Curățarea feței de către un cosmetician. Recenzii despre curățarea feței. Are fata curata?

Profilaxie

Fața este probabil cea mai importantă parte a corpului. Pieptul, fesele, picioarele - toate acestea sunt interesante, dar totuși, acestea privesc mai întâi fața. Și o față neimpozată acoperită de acnee și puncte negre va descuraja cu ușurință dorința de a privi orice altceva. Și, în general, la serviciu, la transport, la școală, oamenii se uită mai des la fața noastră decât la orice altceva, așadar ar fi bine să ținem o persoană în ordine.

Asa ca sa vorbim azi despre cum sa faci o fata frumoasa.

Să începem cu o revizuire a experienței diverse a feței și a curățeniei feței câștigate de fete. Este atât de dornic să cunoască cele mai bune modalități de a curăța fața, de a ști ce îi ajută mai bine să curățească porii, să îmbunătățească pielea, să creeze frumusețea neagră.

Cinstem cine a încercat ce. Cine a practicat ce curățare a feței și care sunt rezultatele.

- Voi spune despre curățarea cosmetică. Înroșirea după curățarea feței depinde de tipul de piele. După curățare, fața mea este în regulă (maximum de roșu, dar seamănă mai mult cu o roșie, deci chiar arată bine). Cosmetologul meu a spus că pielea mea este ca o cochilie, nu se teme de nimic, nimic nu mă doare pielea și tolerează perfect chiar și o curățare a feței dure. Dar dacă o femeie are o piele sensibilă, atunci, bineînțeles, după orice curățare facială, este mai bine să pleci acasă imediat și este mai bine să mergi la oameni a doua zi - nu, nu. Inutil să vă speriați fața. Și cum își vor aminti cum erați, atunci fața voastră curată nu va umple această amintire și nu va întrerupe.

Iată un alt lucru care trebuie știut: dacă aveți doar comedoane, atunci trebuie să vă curățați fața o dată pe lună.

- Nu este o smochină despre faptul că roșeața după curățarea feței depinde de tipul de piele! Aceleași mijloace pentru fața în mâinile a doi cosmetologi diferiți dau un efect diametral opus. Verificată pe fața personală a feței. După o mătușă de cosmetician, Aki Peersik a ieșit afară, după ce se temea să-și ridice privirea spre oameni, pentru a nu-i înspăimânța pe trecători.

Deci, punga cosmetică, care a făcut o curățare mecanică bună, a spus că procedura trebuie repetată o dată pe lună și jumătate. Nu mai des, de multe ori curățarea feței este dăunătoare. Curățarea costă 500-700 de ruble.

- Într-adevăr trebuie să vă gândiți când să vă curățați fața. Și cu siguranță este mai bine să nu faceți curățarea înainte de un eveniment important. Și, în general, nu pot suporta toate aceste curățiri. Mă doare foarte mult. Însuși zdrobi cosuri și acnee a învățat. Și curățarea cu ultrasunete a feței este ineficientă, tratează superficial fața, îndepărtează doar vârfurile. Curățarea cu ultrasunete este bună, probabil, pentru piele bine îngrijită, cu comedoane puțin adânci.

Și odată ce am umblat cu o astfel de ultrasunete pe fața mea, pielea a fost tăiată aproape de nas chiar înainte de durere. Arătat lung și obositor. În general, nu mi-a plăcut deloc curățarea cu ultrasunete.

Și totuși, curățarea în vid a feței nu se poate face dacă există couperoză. Și curățarea feței cu azot lichid în rosacee este, de asemenea, imposibilă. Și mi-a plăcut atât de mult.

- M-am dus la cosmetician pentru a curăța fața nu cu mult timp în urmă. Se pare din primăvară. Pielea mea nu este deosebit de problematică, ci mai degrabă o combinație și porii sunt lărgiți. Uneori, cosurile sară în sus. În general, este nevoie de lucru, dar totul nu este atât de critic cât ar putea fi. Îți voi spune despre curățarea feței, pe care o fac acum cu un cosmetician. În general, vă avertizez imediat că încerc să fac peeling facial și curățare imediat, deoarece mi se pare că efectul acestei proceduri este mai bine și este mai profitabil să combinați procedurile pentru bani. Cosmetologul face o peeling a feței cu rodemere (corali sunt incluse în preparat, și, prin urmare, fata tingles putin dupa o zi). Cosmeticul îmi face o curățare o dată pe lună, iar după 2 săptămâni vin la ea doar pentru un masaj și măști pentru față. După 2 săptămâni, din nou, vin pe peeling. Simt că pot să spun că, imediat după curățare, fața mea devine roșie și arde la atingere, deși în afară totul pare să nu fie la fel de înfricoșător cum pare. A doua zi, umflătura și roșeața feței dispare și fața - doar minunată. Dar în a treia și a patra zi pielea se va urca puțin. Dar nu este înfricoșător, pentru că, din nou, frumusețea este pur și simplu de nedescris!

- Voi spune acest lucru: curățarea feței - pentru fiecare caz în parte! O persoană trebuie să curățească fața în fiecare lună și, în consecință, frecventă cosmeticianul, iar alta - de câteva ori pe an pentru a face curățarea va fi destul de suficientă.

Frumuseții în saloane, desigur, sunt sfătuiți să-i viziteze frecvent frecvent, dar acest lucru poate fi pur și simplu interesul lor comercial și nu o necesitate obiectivă. De asemenea, cosmeticienii doresc să câștige cât mai mult posibil. Prin urmare, cosmetologii fără scrupule care impun servicii suplimentare ar trebui să fie evitați.

Dar sfatul cosmetologilor independenți este de a curăța fața doar de 2 ori pe an, cu o schimbare bruscă a vremii: după frigul de iarnă și după căldură de vară, adică primăvara și toamna! Desigur, poate că ați nevoie de curățare mai des, dar vreau să subliniez faptul că o procedură de curățare facială unică nu va aduce efectul dorit pe piele dacă nu vă curățați în mod regulat și nu vă îngrijiți de piele! După cum puteți vedea, eu sunt pentru îngrijirea completă a pielii! Este necesar nu numai să mergeți la cosmetologi, ci și să vă puteți curăța fața acasă.

- Îți voi spune ce cred despre curățarea feței unui cosmetician. Am piele grasă, pori lărgiți și pete negre. Aproape nici o inflamație. Dar dacă scor pe mine și nu urmez pielea, nu mă îngrijorează corespunzător, atunci nu devine foarte atractivă și acnee iese.

Am observat că, după un curs de masaj facial, fața devine aproape perfect curată. Cosmetologul meu a confirmat că acest lucru nu este doar cazul meu - pentru mulți, masajul facial ajută la curățarea pielii feței. Și acum fac măști cu lut și cursuri de masaj pentru față. Și nu mă chinui cu o curățare dureroasă. Deși uneori este nevoie de curățarea facială, nu manuală sau mecanică. De ce vă expuneți la această tortură dacă există o modalitate de a arăta grozav și de a face proceduri grosiere?

- Fecioară, poate că mesajul meu este mai mult despre acnee, dar vreau să îi sprijin pe cei care caută surse interne de probleme ale pielii și inflamații. Aproximativ două săptămâni în urmă am început să am probleme serioase cu pielea feței mele, au existat atât de multe acnee și inflamații pe față că nu a existat loc de locuit. Mama a început imediat să insiste că am nevoie urgent de un cosmetician, spunând "curățarea, curățarea, curățarea imediată a feței". Nu contează cât de greșit! Și am decis să beau mai întâi un curs de medicamente pentru ficat (deoarece cosurile mele s-au strecurat în primul rând pe partea dreaptă a feței și a gâtului). Și ce văd? Au trecut 2 săptămâni și m-ai vedea acum! Fața este netedă și curată și chiar ca o completare plăcută - cercurile sub ochi au dispărut. Și m-aș duce la cosmetician - bine, ce mi-ar da această curățare? În cel mai bun caz - nimic, și în afară de aceasta încă doare, și nu este clar cu cine veți ajunge. Beautician bun trebuie să mai uite!

- Am fost aici să vorbesc cu cosmeticianul meu. De mulți ani am fost la ea pentru curățare și alte tratamente faciale. Vreau să vă împărtășesc informații utile, poate, cine nu știe: există câteva modalități de curățare atraumatică a feței. Aceasta - curățarea feței cu ultrasunete, curățarea prin aspirație, precum și curățarea feței cu galvanizare. Acesta din urmă include peeling facial cu acizi diferiți. Cel mai bun efect este obținut prin combinarea metodelor de curățare atraumatică cu curățarea mecanică. Cu toate acestea, cu o astfel de curățare, poate exista înroșirea pielii și edem, care, desigur, dispar, în curând, dar provoca unele disconfort.

Cosmetologul meu înainte de curățarea atraumatică a feței, testează pielea pentru posibilitatea reacțiilor alergice. Dacă totul este bine, atunci se curăță. Oh, și contraindicații pentru curățare sunt inflamația pielii și a anumitor boli. În primul rând trebuie să vindeci inflamația și apoi să-ți curci fața.

Sper că această informație este utilă pentru cineva)

- Fetelor, mulți nu înțeleg foarte bine ce este curățarea unui cosmetician. Acum nu luăm în considerare curățenia acasă, deoarece aceasta este o poveste diferită și există câteva subtilități acolo. Deci, curățarea feței este o procedură cosmetică care curăță pielea de impurități, sebum și îndepărtează celulele pielii moarte.

Această procedură poate fi efectuată în orice salon de frumusețe, centru de sănătate sau de frumusețe. Curățarea feței poate fi făcută acasă de către dvs., dar este mai bine să studiați în detaliu informațiile de pe acest subiect sau să adresați întrebări despre curățarea la domiciliu cosmetologului dvs.

În general, orice procedură de curățare a feței poate fi împărțită în 3 etape principale:

1) Prepararea pielii pentru curățarea feței, care include ștergerea pielii cu loțiune și curățarea de pe produsele cosmetice aplicate anterior. Apropo, vă sfătuiesc să veniți la cosmetician, dacă este posibil fără machiaj, vă va economisi timp;

2) Încălzirea pielii, datorită căreia porii sunt lărgiți. Pentru a face acest lucru, utilizați preparate speciale, amestecuri sau creme. De asemenea, poate folosi ozonul. Apropo, în acest stadiu, nu numai că extinde porii, dar și conținutul lor se înmoaie.

3) Procesul de curățare în sine este metoda pe care o alegeți.

Vorbind despre metodele de curățare. De fapt, acum fața este curățată în moduri foarte diferite. În salonul meu fac astfel de opțiuni:

1. Curățarea manuală a feței

Se face pentru a curăța pielea de acnee. În același timp, cosmeticianul scutește pielea cu un gel, apoi cu degetele învelite cu șervețele speciale de dezinfectare sau cu mănuși sterile, elimină acneea.

Este foarte dureros și traumatic, plus, dacă cosmeticianul nu este foarte atent, puteți prinde infecția. Dar aceasta este o procedură foarte eficientă și, cel mai bine, curăță pielea de petele negre.

2. Curățarea mecanică

Arată ca o curățare manuală a feței, numai aici cosmeticianul folosește un dispozitiv special în locul propriilor sale mâini - o lingură de Una. Cu aceasta, el apasă pe piele și astfel curăță fața.

3. Fotografierea

Acesta este numele unei curățări ușoare și superficiale a feței. Ce este? În primul rând, pielea feței este aburită, apoi se aplică o freză specială facială. Apoi, stratul superior al pielii este îndepărtat cu perii speciale de rotație.

4. Curățarea prin vid a feței

Acesta este un mod fără durere și fără traumatism pentru a vă curăța fața. Pentru această procedură, utilizați un aparat de vid special. Rezistența vidului curăță pielea împotriva impurităților.

5. Curățarea cu ultrasunete a feței

În această metodă de curățare, nu este necesară aburirea. Cosmeticianul folosește o spatulă mutată pe o anumită pantă pe piele. Puterea undelor ultrasonice curăță porii de toxine și toxine. Știu că curățarea cu ultrasunete nu este recomandată, dacă pielea este foarte murdară.

- Periodic fac curatarea mecanică a feței și îndemn pe toată lumea să facă același lucru. În primul rând, este singura modalitate de curățare profundă și eficientă a porilor, deoarece nici măștile și cremele nu sunt capabile de o curățare atât de înaltă a feței. Am fost convins de asta în mod repetat. În timpul procedurii de curățare a feței, cosmeticianul apăsând manual fiecare punct negru (porii înfundat) îl eliberează de murdărie și pielea începe să "respire". Și cu spălările obișnuite sau procedurile care se pot face acasă, pielea este curățată doar superficial, iar timpul înfundat rămâne înfundat și arată pe fața ta cu un punct negru urât.

Procedura de curățare a feței nu are momente plăcute, este destul de neplăcută și dureroasă, uneori vrei să plângi și să fugi din birou. Dar încerc să-mi amintesc ce fel de piele curată și frumoasă mă așteaptă literalmente a doua zi după procedura de curățare.

Înainte de curățare, pielea feței trebuie să fie aburită, astfel încât toată murdăria din pori să dispară mai ușor și să nu lase cicatrici pe față. De obicei, acest lucru se face fie peste abur, fie se aplică un agent special de încălzire pe față. După aceea, cosmeticianul face diverse manipulări mici (tratamentul tonic, poate provoca altceva), iar apoi începe cel mai neplăcut, stoarce tot excesul de pe piele. Și este teribil de neplăcut. Dar merită să suferiți o oră. Mai mult decât atât, pasul următor, cosmeticianul aplică o serie de alte mijloace, măști, calmează, hidratează.

Chiar si in curatarea fetei poate fi inclus tratamentul cu dispozitivul Darsonval (masaj cu impulsuri mici de curent). De asemenea, are un efect benefic asupra pielii.

După toate aceste proceduri, simțiți o incredibilă ușurare și prospețime a pielii, porii sunt curați, pielea strălucește, respira și radiază frumusețea și sănătatea!

Curățarea feței trebuie făcută! În ciuda făinii (absolut tolerabilă), prin care trebuie să mergeți, atunci veți fi un fericit proprietar (sau proprietar) al unei piele frumoasă și curată!

Iată câteva păreri interesante care au fost exprimate cu privire la întrebarea unei fetițe care a fost prima dată la salonul de înfrumusețare. Fata a întrebat:

- Te rog să-mi spui ceva despre curățarea feței. Vă interesează, bineînțeles, recenzii, prețuri, sfaturi. Porii mei pe fata mea sunt foarte murdari, am 18 ani, nu am facut niciodata o curatare de fata a unui cosmetician, acum sunt gata sa decid asta. Spune-mi, pielea se vindeca mult timp? Dacă cineva știe, sfătuiți-vă, vă rog, unde vă puteți curăța fața în Moscova, astfel încât să fie bine, dar o mulțime de saloane și centre de frumusețe, nu știu cum să aleg ceea ce este mai bine.

Și ce răspunsuri și sfaturi ia dat ei:

- Dacă un bun cosmetolog, atunci urme după curățarea feței și roșeață pe piele, literalmente durează o oră sau două. Curățesc chipul meu o dată la două luni. Am o combinație și o piele foarte sensibilă, cu nave apropiate. Puteți începe cu peelinguri faciale. Nu voi publica salonul unde mă duc, pentru că ceea ce mi se potrivește poate să nu se potrivească cu altul. Acordați atenție: cosmeticianul trebuie să aibă în mod necesar o educație medicală mai mare și diverse licențe care să confirme calificarea. Este mai bine să găsiți un cosmetician în salon mai aproape de casă, pentru că după curățare nu se recomandă să meargă. Și avertizați-vă cosmeticianul înainte de a vă curăța mâine să studieze sau să lucreze. Și chiar mai bine, în conformitate cu recenzii de prieteni și de cunoștințe pentru a naviga. Întrebați unde își curăță fața, de la care specializați.

- Dacă începeți să vă curățați pielea de pe față, va fi infinită. Măști mai bune la domiciliu sau cumpărați măști de față, filme de curățat. Fac remedii populare curate.

- Fetelor, nu-ți curăți fața! Eu vorbesc din experiența mea (și nu numai în felul meu, prietenii și cunoștințele mele au făcut multe, așa că am auzit recenzii despre curățarea de la prietenii mei). În cele din urmă, nu veți obține nimic bun. Curățați pielea timp de o lună, apoi într-un cerc vicios. Mă scap de prostie, pur și simplu pentru compania pe care am făcut-o acum câțiva ani cu un cosmetolog. La acea vreme eram de asemenea în vârstă de 17-18 ani, am fost încântat de jumătate de an și apoi am început, deși înaintea ei, înainte de această curățare, nu aveau probleme cu pielea de pe față. Acum, încet, eu aduc fața într-un aspect normal, deja cu ajutorul ierburilor. Aici vă sfătuim să faceți acest lucru corect: faceți măști acasă la domiciliu sau plasați mouse-ul mai întâi pe musetel, apoi curățați o anumită mască facială. Nu repetați greșelile altora. Apropo, am făcut o curățare a feței la un cosmetolog foarte cool, anunțat, cu diplome diferite și o clinică rece și nu este o garanție. Doar nu trebuie să urcați cu o asemenea intervenție nepolitică într-o față tânără. Dacă nu te răzgândești, o vei face în 20 de ani. Mult noroc!

- Aș recomanda să vă descurcați cu fața. Nu este chiar atât de gravă ca curățarea, dar eficace. Și este cu adevărat mai bine să faci ceva acasă. Îmi voi descrie masca de față (pielea mea nu este perfectă, uleioasă, insensibilă): Mască de față: o mână de fulgi de ovăz, se adaugă o lingură de sare fiartă, o lingură de smântână, se amestecă totul într-o tulbureală. pus pe fata timp de 15 minute Nu am ars nimic, totul se simte confortabil. Apoi, frecati ușor - va fi, cum ar fi, peeling. Am facut acest peeling facial in fiecare zi, uneori sa intamplat mai des (dar repet, pielea mea este absolut insensibila!). Și după o lună mai târziu, fața curățată, strânsă, acnee a devenit mult mai puțin, uneori! În general, sunt mulțumit. Dar astfel de coaja pentru fata ar trebui facuta in mod regulat, altfel nu mai are nici un rost! Deși este ca spălarea, trebuie să o faceți în mod regulat, dar dacă renunțați la spălare, veți mirosi și nu arătați prea frumos.

- Dar cred că femeile și chiar fetele tinere trebuie să-și curețe fețele. Nu toți, dar cei care au pielea grasă și porii vizibili, trebuie să curățească fața. Am o astfel de piele pe fata mea. Și m-am lansat o dată, și sub piele a fost o mulțime de murdărie. Nu poți permite asta. Doar ai nevoie de un cosmetician bun. Mi-am condus fața la aspectul normal.

Înțeleg pe cei care scriu că măștile de față sunt dăunătoare. Desigur, masochka pentru a face ea însăși este, de asemenea, bun, dar ajută doar superficial. Și dacă aveți piele uleioasă sau combinată, este necesar să curățați pielea feței. Și acum oamenii cu o astfel de piele mă vor înțelege. Cei care sunt sfătuiți să nu facă acest lucru sunt probabil proprietarii de piele curată. Ei nu înțeleg ce probleme de piele sunt atunci când suferiți de aspectul obișnuit al cosurilor.

- Un bun cosmetolog nu vă va ridica niciodată fața imediat. Există metode mult mai blânde de curățare a pielii de la comedoane. Desigur, dacă veniți la salon și spuneți: "Vreau să curăț fața", atunci nimeni nu vă va refuza. Și mai bine întrebați cum este pielea pe față, ce proceduri va sfătui cosmetologul, ce recenzii despre aceste proceduri, efectele secundare și consecințele.

Am o experienta buna si un sfat bun de curatare a fetei. Fac o curatare mecanica a pielii cu fata o data la trei luni si sunt foarte multumit. Acesta nu este un cerc vicios, ci o îngrijire personală obișnuită. Te duci periodic la dentist, ginecolog? La fel și cosmeticianul. În același timp, desigur, la domiciliu fac măști și, în general, mă îngrijesc zilnic de pielea corpului și a feței. Singurul "dar" - cosmetologul meu a fost deja testat de ani de zile și este un maestru cu o mână "ușoară".

Acestea sunt opinii diferite privind curățarea feței. Puteți să cântăriți și să decideți singuri totul. Să spunem că decideți să faceți o curățare a feței. Citiți recenzii, sfaturi, recomandări. Și apoi ce? Ce după curățarea feței? Astfel, se ridică și întrebarea pentru mulți:

- Fetelor, cum păstrezi curățenia pielii după curățare, pentru că porii de pe față sunt curate și deschiși și mi se pare că se murdăresc imediat, nu-i așa? Cât de mult este suficient?

- Ceva în sensul că nu voi lua, în primul rând, toți porii nu pot fi curățați. Ei bine, care este rostul dacă stoarceți zece, dar rămâne o sută! Și, în plus, după câteva zile, porii curățați vor fi din nou înfundați! Nu-i așa?

Citiți opiniile pe această temă:

- După curățare, porii de pe față nu sunt deloc deschiși, deoarece etapa finală de curățare a feței este o mască de strângere. Apropo, după mască, pielea, ca și catișa, și toate inflamațiile de pe față sunt îndepărtate instantaneu. Îl păstrez curat cu îngrijirea zilnică obișnuită - seara după spălare, loțiune de curățare și cremă de noapte, același lucru dimineața, doar cremă de zi. Efectul după curățarea mecanică este de doar trei luni.

- Angajamentul frumuseții feței - doar în îngrijirea zilnică potrivită, dar nu în curățenie. Cu atît mai mecanică.

- Curățarea feței este, de asemenea, bună. Noi, în nici un caz, nu vom curăța pielea de pe față, ca și în cazul extinderii mecanice a murdăriei din pori. Totul funcționează, dar mai mult pentru a menține nivelul adecvat și pentru a face efectul să dureze mai mult!

- Acum cred că povestile care vor ajuta unele masochki de casă - acest lucru este un nonsens complet! Dacă pielea de pe față este uleioasă și cu o mulțime de acnee, puncte negre, pori extinse, atunci nimic nu vă va ajuta, cu excepția unui cosmetician sau a unui dermatolog!

- Curățarea feței poate fi circulată într-un cerc închis numai dacă problema dvs. este legată de motive hormonale, psihologice și de altă natură, și nu doar de impuritățile pielii. În acest caz, aveți nevoie de un dermatolog! Sau un psiholog.

- Un cosmetolog profesionist vă va face să vă admirați pielea! Și alții vă vor admira frumusețea, nu acneea. Și vizitarea lunară a cosmetologului este datoria sacră a oricărei fete și a unei femei care se respectă de sine! Cosmetician, terapeut de masaj - cei mai buni asistenți în frumusețe. Crede-mă, nu scriu doar! Am cea mai groaznica piele pe fata mea, deși am 21 de ani și adolescența este deja în urmă, dar încă sufăr cu acnee pe față. Am un cosmetician în mod regulat. La început am fost foarte îngrijorat, pentru că dupa ce ati curatat pielea lasa mult de dorit, faceti si curatarea vineri, astfel incat inflamatia sa dispara in weekend. Acum mă voi duce din nou la cosmetician, pentru că lucrez cu clienți într-o bancă și trebuie să am clienți și nu puteți să o faceți cu pielea rea. În general, gândiți-vă la viitorul dvs., la încrederea în sine și la norocul pentru voi!

- Am făcut diferite curățări pentru față, nu există practic nici un efect. Porii nu s-au îndepărtat, au fost puncte negre și au rămas. Deci înțeleg mai degrabă acele recenzii în care spun că nu ajută.

- De asemenea, m-am înscris cu un cosmetician pentru curățarea mecanică a feței. Sunt 28. Acnee de la 11 ani. Și cu vârsta, situația se înrăutățește. Dacă înainte de acnee, acneea se afla pe frunte și pe bărbie, dar acum se răspândea pe obraji și pe temple. Pimply fata este teribil. Dacă ceva ajută să scapi de acnee, voi fi doar fericit.

- Acest lucru este nonsens - dacă efectul a fost de o jumătate de an și apoi probleme din nou, atunci aceasta este vina ta și nu o îngrijire corespunzătoare, dar nu curățarea feței și cosmeticianul este de vina!

O revizuire pe Internet a fost realizată și pregătită de Ponomareva Julia, în special pentru site-ul Krasotulya.ru

Ți-a plăcut? Laykni, trimiteți-le prietenilor, trimiteți-le la pagina dvs.:

Care este cea mai eficientă curățare a feței?

Care este cea mai eficientă curățare a feței? Ce proceduri vă va scuti de durere, dați o piele perfect curată pe care o puteți bucura?

În acest articol vom analiza doar tipurile de curățare, care sunt oferite în saloane: ecografie, atraumatic, vid, cu laser, la Hollywood, chimice, galvanice și altele.

Vom analiza, de asemenea, ce tipuri de proceduri trebuie utilizate pentru curățarea de acnee, acnee, acnee, pete negre, comedoane, acnee roșie și albă.

De ce este avantajos să folosiți curățarea în salon (și să nu o faceți acasă)?

 1. Încălzire folosind diferite tehnici. La domiciliu, aveți doar băi de apă pe bază de plante. În interior, uita-te la tipul de piele, condiție, caracteristici. După aceasta, puteți alege un vaporizator, măști speciale de parafină, mini-saune.
 2. Sterilitatea la nivelul maxim. Cosmeticianul, care răspunde de procedură și de rezultat, folosește instrumente sterile, mănuși curățate, materiale dezinfectante și multe altele.
 3. Proceduri fără durere (mai ales dacă alegeți curățarea cu vacuum și cu ultrasunete, aruncarea). Totul se întâmplă nedureros, pielea este protejată. Eficacitatea în a scăpa de acnee și acnee este mare.
 4. Alegerea procedurilor: galvanic, mecanic, ultrasonic și altele. Un cosmetolog va aprecia întotdeauna starea pielii, va sugera cea mai bună opțiune.

Nu uitați de minusuri: aceeași curățare cu ultrasunete vă va costa 1.000-3.000 de ruble. Pentru o curățare completă a pielii de la acnee și pete negre, veți avea nevoie de aproximativ 5 sesiuni.

Tipuri de curățare facială de către un cosmetician

 1. Manual (mecanic, manual). În timpul procedurii, cosmeticianul cu mâinile sau o lingură Una stoarce toate dopurile sebacee, pete negre și acnee. Pregătește-te pentru faptul că va fi dureros și pentru piele, o astfel de operație va fi foarte stresantă. După un manual (curățare mecanică), este mai bine să nu ieșiți pe plajă pentru câteva zile, pentru a nu expune pielea rănită la riscuri.
 2. Brashing (aruncă). Un tip de curățare mecanică. Caracteristica sa distinctivă este utilizarea de perii și diverse dispozitive care exfoliază pielea keratinizată, au un efect de curățare.
 3. Ultrasunete. Este considerată una dintre cele mai populare proceduri în rândul salonului. Ecografia afectează pielea, depășește orice bariere, dar este 100% sigură. Undele ultrasonice fără durere descompun componentele petelor negre, acneei și comedoanelor și apoi le îndepărtează din corp (totul se întâmplă în mod natural).
 4. Curățare prin aspirație. Este o reminiscență a brossazhului, efectuată cu ajutorul unor dispozitive speciale care creează un vid, împingând poluarea pe suprafața pielii. Datorită acestui fapt, acesta oferă un efect profesionist de curățare, fața scapă de acnee, cosuri și pete negre.
 5. Dezinfectarea (galvanoterapie, curățare galvanică, galvanizare). O caracteristică distinctivă a procedurii este expunerea la suprafața pielii cu un curent electric constant. "Roțile actuale" ajută soluțiile chimice speciale, care sunt aplicate anterior pe suprafața pielii, să penetreze adânc în pori.
 6. Hollywood (peeling, curățarea fittinelor). Pentru procedura se folosește acidul fitic, care se găsește în natură numai în leguminoase și cereale. O caracteristică a structurii celulare a acidului fitic este faptul că se distinge prin molecule de dimensiuni mari care se blochează în stratul corneum și nu penetrează adânc în dermă.
  Acest lucru vă permite să garantați un nivel scăzut de agresivitate a sculei chiar și la concentrația maximă (50%). Aceasta înseamnă că curățarea de la Hollywood este potrivită pentru pielea sensibilă, reduce riscul iritației neplăcute, durerii.
 7. Chimice. Esența procedurii este faptul că o cantitate mare de acizi de fructe sunt aplicate pe suprafața pielii (după studierea caracteristicilor structurii pielii). Acești acizi fac doar toată munca de curățare, eliminând pete negre, acnee, acnee roșie sau albă.


Curățarea mecanică sau ultrasonică a feței: care este mai bine?

Curățarea mecanică - ultimul secol (deși este destul de ieftină). În timpul procedurii, doar stoarceți anghilele și punctele negre (bineînțeles, totul se întâmplă în condiții sterile, se respectă regulile de igienă și salubritate).

Ca urmare - numeroase înroșirea pielii, daune, incapacitatea de a ieși afară.

Ultrasunete în acest sens, mai iertator: în cursul executării sale, nu simți durerea, pielea nu se schimba culoarea și starea, dar după ceva timp, acnee, puncte negre, acnee dispar.

Înainte de procedură, trebuie să acordați atenție stării pielii și a tuturor caracteristicilor acesteia, consultați-vă cu un cosmetician, deoarece procedurile au contraindicații.

Beneficiile și daunele provocate de curățarea mecanică a feței

Curățarea mecanică (manuală, manuală) nu trebuie efectuată dacă aveți:

 • dermatită;
 • herpes;
 • perioadă de menstruație sau PMS (procedura va fi dureroasă);
 • eczeme;
 • acnee acută.

După o sesiune de curățare mecanică a feței, suprafața devine netedă. Numărul de comedoane, păstăi de grăsime, miliums, blocaje de trafic greu este redus considerabil.

Dar, după procedură, pielea va fi inflamată (chiar dacă specialistul folosește compuși de răcire și calmare), există riscul unor senzații și iritări neplăcute.

Prin urmare, cosmetologii recomandă să se țină de reguli simple:

 1. Nu permiteți contactul cu apă timp de 12 ore după curățarea mecanică.
 2. Încă o zi după procedură, nu utilizați produse de machiaj.
 3. Refuzați să vizitați plaje, saune și piscine timp de 3 zile după curățarea mecanică.
 4. Protejați pielea de razele UV 3 săptămâni după curățarea mecanică.
 5. În termen de 2 zile de la operație, posibilă durere.

Durata sesiunii cu un cosmetician este de până la 2,5 ore. Dacă aveți probleme cu pielea, atunci se recomandă curățarea mecanică 1 dată în 2-3 luni.

Ce fel de curățare a feței este mai bine să faci în cabină?

Este dificil să răspundeți la întrebarea despre ce curățare facială este cea mai eficientă, ce procedură trebuie să faceți pentru pielea dumneavoastră.

Totul depinde de starea, vârsta, trăsăturile de acnee, cauzele și altele.

Profesionist pre-consultarea beautician / dermatolog vă va permite să găsiți răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră.

Cum este fata Hollywood-ului, spatele, pieptul, curatarea decolteului si ce caracteristici are ea?

Hollywood-ul de curățare este recomandat pentru cei care au acnee si post-acnee, cicatrici superficiale și cicatrici, demodecia pe remisie, porii dilatati si perturba functionarea glandelor sebacee.

Nu utilizați procedura dacă aveți:

 • herpes;
 • boli dermatologice (psoriazis, eczeme);
 • diabet zaharat;
 • boli oncologice și altele.

Operația acidului fitic durează 40 de minute, secvența acțiunilor arată astfel:

 1. Pielea este curățată folosind agenți speciali de degresare.
 2. Loțiunea cu acizii ANA și BHA se aplică pe suprafața sa.
 3. Fața este tratată cu glicolat, lăsată pe suprafață timp de aproximativ 10 minute.
 4. Acidul fitic se aplică pe suprafață, apoi se lasă timp de aproximativ 10-12 minute.
 5. Se spală cu apă caldă.
 6. Fața este tratată cu un tonic special.
 7. Mastile sunt aplicate pe piele pentru a accelera procesul de vindecare, pentru a reduce riscul de iritabilitate si durere.
 8. Spălați această mască după o anumită perioadă de timp.

Curs - 1 dată în 7-14 zile. Pentru tratament aveți nevoie de 3-8 sesiuni (în funcție de starea pielii, acnee).

Prețul unei proceduri în salonul cosmetologic este de 2.000 - 4.000 de ruble. Aceasta înseamnă că pentru cursul complet de tratament va trebui să plătiți aproximativ 20.000 de ruble.

Tratarea cu ultrasunete a feței în salon - procedura atraumatică, chiar și pentru pielea sensibilă

suprafața de tratament facial cu ultrasunete (cu utilizarea de scule și dispozitive speciale) - solutia perfecta pentru cei care au mult timp obosit de lupta cu acnee, multe cosuri albe și roșii, comedoane, acnee.

Urmați curățarea cu ultrasunete a feței arată astfel:

 1. Curățarea feței. Nu este nevoie de aburi înainte de curățarea cu ultrasunete!
 2. Aplicarea unui gel special (de compoziție chimică diferită), care va fi conductorul ultrasunetelor.
 3. Procedura de executare. Tratamentul de suprafata al pielii este facut in asa fel incat cosmeticianul sa conduca usor fata cu un scruber ultrasonic timp de aproximativ 15 minute. Nu suferiți nici o durere, nu aveți stăpânire.
 4. După procedură, cosmeticianul examinează starea suprafeței pielii. Dacă este necesar, conduce manual manual (curățare mecanică) pentru zone deosebit de dificile. De exemplu, poate necesita aripile nasului, regiunea temporală.
 5. Aplicarea finală a gelului sau a măștii de pe suprafața pielii.

Curățarea ultrasonică a feței în cabină costă aproximativ 2.000-3.000 de ruble. Pentru tratament complet, aveți nevoie de aproximativ 3-8 proceduri (+ încă o dată în 6 luni va trebui să faceți tratament profilactic).

Cum costă curățarea prin vid a feței din cabină și cât costă?

Frumuseții recomandă această procedură dacă aveți o piele urâtă urâtă, pete negre, acnee, acnee, comedoane. Principala caracteristică a tehnologiei este utilizarea unui tub special de vid care "trage" conținutul porilor.

Urmați procedura arată astfel:

 1. Pielea curată din cosmetice, dezinfectată folosind formulări speciale.
 2. Pentru a deschide pori (măști de parafină, perfuzii speciale pe bază de plante și multe alte lucruri sunt folosite).
 3. Pentru a ține zonele inflamate cu un instrument special pentru curățarea hardware.
 4. Aplicați la suprafață compoziția liniștitoare și vindecătoare.

Procedura de curățare prin vid este nedureroasă, nu are efecte secundare, nu provoacă roșeață și inflamație (cum se întâmplă manual / mecanic).

Se știe că procedura nu numai că curăță pielea, dar și îmbunătățește tonul, elasticitatea, face chiar și culoarea, îndepărtează iritarea.

Prețul procedurii în salonul cosmetologic este de 1 000 - 1 500 de ruble. Pentru a elimina acneea, veți avea nevoie de un curs de 4-10 proceduri. Acest lucru înseamnă că scăparea de acnee vă va costa aproximativ 40.000 de ruble.

Va curata laser (lustruire) va ajuta sa scapati de acnee si acnee?

Laserul de lustruit nu curăță în sensul obișnuit.

Laserul este utilizat pentru a actualiza stratul exterior al pielii, pentru a porni mecanismul de regenerare.

Ar trebui să utilizați această soluție dacă:

 • există multe acnee, acnee roșie și albă și pete negre pe piele;
 • aveți o piele accidentală cu pori pronunțați;
 • punctele negre sunt vizibile pe suprafața pielii.

Evitați polizarea cu laser dacă aveți o alergie congenitală la lumina soarelui, menstruație, răni la piele, acnee în stadiul activ, cancer, diabet sau un bronz puternic.

Curățarea cu laser nu este niciodată efectuată acasă! Motivul este complexitatea procedurii, precum și inaccesibilitatea anumitor dispozitive de pe piață.

Esența resurfacerii cu laser este faptul că punctajul și punctul de cosmetică tratează zonele problematice cu un laser (este important să fiți atenți aici, astfel încât zonele adiacente să nu fie deteriorate).

Stratul superior al epidermei în timpul procedurii pare să se evapore. Mai mult, este necesară o perioadă dificilă de recuperare, după care apare o nouă în locul "pielii vechi".

Durata procedurii este de până la 1 oră. Costul este ridicat: aproximativ 6000 de ruble, pentru a scăpa de acnee aveți nevoie de aproximativ 1-8 proceduri. Aceasta înseamnă că va trebui să cheltuiți aproximativ 50.000 de ruble pentru a vă restabili frumusețea.

Curățarea se face nu mai mult de o dată pe lună! În caz contrar, riscați deteriorarea suprafeței pielii, provocând o reacție alergică.

Cum și pentru ce este o curățare uscată a feței?

Curățarea chimică este potrivită atât pentru adolescent, cât și pentru vârsta de piele; recomandată pentru post-acnee și alte probleme dermatologice. Denumirea procedurii se justifică: atunci când este utilizată, se folosesc substanțe chimice și acizi (se aplică pe suprafața pielii și apoi se spală).

Există 3 tipuri:

 1. Suprafață. Se folosește pentru pielea sensibilă. Pentru punerea sa în aplicare, se ia acid lactic de 30%, uneori se îndepărtează peeling cu acid glicolic. După curățarea chimică la suprafață, perioada de recuperare durează aproximativ 2-3 zile.
 2. Expunerea medie. Este potrivit pentru pielea grasă predispusă la formarea de pete negre, acnee, puncte negre. Pentru curățarea chimică se utilizează diverse substanțe chimice: salicilic 30%, trichloacetic 15% -35%, retinoic 5%.

Frumuseții recomandă adesea "soluția lui Jesner" - un medicament care include 3 componente: acid salicilic 14%, resorcinol 14% și, de asemenea, acid lactic 14%. Pielea este complet restaurată în câteva săptămâni.

 • Adâncime (peeling pe bază de fenol). Este folosit un acid puternic, după care pielea se va vindeca încă 2-6 luni. Curățarea profundă a feței duce la faptul că aveți literalmente toată viața pentru a vă apăra de soare cu creme cu SPF înalt.
  Ea se desfășoară în cazuri excepționale cu probleme post-acne și alte dermatologice, este necesară observarea unui cosmetolog cu experiență. Dar efectul procedurii durează 10 ani!
 • Contraindicațiile la curățarea uscată a feței sunt sarcina, inflamația pielii, lactația, herpesul acut, cancerul, rănile deschise și molii.

  Curățarea manuală sau hardware a feței trebuie efectuată sub supravegherea unui specialist. Desigur, există proceduri care pot fi făcute acasă (producătorii oferă chiar dispozitive de casă "de casă" pentru aceeași curățare cu ultrasunete).

  Vă recomandăm să discutați mai întâi toate detaliile procedurii cu un dermatolog și cosmetolog, să calculați bugetul (cu acnee puternică și cu un număr mare de pete negre va trebui să faceți un curs de 3-8 proceduri).

  Trebuie doar să vă dorim o piele frumoasă.

  Ce curățare facială este mai bună. Tipuri de cum să alegi cea mai eficientă curățare a feței, recenzii cosmetice

  Multe fete sunt interesate de întrebarea - care este cea mai bună curățare a feței - casa sau salonul? Unde și cum să curățați pielea, astfel încât să strălucească cu frumusețea și să găsească un aspect bine îngrijit? Dacă aceasta este o intervenție la domiciliu - ce instrumente să folosiți în muncă? Și dacă s-ar lua decizia în favoarea curățării salonului - care dintre ele va alege, pe baza considerentelor beneficiilor și economiilor?

  Curatarea fetei este un pas important in ingrijirea pielii. Fără o curățare de înaltă calitate a porilor, eliminarea defectelor cutanate, fața nu va putea să arate bine îngrijită. Întrebarea este prețul procedurii și, de fapt, forma de curățenie.

  Există câteva metode de bază de curățare: mecanice, manuale, vidate, laser, chimice, galvanice. Toate procedurile au un singur scop cosmetic - de a face derma curată, eliminând toate defectele care împiedică aspectul pielii. Alegerea finală depinde de preferințele financiare și personale ale fiecărei femei individuale.

  Caracteristicile și tipurile de curățare a feței în cabină

  După ce ați aflat ce poate curăța fața, este mult mai ușor să alegeți o procedură. Multe femei preferă metodele de curățare care există în salonul de înfrumusețare.

  Această curățare are avantajele:

  • O varietate de moduri de a aburi fata. Casele trebuie să folosească cea mai modestă baie de aburi. Salonul oferă, de asemenea, metode alternative: de la vaporizator și măști de parafină până la mini-saune.
  • Cel mai înalt nivel de sterilitate. Cosmetician este responsabil pentru acest aspect. A obține o rată ridicată la domiciliu va fi dificilă.
  • Majoritatea curățărilor salonului - fără durere și impact redus.
  • Calitatea procedurilor în saloane este de obicei la un nivel ridicat. Conform multor femei, cel mai eficient tip de curățenie este salonul.

  manual

  Ce fel de curățare să alegeți pentru față? Multe doamne aleg curățarea manuală. Această curățare a integrelor a fost cunoscută din vremea reginelor Egiptului antic.

  În esență, curățarea manuală este eliminarea petelor negre, a cântarelor și a cântarelor moarte cu ajutorul degetelor. Această metodă este bună pentru aproape fiecare tip de piele, dar este deosebit de relevantă pentru integritățile grase caracterizate printr-o structură poroasă sau inflamații frecvente.

  Dezavantajele acestei proceduri includ:

  • Un grad destul de mare de durere.
  • Risc mare de infecție a pielii (când regulile de dezinfecție nu sunt respectate).
  • Nu este recomandată în timpul menstruației.

  Indicații pentru procedură:

  • puncte albe și / sau negre;
  • acnee fără semne evidente de inflamație;
  • porii blocați;
  • fierbe.

  Pentru a obține ca rezultat al curățării manuale a pielii bune, trebuie să urmăriți faza acțiunilor:

  1. Curățarea pielii de murdărie, praf, reziduuri de produse cosmetice. Produs prin spumă sau gel. În cazul poluării puternice, se utilizează o mască de curățare.
  2. Încălzirea suprafeței. Este necesară o dezvăluire calitativă și mai completă a porilor.
  3. Curățare. În această etapă, trebuie să vă întâlniți în 15-20 de minute. După acest timp, porii încep să se închidă.
  4. Finalizați procesul de curățare manuală cu aplicarea măștilor (pentru a reduce porii sau pentru a diminua inflamația).

  mecanic

  Curățarea mecanică de către un cosmetolog sau la domiciliu include utilizarea unei bucăți speciale sau a unei linguri Uno. Instrumentul este aplicabil pentru a evita rănirea - la un capăt există o mică suprafață cu un orificiu prin care se îndepărtează murdăria. Unele linguri au găuri multiple.

  Etapele acțiunii mecanice duplică metoda manuală, cu singura diferență că mâinile nu sunt implicate în acest proces.

  Atenție! Utilizarea unei linguri Uno este inacceptabilă pentru derma delicată.

  Imediat după sesiune, umflarea și înroșirea rămân pe suprafața pielii, care, de obicei, dispar de la sine într-o zi sau două.

  Multe femei cred că este o curățare mecanică care este cea mai bună curățare a feței.

  Cu toate acestea, există o serie de contraindicații:

  • inflamarea pielii, în special datorită infecției virale;
  • forme severe de acnee;
  • hipertensiune;
  • rozacee;
  • demodecie;
  • boli cronice ale pielii.

  ultrasunete

  Curatarea cu ultrasunete a feței pentru problema pielii - eliminarea eficientă și cu impact scăzut a multor deficiențe. Această metodă este potrivită pentru proprietarii de fragmente delicate.

  Pentru procedură se utilizează o mașină cu ultrasunete specială. Această curățare este potrivită pentru cei care au o lungă și fără succes luptă cu acnee, acnee, comedones.

  Cum se face aplicarea de curățare cu ultrasunete față, principalele etape:

  1. Curățirea pielii. Se realizează prin aplicarea unui gel special pe suprafață. El devine un dirijor al ultrasunetelor.

  Atenție! Nu este necesară o aburire suplimentară înainte de procedura de curățare cu ultrasunete.

  1. Procedura de executare. Beautician conduce pielea pacientului cu un scruber ultrasunete. Procedura durează aproximativ 15 minute și nu provoacă senzații neplăcute sau dureroase.
  2. Corecție. Se execută atunci când este necesar. Specialistul evaluează starea pielii după curățarea cu ultrasunete. Dacă este necesar, efectuați manual curățarea suplimentară.
  3. Distribuția pe suprafața compoziției sedative dermice.

  vacuum

  Un alt fel de curățare facială la cosmetician este considerat curățare în vid.

  Cosmetologii recomandă de obicei această procedură pentru proprietarii de grăsimi urâte acoperind cu comedoane multiple, acnee sau acnee.

  Principala caracteristică a metodei este utilizarea unui tub de vid. Este rapid și eficient "trage" conținutul porilor.

  Procedurile pot fi împărțite în următorii pași:

  1. Curățarea pielii de murdărie, reziduuri de produse cosmetice cu compoziții speciale.
  2. Deschiderea porilor (bai de plante, masti de parafina, etc.) sunt folosite.
  3. Realizarea unui instrument special pentru zonele cu zone problematice.
  4. Aplicarea unui agent de regenerare.

  Curățarea prin aspirație este practic nedureroasă, nu provoacă complicații sub formă de roșeață, inflamație. În plus, îmbunătățește tonul pielii, elimină culoare și elimină iritarea. Mulți cred că curățarea cu vacuum a cabinei este cea mai eficientă procedură de curățare a feței.

  Laser

  O altă opțiune pentru cea mai bună curățare a feței în saloane este curățarea cu laser.

  De fapt, această metodă nu este o purjare în sensul direct al cuvântului. Laserul este utilizat pentru a actualiza straturile exterioare ale epidermei, declanșând astfel mecanisme de regenerare.

  Indicații pentru polizarea cu laser:

  • acnee multiplă;
  • roșu și alb acnee;
  • puncte negre;
  • suprafața neuniformă a dermei cu pori pronunțați.

  Procedura conține mai multe contraindicații, printre care:

  • alergic la lumina soarelui;
  • menstruație;
  • acneea în stadiul acut;
  • herpes;
  • boli oncologice;
  • diabet zaharat.

  Atenție! Curățarea cu laser NICIODATĂ efectuată în propria casă! Complexitatea procedurii presupune nivelul necesar de pricepere al cosmeticianului.

  Curățarea cu laser este impactul zonelor problematice cu un dispozitiv special (este foarte important să nu se deterioreze zonele adiacente). În acest moment, straturile superioare ale dermei par să se evapore. Apoi, este necesară o perioadă de regenerare, după care noua piele "crește". Timp de curățare - 1 oră.

  chimic

  Modalitățile de curățare a feței în cabină includ o listă destul de mare. Acesta include, de asemenea, curatatorie uscata, care este la fel de potrivita pentru adolescent si pentru derma. Un astfel de efect este recomandat în prezența unor afecțiuni post-acne sau a altor probleme ale pielii.

  • Numele de curățare este justificat: atunci când este utilizat, se folosesc substanțe chimice. Ele sunt distribuite pe suprafața pielii, după o perioadă de timp spălate. Există următoarele tipuri de curățătorie:
  • Superficial. Folosit pentru derma sensibila. Pentru realizarea utilizării acidului lactic de 30%, se descompune acidul glicolic. Perioada de recuperare este de 2-3 zile.
  • Mediana. Diferite tipuri de acizi sunt utilizate pentru acest tip de curățare: salicilic 30%, trichloacetic 15% -35%, retinoic 5%. Perioada de recuperare poate dura până la câteva săptămâni.
  • Adânc. Acid puternic folosit. Ca rezultat al acestei expuneri, derma se "recuperează" de câteva luni. Curatarea profunda lasa o serie de consecinte - aproape tot restul vietii dumneavoastra trebuie sa folositi protectie solara. O astfel de procedură este efectuată în cazuri excepționale atunci când alte metode de curățare sunt ineficiente. Cu toate acestea, multe doamne cred că aceasta este cea mai bună curățare facială, deoarece acizii vor curăța pielea în următorii câțiva ani!

  Contraindicații:

  • sarcina, perioada de alăptare;
  • inflamația pielii excesive;
  • herpesul acut
  • boli oncologice;
  • zgârieturi, răni, molari.

  galvanic

  Ce sunt curățarea feței în cabină? Lista efectelor chimice, manuale și hardware este completată de o procedură de inoculare (galvanoterapie).

  Această procedură de curățare facială este ultimul cuvânt din lumea cosmetologiei. Se efectuează prin galvanizare, adică dermul este supus curentului electric. Este capabil să pătrundă adânc în epidermă prin intermediul unor substanțe chimice speciale aplicate în prealabil. Impactul actualelor împrăștieri și eliminarea poluării.

  Cele mai bune metode de curățare a casei

  Care este cel mai bun mod de a curăța fața la domiciliu? Totul depinde de tipul dermei, abilitățile fetei și disponibilitatea dispozitivelor necesare.

  Curățarea mecanică. Realizați cu o lingură specială sau bucla. Necesită precizie în muncă.

  Curățarea manuală. Se efectuează exclusiv prin degete curate, cu aplicarea soluției de decontaminare. Puteți folosi un bandaj sau tifon pentru a înfășura degetele.

  Pentru informații. După efectuarea acestor două tipuri de curățare, roșeața va rămâne oarecum pe piele, indiferent de intensitatea presiunii.

  Curățare prin aspirație. Este suficient să aveți un dispozitiv de vid la îndemână, care funcționează pe principiul unui aspirator și absoarbe întregul conținut al porilor. Efectul este vizibil imediat: fața devine un ton uniform, suprafața este egalizată.

  Atenție! Lipsa abilităților în procedură poate provoca roșeață persistentă și chiar vânătăi.

  Curatarea masajului. Denumire alternativă - curățare exfoliere sau frecare. Este considerat cel mai popular, simplu, rapid mod de a îndepărta murdăria. Un bonus suplimentar este posibilitatea de auto-masaj a pielii. Principalul dezavantaj este curățarea superficială și incapacitatea de a elimina comedoanele.

  Curatarea cu acid. Poate că nu există o curățare mai eficientă pentru persoana de acasă. Cea mai populară este considerată a fi peeling multi-acid, care elimină în mod eficient stratul excitant al integumentului și accelerează regenerarea celulară.

  camera tehnica

  Și totuși - ce fel de curățare facială este mai bună și mai eficientă? Mulți preferă opțiunea hardware. Acestea includ laser, galvanizare și curățare prin vid.

  Ele au, de asemenea, opțiunea de impact hardware recunoscut prin curățarea cu ultrasunete. Esența sa este impactul asupra epidermei prin unde ultrasonice. Procedura este fezabilă cu ajutorul dispozitivului care are o duză sub formă de lamă. După o astfel de expunere, pielea devine moale, netedă și hidratată. Apucarea ingredientelor active în interiorul corpului asigură o curățare nedureroasă și de înaltă calitate.

  măști

  O altă cunoaștere în lumea cosmetologică este așa-numita curățenie de la Hollywood. Se recomandă în cazurile în care problemele cutanate sunt în remisiune, există pori lărgite sau secreția glandelor sebacee ale pielii grase este afectată.

  Contraindicații:

  • dermatologice (psoriazis, eczeme);
  • diabet;
  • boli oncologice;
  • herpes.

  Procedura include următorii pași:

  1. Purificarea dermei cu mijloace speciale.
  2. Distribuția pe piele a lotiunilor cu acizi ANA și BHA.
  3. Tratamentul facial cu glicolat, care este lăsat timp de 10 minute. Desenarea după acidul fitic, ținându-l timp de 10-12 minute.
  4. Eliminarea "măștii" cu apă caldă.
  5. Tratamentul tonic pentru față.
  6. Aplicarea unei măști de vindecare.

  Pro și contra de curățenie acasă

  Rezultatul și starea dermei depind de tipul de curățare facială pe care o alegeți.

  Saloane de vizitare - o plăcere foarte scumpă. Unele doamne se tem de tehnologia hardware sau nu au încredere în profesioniștii salonului. Nu este surprinzător faptul că multe femei preferă să-și curețe singuri fața. Cu toate acestea, această procedură are argumente pro și contra.

  curățarea feței pentru și împotriva? și care este mai bine?

  Alegeți una dintre opțiuni:

  pentru pielea mea potrivita manual. ultrasunetele mele sunt ca o învelitoare moartă. suficient pentru a merge la fiecare 2 luni. roșu curent în prima seară.
  Tu, autorul, unde a procedat, că astfel de consecințe sunt deplorabile?

  numai împotriva celor care nu merg în saloane tot timpul. Ei bine, aceasta este opinia mea: gy:
  o dată du-te la "magician acasă", atunci toată lumea este spus că acest "curent este mai rău".

  Ce lux, 3 zile pentru a sta acasă, kapets%) Având în vedere faptul că pielea mea este foarte foarte sensibilă la mech.vozdeystviyu și totul devine instantaneu roșu, după curățare pot merge în altă parte pe drumul înapoi, nu ezita la fața roșie, toate pare civilizat.

  Se salvează pe vaporizator. Costă foarte mult, ca orice cosmetică profesională.

  Ei bine, fiecare cosmetolog probabil are propriul său plan de acțiune. :) Am întotdeauna peeling "înainte" petrece.

  Pot merge oriunde după curățare imediat! În general, deranjează despre pete roșii. În primul rând, nu sunt multe dintre ele și, în al doilea rând, trece peste o oră sau două. Și uneori nu există deloc.