Amazing treatment with acne laser + [fotografie înainte și după]

Alimente

Fetele care se luptă cu acnee și urme de ea sunt folosite pentru a vindeca o varietate de tehnici: remedii folk, coaja chimică. Tratamentul cu laser al acneei si cicatrizarii dupa acest proces inflamator este cea mai eficienta optiune.

Avantajele și dezavantajele metodei

Acneea este acnee sau acnee, care este o formare de puncte mici pe fata. Boala este foarte insidioasă, deoarece în timpul tratamentului, aceste acnee nu trec imediat și, în unele cazuri, lasă în urmă un număr mare de cicatrici. Sursa bolii este inflamația sau infecția din glandele sebacee, motiv pentru care nu este necesară numai îndrăzneala epidermului deteriorat pentru tratamentul afecțiunii, ci și regenerarea glandelor sebacee.

Tratamentul cu laser pentru acnee: fotografie înainte și după

Tratamentul cu laser, care este acum utilizat pe scară largă pentru a scăpa de acnee și alte boli ale pielii, este una dintre cele mai recente modalități de a elimina această problemă. Această tehnică a început să fie folosită la începutul anilor '90, exclusiv pentru cazuri grave. Dar, de-a lungul timpului, a devenit din ce în ce mai prescris chiar și în stadiul de mijloc sau inițial.

O altă fotografie înainte și după tratamentul cu laser acnee

Avantajele folosirii unui laser asupra altor metode de tratament:

 1. Viteza de acțiune Spre deosebire de diferitele retinoizi, inclusiv Roaccutane, laserul poate avea un efect aproape instantaneu. Înroșirea pielii după procedură spune doar că stratul afectat al epidermei a fost îndepărtat;
 2. Impactul asupra straturilor mai profunde ale pielii și ale glandelor sebacee. Dermatologii prescriu adesea diferite antiseptice pentru cosuri și puncte negre care conțin peroxid de benzoil. Dar această substanță nu pătrunde în adâncimi, ci îndepărtează pur și simplu inflamația locală în stratul spinos. Spre deosebire de aceasta, un laser de neodim pătrunde în orice adâncime dorită;
 3. Durata efectului. Majoritatea fondurilor externe nu pot garanta un rezultat durabil, deoarece însăși cauza problemei nu a fost eliminată. Desigur, dacă acneea este o consecință a eșecului hormonal sau a eredității, atunci laserul nu va ajuta. Dar dacă cauza acneei este hiperactivitatea glandelor sebacee, atunci aceasta este cea mai bună opțiune disponibilă.

În mod natural, ca și în cazul oricărei terapii cu laser, tratamentul acneei și post-acneea are propriile contraindicații și efecte secundare. Când este imposibil să se efectueze terapia cu laser:

 1. În timpul menstruației, sarcinii sau alimentației. Acesta este un stres grav pentru organism și poate provoca funcționarea defectuoasă a sistemului endocrin;
 2. Dacă aveți probleme cu coagularea sângelui. Prin urmare, înainte de a merge la cosmetician este necesar să treacă testele pentru viteza trombocitelor. În caz contrar, poate începe sângerarea sau poate apărea hematomul;
 3. Cu boli oncologice, răceli, infecții virale;
 4. Este strict interzisă recurgerea la metode similare de tratament pentru bolile cutanate fungice, precum și în timpul exacerbărilor bolilor cronice. Acestea sunt psoriazisul, eczema și altele.

Dezavantajele includ costul procedurii. Prețurile medii ale unei sesiuni cu o gamă de laser de neodim variază de la 20 $ la 35 $. Depinde de prelucrarea complexității și a neglijării. În plus, în unele saloane se calculează costul unei sesiuni cu centimetri pătrați (la prelucrarea instalațiilor cu laser fracționat).

Tipuri de tratament acnee cu laser

Tratamentul cu laser acnee se realizează în două spectre - ultraviolete și în infraroșu.

 1. Spectrul ultraviolet este utilizat pentru a elimina semnele primare ale bolii, precum și pentru a actualiza stratul superior al koi. Este razele de până la 420 nm care întăresc laser cu fața;
 2. Spectrul infraroșu are un efect mai profund. Aici lungimea fasciculului poate ajunge la 1020 nm. În același timp, abilitățile regenerative ale epidermei sunt complet "reîncepute", iar celulele sunt actualizate în toate straturile. Această procedură se efectuează numai în clinici specializate și este prescrisă pentru forme complexe de acnee sau pentru a scăpa de cicatrici.
Fata îndepărtează laserul acneic în spectrul ultra-violet

De asemenea, iradierea cu laser poate fi clasificată după mărime. Fracțional sau punct - acest tratament, care poate fi procesat simultan mai multe puncte din apropiere. Se folosește în principal pentru față, gât și decolteu. Expunerea locală sau fasciculul se utilizează dacă acneea sa răspândit în tot corpul. Cel mai adesea prescris pentru acnee pe spate, fese sau picioare.

Bineînțeles, prelucrarea prin laser cu puncte este considerată mai eficientă. Expunerea locală este dăunătoare pentru zonele sănătoase ale pielii, deoarece laserul arde în mod literal totul în gamă.

Cum este procedura

Dacă curățarea cu ultrasunete a feței este aproape fără durere, atunci polizarea cu laser și tratamentul cu acnee este o procedură destul de neplăcută. Prin urmare, experții desemnează proceduri pregătitoare înaintea sesiunii. Masaj, fototerapie de scurtă durată, tratament cu acid aminolinic, ultrasunete și altele.

În timpul procedurii, pacientul se află într-o mască specială care nu transmite fascicule laser la ochi. După ce a studiat un caz specific al bolii, medicul prescrie cel mai eficient plan de tratament. Trebuie amintit faptul că tratamentul proceselor inflamatorii neglijate va necesita între 2 și 5 sesiuni de terapie cu laser.

Video: Cum este procedeul de tratament cu laser pentru acnee

Când cosmeticianul pornește configurarea laserului, profunzimea impactului este selectată imediat. Cu alegerea corectă a lungimii fasciculului, nu ar trebui să existe nici o durere pronunțată. Recenzile susțin că există o ușoară senzație de arsură și furnicături. Acest lucru se întâmplă deoarece celulele pielii se ard sub căldură.

Video: Rezultate înainte și după tratamentul cu acnee cu Spectra

În același timp, atunci când pielea este încălzită, se poate simți o creștere a temperaturii. Tratamentul FT arde glandele sebacee, iar sângele începe imediat să curgă în părțile încălzite ale corpului. Acest lucru poate provoca, de asemenea, disconfort. În medie, procedura nu durează mai mult de 40 de minute. Următoarea sesiune este permisă să aibă loc la 2 săptămâni de la cea precedentă.

Îngrijirea pielii după tratamentul cu acnee cu laser

Imediat după sesiune, trebuie să vă asigurați că epiderma a fost hidratată. În acest scop, diferite compoziții medicinale sunt aplicate în mod constant pe piele. Este extrem de dăunător să luați o baie fierbinte, să faceți plajă la soare sau să vizitați un solar, o baie. În a doua zi după tratamentul cu laser, începe peelingul.

Acesta este primul pas spre victoria asupra bolii. Laserul declanșează funcții regenerative, datorită cărora organismul însuși se străduiește să scape de celulele bolnave. Purificarea epidermei din particulele keratinizate durează până la o săptămână. Înlăturarea "fulgilor" nu poate fi, însă este permisă utilizarea unui peeling moale (care trebuie clarificat cu un doctor).

Reacții adverse posibile:

 1. Umflarea. Ca urmare a unei scurgeri de sange la zonele afectate, un lichid suprasaturat are loc si in celule. Acest lucru contribuie la apariția de roșeață severă, febră și umflături. În prima zi aveți nevoie să puneți serviete reci și, în viitor, să utilizați compuși speciali de răcire;
 2. Inflamatia. Dacă după tratamentul cu laser există o roșeață puternică, durere sau chiar supurație, acesta este un semn de infecție. O nevoie urgentă de a merge la doctor;
 3. Creșteți temperatura și sensibilitatea zonei tratate. Reacție corporală normală la fototerapie. Adesea, pe forum, fetele scriu că primele zile după tratamentul profund nu și-au putut deschide gura să mănânce alimente de durere. Aceasta ar trebui să dureze până la 4 zile (când începe procesul de recuperare intensivă).

Cum este tratat laserul acneic?

Apariția acneei este o problemă reală pentru mulți oameni. Pentru a face față încălcării, este foarte important să contactați un cosmetolog calificat. Specialistul va aloca studiile necesare pentru a ajuta la determinarea cauzelor problemelor.

Efectele proceduri cosmetice ajută la rezolvarea acneei și erupțiilor cutanate. Una dintre metodele cele mai eficiente este considerată un efect laser asupra pielii.

Vă ajută

Mulți oameni sunt interesați dacă expunerea la laser ajută să facă față acneei. Aceasta este într-adevăr o procedură foarte eficientă care are multe avantaje.

Acestea includ următoarele:

 1. Nu există contact cu pielea. Faza laser are un efect ușor asupra pielii la distanță. Acest lucru vă permite să asigurați respectarea deplină a regulilor de sterilitate.
 2. Securitate. În timpul procedurii, sunt afectate numai zonele mici ale dermei afectate de acnee.
 3. Lipsa durerii. Procedura nu cauzează disconfort.
 4. Rezultatele rapide. Primul efect poate fi observat deja după primele sesiuni de terapie cu laser. În plus față de eliminarea acneei, procedura vă permite să faceți față cu cicatricile, post-acneea, mărirea porilor și alte simptome.
 5. Stabilitatea rezultatelor. După ce ați terminat un curs complet de curățare cu laser a dermei, puteți fi siguri că rezultatul va dura mult timp. Laserul afectează o varietate de acnee, permițându-vă să remediați efectul.

Indicații pentru procedură

Tehnologiile laser sunt utilizate în mod activ pentru combaterea diferitelor defecte ale pielii. Ele sunt deosebit de eficiente în tratarea acneei și eliminarea cicatricilor.

De obicei, expunerea la laser este prescrisă în astfel de situații:

 • apariția leziunilor acneei;
 • acnee internă;
 • erupție purulentă;
 • expansiunea porilor;
 • apariția de pete după acnee.

Cum acționează laserul acneic?

Mecanismul de acțiune al procedurii se bazează pe un efect direct asupra regiunilor afectate ale dermei. În acest caz, radiația laser penetrează pielea în zona de localizare a glandelor sebacee. Se poate face față bacteriilor patogene printr-o serie de impulsuri de căldură.

Laserul ajută la rezolvarea celulelor moarte ale pielii, elimină stratul de suprafață împreună cu defectele și produce un efect iritant asupra țesuturilor. Datorită acestui fapt, este posibil să se înceapă procesele de regenerare în stratul reînnoit al epiteliului.

Acneea cu laser are un efect bactericid pronunțat. Contribuie la decontaminarea dermei și elimină agenții patogeni care cauzează acnee.

Efectul termic al radiației laser determină distrugerea parțială a celulelor care aliniază canalele glandelor sebacee. Datorită acestui fapt, sinteza sebumului este redusă și procesele care cauzează formarea de acnee sunt blocate.

Sub influența iradierii cu laser este posibilă îmbunătățirea microcirculației sângelui. Leucocitele care ajută la combaterea inflamației intră în zonele afectate ale dermei.

Ca urmare, conductele sebacee sunt curățate, porii îngustați. Pielea devine mai fină, cicatricile și petele dispar, iritarea dispare.

Tipuri de proceduri

Pentru tratamentul erupțiilor cutanate cu ajutorul iradierii cu laser este necesară contactarea unui medic cu experiență. Există mai multe tipuri de lasere, fiecare caracterizat de anumite caracteristici.

Despre cremele de acnee pe față. Citiți mai multe aici.

neodim

Aceasta este o tehnică fără contact care vă permite să evitați încălcarea integrității dermei. Radiația laser intră în structura pielii la o adâncime de 4 mm și cu ajutorul impulsurilor scurte crește temperatura țesuturilor. Aceasta duce la moartea bacteriilor.

Această procedură nu provoacă durere. După sesiune, este posibilă eliminarea puffiness, pentru a face față inflamației. Ca rezultat, sinteza sebumului este redusă prin eliminarea microorganismelor dăunătoare.

Datorită exfolierii celulelor moarte, există o actualizare a epidermei. Ca urmare a procedurii, tenul este imbunatatit semnificativ, acneea dispare.

Video: Cum să vindeci o erupție cutanată cu un laser

erbiu

Această metodă, de fapt, este o lustruire cu laser. În timpul sesiunii, persoana simte o senzație de arsură pe piele. În decurs de 3 zile după procedură, fața va avea o nuanță roșiatică. Există, de asemenea, riscul unei mici umflături.

În timpul procedurii, fasciculul laser intră în straturile profunde ale țesuturilor și contribuie la distrugerea stratului superior al pielii. Ca rezultat al sesiunii, este posibil să se facă față infecției și să se facă o ușoară echilibru a pielii.

Cum este eliminarea

Înainte de a aplica expunerea la laser, medicul trebuie să efectueze o examinare a zonei afectate a dermei și să prescrie testele de laborator necesare. Conform rezultatelor, specialistul determină gradul de acnee și selectează regimul de tratament.

Înainte de curățarea facială cu laser, trebuie să urmați aceste recomandări:

 • cu câteva zile înainte de sesiune, trebuie să refuzați să vizitați sauna și piscina, utilizarea de alcool pe bază de mijloace pentru fata;
 • Cu 2 săptămâni înainte de procedură, ar trebui să evitați vizitarea solariului, efectuând un peeling chimic, luând antibiotice.

Îndepărtarea cu laser a acneei este efectuată de obicei prin cursuri care includ 2 până la 10 sesiuni.

Fiecare procedură poate dura 30-60 de minute - totul depinde de gradul de deteriorare. Repetați manipularea este necesară o dată în 1-2 săptămâni. Numărul total de sesiuni este determinat de medic.

Procedura include mai mulți pași:

 1. Pielea feței este complet curățată. Dacă este necesar, efectuați îndepărtarea machiajului. După aceea, efectuați eliminarea petelor negre și a acneei purulente.
 2. Un gel special cu proprietăți antiinflamatorii este aplicat pe dermă.
 3. Ei poartă ochelari pe ochi.
 4. Medicul efectuează o mișcare laser alunecoasă pe piele. Procedura este însoțită de senzații plăcute.
 5. După sesiune, se aplică un lichid hidratant care conține dexpanthenol pe față.
După sesiune, pe piele poate apărea o ușoară roșie. Trece peste o oră. Pentru a evalua rezultatul final al curățării cu laser a dermei este posibilă numai în ziua următoare.

Perioada de reabilitare

Pentru a minimiza probabilitatea apariției de efecte secundare, trebuie să urmați recomandările de bază ale medicului:

 • aplicați hidratante care accelerează reparația celulară;
 • vă protejează fața de radiațiile ultraviolete și de vântul rece;
 • abandonează utilizarea cosmeticelor decorative;
 • pentru a exclude băile și sălile de vizitare, pentru a refuza băi calde.

După terminarea perioadei de recuperare, vă puteți întoarce la stilul de viață obișnuit. Uneori terapia cu laser provoacă peeling pe piele. Aceasta înseamnă că este necesar să se asigure o protecție mai detaliată a feței de factori externi.

Contraindicații

Ca si restul procedurilor de cosmetologie, tratamentul cu laser al pielii nu se poate face intotdeauna.

Principalele contraindicații includ următoarele:

 • sarcinii;
 • prezența patologiilor oncologice;
 • diabet zaharat;
 • patologia pielii - leziuni herpetice, psoriazis, etc;
 • recurența unei boli infecțioase;
 • deschideți răni în localizarea acneei.

Efecte secundare

De obicei, terapia cu laser nu provoacă reacții negative. Dar uneori apar efecte secundare.

Acestea includ următoarele:

 1. Umflarea pielii. Această condiție este rezultatul fluxului activ de sânge către epiteliu. În prima zi după sesiune, puteți utiliza șervețele cu efect de răcire. Apoi puteți continua utilizarea cremelor și gelurilor cu același efect.
 2. Apariția căldurii pe piele. Acest simptom este o variantă a normei și dispare în câteva zile.
După o sesiune pe față nu ar trebui să apară nici o inflamație. Dacă aveți o roșeață severă, durere sau leziuni purulente ale dermei, consultați imediat un medic.

Costul unei singure ședințe de curățare a pielii cu laser depinde de reputația clinicii și a regiunii.

Prețul mediu al procedurii este indicat în tabel:

Principiul și metodele de tratare a acneei cu laser

Acneea pe față este o problemă dificilă, care nu este doar de natură cosmetică, ci și patologică, asociată cu diverse boli atunci când pielea începe să reacționeze în așa fel încât să "arunce" pete negre pe față, semnalizând factorii interni sau externi ai problemelor de sănătate. Cei care sunt deja obosiți să lupte împotriva acestui fenomen cu ajutorul unguentelor, cremelor sau medicamentelor speciale încep să caute alte căi. De exemplu, astăzi una dintre modalitățile inovatoare de a scăpa este tratamentul cu laser acnee. Apariția unei astfel de erupții pe acnee îngrijorează pe cineva de la o vârstă fragedă și vine la cineva la vârsta matură, iar motivele pentru aceasta pot fi complet diferite. Pentru a înțelege cât de potrivită este această metodă de tratament pentru un adolescent sau un adult, trebuie să aflați mai multe despre metoda în sine.

Ce este tratamentul acneei cu laser?

Tratamentul cu laser pentru pacienții cu acnee este o metodă non-contact care afectează acneea cu lumină laser, creând un val acustic și încălzind suprafața zonei afectate a pielii. Grinzile (razele) unei astfel de lămpi din sistemul laser, care sunt direcționate tocmai către fiecare anghilă individuală, au următoarele proprietăți de vindecare:

 • dezinfectează locurile inflamate;
 • creșterea metabolismului în țesuturi, de la care se îmbunătățește hrănirea;
 • creste imunitatea pielii, functiile sale de protectie;
 • dă pielea să se recupereze mai activ;
 • să promoveze o producție mai echilibrată de sebum de către glandele sebacee.

În total, putem distinge câteva tipuri de terapie cu laser pentru piele, care vizează în special tratamentul acneei:

 1. Abordare Elos.
 2. Infraroșu.
 3. Radiațiile spectrului ultraviolet.

În primul caz, se utilizează tehnologiile Elos - expunerea simultană a pielii la radiofrecvență și energii luminoase, datorită cărora se observă o penetrare profundă în piele, ceea ce este foarte important în tratamentul acneei. O astfel de penetrare ajută la eliminarea tuturor bacteriilor și a altor microorganisme și a oligoelementelor care pot provoca procesul inflamator. Există, de asemenea, un impact asupra blocajele de trafic grase - cu ajutorul lui Elos, acestea sunt distruse pur și simplu. Un fascicul luminos și luminos de lumină poate elimina, de asemenea, toți radicalii liberi care pot întrerupe formarea de celule pielii noi.

Cea de-a doua abordare se referă, de asemenea, la terapii profunde pentru tratarea acneei. Spectrul infraroșu este razele, cu o lungime de până la 1020 nm în medie. Datorită acțiunii unor astfel de fascicule de lumină și căldură, pielea se poate recupera mult mai repede, celulele sale se reînnoiesc mai repede decât atunci când iau pastile sau utilizează unguente. Cel mai adesea, acest tip de procedură este prescris numai pentru pacienții cu o carte clinică complexă pe acnee. Al treilea tip de efect laser asupra pielii este spectrul ultravioletelor cu o lungime de undă de până la 420 nm. Exact această metodă este adesea folosită pentru a curăța pielea în stadiile inițiale ale dezvoltării bolii, precum și pentru întinerirea feței cu o curățare profundă.

PENTRU REFERINȚĂ: Cu ajutorul metodei elos nu se elimină numai acnee, ci și cicatrici, pete și alte structuri care sunt de lungă durată în natură.

Cum este echipamentul inovator de eliminare a acneei?

Utilizarea echipamentelor medicale în sine poate fi fracționată, punctuală și locală, în pachete. Totul va depinde de cât de mult pielea deasupra corpului este acoperită de acnee, puncte, acnee, precum și de mărimea acestor formațiuni. Orice tratament cu laser al acneei sau tratamentul acneei este întotdeauna ales în funcție de tipul bolii în sine. Efectele bolii sunt luate în considerare, în ceea ce privește pielea inflamată, vârsta pacientului și factorii interni ai acestuia, care pot contribui la boala cutanată, sunt luate în considerare. De asemenea, este importantă localizarea acneei, de exemplu:

 1. Dacă anghilele lovesc fața, gâtul, decolteatul nu este abundent, dar cu mai multe puncte localizate aproape unul de celălalt, atunci se va folosi metoda laserului fracționat (punctual).
 2. Dacă acneea este împrăștiată pe tot corpul și este de asemenea abundentă, atunci este conectată o metodă de radiație cu fascicul laser pentru a acoperi cât mai mult posibil suprafețele mari ale pielii. De obicei, prescris pentru tratamentul epidermei pe fese, spate, picioare și brațe.

Pentru un exemplu de procedură de curățare a pielii de la acnee, prezentăm etapele unei astfel de terapii ultra-moderne:

 1. Examinarea de către un dermatolog.
 2. Etapa pregătitoare este curățarea pielii cu substanțe speciale și echiparea pacientului și a terapeutului cu îmbrăcăminte specială de protecție și măști care protejează ochii.
 3. Procesarea de către dispozitivul laser.

Procedurile cu ultrasunete sunt complet nedureroase și, prin urmare, nu este necesară o anestezie înainte de trecerea lor. Dar tratamentele cu laser acnee sunt considerate a fi destul de neplăcute în senzații, de aceea, înainte de începerea procesului, se face un masaj cu pielea, se tratează cu acid aminolinic sau se acționează pe piele cu fascicule laser cu fascicul scurt pentru a se obișnui cu aceasta.

Tratamentul cu laser al acnei foto Înainte și după

Numărul de proceduri necesare pentru a trece prin scopul de a scăpa complet de acnee, prescris numai de un medic. Se uită la starea pacientului, studiază toți factorii care i-au provocat inflamația și efectuează, de asemenea, terapie locală cu alte mijloace - unguente, creme și alte posibilități. Maximul permis pentru un singur ciclu de tratament este de până la 5 proceduri. După îndepărtarea cu laser a acneei, este foarte posibil ca unele efecte secundare să apară, care sunt după cum urmează:

 1. Puternicitatea zonelor tratate.
 2. Procesul inflamator.
 3. Peelingul pielii are loc în a doua sau a treia zi.
 4. Temperatura corpului poate crește ușor.

Pentru a elimina toate aceste efecte și a ajuta pacientul să transfere consecințele cursului terapeutic, pielea este tratată cu medicamente speciale. Puteți utiliza un peeling moale pentru a elimina peelingul pielii. De obicei, această curățare durează aproximativ o săptămână.

PENTRU REFERINȚĂ: Nu vă fie teamă de desquamation - corpul, astfel, el scapă de celule moarte. Mai mult, după laser, funcțiile regenerative ale pielii sunt, de asemenea, lansate rapid pentru reînnoire.

Îndepărtarea prin laser a acneei: pro, contra, contraindicații

Terapia cu acnee cu echipamente laser este considerată a fi cea mai eficientă astăzi, prin urmare, ea a fost folosită din ce în ce mai des. Avantajele acestei metode includ următoarele caracteristici:

 1. Noi forme de acnee sunt prevenite cât mai mult posibil.
 2. Riscurile de apariție pe piele a unor cicatrici sunt minime - 0,5-2%.
 3. Starea epidermei este mult îmbunătățită.
 4. Pielea exterioară pare mult mai uniformă și mai uniformă.
 5. Pentru efectul evident, este suficient să treceți prin două sesiuni.

Dezavantajele acestui tratament:

 1. Uneori poate dura 10 sesiuni, deși este contraindicată pentru toți pacienții.
 2. În condiții de funcționare, laserul este eficient numai în combinație cu utilizarea altor metode de tratare a acneei.
 3. Laserul va ajuta temporar dacă cauza acneei se află în interiorul corpului și nu dispare.
 4. Costul ridicat al terapiei - 1 sesiune poate costa 8-10 mii de ruble.
 5. Există încă cicatrici și se îndepărtează printr-o procedură separată - polizarea cu laser.

Următoarele persoane nu ar trebui să utilizeze tratamentul cu laser pentru pielea acneei:

 • pacienți cu diabet zaharat;
 • mamele gravide și care alăptează;
 • pacienți oncologici;
 • epileptici;
 • dacă o persoană a suferit recent o sesiune de radiații;
 • pacienții cu o formă deschisă de orice infecție;
 • prezența unui pacient cu herpes;
 • Principalele boli ale pielii sunt vitiligo, psoriazis, părul excesiv și așa mai departe.

Acei pacienți a căror piele este deteriorată în locurile de acnee sunt, de asemenea, interzise de a aplica fascicule laser. Primăvara și vara sunt anotimpurile în care soarele strălucește mai strălucitor, prin urmare, în astfel de anotimpuri, medicii nu-și recomandă pacienții să se supună unui tratament cu laser. De asemenea, imediat după tratamentul cu un laser nu se poate:

 1. Luați un duș fierbinte, baie, plimbare în saună sau baie.
 2. Sunați la soare sau mergeți la soare.
 3. Pentru a vizita solariul.
 4. Utilizați substanțe cosmetice grosiere.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Nu există contraindicații pentru această procedură, este considerată 100% sigură, dacă nu există obstacole sub forma excepțiilor menționate anterior.

Toți iubitorii arată perfect, dar cei care suferă de acnee pot beneficia de terapia cu laser dacă sunt siguri că toate problemele interne de sănătate sunt rezolvate. Deoarece nu are sens să cheltuiți bani mari pentru tratament atunci când motivul pentru apariția acneei este în interiorul corpului. Oricum, tot la fel despre tratamentul cu laser al unei piele lasă mai multe răspunsuri pozitive decât negative. Principalul lucru este să respecte măsurile de siguranță, să îndeplinească toate instrucțiunile medicului și cu ajutorul unui laser va fi foarte posibil să scapi de punctele enervante pe față și pe corp.

Tratamentul laser al acneei: caracteristici, argumente pro și contra

Tratamentul cu acnee cu un fascicul laser este un mod nedureros și eficient, cu multe recenzii pozitive.

Tratamentul cu laser al acneei devine tot mai frecvent, datorită modului nedorit și a duratei efectului. Siguranța relativă și un număr mic de contraindicații permit ca procedura să fie efectuată la o gamă largă de pacienți de vârste diferite, nu numai pentru corectarea defectelor cutanate, ci și pentru întinerirea și recondiționarea feței.

Pro și Contra de tratament cu laser de acnee

Orice metodă de terapie are argumente pro și contra sale, iradierea cu laser nu este o excepție. Beneficiile incontestabile ale tratamentului ft:

 • efectul punctual asupra zonelor afectate;
 • sterilitatea procedurii din cauza lipsei de sânge a procedurii;
 • scăderea invazivității, care permite evitarea reacțiilor adverse, după curățarea manuală a feței;
 • datorită dotării dispozitivelor cu criospray, care răcește pielea după expunerea la laser, reacția locală este minimizată;
 • procedură fără durere;
 • perioadă scurtă de reabilitare;
 • durata de salvare a rezultatului.

Această metodă de tratament, din păcate, nu este potrivită pentru toată lumea și nu este un panaceu pentru acnee sau singurul mijloc de întinerire și reînnoire a pielii feței. Metoda are câteva minusuri:

 • cost ridicat;
 • contraindicații care trebuie luate în considerare la alegerea acestei metode de tratare a acneei;
 • posibile efecte secundare.

Tipuri de laser pentru îndepărtarea acneei și a punctelor negre

În funcție de adâncimea și metoda de expunere la ft, există mai multe tipuri de sisteme laser. Ele diferă în structura lor - principalul element activ, datorită căruia se emite radiații. Fiecare dispozitiv în felul său curăță fața. Principalele tipuri includ:

 • neodimiu;
 • erbiu;
 • alexandrit;
 • diode;
 • dioxid de carbon.

Dispozitivele diferă în ceea ce privește natura impactului asupra structurii pielii. Tipul de terapie cu laser trebuie selectat individual, în funcție de tipul de piele și de gradul de patologie.

Principiul funcționării laserelor de neodim și erbium

Laserul de neodim, în funcție de mod, poate pătrunde adânc în epidermă de 4-8 mm. Vă permite să influențați eficient glandele sebacee, rezultatul fiind o uscare a pielii. Pielea devine mai puțin grasă. În plus, este una dintre cele mai eficiente metode de tratare cu laser a acneei.

Aparatul Erbium este folosit în cosmetologie ca instrument pentru măcinarea pielii feței, pentru a alimenta epiderma. Laserul afectează numai stratul cornos de suprafață, arzând-o. Elementele de acnee sunt cauterizate și măcinate de pe piele.

Efectul procedurii - ce probleme rezolvă

Efectele principale ale laserului asupra dermei:

 • accelerarea microcirculației și a proceselor metabolice, care reduce semnificativ inflamația și umflarea;
 • activarea regenerării pielii;
 • distrugerea agenților patogeni care cauzează acnee, prin expunerea la temperaturi ridicate și valuri ale spectrului ultra-violet;
 • îmbunătățirea aspectului pielii, prin eliminarea acneei și a petelor negre;
 • penetrarea în structurile profunde ale epidermei și arderea celulelor glandelor sebacee, permițând reducerea conținutului de grăsime al pielii;
 • curățarea epidermei de stratul cornos întărit, echilibrând astfel relieful și tonul pielii;
 • reduce ridurile prin stimularea producției de colagen și fibre elastice;
 • înmuierea țesutului cicatrizat format după tratamentul acneic.

Fața devine sănătoasă, moale și netedă la atingere.

Indicații și contraindicații

Înainte de manipulare, trebuie să consultați un specialist, clarificând dacă această metodă de terapie vă va ajuta. Tratamentul acneei cu laserul trebuie efectuat strict conform indicațiilor determinate de un dermatolog-cosmetolog. Acestea includ:

 • erupții cutanate acnee;
 • puncte negre;
 • porii largiti;
 • ulcere și furuncule mici;
 • hiperpigmentarea și efectele tratamentului acneic.

Realizarea acestui tip de terapie în prezența contraindicațiilor poate avea consecințe neprevăzute care amenință sănătatea. Este necesar să se abțină de la tratament cu acnee cu laser în următoarele condiții:

 • patologia cancerului, în special cancerul de piele;
 • diabet zaharat;
 • sarcina și alăptarea;
 • prezența unei rani deschise în zona procedurii;
 • alergie dermatită;
 • infecții cutanate;
 • carcinomul autoimun;
 • crize epileptice;
 • înclinația pentru cicatricele keloide.

Ce include tratamentul?

Durata procedurii variază de la o oră la o oră și jumătate. De regulă, mai multe sesiuni sunt necesare pentru a obține un efect de durată.

Cum să vă pregătiți

Cu o săptămână înainte de manipulare, folosirea produselor cosmetice pe bază de alcool este contraindicată pentru pacient. Nu puteți lua sedative și medicamente antibacteriene, să efectuați peeling chimic al feței, să mergeți la un pat de bronzare și să faceți plajă pe plajă.

Procedura în sine este nedureroasă, dar pot exista senzații neplăcute (arsură, furnicături mici), în special pe pielea delicată a feței. De aceea, pacientul are dreptul de a cere un anestezic local pre-aplicat la locul de expunere, care va arăta efectul după absorbție completă. Este necesar să se verifice sensibilitatea la medicamentele utilizate pentru prevenirea dermatitei alergice.

Caracteristicile procedurii

Descrierea pas cu pas a sesiunii de tratament:

 1. Pielea facială este curățată cu geluri cosmetice;
 2. Îmbogățită cu tonice inflamatoare liniștitoare și liniștitoare;
 3. Aplicați un gel antiinflamator special;
 4. Pacientul își închide ochii cu ochelari întunecați;
 5. Este selectată atașarea individuală la laser;
 6. Cu o mișcare ușoară, blândă, cosmetologul efectuează peeling;
 7. După procedură, pielea este umezită cu o cremă, se aplică Dexpanthenol pentru a evita reacția inflamatorie și iritarea.

Videoclipul arată cum să eliminați acneea:

Reguli în perioada de reabilitare

După terapia cu laser trebuie să vă abțineți de la o săptămână până la două săptămâni de la vizitarea băii, saunei și piscinei. În plus, în această perioadă, trebuie să urmați recomandările altor doctori:

 • aplicați hidratantul prescris (măști, geluri);
 • în vara pentru a aplica protecție solară;
 • în timpul iernii pentru a proteja pielea de vânt;
 • exclude utilizarea de cosmetice decorative.

Posibile complicații

Fiecare organism este individual și reacționează diferit față de expunerea la laser. Efectele secundare includ următoarele condiții:

 • reacție alergică;
 • apariția unei erupții pecete (vânătăi stelate de 1-2 mm în diametru);
 • formarea cicatricilor;
 • formarea bulei - acest simptom apare mai des atunci când se utilizează aparatul erbium.

Apariția oricăreia dintre complicațiile de mai sus necesită o vizită la medic.

Recenzii pentru pacienți

Svetlana, 25 de ani:

În timpul pubertății am început să am probleme serioase cu pielea mea. Fața acnei desfigurată, fără măști, creme și geluri pentru spălare nu a ajutat. M-am întors la un dermatolog. Dezechilibrul hormonal în timpul studiului nu a dezvăluit, a trecut un curs complet de antibiotice. Au fost cicatrici urâte, urâte. Doctorul a recomandat terapia cu laser la Clinica Lline. În ciuda prețului ridicat, sunt foarte mulțumit! Fața este acum curată și netedă, culoarea sa îmbunătățit semnificativ.

Amețită erupții pe spate și pe pielea feței. Început cu paisprezece ani. Acneea a adus nu numai inconveniente cosmetice, dar a fost, de asemenea, foarte dureroasă, pielea din jurul lor a fost inflamată și, uneori, era chiar dureros de atins. Pentru un tratament complet, au fost necesare doar cinci proceduri. Recidiva nu a fost.

El a suferit mereu din cauza luciilor grase de pe față și au fost formate adesea ulcere. Am incercat diferite cosmetice, efectul este de scurta durata, multe dintre ele nu se potrivesc deloc - au provocat iritatii ale pielii. Experții au recomandat coaja laser pe aparatul de tip neodymium. Tratamentul a ajutat.

Raspunsuri la intrebari despre tratamentul acneei cu laser

Câte proceduri va lua pentru a curăța fața?

Numărul de sesiuni este ales individual, în funcție de susceptibilitatea leziunilor la laser și de dimensiunea zonei afectate. Este posibil să dureze două până la zece proceduri.

Care este examinarea preliminară pentru a trece?

Examinarea specială nu este necesară, dar se recomandă verificarea nivelului hormonilor feminini din sânge. Cu dezechilibrul lor, rezultatul terapiei cu laser poate fi de scurtă durată. Prin urmare, înainte de procedură, trebuie să consultați un medic ginecolog-endocrinolog.

Poate apare din nou o erupție cutanată?

Da, acest lucru este posibil dacă derma este reinfectată. Prin urmare, după manipulare este necesar să păstrați pielea curată și să aveți grijă de ea.

Cât durează ultima epuizare după tratamentul cu laser?

De obicei, peelingul nu durează mai mult de două săptămâni, dar dacă nu trece, trebuie să contactați un dermatolog.

Rezumă

Tratamentul cu laser acnee este un mod nedureros și eficient, cu multe comentarii pozitive. Cu toate acestea, este periculos să se efectueze terapia cu laser în centrele mici de cosmetologie, preferința fiind acordată unor mari clinici specializate în care lucrează specialiști cu înaltă calificare.

Ai tratat vreodată acnee cu această metodă? Distribuiți impresiile, lăsați comentarii.

Este posibil să scapi de acnee cu un laser

Acneea, potrivit statisticilor, este o problemă pentru mai mult de 80% din populație.

Printre acestea se numără nu numai adolescenții, ci și fetele tinere și băieții, precum și bărbații și femeile adulte.

Eliminarea acneei laser este cel mai modern mod de a rezolva această problemă, cel mai eficient în comparație cu toate celelalte.

 • Toate informațiile de pe acest site au scopuri informaționale și nu reprezintă un manual de acțiune!
 • Numai doctorul poate livra DIAGNOSTICUL EXACT!
 • Vă îndemnăm să nu faceți vindecare, ci să vă înregistrați la un specialist!
 • Sănătate pentru tine și familia ta!

Cum se întâmplă și ce trebuie să știți înainte de a merge la această procedură?

Ce este acneea

Acneea (acnee) este un proces inflamator cronic care apare în piele și afectează glandele sebacee.

Când se produce inflamația glandei sebacee, apare blocajele ductului și, prin urmare, secretul rămâne în interiorul foliculului și nu poate ieși afară, ca în glandele sănătoase.

 • Procesul inflamator este însoțit de formarea de puroi.
 • Când o veziculă purulentă este deschisă, conținutul său iese pentru a forma o crustă.
 • După aceasta, rămân urme pe piele sub formă de pete de albăstrui (albăstrui, cum se spune) umbra. Acneea mare poate fi o sursă de durere.

Pentru mulți oameni, acneea reapare în mod regulat, astfel încât problema nu rămâne în adolescență.

Foto: acnee pe gât

De ce apare

Factorii care afectează formarea acneei pot fi:

 • modificări hormonale în organism (pubertate, menstruație, sarcină);
 • activitate crescuta a glandelor sebacee;
 • luând medicamente pentru steroizi;
 • situații stresante;
 • leziuni cutanate și infecții ale pielii;
 • alimentație necorespunzătoare, exces de carbohidrați;
 • ereditate.

Se recomandă înainte de tratament identificarea sursei care provoacă acnee.

Acest lucru ajută nu numai să se ocupe eficient de erupții cutanate, ci și să prevină recidivele în viitor.

În acest caz, laserul este utilizat pentru tratarea acneei

De obicei, laserul acneic este prescris în cazurile în care alte tratamente s-au dovedit ineficiente.

Terapia cu laser este prescrisă de un dermatolog. Deseori, pacienții vin la recepție, care au încercat deja în mod independent unele metode de tratament, dar nu au obținut rezultatul dorit sau imaginea clinică a erupției lor sa agravat.

Specialistul recomandă tratamentul cu laser dacă:

 • acneea este profundă;
 • pielii grav inflamate din cauza acneei;
 • porii sunt lărgiți;
 • există mai multe abcese;
 • au apărut pete de stagnare.

Laser împotriva acneei ajută în cele mai dificile cazuri.

Este eficient chiar și de pete și cicatrici după autocontrolul acneei.

Tratamentul cu laser poate acționa ca monoterapie sau poate fi combinat cu alte metode, necesitatea cărora va fi determinată de un dermatolog.

Contraindicații

Curatarea faciala de la acnee cu un laser are contraindicatiile obisnuite pentru aceasta tehnica:

 • exacerbarea infecției cu herpes;
 • tulburări metabolice în organism (diabet);
 • sarcinii;
 • boli maligne;
 • afectarea pielii la locul procedurii;
 • boli infecțioase și inflamatorii însoțite de febră.

Nu se recomandă efectuarea procedurii în timpul menstruației.

În caz contrar, laserul este complet sigur și nu are restricții de vârstă.

Tipuri de instalații

Procedurile sunt efectuate pe diferite tipuri de sisteme laser. Fiecare are propriile nuante de expunere.

În tratamentul acneei, se obțin cele mai bune rezultate:

 • neodimiu;
 • erbiu;
 • laserul alexandrit.

neodim

Foto: Tratamentul cu laser din neodim

Laserul de neodim provoacă un efect termic asupra celulelor glandelor sebacee, reducând producerea secreției lor.

În paralel, distrugerea bacteriilor sau a ciupercilor.

În plus, impulsurile laser stimulează influxul de leucocite în zona inflamației, motiv pentru care acest proces are loc în mod natural.

Impactul laserului neodim este contactless.

Pielea nu are cele mai mici efecte traumatice. Reacții adverse nedorite după procedură nu au loc.

erbiu

Îndepărtarea acneei cu un laser cu erbium este rareori făcută, dar este posibilă în stadiile severe ale bolii.

Foto: Erbium Laser

Există riscul de cicatrizare.

De obicei, această setare este utilizată pentru cicatricile formate din cauza acneei. Procedura poate fi numită față laser lustruită.

 • Sub influența unui laser, celulele stratului superior al epidermei se evaporă, ceea ce activează formarea de celule sănătoase noi.
 • Infecția, de asemenea, moare și relieful pielii se lovi.

alexandrit

Este posibil să eliminați erupția cutanată cu un laser alexandrit?

Cu această configurație, tratamentul acneic este de asemenea efectuat, deși scopul său principal este epilarea.

 • Acest soi actioneaza asupra foliculului de par, atragand melanina (pigmentul il colora).
 • Ca urmare, este complet distrus, infecția care a intrat în foliculul moare.

Aceasta reduce inflamația. Asta este, există un fel de dezinfectare.

Cum se face

Acțiunea unui laser de orice tip se bazează pe impulsurile care intră în straturile de piele la diferite adâncimi, în funcție de reglare.

Te doare? Pacientul poate experimenta doar o ușoară senzație de furnicături sau arsură, dar senzațiile nu sunt intense și nu necesită utilizarea de analgezice.

Impulsurile laser au un efect iritant, care stimulează imunitatea locală și ajută la combaterea procesului inflamator, a cărui regresie poate fi observată chiar și după o procedură.

Cu ajutorul unui laser, producția de secreție a pielii este reglementată, are proprietăți de dezinfectare.

Astfel, iradierea cu laser acoperă întregul mecanism de formare a acneei, prin urmare, are o eficiență atât de mare.

Cum să vă pregătiți

Înainte de procedură, dermatologul recomandă:

 • timp de 3 zile să refuze procedurile termice (saune / băi);
 • 2 săptămâni pentru a abandona solariul, pentru a proteja cât mai mult pielea de razele soarelui;
 • nu efectuați coji chimice timp de 2 săptămâni;
 • Aplicați o cremă specială timp de câteva zile (dacă este indicată).

Respectarea acestor recomandări va ajuta la evitarea efectelor nedorite.

Cum este

Foto: curățare cu laser

O sesiune de tratament se face de obicei după cum urmează:

 • suprafața pielii este tratată cu o soluție antiseptică;
 • ulcerele mari se deschid și se elimină conținutul acestora;
 • medicul și pacientul își protejează ochii cu ochelari speciali;
 • medicul efectuează curățarea cu laser;
 • Pielea este tratată cu unguent antiinflamator.

Întreaga procedură durează de la 30 de minute la o oră, în funcție de complexitatea situației. Uneori, o singură procedură este suficientă, uneori este necesar un curs de mai multe. Între sesiuni se menține o pauză de cel puțin o săptămână.

Există efecte secundare

 • În tratamentul efectelor secundare nedorite cu laser nu apar.
 • În cazul utilizării altor tipuri de instalații se poate simți o furnică sau o ușoară ardere.
 • De asemenea, după procedurile de utilizare a laserului erbium și alexandritei, este posibilă o roșeață ușoară și peelingul pielii. Aceste fenomene au loc pe cont propriu în câteva zile.

Apariția mai multor unități de acnee la 2-3 zile după procedură este un fenomen normal, care este bine corectat prin mijloace speciale.

Video: "Tratamentul acneei pe față"

Pro și contra procedurii

Ca orice procedură, tratamentul cu laser are avantajele și dezavantajele sale.

Avantajele indiscutabile includ:

 • 100% eficace în orice stadiu al acneei;
 • siguranță, fără risc de infectare, arsuri, deteriorarea pielii;
 • probabilitatea scăzută de cicatrizare (sau absența completă a unui astfel de risc, în funcție de tipul de laser);
 • lipsa durerii;
 • durata sesiunii (nu mai mult de o oră);
 • efect vizibil după o procedură (uneori este suficient pentru a rezolva problema);
 • fără limită de vârstă;
 • potrivită nu numai pentru față, ci pentru spate, umeri și piept;
 • alinierea reliefului pielii;
 • fără efecte adverse asupra corpului în ansamblu.

Dar, în același timp, utilizarea unui laser are defecte.

Numarul lor este minim si nu sunt pe partea medicala a problemei:

 • în cazuri avansate, nu este suficientă o procedură, numărul sesiunilor poate ajunge la 10;
 • fără a corecta cauza bolii, îngrijirea adecvată a pielii, dieta, eficacitatea acesteia poate scădea;
 • o procedură este destul de costisitoare, dacă mai multe dintre acestea sunt necesare, costul tratamentului este palpabil pentru portofel;
 • În funcție de instalația aleasă, este posibil să fie necesară eliminarea semnelor de acnee, cicatrici.

Principalul dezavantaj este de obicei numit faptul că procedura este costisitoare, deși mijloacele de combatere a acneei sunt, de asemenea, costisitoare, având în vedere eficiența lor, care nu este atât de ridicată.

Perioada de reabilitare

Fiecare pacient poate să-și dea recomandările pentru îngrijirea pielii după procedură. Sfaturile generale sunt:

 • evitați procedurile termice (baie / saună) și expunerea la lumina soarelui timp de 2 săptămâni înainte și după tratamentul cu laser;
 • revizuiți nutriția și procedurile corecte de îngrijire facială pentru a preveni recidiva.

Uneori poate fi necesar să se utilizeze unguente antimicrobiene.

În caz contrar, atunci când părăsiți biroul specialistului după procedură, persoana se poate întoarce imediat la viața obișnuită.

rezultate

Tratamentul cu laser acnee ajuta?

Curățare facială modernă - tratament cu acnee cu laser: recenzii, fotografii înainte și după

Acneea este considerată un semn inevitabil al adolescenței. Dar nu luați acest stereotip ca un ghid al inacțiunii și așteptați ca inflamația să treacă.

Medicii noteaza: cosurile de pe fata si ridurile in acelasi timp nu mai sunt o raritate. Prin urmare, dacă doriți să aveți o piele netedă și curată, nu pierdeți timp.

Expunerea la laser

În primul rând, trebuie să alegeți metoda potrivită pentru a trata acneea și post-acneea. Despre motivul pentru care este logic să renunțăm la unele proceduri obișnuite în favoarea laserului, a declarat Natalya Gracheva, cosmetolog medic-dermatolog al unei clinici populare de la Moscova.

Natalya Valerievna, de ce se dezvoltă acneea?

De regulă, ca urmare a producției excesive de androgen hormonal sau a sensibilității ridicate a glandelor sebacee la acesta.

Glandele secretă o cantitate crescută de secreție care înfundă canalele lor excretoare - comedo (un punct negru) apare.

Apoi, bacteriile apar la "punctul" și începe inflamația - apoi se formează ulcere. În forme severe ale bolii și tratament necorespunzător, cicatrici rămân pe piele - gropi și umflături.

Anterior, s-au purtat inflamații, folosind o curățare mecanică cu abur. De ce acum această metodă a încetat să mai fie populară?

Curățarea foarte mecanică, întinerirea pielii ar trebui să se efectueze în stadiul de comedoane. Eliminat excesul de sebum, porii sunt curățați. În prezența elementelor inflamatorii este interzisă, deoarece infecția se poate răspândi în alte zone ale pielii.

În mod regulat, aburul este un stres pentru piele, o usucă.

Ca rezultat al acestui tratament, boala progresează doar.

Beneficiile tratamentului cu laser, recenzii

Care sunt avantajele tratării cu laser a acneei?

Astăzi, numai această metodă permite stoparea dezvoltării bolii chiar și în perioada cea mai acută: apariția de cosuri roșii, pustule, noduri intracutanare mari.

Laserul scanează pielea, detectează un loc de inflamație, determină expunerea la temperaturi ridicate și distrugerea instantanee a bacteriilor în sit.

Stoarcerea, înroșirea și cicatrizarea sunt excluse, deoarece raza acționează numai asupra centrului inflamator, fără a atinge țesutul înconjurător. Frecvența și energia expunerii sunt selectate individual, în funcție de gravitatea bolii. După două sau trei zile, elementul inflamator dispare.

Câte tratamente cu laser pentru acnee sunt necesare pentru a obține un rezultat?

Pentru a obține un aspect prezentabil, este suficientă o procedură. Cu toate acestea, este necesar să se înțeleagă că aceasta este doar una dintre etapele tratamentului. Pentru ca noile cosuri să nu apară, este necesar să se elimine cauza apariției acestora, ceea ce înseamnă că tratamentul ar trebui să fie cuprinzător. Vă recomandăm (dacă este indicat) să consultați ginecologul, endocrinologul și gastroenterologul.

Apoi, se dezvoltă un plan individualizat de tratament, care poate include administrarea de medicamente, curățare, peeling, mezoterapie. Rezultatul acestui tratament este remisia persistentă: elementele inflamatorii nu mai apar. Și clienții lasă doar comentarii pozitive și rave.

Este adolescența o restricție cu laser pentru acnee?

Cel mai instabil fond hormonal este observat în adolescență, iar această metodă a fost dezvoltată în primul rând pentru adolescenți. În timpul fazei acute inflamatorii, sarcina principală este de a opri inflamarea cât mai repede posibil. Nici o altă metodă nu poate face acest lucru mai bine decât tratamentul acneei cu laser. Doar tratamentul la timp vă permite să evitați efectele cicatricilor și roșeață.

Dar dacă o îngrijire greșită a dus deja la apariția cicatricelor?

Cereți asistență într-o clinică bună, a cărei capacitate tehnică permite tratarea cicatricilor de origine diferită.

Convex cicatrici, post-acnee, vergeturi - totul este eliminat cu ajutorul unui laser.

Procedura nu are limită de vârstă. De exemplu, pacienții cu vârsta de aproximativ 30 de ani și mai mari vin adesea în centrul nostru. A fost perioada lor de adolescenta care a venit intr-un moment in care curatarea mecanica cu aburi a fost singura abordare a tratarii bolii. Datorită procedurii de lustruire cu laser, este posibil să scăpăm de consecințele neplăcute ale unui astfel de "tratament".

Efectul de tratament al laserului

Cum se obține rezultatul?

În timpul procedurii, fasciculul laser foarte delicat, cu o precizie de zeci de microni, se evaporă un strat de piele a cicatricii. După un timp, țesutul este reînnoit și complet restaurat. Este nevoie de o sesiune în două până la trei luni. Numărul de tratamente depinde de severitatea afecțiunii. În cazul ușor, este suficient.

Echipamentul tehnic al clinicilor bune vă permite să aplicați metoda, eliminând nu numai cicatricile mici, ci și un efect puternic de întinerire - fototermoliză fracționată. Această metodă sa dovedit a fi o alternativă reală la chirurgia plastică.

Se pare că utilizarea unui laser poate face față nu numai acneei?

Bineînțeles Mai întâi, laserul înlătură toate inflamațiile. Laserul lustruire sau fototermoliza fracționată "șterge" urmele prezenței lor pe față. Cicatricile scufundate și înfundate sunt netezite cu un laser Erbium YAG.

Mezoterapia și cosmeticele profesionale pentru îngrijirea permanentă vor ajuta la stabilirea rezultatelor. În consecință, pielea are un aspect bine îngrijit. In plus, tehnicile laser sunt folosite in mod eficient in lupta impotriva imbatranirii pielii, revenind frumusetea si tineretea pielii la pacientii "in varsta" de multi ani.

Cunoașterea profesională a tehnologiilor laser moderne și o abordare integrată a problemei poate economisi timp și obține un tratament de înaltă calitate pentru multe neajunsuri cosmetice.

În plus, citiți videoclipul scurt despre tratamentul cu laser al acneei, precum și fotografiile înainte și după procedură: