Cremă de bază pentru piele combinată

Profilaxie

Fiecare fată are un ton perfect neted. Dar, din păcate, doar câțiva se pot lauda cu un tip normal de epidermă. Și chiar proprietarii de piele perfectă se confruntă cu problema de peeling sau stralucirea uleioase. Ce putem spune despre doamnele pe care natura mamei le-a acordat dermului combinat.

În acest caz, trebuie să vă așezați pe obraji și să vă ocupați de strălucirea uleioasă a zonei în formă de T. Prin urmare, alegerea fundației pentru pielea combinată trebuie abordată cu mare grijă. Nu se recomandă utilizarea produselor cosmetice pentru tipul uscat al epidermei, deoarece acestea vor spori și mai mult activitatea glandelor sebacee. Preparatul pentru derma uleioasă nu este, de asemenea, potrivit, deoarece va duce la degresarea pe zonele uscate ale feței. Știind despre astfel de probleme, reprezentanții industriei cosmetice au dezvoltat un agent antialergic special pentru pielea mixtă.

Caracteristici distinctive

Baza pentru piele mixtă trebuie să aibă o serie de caracteristici:

 1. A fi capabil să elimine strălucirea grasă în zona în formă de T, dând matului un efect mat.
 2. Permiteți hidratarea și saturarea suprafețelor uscate ale epidermei cu umezeala lipsă, prevenind formarea de fulgi.
 3. Acesta este conceput pentru a ascunde defecte, precum și pentru a netezi textura pielii.
 4. Aveți o textură ușoară care se potrivește frumos, fără a crea impresia unei măști pe față.

Alegerea fundației perfecte pentru pielea combinată, ar trebui să acordați atenție compoziției sale:

 • Extractele și uleiurile din plante - saturați celulele cu substanțe benefice, vă permit să păstrați umiditatea, să nu înfundați porii și să scăpați de luciu uleios. Astfel de substanțe utile de origine naturală includ, de exemplu:
  • trandafir și citrice - ajuta la alinierea structurii feței;
  • Ghimbir, menta și rozmarin - îmbunătățesc starea pielii;
  • mușețel, bergamot și arbore de ceai - elimină roșeața, calmează epiderma;
  • mentă, ceai verde și calendula - perfect revigorant.
 • Componentele auxiliare sunt:
  • acidul hialuronic - are un efect hidratant;
  • pantenol - ajută la scăderea uscăciunii;
  • vitamine.

Tipuri de cadre tonale

Producătorii de produse cosmetice oferă un număr mare de creme tonate pentru pielea combinată. Cele mai populare tipuri sunt:

 1. Pudră de cremă. Acest remediu universal combină avantajele a două produse de fundație pentru față și pulbere. Este o bază ideală pentru machiaj, deoarece este aplicată frumos pentru a forma un strat uniform. Pentru a oferi fata un aspect nou, este nevoie de doar câteva minute.
 2. Cosmetic cu efect antibacterian. Femeile tinere, caracterizate printr-un tip mixt de epidermă, suferă adesea de apariția acneei. Pentru a depăși această problemă și, în același timp, pentru a face un machiaj frumos, trebuie să alegeți un agent de concelare, care are un efect antibacterian. Un astfel de produs este capabil să usuce perfect zona problema pe care au apărut cosuri, să înlăture iritarea și, de asemenea, să împiedice apariția unor focare noi de inflamație.
 3. Balsamul cremă ajută la scăderea peelingului și, în același timp, nu este capabil să înfunde porii. Este demn de remarcat faptul că un astfel de instrument are o textura destul de densă, astfel încât să poată să stea pe fața cu un strat neuniform. Aplicând un stick de cremă, este necesar să-l umbrești cu o atenție deosebită.
 4. Crema spumă poate fi utilizată de femei de diferite categorii de vârstă. Se caracterizează prin consistența aeriană, aproape fără greutate. Datorită acestei caracteristici, este distribuit într-un strat uniform și este perfect absorbit. Structura acestui produs cosmetic include, de obicei, minerale care compensează lipsa vitaminelor în celulele epiteliale, în același timp nu sunt capabile să înfunde porii, ceea ce este deosebit de important pentru zonele de piele care sunt grase.
 5. Creion - acest produs cosmetic trebuie să fie în arsenalul dvs. pentru o urgență. De exemplu, atunci când un cos a apărut brusc și ar trebui să fie rapid deghizat. Dar nu ar trebui să utilizați un creion în mod continuu, deoarece poate bloca porii. Acest produs cosmetic este recomandat să utilizeze un punct și numai în zonele predispuse la strălucire grasă.

Examinați cele mai bune și cele mai proaste resurse tonale din videoclipul următor.

Evaluarea celor mai buni producători

Alegerea unui agent de îngroșare pentru piele combinată, ar trebui să acordați preferință brandurilor dovedite. Opriți-vă alegerea producătorilor care au primit un număr mare de feedback pozitiv din partea fetelor care au experimentat eficiența fondurilor pentru ele însele. Clasamentul Top 10 al celor mai bune mărci este după cum urmează:

1. "Skin Perfect" de la marca Lumene - minimizează formarea de sebum, conferă pieței un efect mat. Datorită prezenței ingredientelor pe bază de plante are un efect antibacterian.

2. "Vitalumiere Aqua" de la brandul francez Chanel are o consistență ușoară și aerisită. Se potrivește perfect fără a bloca porii. Ea are un efect excelent de mascare care ascunde perfect defecte pe fata.

3. "Bio-Detox" de la producătorul francez popular Bourjous constă din ingrediente naturale. Nu conține alcool sau alte substanțe chimice agresive. Acest instrument este potrivit pentru netezirea tonului feței și pentru mascarea defectelor mici. Ea are un efect de mat, împiedicând formarea strălucirii grase. Bio-Detox umple fiecare celulă cu elemente utile și nutritive, asigură o hidratare blândă și ajută la curățarea porilor de impurități care s-au acumulat în ele.

4. "Lauder Aeromatte" de la marca Estee - această pulbere cremă conferă pieței un aspect plictisitor, oferind aspectului un aspect nou. Vitaminele și ingredientele benefice au un efect hidratant și hidratant pe tot parcursul zilei. Principalele avantaje ale acestui produs includ:

 • textura moale și ușoară;
 • tonul blând;
 • excelenta durabilitate.

Datorită creării pe fața unui văl translucid, machiajul dvs. nu va fi împovărat de nimic și pielea va respira perfect. Această pudră cremă creează impresia unui "foc moale": părțile sale par să împrăștie lumina, permițând ca fața să pară radiantă, îndepărtând vizual ridurile și alte defecte ale epidermei.

5. "Alianța" de la un producător bine-cunoscut L'Oreal are un efect de mascare și hidratare, dar în același timp hrănește perfect pielea. Poate fi folosit chiar și în timpul iernii, fără teama de a afecta epiderma. Datorită prezenței unei formulări inovatoare după ce ați folosit o astfel de fundație, veți obține un machiaj frumos, iar fața vă va arăta curată, lipsită de defecte sau defecte și va obține o strălucire naturală ușoară. Acest crem-lichid devine "a doua pielă", învelind și oferind feței un efect neted, moale și strălucitor. Se amestecă perfect cu tonul dermei, creând o nuanță naturală. Trebuie doar să subliniezi și să te concentrezi pe anumite domenii. Componentele care fac parte dintr-o astfel de cremă-lichid, protejează perfect pielea de radiația ultravioletă, protejând împotriva formării petelor de pigment.

6. "Lasting" de la brandul Max Factor este aplicat cu un strat perfect perfect, tonulează perfect pielea, îndepărtează inflamația și iritarea. Formula modernă, dezvoltată printr-o tehnologie specială, conferă epidermei moale, siluetă și sensibilitate. Datorită prezenței unei baze rezistente, acest produs nu va fi murdărit, nu se va răspândi sub influența temperaturii ridicate pe o zi fierbinte și fierbinte și nu vă va pata hainele. Absorbste perfect excesul de sebum, eliminand luciul gras si conferind dermei un efect mat.

7. "Teint Idole Ultra Cushion" de la marca franceză Lancome - fluid tonal care combină:

 • rezultat eficient după utilizare;
 • acoperire excelentă;
 • protecția împotriva efectelor negative ale mediului;
 • ușurință și greutate.

După aplicarea acesteia, nu se creează impresia unei măști pe față, datorită formulei unice, stratul acestui fluid tonular este atât de subțire și fără greutate încât nu se simte complet pe față. Ea are un efect lung de maturare, netezind imperfectiunile mici ale pielii. Acest concealer aliniază perfect tonul, oferindu-vă fața o strălucire de satin.

8. "Dream Satin Fluide" de la producătorul american Maybelline dă naturalețe și în același timp perfecțiune. După aplicarea acestui flid, epiderma este moale, radiantă și plictisitoare. Această cremă are o textura translucidă, datorită căreia este distribuită în mod uniform pe piele, făcând ca fața să fie matasoasă și proaspătă. Crema fluidă tonală permite pieții să respire fără disconfort pentru o zi întreagă. După ce se folosește, fața pare a fi uniformă și uniformă, deoarece diferitele înroșiri, acnee și ridurile mici sunt ascunse.

9. "Fundația Mineral Stick" de la marca NYX - produsă sub formă de baston. Are o structură densă, astfel încât ascunde perfect defectele grave. Această bază tonală se bazează bine, fără a face efectul unei măști, umbrită perfect și ascunde porii mărit. Ingredientele minerale care alcătuiesc fundația au un efect antibacterian.

10. "Balet" de la fabrica rusă "Libertatea" se referă la opțiunile bugetare pentru cremele tonice pentru tipurile de piele mixte. Acest lucru înseamnă cu ușurință este pus cu un strat uniform, nu lasă luciu gras. Are un efect benefic asupra proceselor metabolice care apar în celulele epidermei, deoarece conține lecitină. Are proprietăți protectoare din mediul înconjurător. "Ballet" conferă pielii o nuanță naturală naturală și un aspect bine îngrijit.

Dacă alegeți fundația potrivită pentru piele combinată, puteți obține machiaj aproape perfect care ascunde defectele și pune accentul pe avantajele feței dumneavoastră.

Este interzisă utilizarea oricăror materiale fără consimțământul nostru prealabil scris.

Cel mai bun corector pentru pielea combinată

Pielea combinată este numită tip mixt. Combinația de piele umedă și uscată sau normală pe diferite părți ale feței impune restricții și cerințe privind alegerea cosmeticelor, în special a cremelor tonale. Pe această bază, alegerea unui remediu tonologic, care face posibilă ascunderea dezavantajelor opuse ale pielii uscate și grase a feței, fără a interfera cu respirația pielii, devine o problemă acută.

Caracteristici ale pielii combinate

Pielea combinată se distinge printr-o combinație de zone cu conținut ridicat de grăsimi (cel mai adesea fruntea, nasul, bărbia) cu pielea uscată (temple și obraji). Cel mai frecvent tip de adolescent (80%). În rândul tinerilor și al persoanelor în vârstă, raportul este de 40% și, respectiv, 15%.

De-a lungul timpului, tipul combinat poate lua caracteristicile pieii normale. Pentru a determina tipul, puteți efectua cel mai simplu test cu benzi de hârtie. Clătiți-vă fața cu apă, trebuie să îndure timp de 2-3 ore. În timp, aplicați benzi în diferite zone ale pielii. Prezența unei urme de grăsime din zona T și absența obrajilor în zonă reprezintă un semn de tip mixt.

În zona T există adesea strălucire, însoțită de expansiunea porilor, apariția de comedoane și zone de inflamație. Pielea normală pe temple, obraji și gât are un aspect sănătos, cu o culoare și o structură uniformă. Dacă aceste zone acoperă pielea uscată, pot apărea scalări și iritații și se pot forma riduri. În plus, printr-un strat subțire de epidermă uscată, "asteriscurile" - locurile plexurilor vasculare - devin vizibile.

Fiți atenți! În vara fierbinte, pielea combinată se caracterizează printr-o sinteză mai activă de depuneri de grăsime, în timpul iernii devine mai predispusă la frecare. Nivelul pH-ului este eterogen, în zonele cu piele grasă, este de 6 unități, în locuri uscate - până la 3 unități.

Pentru a netezi eterogenitatea aspectului pieii combinate, puteți utiliza fundația.

Proprietățile fundației pentru piele mixtă

Alegerea unei fundații pentru pielea mixtă ar trebui să se bazeze pe sarcinile necesare. Până în prezent, puteți extinde criteriile de cerințe pe baza următoarelor poziții. Crema trebuie:

 • au un efect de camuflaj fără a bloca porii;
 • conferă uniformitate tonului și reliefului pielii;
 • au un efect de mat, prezent în compoziția substanțelor absorbante;
 • prevenirea și reducerea inflamației datorate agenților antibacterieni;
 • hidratează pielea, eliminând peelingul.

Utilizând crema selectată pe astfel de puncte, este posibil să se obțină un ușor efect terapeutic pe fundalul unei bune proprietăți de mascare.

Reguli de selecție

Cremă de bază pentru piele combinată

Dacă vă apropiați de alegerea tonului înseamnă cu atenție, trebuie să utilizați diferite clase de creme pentru diferite zone. Cu toate acestea, o astfel de aplicație nu poate fi numită convenabilă. Pe baza obiectivelor de mai sus, următoarele descriu care ar trebui principalele cerințe pentru alegerea cremei.

Crema trebuie să aibă următoarele proprietăți:

 • consistența luminii;
 • formula împotriva formării comedonilor;
 • ingrediente hidratante și de mat.

Fiți atenți! Pernele și fluidele care se pot adapta tonului pielii sunt potrivite pentru aceste cerințe.

Selectând o cremă, trebuie să testați noul instrument pe o suprafață mică de piele pentru a verifica corpul pentru o reacție alergică.

Tipuri de resurse tonale și forme de eliberare

O gamă largă de forme de eliberare a mijloacelor tonale vă permite să alegeți instrumentul ideal pentru caracteristicile individuale ale pielii. Diferitele forme de eliberare vă permit să utilizați crema nu numai la domiciliu, ci pentru a obține ușurința de utilizare în diferite situații.

Stickerele sunt o textura densa care va permite sa maschezi mai bine defectele. În procesul de aplicare dobândește ușurința și plasticitatea.

Pernele sunt numite tampoane de burete, saturate cu un lichid blând. În plus față de pernă, un burete pentru aplicarea unui agent de mascare este inclus în pachetul cutie.

Crema BB are un spectru larg de acțiune. Hidratarea, protecția împotriva radiațiilor ultraviolete, mascarea acneei și asteriscurilor - toate acestea sunt caracteristice BB-cremei. Numele în sine vine de la abrevierea abrevierea Blemish Balm, care se traduce ca "balsam pentru imperfecțiune".

SS-crema este un mijloc de hidratare. Ele diferă de cremele convenționale în textură și finisare sub formă de pulbere. Crema CC este folosită pentru a elimina tonul pielii, ascunzând defectele legate de vârstă la nivelul cremei BB.

Este important! SS-crema bine maschează pielea grasă atunci când este utilizată ca bază pentru machiaj.

Reguli de aplicare

Principalul preparat înainte de aplicarea fundației pentru pielea combinată este nivelarea și exfolierea pielii.

Informații importante! Pentru păstrarea pe termen lung a fundației pe față trebuie să realizați cât mai bine etapa pregătitoare.

Puteți înlătura neclintitatea datorată acumulării celulelor moarte prin utilizarea unei creme de exfoliere. Înainte de a aplica tonul trebuie să folosiți hidratanți. Dacă neglijați umiditatea, fundația se va concentra pe riduri și defecte ale pielii.

Nu este nevoie să utilizați o cantitate mare de cremă pentru aplicare. Este suficient - punctat pe obraji, pe frunte și pe bărbie. O cantitate excesivă de mijloace tonale va da efectul unei măști și va reduce rezistența machiajului.

Pentru utilizarea mai economică a cremei trebuie aplicată cu degetele. Periile sau bureții petrec prea mult cosmetice.

Fiți atenți! Atunci când alegeți o perie pentru aplicarea cremei, trebuie să acordați atenție materialului folosit pentru a face mașina. Părul sintetic este destinat cremelor lichide.

Folosind burete, nu strângeți fundația direct pe ea. O astfel de cerere poate crește cheltuielile de fonduri de mai multe ori. Aplicați crema de burete, după ce ați strâns o cantitate mică pe încheietura mâinii. Pentru o distribuție mai fină a fondurilor poate fi pre-umezită buretele în apă, șterge bine după.

Aplicați tonul la periferie din centrul feței, fără a uita de linia parului. Pentru skrashivaniya granițele de tranziție de la cremă pentru a curata pielea, puteți sfătui să efectueze feathering pe bărbie și lângă urechi.

Creme de piele amestecate top

L'Oreal finisaj mat

Care este cel mai bun corector pentru pielea combinată? Criteriile pentru selectarea celor mai bune creme tonale sunt textura, fermitatea și aspectul natural al pielii după aplicare. Următoarele creme sunt printre cele mai bune pentru pielea combinată.

Suprafața de lux Fluid Cushion de la Lancome acoperă pielea cu o textura ușoară. Proprietățile de mascare sunt furnizate de micropigmente bogate, oferind un aspect satinat. Hrana suplimentară și hidratarea împreună cu protecția UV sunt bonusuri plăcute.

Fiți atenți! Finisajul mat de la L'Oreal rămâne pe piele timp de 24 de ore. Dând o nuanță naturală, formula cremă nu interferează cu respirația celulară.

Cadrul tonal al lui Giorgio Armani este o acoperire lichidă cu o textura fără greutate. Împreună cu factorul SPF 25, baza vă permite să ascundeți neregularitățile și oboseala, împiedicând expunerea la raze UV.

Baza de la Yves Saint Laurent oferă un efect mat, oferind confort de-a lungul zilei. Compoziția densă de înveliș dă amprenta netedă, oferind un aspect perfect.

Fiți atenți! În plus față de aceste creme, există o mulțime de resurse tonale, din care puteți alege un produs ieftin, dar în același timp de înaltă calitate.

Rezumând, putem spune că pielea combinată necesită îngrijire specială și alegerea cosmeticelor. Pentru fiecare secțiune faciale este necesară o îngrijire separată în funcție de tipul de zonă a pielii.

Informații importante! Pielea predispusă la uscăciune și degresare trebuie hranită, cu piele grasă - pentru a elimina secreția excesivă a glandelor sebacee.

Atunci când alegeți o unealtă tonală, trebuie să acordați atenție ușurinței texturii și proprietăților mată. În plus față de acest set de bază, tonul poate fi protejat de lumina soarelui, inclusiv factorul SPF.

Imediat înainte de aplicarea fundației, trebuie să pregătiți pielea. Aceasta va păstra tonul mai mult timp, îmbunătățind rezistența machiajului. Impunerea excesivă a fundației poate provoca efectul opus, accentuând ridurile și defectele pielii.

Astfel, respectând regulile de aplicare și selectând în mod corect un agent de nuanțare, puteți ascunde deficiențele pielea combinată.

Cum sa alegi un agent de ingrijire pentru pielea combinata

Orice fată și femeie este unică. Iar această unicitate se manifestă în toate: forma, caracterul, culoarea părului și, bineînțeles, aspectul. Nu numai coafura, culoarea și dimensiunea ochilor pot sublinia individualitatea oricărei persoane, dar și pielea. Ne amintim că, ca orice floare, pielea noastră, inclusiv pe față, este individuală. Tipul combinat este cel mai dificil, deci o bază bună pentru pielea combinată este o baghetă magică reală pentru machiaj perfect.

Baza machiajului frumos

Dacă pielea este normală, atunci puteți alege cu ușurință un machiaj potrivit. Va fi suficient să alegeți culoarea cremei - și ați terminat. Dar ce se întâmplă cu fetele cu piele problematică: gras și combinate? La urma urmei, diferitele sale tipuri sugerează o îngrijire diferită pentru ea. Aici trebuie să alegeți corect tonerul - aceasta este baza viitorului machiaj. Poate ascunde toate loviturile, ridurile fine, inflamațiile și defectele. Principalul lucru este să alegeți un instrument potrivit pentru fiecare persoană sau eveniment specific. Prin urmare, ar trebui să aveți cel puțin o idee generală despre caracteristicile cremelor și să cunoașteți regulile de bază alese.

Deci, sa stabilit deja că tipul de piele a feței este unul combinat. Ce urmează? La urma urmei, au existat cazuri când, prin ignoranță, fetele au încercat să cumpere mai multe creme - separat pentru tipul de grăsime, separat pentru cea uscată, să se amestece și să se aplice. Rezultatul sa dovedit a fi cel puțin nu, iar în cel mai rău caz a existat un disconfort acut și, uneori, reacții alergice.

Desigur, nu este nevoie să se angajeze în activități de amator, mai ales cu o varietate de produse cosmetice moderne. Și trebuie să determinați ce cremă tonică să alegeți pentru pielea combinată. Și aici trebuie să respectăm anumite reguli:

 • În primul rând, textura cremei de înaltă calitate pentru tipul combinat ar trebui să aibă o structură delicată și uniformă în consistența sa. Nu ar trebui să fie prea lichidă.
 • În al doilea rând, ar trebui să acorde o atenție la densitatea de crema. Este foarte util să folosiți emulsii ușoare și fluide pentru fiecare zi. Crema prea densă va bloca porii și poate crea un efect de disconfort și mască. De asemenea, arată nefiresc și pur și simplu împiedică să se simtă liber. Mai eficient agent de maturizare.
 • În al treilea rând, instrumentul nu trebuie să provoace în niciun caz inflamații sau reacții alergice pe față. Este necesar să se asigure că compoziția acestuia conține agenți antibacterieni.
 • În al patrulea rând, trebuie să acordați atenție prezenței uleiurilor esențiale. Este important de menționat că acestea nu sunt potrivite pentru proprietarii de tip combinat.
 • În al cincilea rând, sezonul are o importanță deosebită. Pentru vară trebuie să alegeți culoarea cremei mai întunecată - pe față va arăta mult mai naturală. În plus, prezența filtrului SPF în compoziția fundației pentru vară este obligatorie.

Efecte corective

Dintre toate varietățile de remedii tonale pentru pielea combinată, pulbere cremă, cremă cu efect antibacterian, creion cremă sunt potrivite.

Pudra de cremă absoarbe perfect excesul de grăsime, în timp ce zonele uscate ale pielii nu suferă. În plus, timpul pentru astfel de machiaj va fi minim, deoarece particularitatea acestui instrument este să se usuce rapid. Avantajele pot fi atribuite și ușor de aplicat. Dacă pe piele există zone inflamate, alegeți o cremă antibacteriană. Caracteristicile sale includ capacitatea de a ascunde zonele problematice și de ai ajuta să le elimine.

Creionul de mascare se folosește numai în caz de necesitate urgentă de ascundere a defectului:

În toate celelalte cazuri, nu-l abuzați. Cele mai bune resurse tonale pentru piele combinată sunt prezentate în funcție de categoriile de prețuri. Ce alegere depinde de posibilitățile financiare, obiectivele și, desigur, de capacitatea de a folosi cosmeticele.

Caracteristici de alegere pentru pielea cu probleme

Cod combinat - un fel de problemă. Prin urmare, merită să cumpărați o cremă ușoară. Mai mult decât atât, fetele au auzit sau au citit acest sfat de la cosmetologi. Deci, de ce ușor?

Cremă de ton cremoasă pentru piele combinată cu utilizarea zilnică nu va provoca roșeață. Trebuie reținut că utilizarea zilnică a fundației cu substanțe chimice grele poate provoca probleme dermatologice, cum ar fi:

De asemenea merită încercat un remediu lichid. Acesta este în zona de conținut ridicat de grăsimi de maturare strălucire, și în locuri uscate - hidratează.

Tonul frumos al pielii poate fi de asemenea ușor de obținut prin aplicarea unui produs ușor cu o compoziție naturală. Structura fără greutate este principala regulă de alegere a fundației pentru pielea grasă și combinată. Cum să fii cu el? În primul rând, arătați și citiți compoziția: în baza unei cantități mari de apă și destul de puțin ulei. Ei aleg ceea ce va fi mai important: dacă există inflamație, înseamnă că ei caută "pantenol" pe etichetă, dacă doresc un ton sănătos al pielii - aleg pigmenți naturali, este necesar să se dea prospețime - caută extract de rozmarin.

Definindu-vă pentru dvs. ce remediere tonală este mai bună pentru pielea combinată, este recomandabil să se țină seama de faptul că cele care conțin extract de palmier Serenova sunt foarte eficiente. Această plantă (mai exact, extractul din ea) elimină cauzele acneei și elimină excesul de grăsime din față.

Aplicarea și stocarea tonului selectat

Problema pielea ar trebui protejată în mod special. Aceasta este prima și cea mai importantă regulă. Fața este cartea fetei. Pentru a nu fi supărat de consecințele triste ale utilizării cremei de mătase, trebuie să respectați regulile de bază pentru aplicarea unui produs cosmetic.

Crema tonală pentru pielea grasă și combinată se aplică pe o față curată și spălată. Mizeria și grăsimile se acumulează în pori și le închid în partea superioară a cremei, puteți obține efectul de seră pentru reproducerea bacteriilor. Ar trebui să fiți atenți cu dvs., să nu uitați să curățați pielea înainte de a aplica crema. Lapte, piele, geluri - principalii asistenți pentru pielea problematică.

Merită sfătuit femeile să-și curățească fața cu o scrumieră. Beauticienii sfătuiesc să folosească uneltele atunci când aplică crema pe față. Există o mulțime de ele în magazine - puteți alege perii și bureți la gustul tau. Atunci când le folosiți, machiajul va fi aplicat mai profesionist.

Burete - o unealtă pentru aplicarea uniformă a cremei pe față. Poate fi neobișnuit de la prima dată, dar cu fiecare aplicare a cremei, acțiunile devin mai încrezătoare, iar crema devine mai uniformă. Pielea devine ca și cum ar fi porțelan, iar acest lucru are un efect foarte pozitiv asupra stimei de sine și, prin urmare, asupra succesului. Dacă, totuși, pentru a aplica machiaj creativ, rezultatele se vor încânta și proprietarul unui machiaj frumos și cei din jurul ei.

De asemenea, nu impuneți niciun produs cosmetic pe pielea uscată nepregătită, chiar dacă este inițial uleioasă sau combinată. Ar trebui să utilizați mai întâi toate instrumentele suplimentare. Acestea pot include serul sau un hidratant non-gras. Acestea ar trebui să fie aplicate cu mișcări ușoare și cu utilizarea obligatorie a bureților și a periilor. Aceste elemente vor oferi posibilitatea de a distribui în mod uniform baza pentru viitorul machiaj pe față. Pentru a obține efectul "make-up fără machiaj", se recomandă amestecarea tonerului cu o mică picătură de ulei cosmetic chiar înainte de aplicare.

Se recomandă aplicarea cremei în lumina zilei. Acest instrument trebuie depozitat într-o pungă cosmetică. Nu este necesar să o curățați de fiecare dată în frigider, conform recomandărilor consultanților companiilor cosmetice. Principalul lucru nu este să vă păstrați machiajul la soare. Conținutul cremei în timpul depozitării la temperaturi ridicate se poate deteriora și poate provoca deteriorarea feței atunci când este utilizată.

Cosmetica medicala pentru zone cu probleme

Este mai sigur să folosiți creme medicale pentru pielea cu probleme. Există o întreagă serie de serii bugetare de concealer mascat. Varietatea de prețuri poate surprinde plăcut, dar este mai sigur să folosiți preparate cosmetice mascate de branduri renumite.

Principalul avantaj al alegerii unei companii celebre este prezența unei sonde. Fiecare probă poate fi utilizată de două sau de trei ori, ceea ce vă permite să alegeți. Există întotdeauna posibilitatea de a observa cum se află pe fața lui timp de mai multe ore. Dacă se dovedește că este necesar să o corectați în mod constant, reglați-l, ștergeți șervețele și, în general, adăugați ceva după aplicarea inițială, atunci aceasta înseamnă un lucru: instrumentul nu se potrivește exact.

În prezent, în țară sunt lansate branduri eficiente și ieftine de creme cu proprietăți excelente de hidratare și maturare, care chiar elimină pielea și chiar ascund roșeața. Alegerea fiecărei femei. Și nu uitați că fiecare tonalnic are atât pluses cât și minusuri.

De exemplu, în produsele mărcii Clinic, un plus este efectul de uscare și tratamentul cosurilor. Acest instrument elimină treptat imperfecțiunile suprafeței feței și, în același timp, un dezavantaj pentru cineva poate fi neeconomic la un preț suficient de ridicat. Din nefericire, se consumă repede. Și dacă luați prețul său sub o atenție deosebită, poate fi un dezavantaj serios.

Instrumentul tonal este stratul de bază necesar pentru întregul machiaj. Aceasta va masca defectele și imperfecțiunile oricărei persoane cu pielea lor preferată. Selectarea unei creme ideale, potrivită, este o afacere mare, care va economisi mult timp și bani în viitor, dar pe o bază zilnică va da un aspect nobil, va face o față bine îngrijită și o femeie va fi cea mai fermecătoare și mai frumoasă.

Cea mai bună cremă tonică pentru piele mixtă

Pentru a fi sincer, pielea de tip mixt se bazează imediat pe două creme tonice: mată pentru zona T cu un luciu gras și hidratantă pentru o zonă U uscată. Dar nimeni nu vrea să se împace cu două tuburi, așa că vă vom arăta cum să găsiți un vagon universal și să prezentați cele mai bune creme tonale pentru piele combinată, în conformitate cu skin.ru.

 • Caracteristici ale pielii combinate
 • Proprietățile fundației pentru piele mixtă
 • Reguli de selecție
 • Tipuri de resurse tonale
 • Forme de eliberare a resurselor tonale
 • Reguli de aplicare
 • Cele mai bune creme de piele cu cea mai bună mixtură

Caracteristici ale pielii combinate

Cel mai frecvent tip de piele este o combinație. Astfel de piele aproape de normal, dar în unele zone din când în când îngrijorat de excesul de uscăciune sau grăsime, pete negre și mici inflamații.

În general, nu este necesar să se plângă despre pielea combinată. Principalul lucru - de ai oferi îngrijirea corectă.

Dacă încă nu sunteți sigur dacă pielea dvs. este un tip mixt, iată câteva sfaturi.

În zona T - se extind porii, stralucește, uneori puncte negre (comedone) și erupții inflamatorii.

Pe frunte, nasul și bărbia au crescut secreția de sebum.

Pielea de pe obraji este predispusă la uscăciune, mai ales în timpul fluctuațiilor de temperatură.

Pielea mixtă este predispusă la grăsimi în zona T și uscăciunea în zona U. © iStock

Proprietățile fundației pentru piele mixtă

Lista sarcinilor pe care trebuie să le îndeplinească cel mai bun agent pentru pielea combinată constă din multe puncte, deoarece instrumentul este conceput pentru a satisface nevoile zonei uscate și uleioase a feței, și anume:

maschează imperfecțiunile fără a bloca porii;

alinierea tonului și a reliefului pielii;

maturare datorită substanțelor absorbante;

reduce inflamația datorată agenților antibacterieni;

Reguli de selecție

Mai sus, am descris obiectivele care se confruntă cu fundația cremelor combinate. Mai jos sunt trei cerințe principale pentru aceasta.

Proprietăți de hidratare și maturare.

Pernele și fluidele îndeplinesc toate aceste criterii. Cei din urmă, apropo, au o capacitate excelentă de a se adapta la tonul pielii. Și, bineînțeles, să nu uitați de creme CC, BB-uri, spume și bastoane.

Resursele tonale variază în funcție și funcție de eliberare. © iStock

Tipuri de resurse tonale

Cunoscând caracteristicile tipului de piele, este ușor să alegeți un produs care să ofere nu numai camuflaj, ci și o îngrijire corespunzătoare. Cremele funcționale sunt împărțite în trei tipuri.

Se compune din ingrediente hidratante și hrănitoare: acid hialuronic, vitamina E, uleiuri. Adecvat pentru pielea predispusă la uscăciune și degresare, elimină perfect aceste probleme.

O soluție bună pentru piele cu secreție crescută de sebum. Această formulă nu conține uleiuri, dar are substanțe absorbante și antibacteriene.

Prezența factorului SPF îl face indispensabilă pentru oricine folosește în mod constant mijloace tonale și se ocupă de prevenirea îmbătrânirii. În plus, nu este nevoie să căutați un hidratant de zi cu SPF.

Fundația pentru pielea mixtă trebuie să fie mată și hidratată. © iStock

Forme de eliberare a resurselor tonale

O varietate de forme de eliberare vă permite să alegeți cea mai bună unealtă tonală pentru rezolvarea problemelor individuale ale pielii.

Are o textură destul de densă pentru a masca mai bine defectele, dar atunci când este aplicată pe piele, este ușoară și plastică.

Buretele de tampon este impregnat cu un fluid tonal ușor. Un alt burete într-un caz tip pernă pentru aplicație.

Rezolvă mai multe probleme simultan - de la umiditate la protecție UV. Dar principala sa caracteristică este ascunderea imperfecțiunilor pielii, cum ar fi cosuri, vene spider și urme de acnee. La urma urmei, abrevierea BB este Blemish Balm ("balsam de imperfecțiuni" din engleză).

Este un agent de curățare hidratant cu un finisaj subțire și o textura delicată. Scopul principal al cremei SS (abrevierea este decodificată și modul de control al culorilor - engleza. "Controlul culorii" și modul de corecție completă - engleză. "Corecție completă") - aliniați tonul pielii. În același timp, ascunde imperfecțiunile, va fi mai rău decât crema BB. Ideal pentru fetele cu piele grasă. Adecvat ca bază pentru machiaj.

Aplicați un ton din centrul feței spre periferie. © iStock

Reguli de aplicare

Cu cât este mai bine pregătită pielea pentru machiaj, cu atât va fi mai fină, iar fundația va dura mai mult. Cum se realizează acest lucru?

descuama

Exfolierea excesivă va ajuta pielea să se elibereze de celulele moarte care sunt responsabile de maturitatea ei.

umidificarea

cauzare

Pentru un machiaj complet, aveți nevoie de un pic de fundație: picătură cu picătură pe obraji, pe frunte și pe bărbie. Un exces de fonduri este plin de efectul unei măști și o scădere a rezistenței machiajului.

Aplicați tonul cu tampoanele, buretele sau peria în direcția de la centrul feței până la periferie. Nu uita de linia parului.

Cele mai bune creme de piele cu cea mai bună mixtură

Prezentăm cele mai bune piele pentru pielea mixtă conform opiniei skin.ru. Criteriile noastre: textura confortabilă, stabilitatea și rezultatul natural.

Teflon de lichid solid Tint Idler Ultra Cushion, Lancôme, cu o textura usoara, ofera o acoperire destul de densa. Formula micro pigmentată maschează imperfecțiunile, făcând pielea satinată și radiantă. Bonusuri - nutriție, hidratare, protecție împotriva razelor UV grație SPF 50.

Fundația persistentă infailibilă 24h "Matte finish", L'Oréal Paris, are un efect excelent de maturare, care durează 24 de ore. Formula inovatoare garantează o nuanță naturală și permite pielea să respire.

Fundația Durable of Power Fabric, Giorgio Armani, combină fiabilitatea de acoperire și textura fără greutate. În ciuda ușurinței sale, fundația lichidă cu SPF 25 ascunde efectiv defectele și semnele de oboseală.

Fundația tonală a Fundației All Hours, Yves Saint Laurent, conferă pielii un aspect fin și mat și oferă confort timp de 24 de ore. O acoperire destul de densă aproape că nu este simțită pe piele, făcând-o perfectă.

Top 10 creme de fundație

În arsenalul cosmetic al unei femei moderne, de regulă, există o mulțime de instrumente pentru a crea machiajul perfect. Cu toate acestea, printre toate diversitatea este anticearcan, ca prin farmec, capabil în câteva minute pentru a schimba aspectul, ascunderea sau deghizarea ridurile fine ale erorii pielii. De aceea, trebuie să i se acorde o atenție deosebită achiziției sale, astfel încât, în loc de transformare miraculoasă, să nu vă transformați fața într-o mască.
În acest articol:

Principalele criterii pentru alegerea celei mai bune fundații

Alegerea unei fundații nu ar trebui să fie ghidată de costurile sale, deși este un detaliu important, dar în primul rând principalele caracteristici ale produsului.

 • Tip individual de piele

Acest principiu ar trebui să fie decisiv în procesul de cumpărare. Se pare că compoziția orice resurse tonale concentrat în primul rând nu pe tonul pielii feței, și tendința sa de a conținutului de grăsime sau, invers, uscat. De exemplu, într-o cremă pentru pielea grasă nu veți găsi uleiuri, iar un remediu pentru pielea uscată exclude alcoolul printre ingredientele sale.

 • Paleta de culori

Desigur, culoarea fundației selectate trebuie să se bazeze pe tonul pielii. Conform regulilor de bază ale cosmetologiei, ar trebui să selectați un ton puțin mai ușor decât cel natural pentru a evita artificialitatea. Deși acum foarte populară "inteligent" nuanță, auto-adaptare la culoarea pielii.

Coerența cremelor de fundație este ușoară, perfect potrivită pentru sezonul de vară, și mai densă, cu un efect de camuflaj înalt. Cel mai adesea producătorii produc acest instrument sub formă de lichid lichid, spumă de aer sau băț. Cu cât este mai groasă textura cremei, cu atât este mai mult pigmentul colorant din ea.

 • Caracteristici suplimentare

Destul de des, unealta tonală are o gamă mai largă de posibilități decât mascarea sau maturarea. Puteți găsi, de exemplu, creme marcate "SPF" care protejează împotriva efectelor nocive ale soarelui. Nu mai puțin frecvente acum și "tonaliki" cu efect de ridicare, strângerea ridurilor.
% adv1%

Producătorul tonic pe care îl alegeți?

Reclamă omniprezentă a pătruns de mult pe piața cosmetologică, dictând cu încăpățânare ce brand ar trebui să fie preferat. Cu toate acestea, totul este în mod individual aici, deoarece suntem cu toții diferiți. Potrivit rezultatelor votului popular, majoritatea femeilor subliniază calitatea superioară a Sisley (Franța), a Max Factor (SUA), a cremelor tonale L'Oreal (Franța). Maybelline (SUA), Bourjois (Franța) sau Revlon (SUA) nu sunt inferioare acestora în caracteristicile lor.
Cu toate acestea, în categoria de prețuri bugetare, marcă internă "Freedom" este lider, pe care multe femei, de asemenea, foarte apreciat în recenzii și nu se va schimba la branduri occidentale.

Cea mai bună cremă tonală, defecte de maturare și ascundere. Evaluarea produselor pentru aspectul uleios, problematic, uscat, combinat, decolorarea feței

Există multe produse cosmetice pentru piele, care se confruntă cu diverse probleme de înaltă calitate: uscat, vrăjitoare, uleiuri și alte lucruri. Fondurile variază în funcție de preț, de producător, de eficiență. Următoarele sunt ratingurile cremelor tonale, mai bune decât altele, care acoperă pielea și își ascund lipsurile.

Top 5 cele mai bune creme pentru pielea grasă

Multe fete suferă de o piele uleioasă excesivă și nu sunt întotdeauna capabile să găsească produse cosmetice adecvate. Următoarele descriu cele mai bune creme tonice pentru pielea grasă.

Mousse de vis mat

Fundația Meibelin Dream Matte Mousse este cea mai potrivită pentru aplicarea pe piele grasă.

Caracteristicile produsului:

 • silicon, pe baza căruia este creată, face pielea moale și netedă;
 • menține pielea timp de 8 ore;
 • are o textura placuta si un miros discret;
 • ascunde acnee, riduri și umflături pe față;
 • aplicată destul de repede, în ciuda absenței dozatorului. "Gravitatea" pe față nu creează;

Avantajele cremei sunt: ​​textura ușoară, efectul de mascare bun și prețul scăzut.

Cu toate acestea, poate bloca porii și poate provoca peeling pe pielea prea uscată. Preț: 450-500 ruble.

Vitalumiere Aqua, Chanel

Chanel cosmetice sunt în mare cerere în rândul femeilor.

Caracteristici ale acestui produs cosmetic:

 • Produsul include acid hialuronic care promovează întinerirea pielii. Conține pigmenți care conferă feței o culoare netedă, radiantă și componente care protejează împotriva soarelui;
 • păstrează pielea pentru mai mult de 12 ore;
 • înseamnă se referă la lichidul tonal, prin urmare, are o textură ușoară. De asemenea, crema are un miros delicat floral;
 • fluidul ascunde eficient imperfecțiunile, învelind blând pielea și creând cel mai subțire film de protecție pe față;
 • Ușor de aplicat și clătire. În plus, are o paletă destul de mare de nuanțe.

Avantajele produsului sunt ușurința aplicării, durabilitatea bună și prezența componentelor care ascund defectele feței. Dintre calitățile negative ale prezenței alcoolului în compoziție, absența ingredientelor mată și costul ridicat. Preț: aproximativ 2000 de ruble.

Bobbi Brown Skin Foundation

Această fundație, care împletește pielea, precum și își ascunde defectele calitativ, are următoarele caracteristici distinctive:

 • Pe lângă componentele standard care absoarbe defectele de lumină ultravioletă și mască, produsul conține elemente nutritive unice care înmoaie pielea și chiar tonul acesteia;
 • durează mai mult de 10 ore;
 • este inodor și are o textura catifelată;
 • se confruntă cu masca de acnee, acnee, nereguli, dar nu ascunde molii;
 • are un dozator. Nu înfundă porii și poate servi drept bază pentru machiaj.

Principalul avantaj al cremei este o compoziție unică și bază de apă. O varietate de nuanțe și eficiența utilizării sunt de asemenea menționate la fețele sale pozitive. Dezavantajul este prețul ridicat. Costul este de 3000-3800 ruble.

Vichy norma teint

Crema Vichy Norma Teint este, de asemenea, inclusă în lista celor mai bune produse cosmetice tonal pentru pielea grasă:

 • Acest produs cosmetic conține componente care protejează pielea de expunerea la radiații UV, condiții meteorologice nefavorabile și intemperii;
 • dureaza 7-9 ore;
 • Are o textura moale frumoasa. Mirosul nu este puternic;
 • se confruntă cu mascarea acneei, a punctelor negre, a ridurilor și a petelor, fără a supraexpira pielea feței, dar nu ascunde putrecele mari;
 • Este convenabil să aplicați atât cu o perie cât și cu degetele. Instrumentul nu îngreunează porii și aproape că nu este simțit pe față.

Principalul dezavantaj este conținutul de alcool și substanțe care pot provoca iritații pe pielea sensibilă. Costul este de 1200 de ruble.

Stay-True Clinique Machiaj

Baza tonică a Clinique, precum și produsele anterioare, merită să fie printre primele cinci instrumente de mascare.

Caracteristici distinctive:

 • ingredientele hipoalergenice protejează pielea de acnee și acnee. Sunt incluse, de asemenea, ingredientele de maturare potrivite pentru pielea grasă;
 • produsul își păstrează aspectul original pentru mai mult de 8 ore;
 • lumina în textura, nu miroase;
 • ascunde chiar și defectele de piele foarte observabile. Nu creează strălucire;
 • Sticla are un dozator, datorită căruia este chiar mai ușor să distribuiți crema peste piele. Porii nu se înfundă;
 • nu creează un efect de mascare, are o compoziție bună și o sticlă convenabilă cu dozatorul. În același timp, se poate rupe după 5,5-7 ore de utilizare.

Pret: 600-700 ruble.

Cinci cele mai bune creme tonale pentru pielea sensibila (problema)

Sensibilitatea ridicată a pielii poate face dificilă căutarea unui lichid tonal adecvat. Mai jos este o listă cu cele mai bune remedii pentru probleme predispuse la piele.

Clinique Anti-Blemish Solutions Lichid de machiaj

Primele cinci produse de calitate pentru piele cu probleme merită să intre în crema de la clinici.

Principalele sale caracteristici sunt:

 • Acidul salicilic din compoziție contribuie la eliminarea petelor negre și a acneei, iar complexul de ingrediente de întărire menține un echilibru al grăsimii;
 • are o înaltă durabilitate: se poate menține pe piele mai mult de 8 ore;
 • are o textură fluidă. Nu există miros;
 • nu se rostogolește, nu măsoară tonul obișnuit;
 • doar distribuite și absorbite, rămânând invizibile;
 • Avantajele evidente ale cremei includ ușurința aplicării, durabilitatea și efectul de netezire a tonului pielii;
 • Dezavantajele sunt lipsa de dipropilen glicol în compoziție (are proprietăți de înmuiere și bactericide), precum și un preț destul de ridicat.

Cost: 2600 de ruble.

L'Oreal Allaince Perfect

Compania populară L'Oreal a lansat, de asemenea, o cremă de ton decent, care se află în primele cinci clasamente.

Caracteristicile sale sunt:

 • conține un complex de componente care hrănesc pielea. Glicerina are un efect hidratant, pantenolul accelerează recuperarea substanțelor din celule, tocoferolul protejează de expunerea la soare;
 • nu se rotește 8-10 ore;
 • are o textura usoara, convenabil de aplicat. Nu există miros puternic;
 • se descurcă bine cu alinierea pielii și ascunde defectele vizibile - acnee, pete de vârstă;

Cele mai bune creme tonale includ paleta Loreal.

 • datorită dozatorului se aplică foarte ușor și rapid;
 • avantajele evidente ale produsului - ușurința de aplicare și o paletă bogată de culori. Printre minus este posibilitatea de a aluneca uneori.
 • Preț: 750-800 de ruble.

  Bourjois 123 Perfect

  Cele mai bune creme tonale, defecte de acoperire și de ascundere includ, de asemenea, Bourjois 123 Perfect.

  caracteristici:

  • produsul conține pigmenți de mascare și substanțe care protejează pielea de efectele radiației ultraviolete;
  • poate rămâne pe piele timp de aproximativ 15 ore;
  • are un miros neutru discret și textura lichidă;
  • fundația creează tonul pielii aproape perfect, acoperind defectele sale și nu se rostogoleste;
  • prezența dozatorului ajută la distribuirea uniformă a cremelor pe față.

  Produsul este durabil, eficient, convenabil de utilizat, ieftin, dar are o paletă mică de culori.

  Preț: 550-580 ruble.

  MAYBELLINE AFFINITONE MINERAL

  Maybeelin produce, de asemenea, resurse tonale de înaltă calitate, ale căror caracteristici sunt:

  • Compoziția conține ingrediente naturale din plante, precum și vitamina E și panthenol;
  • păstrează o zi întreagă;
  • are o textura lichida confortabila, cu toate acestea, exista un miros clar de alcool;
  • creează chiar ton și defecte de măști;
  • nu are un dozator, dar este absorbită rapid și nu rămâne în pori;
  • Printre avantajele cremei - o compoziție bună, textura durabilă și efectul alinierii rapide a tonusului. Printre deficiențele - mirosul de alcool și nici un dozator.

  Preț: 400-450 ruble.

  Dior Diorskin Ultra Mat

  Cosmetic marca Dior este unul dintre liderii în producția de produse de înaltă calitate de îngrijire facială tonal:

  • Acest produs cosmetic constă parțial din componente naturale, protejează împotriva radiațiilor ultraviolete;
  • rămâne pe piele peste 10 ore;
  • are o consistență semi-lichidă și un miros ușor;
  • bine maschează defectele de dimensiuni medii, face chiar ton;
  • are un dozator, deci este rapid distribuit.

  Principalele avantaje ale cremei Dior sunt că nu înfundă porii, oferă o gamă largă de nuanțe (16 bucăți). Minus - prețul ridicat - 2500 de ruble.

  Top cinci cele mai bune tonuri pentru pielea uscată

  Tipul de piele uscată este destul de frecvent în rândul femeilor și, de asemenea, face dificilă căutarea fundației dorite. Mai jos sunt selectate cinci produse care sunt potrivite pentru pielea uscată.

  Fundația Rimmel Match Perfection

  Crema de la Rimmel, în ciuda prețului relativ scăzut, ascunde calitativ deficiențele unei fețe uscate:

  • conține un complex care îmbogățește pielea cu oxigen. Formula cremei permite pielea să respire și face tonul feței mai uniform;
  • excelent pe piele timp de 16 ore;
  • consistența lichidă vă permite să umblați rapid produsul peste față și mirosul aproape imperceptibil nu irită mirosul;
  • ascunde fulgii, umflături și chiar pistrui, și creează, de asemenea, tonul perfect;
  • flaconul are un dozator. Crema este aplicată rapid și bine spălată. Cu toate acestea, poate crea un efect de mascare pe fata. În plus, este destul de lipicioasă.

  Preț: 300-400 ruble.

  Vivienne Sabo Ton elixir CC crème

  Următorul în top cinci este producătorul de crème SS Vivien Szabo.

  Caracteristicile acestui produs sunt următoarele:

  • Compoziția conține acid hialuronic. În plus, sunt prezente extract de grâu și vitamine;
  • nu rău ținut pe piele timp de 10 ore;
  • are aromă și textură ușoară;
  • se ocupă cu deghizarea acneei, pete roșii și pistrui;
  • crema este ușor de aplicat, se îmbină cu pielea. De asemenea, nu provoacă alergii;
  • ascunde defecte, cade ușor și hrănește pielea. Cu toate acestea, prezentate în numai trei nuanțe.

  Preț: 300-400 ruble.

  Dream Satin Fluid

  Cele mai bune creme tonale, defecte de acoperire și de ascundere nu sunt întotdeauna foarte scumpe. Astfel, lichidul Dream Satin Fluid combină calitatea și prețul scăzut.

  Proprietăți principale:

  • Compoziția specială a produsului protejează pielea de expunerea la soare, menține nivelul dorit de umiditate și maschează în mod eficient defectele minore;
  • fluidul menține stabilitatea timp de aproximativ 8 ore;
  • are o textura delicata si aroma placuta;
  • ascunde defecte mici, variind de la acnee la riduri. Nu maschează cicatrici mari și postacne;
  • dispenser confortabil, aplicare simplă și fără dificultăți la spălare - acestea sunt trăsăturile caracteristice ale produsului;
  • Nu se potrivește cu pielea excesiv de uleioasă și combinată, totuși este bine aplicată, are o rezistență ridicată și un preț plăcut.

  Preț: 500-600 de ruble.

  Bourjois Ser de amestecuri sănătoase

  Primele cinci produse pentru pielea uscată includ și crema burgheză:

  • compoziția conține extracte de vitamine din fructe de pădure Goji, Lychee, rodie. Ei hrănesc pielea și ajută la reducerea uscăciunii;
  • dureaza mai mult de 9 ore;
  • are o textură similară serului de gel, precum și mirosul de fructe de pădure;
  • ascunde un număr mare de pistrui și pete roșii, nu maschează moli;
  • Ușor de aplicat și răspândit. Nu cântărește pielea și nu pătrunde în haine;
  • Complexele de vitamine hrănesc pielea, creează un luciu mat și ascund daunele minore. Dar în compoziție nu există componente care să protejeze de soare.

  Preț: 500-650 ruble.

  Bourjois Radiance Reveal Healthy Mix Foundation

  Un alt remediu produs de producătorul Bourjois este, de asemenea, inclus în primele 5 creme:

  • formula cu extract de caise, pepene galben, mere, ghimbir hrănește pielea și creează o strălucire frumoasă;
  • crema acoperă fața cu un film inconspicuos și nu se rostogolește timp de 12 ore;
  • are o textura fără greutate și un miros delicat de fructe;
  • se confruntă cu acnee, acnee, cicatrici mici și pistrui. Nu formează o "mască" pe față;
  • produsul este ușor de aplicat și albă confortabilă;
  • nutrienți în compoziție, efect de mascare bun și ușurință în utilizare - aceste calități favorizează crema. Dezavantajul este că nu se potrivește cu pielea combinată.

  Preț: De la 400 până la 560 de ruble.

  Cinci cele mai bune creme tonice pentru piele combinată

  Nu toate cremele sunt, de asemenea, potrivite pentru piele combinată. Mai jos este o listă cu cele mai bune instrumente tonale, combinate cu o combinație de tip de piele.

  Shiseido Synchro Skin Glow

  Caracteristicile distinctive ale unui produs cosmetic sunt:

  • Formula unică a compoziției ajută crema să se adapteze tonului pielii și să mențină echilibrul hidric al feței;
  • nu se răspândește pe tot parcursul zilei;
  • crema are o textura fluida si un miros slab;
  • chiar și atunci când este aplicat în mai multe straturi, crema nu creează un efect de mască și ascunde calitativ defectele;
  • datorită prezenței dozatorului, este posibil să se controleze cu precizie cantitatea de agent utilizat
  • instrumentul are un singur dezavantaj - prețul ridicat.

  Cost - 3500 de ruble.

  Guerlain Lingerie de peau

  Acest instrument Gerlen - una dintre cele mai bune creme tonale pentru piele combinată.

  Matureaza pielea calitativa si isi ascunde defectele:

  • Formula ultra-ușoară creează un film catifelat invizibil fără a bloca porii. Produsul conține componente care protejează împotriva soarelui;
  • pe tot parcursul zilei va dura pe fața fără modificări;
  • Are aromă florală cu note de fructe și textura lichidă;
  • nu ascunde daune grave, dar maschează pete roșii, acnee și riduri mici;
  • o sticlă compactă de sticlă cu distribuitor reduce probabilitatea apariției unor probleme cu aplicarea cremei la zero;
  • deține lung, maschează defectele și este ușor de distribuit. Cu toate acestea, poate sublinia peelingul pe pielea uscată și este costisitor.

  Preț: 3500-4000 ruble.

  Power Fabric, Giorgio Armani

  Marca renumită Giorgio Armani și-a lansat crema pentru piele combinată:

  • compoziția produsului conține o formulă care permite cremei să păstreze "forma" pentru o lungă perioadă de timp. Include componente care activează protecția solară;
  • nu se rotește mai mult de 10 ore;
  • textura - destul de densă, invizibilă;
  • nu numai că maschează defectele, ci creează o umbră mată pe piele;
  • Are ambalaj convenabil și distribuitor sensibil. Acest lucru contribuie la aplicarea rapidă și necomplicată a produsului Power Fabric;
  • aroma ușoară, mascarea de înaltă calitate a defectelor și protecția solară sunt avantajele cremei. Cu toate acestea, se poate sublinia peeling și are un cost ridicat.

  Preț: 3300-3500 ruble.

  Pielea goala, dezintegrarea urbana

  Acest cadru tonologic este bine combinat cu pielea combinată:

  • Compoziția produsului conține ceai verde, vitamine și substanțe care conferă pieței un ton mai natural;
  • își păstrează aspectul original timp de 6-8 ore;
  • Are o textura fluida si un miros abia perceptibil;
  • nu ascunde acneea și postacnele, altfel se confruntă cu atâtea neajunsuri fără efectul ponderării;
  • textura vă permite să aplicați rapid fundația. Sticla are un dozator;
  • ușor de utilizat, variat în alegerea culorilor și diferite în nutrienți. Din minus emit un grad scăzut de rezistență și preț.

  Preț: de la 2800 rub.

  Fundația All Hours, Yves Saint Laurent

  Yves Saint Loren a lansat fundația cremelor combinate:

  • componentele compoziției oferă o acoperire fiabilă și o rezistență ridicată pentru o zi;
  • păstrează pielea pentru mai mult de 16 ore;
  • Are o textura asemanatoare cu gelul. Are un miros discret de fructe;
  • luptă împotriva grăsimilor Ascunde cele mai multe pagube;
  • nu s-au aplicat probleme și s-au spălat. Are un dozator;
  • creează o strălucire mată, are o textura unică, se potrivește bine. Totuși, se poate oxida în timpul zilei.

  Preț: 2500-2900 fre.

  Cinci dintre cele mai bune creme tonice pentru pielea maturata

  Pielea veche, predispusă la formarea de riduri și pete de vârstă, necesită adesea un ton de nivelare. Mai jos este un clasament al resurselor tonale pentru pielea în vârstă.

  Reluis perfectiunea pielii

  În primul rând pe lista celor mai bune creme tonice de vârstă este Relouis Skin Perfection.

  Proprietățile sale distinctive sunt:

  • sărurile acidului hialuronic în compoziție dau elasticitatea și rezistența pielii. De asemenea, componentele cremei creează un efect de ridicare și protejează împotriva luminii UV;
  • dureaza 5-7 ore;
  • are o textură cu densitate medie și aproape nu miroase;
  • măștile de cremă ca defecte uzuale și schimbările de vârstă;
  • bine distribuit pe față și ușor de spălat;
  • nu se potrivește cu pielea excesiv de grasă.

  Preț: 250-300 ruble.

  Guerlain Parure Gold

  O altă bază de vârstă de înaltă calitate a creat marca Gerlen:

  • Uleiul de ulei din compoziție reîmprospătează fața și o face mai fluidă. Pigmenții de aur conferă pielii o strălucire plăcută și mențin un ton uniform;
  • menține pe față 4-6 ore neschimbate;
  • o textura libera se impune bine si se amesteca bine. Mirosul este subțire, cu note de fructe;
  • instrumentul acoperă cosuri mici, umflături, chiar mușcături de țânțari, dar nu maschează defectele majore;
  • câteva picături vor fi suficiente pentru a acoperi întreaga lor față și pentru a masca defectele. Aproape nu pata hainele;
  • are o paletă de 12 nuanțe. Subliniază relieful feței, ascunde defectele;
  • are un preț ridicat.

  Costul este de 3100-3400 de ruble.

  Bourjois, strălucirea orașului

  Compania Bourgeois a prezentat, de asemenea, o noutate în domeniul mijloacelor tonale - crema de strălucire orașului pentru piele care a suferit modificări legate de vârstă:

  • compoziția conține particule care protejează pielea de expunerea la radiații ultraviolete, precum și agenți de hidratare care încetinesc îmbătrânirea celulelor;
  • menține pielea timp de aproximativ 6-7 ore;
  • are o textura groasa in absenta unui miros puternic;
  • crema ascunde defectele de înaltă calitate, dar dacă vorbim despre pielea grasă, le putem accentua;
  • Produsul este convenabil și ușor de aplicat. Tubul are o scurgere care vă va permite să luați cantitatea necesară de produs;
  • protejează împotriva radiațiilor ultraviolete, încetinește îmbătrânirea, ascunde defectele. Cu toate acestea, prezentate în doar șase tonuri.

  Pret: 800-900 de ruble.

  Tineretul Eliberator Serum Fond de Teint, Yves Saint Laurent

  Cele mai bune creme tonale, defecte de acoperire și ascundere sunt reprezentate de mărcile cu costuri reduse și firmele de lux.

  Faimoasa marcă cosmetică Yves Saint Loren a prezentat crema anti-îmbătrânire:

  • Compoziția produsului conține particule care protejează împotriva luminii UV, a serului anti-îmbătrânire, a unui complex de ingrediente hidratante;
  • durează aproximativ 8-9 ore;
  • are o textura îndrăzneață, aproape fără miros;
  • mănâncă bine roșu, coșuri, mici riduri;
  • datorită dozatorului, este rapid distribuită pe piele. După aplicare, merită să dați cremei puțin înmuiere;
  • adecvat pentru pielea normală, este convenabil să se aplice și să se țină bine. Cu toate acestea, poate evidenția defectele pe pielea foarte uleioasă sau uscată, este costisitoare.

  Preț: 3000-3100 de ruble.

  Lumene SS Color Correcting Cream

  Crema CC de la Lumen a meritat un loc în clasament datorită calităților pozitive și clienților săi:

  • compoziția conține componente care protejează împotriva soarelui și ulei de semințe de lingonberry, ceea ce face ca pielea să fie elastică și radiantă;
  • produsul are un grad mediu de durabilitate (4-6 ore);
  • aroma ușoară și textura plăcută nu împiedică utilizarea;
  • ascunde defectele de dimensiuni medii, umple ridurile și tonurile exacte;
  • foarte rapid distribuit pe piele, nu se rostogolește și nu înfundă porii;
  • principalul dezavantaj este reprezentat de o paletă de tonuri. Restul cremei este pielea ideală pentru vârstă.

  Pret: 650 rub.

  Cel mai bun corector, care ascunde imperfecțiunile pielii și posedă proprietăți de mat, poate fi selectat în mod corespunzător în funcție de tipul de piele. O varietate a acestor fonduri include produse pentru fiecare gust și culoare, începând cu produse bugetare și terminând cu creme de lux.

  Proiectarea articolului: Olga Pankevich

  Video despre cele mai bune creme tonice

  Cele mai bune creme tonale pentru pielea cu probleme:

  Cum sa alegi tonul fundatiei: