de înaltă calitate pentru față. Din numele (cu un ecran mineral) rezultă că crema funcționează ca un ecran - și aceasta reflectă foarte bine principala funcție a acestui remediu: literalmente "descurajează" razele solare. Pielea mea este întunecată și sunată repede. Folosind această cremă, aproape toată vara a trecut ca un "aristocrat cu pielea albă" (dar acest lucru este în modul de vară urbană - fără plajă înclinat la soare). În plus, crema nu usucă pielea (acest "efect secundar" se găsește adesea în produsele C3), hidratează ușor, ascunde chiar și unele imperfecțiuni ale pielii. Dar pentru ca crema să-mi facă o impresie atât de bună, trebuie să spuneți cum să o folosiți corect: trebuie să o aplicați cu 30 de minute înainte de a părăsi casa - în acest timp va fi capabilă să se "potrivească" în piele. În general, sfătuiesc algoritmul de aplicare a acestui instrument, la fel ca orice instrument tonal: o pensulă atentă în toate zonele (cu excepția ochilor) feței și gâtului. Da, timpul nu va fi salvat, dar rezultatul merită - nu arsuri și roșeață.

  Din păcate, ea nu sa făcut prieteni cu această cremă, a fost neplăcută, dar a fost de vină, pentru că a ales un pic greșit. Sper că experiența mea va ajuta pe cineva. Această cremă este perfectă, perfectă pentru climatele calde și soarele fierbinte. Mai ales pentru excursii, inclusiv pe mare, pentru că este rezistent la apă. Frumos în razele Orientului Mijlociu. Protejează eficient chiar pielea cea mai sensibilă și alergică, creând un film mineral special. Nu provoacă iritare. Cu toate acestea, pentru utilizarea urbană de zi cu zi nu este adecvată, cu care scopul și a dobândit-o. Crema are o consistență groasă și destul de uleioasă de culoare crem, ușor oxidată într-un tub. Este ușor de distribuit, dar cădea foarte mult pe piele. Trebuie să așteptați să se înmoaie. Creeaza un voal tangibil pe fata, pentru ca textura este densa, chiar si tonul putin. În anumite condiții, nu se potrivea deloc, dar în altele era excelent. Este necesar să se ia în considerare obiectivele sale.

  Eficiență: evaluare 5

  Efectul este, cel puțin, pigmentarea pe față, utilizată de două ori pe zi.

  Textură: Scor 5

  Puțin densă, dar o astfel de cremă este întotdeauna albă și densă, confortabilă pe piele, fără pori înfundați.

  Rentabilitatea / consumul: Estimarea 5

  Consumul este foarte economic.

  Concluzii: Mi-a plăcut crema, am o combinație de piele albă, după care nu există riduri și nereguli suplimentare.