Gel pentru spălare Avene Cleanance - recenzii

Alergie

avene apă de izvor termic (avene aqua). apă (aqua). lauroil metil-istionat de sodiu. zinc coaceth sulfate. polisorbat 20. cocoamfoacetat de sodiu. ceteareth-60 myristil glicol. peg-40 ulei de ricin hidrogenat. acid citric. disodiu edta. parfum (parfum). gliceril laurat. verde 5 (ci 61570). benzoat de sodiu. hidroxid de sodiu. galben 5 (Ci 19140). zinc gluconat.

Gelul de curățare ușoară Avene Cleanance Gel de curățare fără săpun cu un conținut ridicat de apă termală Avene (49%) este special adaptat pentru pielea tânără cu probleme de hipersensibilitate: reduce iritarea, reglează.

Avene (49%) este special adaptată pentru pielea tânără și sensibilă: reduce iritarea, reglează glandele sebacee și curăță perfect epiderma.

avantaje:
- Curăță ușor pielea;
- Ameliorează iritarea;
- Reglează producția de sebum;
- Limitează răspândirea bacteriilor;
- Pregătește pielea pentru îngrijirea ulterioară.

Aplicație:
Aplicați pe piele umedă, spumă, apoi clătiți cu multă apă caldă. Utilizați zilnic dimineața și seara.

opinii

Un miros discret, spumă bine.

Nu foarte economic, în timpul iernii un pic de piele.

Destul de bine spală orice cosmetică decorativă. Singurul lucru pe care nu-l spăl cu acest gel este rimelul Am luat-o cu un agent de lapte sau cu două faze de la Dior. Pielea dupa folosirea gelului este proaspata, curata, simt cum respira. Gelul meu nu provoacă apariția scalării, acneei și a oricăror alte stări.
Gelul este o culoare verde frumoasă, destul de groasă în textură și spumă bine. Pentru curățarea feței este suficientă cantitatea cu un deget pe mâner. Mirosul este discret, plăcut, fără căpșuni, căpșuni, mere, etc. Ambalajul este convenabil, puteți lua cu dvs. pe drum, baie, etc., verificați personal, nimic vărsat.
Tot ce nu mi-a plăcut era că atunci când o folosesc în timpul iernii, se usucă puțin pielea (am pielea mixtă). Pentru pielea uscată, probabil că va fi complet inconfortabil. Cu toate acestea, vara este ceea ce este necesar. Acum avem 25 și este doar un miracol în ceea ce privește purificarea.
Ieri am terminat-o și mâine, cu o conștiință clară, voi merge la următoarea sticlă. :)

Curăță, miros ușor, spumă bine.

În locul celor dragi, Bioderma a decis să încerce Avene. Tipul de piele - combinat, predispus la erupții cutanate. După ce am citit că produsul este destinat pieții sensibile, am luat-o fără să mă gândesc. Cu acest tip de produs, nu spăl cosmeticele, pentru mine asemenea produse vizează curățarea pielii după îndepărtarea machiajului. Ce pot să spun despre acest instrument: spumă bine, mirosul este ușor (farmacie tipică). Rezultatul - curăță până la scârțâit, pielea se usucă fără voie. După 5 luni de utilizare, mi-am dat seama că, chiar și cu o bună umiditate, este imposibil să bateți pielea ca aceasta.

Eficacitatea în inflamație.

Tipul de piele: combinație

Acest gel pentru spălarea unuia dintre acele câteva produse pe care le repet și repet și se va repeta. Da, se usuca pielea, dar din cauza eficacitatii inflamatiei cu ea, nu exista multe care sa concureze. Folosesc periodic, când sunt inflamații punctuale. Câteva spălări cu el și totul trece. Și problema de piele uscată rezolvă instant, imediat după spălarea gelului, aplicarea oricărei esențe coreene.

Strânge, nu înfundă porii.

Nu are suficientă curățare, strânge pielea.

Tipul de piele: sensibil, problema

Eu folosesc seara după uleiul hidrofil, pe care îl îndepărtez machiajul. Lasă un sentiment de strângere a pielii. Se curăță moderat: după spumă folosesc loțiune din aceeași serie, iar pe lînă puteți vedea întotdeauna rămășițe de sebum; Uneori, atunci când pielea este complet grasă (la sfârșitul unei zile fierbinți), este necesară spălarea de două ori. Porii nu se înfundă, dar nu îi ușurează.

Curata bine, fara a strange pielea. Consumul economic.

Tipul de piele: alergii predispuse, uscate, probleme

Sunt gata să cânte la acest gel! În momentul de față folosesc cea de-a doua sticlă, până când o folosesc timp de un an.
Pielea mea, pe lângă faptul că este problematică, este, de asemenea, foarte uscată, astfel încât, după spălare, este strânsă și acoperită cu peeling.
În memoria mea, acesta este primul produs de curățare, după care pot aplica calm tonic și cremă, și nu pot alerga încet. Produsul curăță foarte bine, spală delicat produsele cosmetice ușoare (dacă numai fața de pulbere era pe față). Particularitatea acestui instrument este că aproape nu dă spumă, dar în același timp este ușor de distribuit pe față. Apropo, nu stiu de ce, dar are un miros persistent de sapun, desi producatorul sustine ca nu exista sapun in compozitie.
De asemenea, instrumentul sa arătat bine pe pielea grasă: acum îl folosim cu un tânăr.

Și principala sa trăsătură: este insanely economică! Doar interzis! Când l-am folosit singură, mi-a luat 9 luni pentru o sticlă.

Curata bine, potrivit pentru pielea sensibila, nu irita, nu provoaca aspectul de comedoane.

Aroma pe ventilator.

Tipul de piele: uleios, predispus la erupție cutanată, sensibil.

Avene Cleansing Gel Cleanser pentru o perioadă de un an, de două ori pe zi (dimineața / seara). Consistența gelului este ușor lichidă, dar debitul este economic, în acest timp s-au folosit două sticle de 300 ml, adică o sticlă de acest produs durează o jumătate de an cu utilizare zilnică. Pe toate fețele există un mazăre mică. Gelul nu se spumă bine, dar este bine distribuit pe piele. Non-iritant, potrivit pentru pielea sensibila la eruptii cutanate. Pielea mea uleioasă nu sa uscat, dar în cazuri rare a existat o senzație de etanșeitate a pielii. Gelul ușor, dar curăță bine pielea, ajută la combaterea comedoanelor, atât deschise, cât și închise. Spalari excelente din produse cosmetice non-impermeabile, impermeabile nu se spala prima data. Are un miros de plante ușor, pentru un amator, pentru cineva este un plus, dar pentru cineva un minus, dar vă obișnuiți repede cu mirosul, literalmente dispare de pe față. Pot recomanda gelul pentru proprietarii de piele sensibila si problematica.

Curățenie atentă, dar de înaltă calitate, economică.

Se poate plictisi dacă este mare

Tipul de piele: combinat

Bună gel de curățare. Foarte economic, volumul de 300ml este suficient pentru o jumătate de an de utilizare o dată pe zi. Ei curăță pielea de cosmetice, dar ochii nu îndrăzneau să le spele. Pe imperfectiunile pielii nu afecteaza. După spălare, pielea nu se strânge, dar dacă nu aplicați crema după spălare, puteți simți în curând disconfort.

Un miros bun, curat, plăcut, hipoalergenic.

Dependență, pielea strânsă.

Tipul de piele: sensibil, combinat, predispus la erupții cutanate

Aceasta este prima mea experiență folosind Avene.
Am o sticlă de 300 ml, fără dozator. Acest lucru este extrem de incomod, deoarece gelul este lichid și nu respectă întotdeauna cantitatea necesară de fonduri.
Instrumentul în sine este transparent, albastru, are o aromă ușoară, plăcută, discret. Spumează bine în mâini. Aplicați pentru spălare dimineața și seara ca îndepărtarea machiajului. Cosmetica se spală departe de prima dată.
Mi sa părut că gelul este dependent. În primele luni de utilizare, am fost încântat de asta. Pielea după spălare a fost moale, curată, ca "piersicul". Își îndeplinea bine promisiunile: "Curăță cu atenție pielea de acnee, fără a rupe mantaua lipidică. Reglează glandele sebacee."
Personal, în cele din urmă am început să strângem pielea din jurul buzelor, formând o patină albă uscată, fără alte hidratări, simt disconfort. Acum acest produs nu mă convine. Nu voi cumpăra mai mult.

Foarte curată, economică, spumă groasă.

Strânge ușor pielea, mirosul de "iubit".

Tipul de piele: combinat, predispus la deshidratare și erupții pe fond hormonal

Am auzit multe recenzii pozitive despre acest produs și când am avut ocazia să "completez utilizarea" jumătăților băncilor, am decis să verific dacă acest gel ar funcționa pentru mine.
Am folosit-o mai ales seara, dar, uneori, dimineața, spălându-mi fața cu mâinile sau folosind o pensulă pentru spălare. Trebuie remarcat faptul că produsul spumează foarte bine și este plăcut să distribuiți spuma pe față. Foarte economic de utilizat - jumătate din sticlă a fost suficientă pentru aproximativ 3 luni.
Gelul curăță delicat pielea, dar nu "la scârțâit". Cu toate acestea, destul de des a existat un sentiment de etanșeitate a pielii și am vrut să-l hidrateze rapid. Având în vedere că produsul este poziționat ca un "gel de curățare blând", nu mă așteptam să strânge pielea.
Nu am observat un efect pozitiv special din acest remediu, dar pielea feței nu a dat reacții negative. Gelul are un miros ușor caracteristic pentru întreaga linie de curățare. Personal, el îmi amintește de mirosul lui Bepanten și nu este foarte plăcut. Nu aș cumpăra cu greu instrumentul în mod intenționat, voi căuta un gel pentru spălare, pe care aș prefera.

Curata bine, foarte economic, aproape nu usuca pielea, ajuta la combaterea inflamatiei.

Nu cumpăr primul pachet. Perfect curata pielea, spuma foarte delicata. De regulă, astfel de produse usucă pielea, dar nu și acest gel. Există o ușoară senzație de strângere (am combinat pielea, chiar mai aproape de normal, mai ales în timpul iernii), dar cred că acest lucru este în limitele normale pentru acest tip de remediu. Când există erupții, mi se pare că ajută puțin la ameliorarea inflamației, dar nu mă aștept să fac miracole în acest sens. Și este foarte economic, pur și simplu fără sfârșit! Și producătorul recomandă utilizarea produsului timp de 6 luni. după deschiderea ambalajului. Acesta este probabil singurul său minus :).

Curățirea ușoară, miros plăcut, spumă ușor.

Cel mai preferat gel pentru spălare. Tipul de piele: problematic, uleios rapid și poate "coaja" cu peeling. De mai mulți ani de tratare a pielii cu probleme, acesta este singurul agent de curățare care a fost cumpărat din nou (și de mai multe ori). În comparație cu alte branduri de produse farmaceutice (geluri La Roche Posay Effaclar Gel, geluri Vichy Normaderm și Ducray keracnyl), nu pare atât de agresiv, dar nu funcționează.
Miros mirositor, ușor de spumat. Îl folosesc dimineața și seara într-un complex cu alte mijloace de la Avene.
Gelul în sine curăță perfect pielea, spală cu ușurință cosmeticele, pielea se simte bine după ea: nu există senzație de strângere, doar un sentiment de curățenie. Nu irită inflamația, nu provoacă peeling. Nu pot spune că acest gel este o soluție pentru toate problemele, dar îl recomand ca un curățitor de bază.
Mama mea este proprietarul unui tip de piele complet diferit (normal, vârstă), dar, de asemenea, iubește foarte mult acest gel pentru miros și curățare blândă.

Spălați bine, nu se usucă, este extrem de economic, are un dozator bun cu un mecanism de rotire, un miros plăcut.

Pielea mea este normală, în sezonul de vară devine o combinație.
Am avut acest gel pentru spălare în anii mei studenți, acum 8 ani. Am folosit-o pentru spălarea zilnică de seară și spălarea cosmeticelor de pe față dacă era prezentă. Fără extra. Nu am folosit remover-ul de machiaj la momentul respectiv, rimelul, dermatograful, tonul - toate au fost spălate numai cu acest gel. Trebuie să spun că gelul a făcut o treabă excelentă cu această sarcină, a spălat bine fața, dar nu a uscat deloc! Nici măcar nu am pus crema după spălare! N-am avut-o la acel moment.
Instrumentul are o consistență vâscoasă groasă, nu prea lichidă, astfel încât să nu se toarne ca apa, dar nu prea vâscoasă, astfel încât să poată fi ușor stoarsă din sticlă. Aurul înseamnă.
Este, de asemenea, de remarcat consumul extrem de economic, am avut de ajuns de un an. Bineînțeles, dacă trebuia să spăl machiajul greu, cheltuielile au crescut, dacă machiajul consta din cerneală sau lipsea cu totul, au existat destule picături de gel.
Gelul este închis într-o sticlă plată din plastic, totul este foarte ergonomic, fără nici o bibelă. Dispozitivul este echipat cu un mecanism pivotant - se rotește în poziția 1 - se dă clic, gaura se deschide, îl puteți turna, se întoarce în poziția 2 - se deschide gaura, o poți arunca în pungă și chiar o poți duce în avion, nimic nu scapă (l-am condus, ).
Rezumând, pot spune că în toate privințele este un mijloc ideal pentru spălare!

Economică, nu se usucă, funcționează bine în complex.

Am cumpărat gelul în volumul stocului (300 ml) cu un an în urmă, dar tot nu se grăbește să se încheie!
Am o piele combinată, mai aproape de normal. Am fost predispus la erupții cutanate și la grăsimi excesive, dar datorită utilizării liniei Cleanance de la Avene, am uitat deja de aceste probleme. Desigur, acesta este meritul unei abordări integrate, dar gelul pentru spălare - parte integrantă a acesteia.
Eu folosesc produsul de două ori pe zi, exclusiv pentru a elimina apa reziduală micelară și cosmetice și pentru a pregăti pielea pentru îngrijire ulterioară. Gelul nu este potrivit pentru îndepărtarea ochilor de machiaj, dar spălați fundația și pulberea fără urme, dar prefer să folosiți unelte speciale. În timpul iernii, a existat o ușoară senzație de strângere după spălare, dar pentru primăvară / vară / toamnă devreme gelul este perfect dacă este selectat în funcție de tipul de piele :) De asemenea, produsul are un miros plăcut și o compoziție destul de blândă.
Apropo, după data de expirare (12 luni deschise) nici mirosul, nici textura nu s-au schimbat și 1/5 din flacon este lăsat. Dar, desigur, am repetat deja cumpărarea. :)

Se curăță perfect, ameliorează inflamația, nu se usucă, înmoaie pielea.

Sunt dependentă.

Unul dintre curățitorii mei preferați, dar având în vedere faptul că îl folosesc rar. La început provoacă efectul Wow, apoi se estompează rapid, iar cu cât îl folosesc mai mult, cu atât mai repede se termină acest efect.

Un pic despre pielea mea: predispuse la grăsime, capricioase, pori cu ușurință înfundate.

Este pentru acest efect de curățare rapidă a pielii (inclusiv porii), înmuiere, îndepărtarea rapidă a inflamației, îmi place gelul. Acum am oa doua sticla cu acest gel, mai sunt multe si, datorita habitatului meu, il folosesc foarte rar si pana la sfarsitul acestei sticle, cel mai probabil, nu va fi de folos pentru mine, asa ca daca il voi cumpara din nou, nu in curand.
Despre acest efect nu am auzit de la altcineva, deci aceasta este doar experiența mea personală.

Instrumentul a fost achiziționat de mine la recomandarea unui farmacist.
Cred că, pentru a începe, pielea mea ar trebui să fie descrisă: combinate, sensibile, în vara - mai aproape de uleios, iar iarna - să se usuce.
În general, am înțeles de mult că este preferabil să pielea pentru pielea mea, dar. curiozitatea feminină nu dă niciodată odihnă.
Deci, în următoarea excursie la farmacie, am rămas la standul Avene, doar de dragul interesului și, în cele din urmă, am cumpărat acest produs :)
Nu pot spune nimic rău despre remediu, nu este doar al meu, dar se confruntă complet cu sarcinile sale, cu toate acestea, pielea mă strânge în orice moment al anului (am încercat în vara și iarna). Pentru mine, parfumul este auzit de un chimist al unui chimist, o culoare veselă, consistența este un gel obișnuit, se spală bine pe dispozitive speciale și aproape că nu spumă fără ele.
Vă recomandăm persoanelor cu piele sensibilă, dar dacă este încă uscată, ar trebui să testați produsul și să vedeți cum se comportă pielea dumneavoastră.

Consum economic, curățare bună, bine spălat.

O piele puțin uscată.

Am o combinație de piele, predispusă la înroșire și înroșire. Am folosit acest gel timp de 7-8 luni până când sa terminat sticla. Sooo instrument economic, aveți nevoie de o foarte picătură pentru a vă spăla fața. Spumă bine, se clătește bine, pielea după ce scârțâie cu adevărat, începe să respire. Am observat că atunci când folosește gelul, petele negre s-au aprins sensibil, noile desicturi au scăzut, tenul a devenit mai uniform. Singurul dezavantaj este că se strânge ușor și se usucă pielea, astfel încât loțiunea și crema sunt imediat necesare. Nu mai cumpara, pentru ca imi place sa incerc un instrument nou, dar demn. Cu siguranta cumparam intr-o zi mai mult)

Bună spumă groasă, miros plăcut.

Nu este cel mai economic.

Voi începe prin descrierea ambalajului (îmi place brichetele.): Este foarte convenabil, capacul se deschide cu o jumătate de viraj, și există o mică gaură din care acest instrument este perfect tipărit, scurgeri sunt excluse și destul de igienice. Instrumentul însuși miroase bine, spumă foarte bine, poate spăla cosmeticele, am folosit 2 sticle. La minus, pot atribui faptul că în timpul sezonului rece se usucă pielea, dar este uscată în iarnă și normală în vară - o voi lua pentru vară.

-Curățenie ușoară, nu strânge pielea. Parfum plăcut și neutru. O îmbunătățire semnificativă a stării pielii feței. Contactul accidental cu ochii nu provoacă înțepături.

La prima utilizare, se poate părea că textura este prea lichidă pentru gel, dar în timp se poate obișnui cu ea și vă poate plăcea mai mult decât gelul obișnuit.

Despre pielea mea: uleioasă, cu inflamație periodică. Linia penei de la Avens a fost achiziționată de către cosmetolog.
Perfect gel - fața după aplicarea unui proaspăt, bine curățat.
Starea feței a devenit mult mai bună, micile acnee s-au uscat. Am aplicat acest gel cu produse din linia clinică: cremă, mască, tonic, astfel încât să pot evalua efectul agregat al acestor produse pe 5 +!
Pentru pielea uscată, poate fi prea agresivă, dar pentru pielea grasă problematică - ideală!

Economie, curățare excelentă.

Acest gel este favoritul meu. Până acum, nimic mai bun nu mi-a fost găsit. Piele combinată predispusă la inflamație; porii ușor dilatate. Gelul este consumat ooooochen economic. Apucă o mică picătură pe o spălare. După spălare pielea este curată, porii respiră. Punctele negre de pe nas au apărut după câteva cereri. Mirosul este plăcut, proaspăt și discret.
Singurul negativ pe care vreau să îl remarc: data expirării flaconului după deschidere este de 6 luni. Un instrument este cheltuit foarte economic. Puțin mai puțin de o treime din fonduri rămân în flacon după data de expirare.
Cumpăr din nou și din nou.

Foarte moale, bine spumă, miros discret.

Se usuca iarna, consumat repede.

Am o combinație de piele inflamatorie, uneori sensibilă, uneori subțire. Am incercat gelul de la Le Roshe Pose, dar a fost foarte uscat, a decis sa nu se repete. Am vrut să încerc crema de Triacneal și a venit într-un set cu această mașină de spălat și apă termală - de ce nu?
Instrumentul pe care mi-a plăcut-o, comparativ cu Le Roche, mai delicat, mai plăcut de utilizat. Spumă ușor și se extinde pe față, nu ajută, nu strânge pielea. Cu utilizare obișnuită, reducerea numărului de inflamații și a porilor înfundați. Da, nu un panaceu, ci un remediu foarte plăcut pentru mine. De asemenea, vreau să încerc mașină de spălat Bioderma și poate să mă întorc la Aven.

Bună curățare, economică.

Pielea mea este sensibilă, subțire cu zona T uleioasă, există erupții (acnee), pete negre, post-acnee, cicatrici.
Gel foarte plăcut:
Foarte economic - doar o mică picătură este suficientă pentru curățarea feței. Cerneala se spală, dar este posibil să aveți nevoie de o picătură suplimentară pentru o curățare mai bună (în funcție de carcasă).
Nu apare nici o erupție nouă, pielea mea nu se strânge.
Aroma gelului este plăcută, ușor de mentol.
Dupa ce ati spalat fata este mat, este foarte frumos sa aratati si sa simtiti, punctele negre se lumineaza.
Eu folosesc 5 luni de 2-3 ori pe zi. În flacon există 3 cm mai multe fonduri, o lună este suficientă pentru 2, însă termenul de valabilitate după deschidere este de 6 luni.
După acest instrument, orice dorință de a încerca ceva nou a dispărut, așa că voi cumpăra cu certitudine tot mai mult.

Îndepărtează resursele tonale reziduale.

Dispenser inconvenient, piele uscată.

Am piele sensibilă. În vara, devine puțină grăsime în zona T.
Gelul este într-o sticlă transparentă, dozatorul fiind deschis prin rotirea capacului. Pentru mine, distribuitorul era incomod, cu o singură mână, în special umed, nu se deschidea. Gelul în sine este destul de lichid.
Am o piele puțin sensibilă, în vara în căldură există o strălucire grasă în zona T. Spal acest gel numai in seara dupa ce am inlaturat machiajul cu ulei hidrofil sau apa micelara, dimineata prefer sa o curatare mai blana.
După spălare, se simte uscăciunea, uneori chiar și după tonic și ser, pielea necesită umezeală, începe să "ardă". Consumul nu este, de asemenea, foarte economic, dar îmi place produsul să se spume bine și să se aplice mai mult.
Produsul curăță bine pielea, dar cu o utilizare constantă pielea se usucă. Prin urmare, îl alternez cu alte mijloace pentru spălare.

Curăță excelent, spumă bine, ideal pentru sezonul cald, nu se usucă, parfum plăcut.

De mult timp sa uitat la acest gel pentru spălare, recenzii sunt aproape toate pozitive, așa că am fost aproape sigur că produsul ar fi plăcut. Așa sa dovedit! :)
Am o piele combinată cu zona uleioasă de T, în timp ce obrajii mei sunt normali și nu ar trebui să o excesați.
Gelul pe bază de apă termală Aven sporează bine, dar deloc ca spumele Shiseydo, de exemplu, sunt necesare destul de multe mijloace pentru spălare. Este spălat ușor, lăsând pielea proaspătă și mată. În același timp, gelul nu este deloc agresiv: piei Shiseydo sunt curățate "până când scârțâie", nu există o "criză" a pielii curate, gelul este mai moale) După spălare, fața nu se strânge, pentru că nu-mi lipsește tonifierea, eliminând astfel resturile cleanserului.
Cu gelul și tonicul seriei Klinans vara, am fost evitat de imperfecțiunile care pot apărea pe fundalul căldurii în proprietarii de piele grasă.
Am observat că produsele cosmetice nu au spălat gelul și au folosit dimineața sau seara după îndepărtarea machiajului.
Vă recomand fetele cu combi și pielea normală pentru sezonul cald, pielea grasă, cred că va fi confortabilă pe tot parcursul anului, combinate cu cleiuri mai hidratante.
Cheltuielile mijloacelor sunt medii. Voi cumpăra mai mult pentru vară un instrument excelent pentru banii tăi!

Spumele bine, economic, nu usucă pielea, nu este comedogenică, hipoalergenică.

Prea lichidă, ceea ce provoacă unele dificultăți.

Despre pielea ta: Porii de 26 de ani, ule, probleme, sensibile, se înfundă ușor și rapid.
În căutarea unei chiuvete perfecte, ea a venit la farmacie, iar farmacistul a recomandat acest remediu. În primul rând, voi observa că gelul este complet satisfăcut, curăță bine pielea, nu se usucă, nu provoacă alergii, dacă devine accidental în ochi, nu provoacă disconfort, ceea ce este foarte Ea are un miros discret care nu irita mirosul meu sensibil Culoarea este albastru transparent Spumă bine După utilizare, nu provoacă senzație de uscăciune (nu există săpun în compoziție).
Folosesc gelul dimineața și seara (așa cum recomandă producătorul) Ceea ce nu mi-a plăcut în legătură cu acest produs este fluiditatea excesivă.Tot tot timpul, acesta va fugi de palmele umede.În timp, l-am folosit cu o perie Mary Kay, care oferă o curățare mult mai profundă dar reduce cost-eficiență (din nou, fluiditatea, dacă turnați puțin pe perie, nu spumă).
În general, gelul este foarte decent și se comportă bine cu responsabilitățile declarate. Voi recomanda fetelor și băieților o piele cu probleme grase.

Curata bine pielea de sebum, murdarie si cosmetice.

Am piele uleioasă și problematică. Acum folosesc acest gel după ce principalul meu se încheie (am decis să încerc marca Aven).
Eu folosesc așa: mai întâi spumă un gel în mâinile mele și spălați murdăria de pe fața mea. Apoi, aplicați un pic mai mult gel pe burete pentru față și treceți-l peste față în mișcări circulare (aceasta vă permite să curățați mai bine și să exfoliați pielea).
Gelul curăță pielea bine "până la scârțâit", mat și ușor uscat (pentru pielea grasă acest lucru este un plus). După aceasta, toată crema este absorbită instantaneu. Îmi calmează pielea sensibilă. Nu a provocat scalarea (chiar și în timpul iernii).

Curățarea impecabilă, uscarea inflamației.

Acest produs este actualizat pentru a treia oară după o utilizare lungă și continuă. Am spălat gelul în fiecare dimineață și seara. Ea are un efect pronunțat de uscare pe pielea mea normală, strânge-o. Cu toate acestea, imi place foarte mult aceasta actiune, pe masura ce pielea este spalata pana la scanteie, arata sanatoasa si radianta. Pentru a evita uscarea și decojirea după spălare, aplic o cremă hidratantă. Dacă există o inflamație, atunci într-o perioadă scurtă de utilizare a gelului se vor usca și vor dispărea. Pentru curățarea de înaltă calitate, produsul este excelent! Acesta va fi cel mai bun prieten pentru proprietarul de ulei sau combi piele. Nu am gasit nici o minuta pentru mine, pretul nu este prea mare si este pe deplin justificat. Voi cumpara din ce in ce mai mult!

Miros ușor, plăcut, plăcut.

Poate usca pielea.

Tipul de piele: combinat, predispus la piele grasă și erupții cutanate.
Pentru prima dată am cumpărat acest gel absolut într-o farmacie franceză în timpul sărbătorilor, când, la sosire, am aflat că am lăsat sacul cosmetic cu produsele de îngrijire acasă. Prețul a fost de aproximativ 9 euro pentru o sticlă de 300 ml.
Ori gelul a fost la început atât de minunat, sau apa curgătoare pariziană în sine a fost un fel de magie, dar nu am avut nici o erupție pe față în timpul săptămânii din capitala franceză! Serios, singurul lucru pe care trebuia să-l maschez dimineața pe față era o pereche de picături de concealer sub ochii mei de la plimbările de noapte pariziene. Fața era PERFECTă - fără roșeață, fără erupție, fără pete negre - piele perfectă ca în publicitate!
La întoarcerea acasă, efectul ideal nu a fost desigur conservat, dar erupția cutanată după folosirea gelului a fost semnificativ mai mică. Singurul lucru dacă, în sezonul rece, uitați să vă hidratați pielea după spălare - dimineața, uscarea și peelingul sunt vizibile cu ochiul liber!

Efect terapeutic remarcabil, economic.

In perioada in care pielea mea a fost grasa si problematica, am folosit acest gel in combinatie cu alte produse din Avene si mi-a placut rezultatul, pielea a fost bine curatata, cosuri uscate, dar am vrut cu adevarat sa aplice rapid un hidratant dupa ea. Când pielea mea a început să se transforme, am abandonat-o, fără să termin până la sfârșit. Cu toate acestea, a existat un disconfort atunci când a fost folosit, dar i-l iert pentru rezultatul.

Economică, curăță ușor, nu se usucă și nu strânge pielea.

Ambalajul și capacul nu sunt destul de convenabile, aici este cerut un dozator de pompă.

Tipul meu de piele: combinat / predispus la uscăciune.
Anterior, niciun gel / spumă nu a fost acceptat pentru spălare. Unii dintre ei au fost uscați, alții nu mi-au curățat pielea "până la scârțâit", a existat un sentiment persistent că nu m-am spălat. Dar odată cu achiziționarea acestui gel, am găsit o spălare adecvată.
Cosmetica Îl spăl mai întâi cu apă micelară și apoi îmi spăl fața cu gel Avene. În acest tandem rezultă o piele curată, respirabilă și hidratată. După spălare, nu mai am nevoie urgentă de a folosi imediat un tonic de cremă, așa cum a fost înainte. Hidratarea este suficientă.
Presupun că nu afectează inflamațiile, deși producătorul o poziționează ca remediu pentru pielea cu probleme. Pot să presupun că datorită capacității bune de a curăța pielea, porii nu se înfundă și nu apar imperfecțiuni.

Gelul nu provoacă entuziasmul cățelului, dar este destul de bun, cu o compoziție bună la un preț bun.
Poate că o voi obține a doua și a treia oară, dar cunosc natura experimentatorului, după ceva timp, când încerc alte produse.

Curățare curată, miros discret.

Am o piele combinată sensibilă, predispusă la uscăciune. Odată ce mi sa întâmplat ceva rău pe pielea mea, stropit cu acnee, a alergat teribil la un dermatolog. În plus față de tratamentul principal, ea mi-a recomandat această spălare din cauza efectului antibacterian pronunțat. Gelul conține un surfactant ușor, care curăță ușor pielea sensibilă, nu se usucă sau nu se strânge. De aceea, această chiuvetă nu creează o spumă atât de bogată ca produsele de curățare obișnuite bazate pe SLS. Vindecă inflamații, adică trec mai repede decât atunci când am folosit alte mijloace pentru spălare. Am spălat destul de bine machiajul ușor, deși încerc să curăț mai întâi fața machiajului cu apă micelară și numai apoi spălați fața cu un gel, dar într-o situație de urgență sau din cauza unei lenețe cuprinzătoare, o puteți spăla. În general, nu îmi place foarte mult spălarea gelului pentru că se spală rău și pentru o lungă perioadă de timp, dar cu acest instrument nu există astfel de probleme. În general, o încântare completă.

Perfect curata pielea, foarte economica.

Pentru mine nu am identificat.

Am așteptat de la remediu pentru o curățare blândă, dar temeinică a combinației mele, pielea sensibilă și subțire de impuritățile acumulate pe parcursul întregii zile. Folosesc acest gel timp de mai mult de un an și sunt foarte mulțumit. Mirosul este plăcut, discret. Gelul este foarte economic, spumă bine, curățând pielea. Am încercat să spăl machiajul, inclusiv rimelul. El sa descurcat perfect cu această sarcină, nu și-a strâns ochii, nu a lăsat giulgiul, iritarea și uscăciunea. Îl folosesc de două ori pe zi, dimineața și seara. Mai întâi spumați gelul, apoi aplicați spuma pe o față umedă într-o mișcare circulară timp de un minut. Pielea combinată nu se usucă, ceea ce îi place. Inflamațiile, dacă există, pe față, nu au un efect particular, în ciuda asigurărilor furnizate de producător.

Gel pentru spălare Avene

rechemare

Îți voi spune mai întâi despre pielea mea, este grasă în zona mea T și sensibilă, periodic există erupții cutanate.

De obicei, după o perioadă îndelungată de utilizare a unui remediu, se obișnuiește cu ea, bine, în general, am decis să-mi frece gâtul obișnuit La Roche-Posay pentru spălare, pe de altă parte. După ce am citit premiile pe internet pentru Avene Gel pentru spălare, am decis să o cumpăr. Da, și nici perfecțiunea capelei, dintr-odată este mai bine? Din moment ce recenziile despre el sunt foarte bune, chiar foarte. Dar m-am gandit la ele doar pentru trei zile, din moment ce mi-a venit atat de mult, de la ce am inceput de la cosuri? Se pare că nu a mâncat nimic dăunător, nu a experimentat cu niciun mijloc nou, ci se topește? Pe acest gel nu puteam să cred! Dar, în a treia zi, încă am presupus și am decis să nu-i spăl încă. Și iată și iată! M-am oprit să revărs și totul a început să treacă. M-am întors la vechea mea chiuvetă și am hotărât să nu-l schimb cu nimic altceva!

Ingrijirea la domiciliu Avène pentru acnee la adulti: cum sa alegi si ce poate face?

Ce este Avène Cleanance?

Linia Avène pentru problema pielii se numește Cleanance - și dacă ați întâlnit acneea în viața voastră, nu ați putut să vă auziți despre aceasta. Avène consideră că îngrijirea la domiciliu este un pas crucial în procesul de tratare a acneei. Ar trebui să funcționeze ca o prevenire a deteriorării și susținerii pielii între procedurile profesionale.

Compoziția a două produse de linie a fost recent actualizată: Cleanance Expert sebum-reglarea emulsie și TriAcneal Expert anti-inflamatorii emulsie. Acum nu există acizi în ele. Și în loc de acizi, se exprimă o componentă, un keratolitic bazat pe extract de plante (reduce numărul de puncte negre, mărește textura pielii). Sa demonstrat clinic că într-o concentrație procentuală este mai eficientă decât acidul glicolic 6%, dar nu rupe stratul lipidic și este adecvat pentru pielea sensibilă.

Cel mai bun cosmetice 2018 vă așteaptă

Aboneaza-te la Beauty Insider - si castiga un set de 40+ produse pe care credem ca sunt cele mai bune!

În plus față de expresin, ambele emulsii conțin diolenil (ucide bacteriile care provoacă inflamație) și apa termală Avene (reduce iritarea). Diferența este că TriAcneal Expert are o retinaldehidă care netezește și reduce cicatricile după acnee (prin urmare, este destinată piele cu acnee matură). Și în emulsia Cleanance Expert a adăugat monolaurina, care reglementează producția de sebum. Între emulsii pot fi combinate.

Cine sunt eroinele noastre și doctorul?

Participantii la testul de data aceasta - pacientii de la "Institutul de Chirurgie Plastica si Cosmetologie" in principal cu primul grad de acnee. Toate observate la dermatovenerolog, dermatolog și cosmetolog Galina Viktorovna Sofinskaya. Înainte de a lucra la IPCC, Galina Viktorovna, în vârstă de douăzeci și cinci de ani, a fost șeful departamentului de cosmetologie pentru copii la Clinica de Frumusețe din centrul Arbat, are o mare experiență în tratarea pacienților cu acnee.

Ce efect se poate aștepta de la îngrijirea la domiciliu de la acnee?

Am întrebat-o pe Galina Viktorovna, ce ar trebui să ne așteptăm, în general, atunci când folosim îngrijirea la domiciliu? Ea a fost cinstită: "Acneea apare datorită faptului că secretul glandei sebacee rămâne în canal și îl înfundă (pot exista multe motive pentru aceasta: imunitate cutanată redusă, stres, gastrită, antibiotice, insuficiență hormonală etc.) în lume, crema nu este capabilă să elibereze conductele glandelor sebacee. Acest lucru se face prin curățare, peeling și alte proceduri cosmetice. Și îngrijirea la domiciliu nu le permite să se înfunde din nou. Aceasta normalizează calitatea secreției glandelor sebacee, stimulează creșterea celulelor noi "corecte" și actualizează stratul corneum. "

Cine sunt celulele "corecte"?

Celulele stratului corneum cresc de obicei într-o formă chiar cubică și au un metabolism excelent. Pe măsură ce vă mutați în straturile superioare ale pielii, conținutul iese din ele, ele devin dense, plate și interlock ca armura pentru a proteja corpul. Ar trebui să fie.

Dar să spunem că vă aflați sub stres. Metabolismul este perturbat în celule. Ele nu sunt atât de netede, cresc în ordine greșită - cum ar fi cărțile care sunt împrăștiate pe masă. Între acestea, aderența este ruptă, se formează o suprafață neuniformă cu "găuri".

Prima consecință: pielea începe să se coajă neuniform. Atunci când aplicați crema, se amestecă cu ea scalele stratului corneum. Și acest "ciment", care nu cunoaște nimic, se freacă în canalele excretoare ale glandelor sebacee, blocându-le. Există inflamații.

A doua consecință: particulele de murdărie din mediul înconjurător intră în "găurile" dintre celule. Acest lucru este observat de celulele care stau la baza lui Langerhans și ei "spun": "Hana, prieteni, trebuie să aveți patch-uri urgente!" O armată de celule sanguine și anticorpi este trimisă în zona de probleme. În oglindă vezi roșeață.

Ce promite Avène Cleanance la domiciliu?

Aduceți metabolismul celular în scopul: să normalizați peelingul, hidratarea, calitatea și cantitatea de secreție. "Primele schimbări pe care participanții la experiment ar trebui să le vadă sunt nivelarea reliefului, strângerea pielii și reducerea roșiei. Puțin mai târziu, problema inflamației premenstruale va dispărea ", spune Galina Viktorovna.

Heroinele noastre

Natalia nu crede că problema ei poate fi numită acnee înfricoșătoare: "Da, uneori am erupții cutanate. Dar există perioade în care pielea este complet curată. In acelasi timp, nu este gras - mai degraba, un luciu combinat, gras nu are loc in timpul zilei. Aceste erupții sunt mai probabil asociate cu ciclul hormonal și pot apărea, de asemenea, în timpul călătoriilor și zborurilor. O altă piele reacționează foarte mult la apă - apa din Moscova greu nu mă convine, am nevoie de apă moale. " O astfel de situație în Natalia din adolescență, dar ultimii ani și jumătate de inflamație au crescut.

Galina Viktorovna face un verdict că Natalia are primul grad de acnee. "Porii sunt ușor măritați, dar stratul lipidic este slab: deși Natalya și-a spălat fața la ora 6 dimineața, până la ora 3 pm pielea nu strălucește deloc. Glandele sebacee nu sunt suficient de active și pielea se desprinde puțin. Prin urmare, programul de îngrijire la domiciliu va arăta ca mese alternante și exfoliere ", spune ea.

Potrivit medicului, dimineața nu este nevoie să spălați cu geluri și spume speciale. Pe piele ar trebui să existe o manta lipidică a apei, dacă dimineața o spălați, glanda sebacee neplăcută, încețoșată, începe să producă rapid un secret. Se dovedește mai groasă decât în ​​mod normal și se blochează mecanic canalele.

Pentru spălare Galina Viktorovna recomandă numai apă micelară (sau, în cazuri extreme, apă de la robinet la temperatura camerei). Avène Cleanance Micellar Water controlează producția de sebum și nu necesită clătire. În timpul zilei, Galina Viktorovna prescrie pentru curățarea pielii cu apă micelară de 3-5 ori. Îndepărtează impuritățile care se depun pe piele.

După spălarea pielii de dimineață, Natalia trebuie să aplice un Expert Kerato-Regulatory Emulsion Cleanance Expert (nu-l frecați, aplicați-l pe palme și apăsați-le pe față). Ea are un efect antiinflamator și seborea, netezește textura pielii și calmează roșeața.

Numiri pentru seara: primul gel de curățare Avène Cleanance Gel. Ritualul ar trebui să arate astfel: trebuie să udați un mic burete, să strângeți o picătură de bani, să-l spumați și să aplicați spuma pe față cu mișcări moi, fără a le freca. Se lasă câteva secunde și se clătește cu apă la temperatura camerei. Este de dorit nu cel care curge de la robinet, și minerale, sau cel puțin real. Medicul îi recomandă pe toți să ia un castron obișnuit în jurul chiuvetei, să-l umple cu apă dimineața și să-l spele seara.

In al doilea rand: dupa curatare, Natalia trebuie sa aplice unul din cele doua produse, alternand in fiecare zi - Emulsie TriAcneal Expert sau crema hidratanta cu hidratare hidratanta (compensa efectul de uscare a preparatelor pentru tratamentul acneei). Galina Viktorovna a avertizat că, în câteva zile după ce a folosit TriAcneal Expert, pielea Nataliei poate să se prăjească ca și când ar fi iritat (tocmai pentru că acum are un strat lipidic slab). În acest caz, va trebui să facă o pauză timp de 1-2 zile, dar după aceea - reluați utilizarea emulsiei.

Spre începutul ciclului, Natalia ar fi trebuit să fie curățată pentru a preveni un alt vârf al erupției cutanate. Un creion corect de tratament pentru spot Spot a fost folosit pentru uscarea inflamațiilor.

Opinia lui Natalia după șase săptămâni:

- La momentul testării, am refuzat să fac machiaj (fundație, pulbere) - numai rimelul a plecat. De aceea, nu au apărut probleme cu spălarea micelilor de câteva ori pe zi. Doar purtau cu mine tampoane de bumbac în mod constant și o sticlă mică de apă curată Micellar, precum și cremă în rezervă. Pielea a fost confortabilă - micelul dă un sentiment de prospețime, este foarte moale, nu există lipicios pe care aș vrea să-l spăl. Mi-am spălat fața cu gel de curățare Avène Cleanance Gel seara - așa cum ma sfătuit Galina Viktorovna, picurând o picătură în palma mea, freind-o puțin pentru a face o spumă. Gelul direct pe față nu este aplicat. Impresii pozitive - gelul nu a provocat uscarea.

La început am avut Expert pentru dimineață, Hydra pentru seara cu TriAcneal. După cum a prezis medicul, pielea de pe TriAcneal a reacționat prin scalare și iritare. Îi plăcea foarte mult hidratantului hidratant Hydra. Seamănă mai mult cu o cremă de vindecare, textura sa este mai densă și mai bogată; Expert mai ușor, cred că toată lumea va face. În cazul inflamației, am avut, de asemenea, un tratament de curățare la fața locului, un corector local, dar nu am văzut niciun efect din acesta.

În timpul testării, a apărut mai multă erupție - așa cum a prezis medicul. Prin urmare, am stabilit procedura - m-am dus pentru o curățare. În ciuda acestei deteriorări, îmi place, în general, starea generală a pielii - este hidratată, netedă, densă și tenul a devenit mai fin. Vreau să continui să folosesc Avene.

Comentariul lui Galina Viktorovna: "Pielea Nataliei a funcționat perfect, chiar mai bine decât am presupus. Înainte de experiment, era subțire, uscată (ca și cum ar fi întinsă), cu vase roșii și translucide. De obicei, o astfel de piele este restaurată pentru o lungă perioadă de timp. Dar Natalia a avut o îmbunătățire evidentă în șase săptămâni: textura sa înrăutățit, roșeața a dispărut. Pielea a devenit densă, hidratată, procesul de peeling a revenit la normal. Cu toate acestea, acest succes nu neagă faptul că Natalia trebuie să meargă în timp util la cosmetologia cosmetică. Dacă face acest lucru și continuă să utilizeze îngrijirea la domiciliu Avène Cleanance, acneea va înceta treptat să o deranjeze.

Xenia a avut probleme cu pielea, la fel ca mulți în adolescență. De atunci, de mai bine de zece ani, ea a trăit cu o mică cantitate de erupții (deschise și închise) pe față, mai ales legate de un ciclu. Puncte negre prea. In acelasi timp, ele nu considera pielea lor grasa: "Pielea este mai degraba o combinatie - zona T este normala (uneori poate straluce), pe obraji sunt probleme, in timp ce exista si uscaciune". Ksenia nu a mers la cosmetologi cu această problemă - a trăit într-o altă țară și nu a avut ocazia.

Potrivit lui Galina Viktorovna, Xenia nu are hiperkeratoză (o încălcare a exfolierii stratului corneum), ca și în Natalia. Ea are o piele combinată: fruntea, nasul, bărbia - normală și există hiperfuncție a glandelor sebacee pe obraji (deși se întâmplă de obicei invers). Glandele sebacee de pe obraji produc un secret prea gros si abundent. Cu toate acestea, Xenia are doar prima etapă de acnee, care nu a început. În cazul ei, este necesară o dietă echilibrată și o îngrijire adecvată la domiciliu ", spune medicul. "Am un program de nutriție pe care încerc să-l respect. De fapt, cel mai important lucru pentru mine este să excludem orice "gunoi" alimentar - chipsuri, de exemplu, sau lucruri grase cum ar fi maioneză. Dacă încep să mănânc maioneză, va fi mai multă inflamație! ", Spune Xenia.

Scopul său este să curățați pielea cu apă micelară Apa Micelară de curățare dimineața (în zilele când simțim hipersalitatea, puteți spăla cu gel, dar hidratați-vă imediat pielea cu Crema Hydra cremă). Aplicați emulsia seboregulatoare Experiența de curățare. În timpul zilei, curățați pielea cu apă micelară cel puțin 3-5 ori și repetați emulsia o singură dată.

Pentru seara: gel de gel de curățare și emulsie TriAcneal Expert. Dot folosiți creionul de corectare pentru tratament la fața locului și o dată la fiecare 8-10 zile faceți o mască de curățare a mascului-gommage numai în zona obrazului.

Impresiile Xenia după șase săptămâni de utilizare:

- Am folosit apă micelară Avène înainte de asta, îmi place. Cu toate acestea, am fost de la o altă linie, dar sa dovedit că Cleanance Micellar Water nu este mai rău. Am turnat-o într-o sticlă mică și am avut-o mereu cu mine. Nu au existat inconveniente și nu a existat nici un disconfort.

În seara când mi-am spălat fața cu gel de curățare gel - curăță bine, dimineața mă ridic fără nici un strălucire.

De asemenea, în seara în care am folosit TriAcneal - pielea cu ea a fost bine împrospătată, stratul superior sa desprins, a devenit mai fin. A existat o peeling - dar am aflat despre asta doar când într-un anumit moment am decis să aplic pudră. Continuam sa folosesc emulsia acum, imi place efectul.

În dimineața și după-amiaza, am folosit expertul de purificare seboregulator. Bună grijă pentru zi - elimină strălucirea, textura este lumină (ceva între cremă și ser), aplicată frumos, absorbită foarte repede.

În cazul înțepăturii pielii și a peelingului, am avut și crema de curățare Hydra. Aceste probleme, totuși, nu au apărut - dar am încercat oricum. Este mai saturat, hidratant, dar, de asemenea, oferă strălucire pe piele.

Mi sa dat și o mască de gommage la fiecare 8-10 zile și i-am aplicat-o pe pielea uscată, ca o cremă, și am spălat-o după cinci minute. Apoi doctorul a spus că este posibil și chiar mai rar, deoarece pielea a fost deja revigorată de TriAcneal, iar cu ea, cea nouă, ar trebui tratată mai ușor.

Și creionul cu Spot Treatment a ajutat la rezolvarea rapidă a inflamațiilor, literalmente a doua zi a dispărut.

După șase săptămâni pe Avène Cleanance, pielea este confortabilă, este mai fină, nu mai este nici un fulgi. Erupțiile legate de ciclu sunt încă, dar sunt mai puține și, cu un creion, trec mai repede.

Comentariul lui Galina Viktorovna: "Și din nou sunt mulțumit: Xenia a iritat pielea cu un strat hidrolipid rupt. Acum, roșeața a dispărut, modelul de epidermă sa alunecat (foarte "celulele drepte" au crescut cu succes) și, cel mai important, a apărut un luciu de satin sănătos. Pielea este hidratată - înseamnă că nu mai este peeling. Peeling-ul nu înfundă canalele glandelor sebacee. Secretul iese în mod normal, astfel încât problema inflamației premenstruale va trece cu timpul. "

Valentina, 27 de ani

Valentine din toate cele trei eroine - cel mai experimentat luptător cu acnee. Întotdeauna avea pielea cu probleme. Dar, după o excursie în India acum trei ani, unde Valentina a luat grija greșită și a făcut un masaj facial cu uleiuri, agravarea a început. "Nu puteam avea ulei deloc", spune ea. - Am aflat mai târziu. Preparatele de ulei înfundă porii. Și am început o erupție care sa transformat în ulcere. Lucky am ajuns la Galina Viktorovna! "

Galina Viktorovna a condus pacientul timp de doi ani pentru a obține un rezultat stabil - și a reușit să o scoată din cea de-a patra etapă a acneei la primul ușor. "Am facut masti, proceduri, electrocoagulare... E mai bine sa nu-ti mai aduci aminte. A fost nevoie de mulți bani, chiar a trebuit să iau un împrumut. Această situație după India am depășit rezultatul. Numai cicatricile rămân, le distrugem - am făcut atât laser cât și coji. Acum trebuie să mențineți rezultatul - am nevoie de o îngrijire care să nu ducă din nou la exacerbări, ci să hidrateze pielea.

Chiar înainte de această întreagă poveste, am tratat acnee cu linii de origine care au fost uscate în mod semnificativ - atunci mi sa părut că dacă se usucă, înseamnă că funcționează. Galina Viktorovna a explicat că nu este așa că pielea trebuie să fie hidratată ".

Galina Viktorovna spune că acum pielea Valentinei este în stare bună, dar are nevoie de îngrijire de susținere pentru a restabili stratul lipidic, pentru a elimina ridurile fine și pentru a nu provoca "acnee cosmetică" - o situație în care obstrucțiile, comedoanele, inflamatorii elemente.

Dimineața este atribuită și spălării cu apă micelară Apă Micelară de curățare. În continuare, Valentina va trebui să amestece o picătură de cremă hidratantă Cleanance Hydra cu o picătură de emulsie TriAcneal Expert și să se aplice cu mișcări blânde aplicate, fără a freca pielea.

Retinolul crește fotosensibilitatea pielii, însă Galina Viktorovna nu a prescripționat o cremă cu factor SPF, deoarece soarele este inactiv până la sfârșitul primăverii (vara nu prescrie pacienții la TriAcneal Expert).

În timpul zilei, Valentina trebuie să-și șterge periodic fața cu apă micelară, să repete crema hidratantă Cleanance Hydra și să irige fața cu apă termală Avéne la fiecare 1-1,5 ore. "90% din hidratante absorb umezeala din aer - și când nu o găsesc acolo, dimpotrivă, ele usucă pielea". Faceți corect următoarele, medicul gândește: depozitați apă termală pe desktop, pulverizați-l periodic lângă dumneavoastră (nu pe piele, pentru a nu provoca efectul opus al deshidratării) și expuneți-vă fața la norul de apă.

Dupa gelul de spalare seara a fost numit TriAcneal Expert. Odata in 8-10 zile, Valentina poate folosi o masca de curatare, dar ca o masca si nu o scrub (nu masati pielea). Pentru a nu provoca iritații, după aceea câteva zile - nu aplicați emulsie cu retinaldehidă, doar cremă hidratantă hidratantă Cleanance Hydra ".

Impresiile lui Valentina după șase săptămâni:

- Mi-a placut sa folosesc apa micelara. Apa Micellar - Am refuzat machiajul, stergerea de mai multe ori pe zi nu a fost o problema (stergerea fetei dimineata, apoi la masa de pranz la serviciu, apoi dupa sport). Singurul lucru pe care l-am citit este că îndepărtează machiajul din ochi, dar nu îmi ia rimelul. Pielea feței este foarte confortabilă cu ea.

În seara, mi-am spălat fața cu Gel de curățare a gelului - un remediu non-iritant pentru piele care curăță bine.

Din creme, am avut Hydra - doar un lucru minunat, un agent hidratant calmant, pe care voi continua să îl folosesc absolut sigur. Pielea cu el arată rece - hidratată, sănătoasă, fără roșeață, în timp ce are o textura ușoară și un miros plăcut. Poate fi absorbit în moduri diferite - câteodată mi-a lăsat un luciu gras, dar l-am sprijinit cu șervețele. Dar senzația de confort pe piele este de așa natură încât să puteți să vă ocupați de ea - mi-am cumpărat deja al doilea tub.

Din TriAcneal, o cremă cu retinaldehidă, nu am avut efecte secundare (peeling, iritație). Poate pentru că am amestecat-o dimineața cu Hydra, așa cum a sfătuit-o Galina Viktorovna. Am de gând să o aplic și mai mult.

Puteam folosi masca Cleanance numai o dată la zece zile - dar am reușit, de asemenea, să o pătrund. Se aplică un strat subțire de curățare, ușor înțepenit. Dar fără a trece, pielea o tolerează în mod normal.

Porii mei încă mai au nevoie de curățare periodică - încerc să merg pe ea o dată la șase săptămâni, atunci nu este curățarea, ci ca și cum ai ieși cu fața ta. Dacă ați depășit deja acneea, ați redus-o într-o formă acceptabilă, nu există ulcere permanente - linia Avène oferă un sprijin bun și întoarce pielea într-o stare sănătoasă și calmă.

Comentariul lui Galina Viktorovna: "Sarcina a fost realizată - pielea are o strălucire sănătoasă, este elastică, bine hidratată. A devenit mai secretat, înseamnă metabolism îmbunătățit. În general, acesta este cazul când totul este bun și important pentru a nu sparge echilibrul. Pentru aceasta, Valentina ar trebui să continue să utilizeze cosmeticele medicale pentru pielea cu probleme. "

Mulțumim pentru ajutorul acordat în organizarea experimentului "Institutul de Chirurgie Plastică și Cosmetologie" și Galina Sofinskaya.