Utilizarea cremei "benzilbenzoat" pentru a lupta acnee de acarieni subcutanat

Alimente


Acarienii subcutanat sunt un tipic de locuitor al epidermei de aproape 90 la sută din populația lumii. În anumite condiții adverse, reproducerea sa activă și activitatea vitală conduc la apariția proceselor inflamatorii interne și la formarea de acnee roșie pe suprafața pielii. Datorită acțiunii sale active, benzoatul benzilic ajută la distrugerea acestor acnee și vindecarea pielii.

Informații generale despre medicament

Puteți cumpăra benzoat de benzii la orice farmacie din oraș pentru un preț foarte ridicol, costă un tub nu mai mult de 50 de ruble. Disponibil sub formă de unguent (10 sau 20%), precum și o emulsie mai ușoară (10%). Compoziția are o culoare albă și un miros specific, ușor aspru. Principalele indicii pentru utilizarea medicamentului sunt scabie și păduchi, în cosmetologie medicamentul este utilizat pentru a elimina acneea cauzată de căpușe. În plus, are un efect antibacterian ușor.

Condiții de utilizare a compoziției medicamentoase

Hai sa vorbim despre cum sa folosesti benzoat de benzii pentru tratamentul acneei. În primul rând, utilizarea instrumentului trebuie convenită cu dermatologul, este recomandat să nu îl utilizați pentru auto-tratament.

În timpul întregului curs de tratament cu unguent sau emulsie a pacientului trebuie respectat de către medic. Aceste măsuri de precauție continuă pentru încă două săptămâni de la finalizarea procedurilor. Regulile scurte pentru utilizarea medicamentului sunt următoarele:

 • Pre-tratați zona cu probleme a pielii cu apă caldă și săpun pentru copii, permiteți pielii să se usuce, dacă este necesar, umeziți ușor umezeala excesivă.
 • Aplicați benzoil benzoat pe zona cu o erupție cutanată într-un strat subțire. Nu fixați medicamentul cu pansamente suplimentare. După 15 - 30 de minute, clătiți compoziția. Acțiunea principală durează aproximativ o jumătate de oră, în acest timp, unguentul ucide toate căpuțele.
 • Repetați procedura de tratament de trei până la cinci ori pe zi. Nu tratați zonele sănătoase ale epidermei.
 • Cursul tratamentului este de obicei 3-5 zile, în prima și a doua zi poate să apară o ușoară deteriorare a situației, medicamentul trage formațiuni subcutanate la suprafață. În unele cazuri, cu permisiunea medicului, tratamentul poate fi prelungit la 10 zile.
 • Cel mai adesea, tratamentul se efectuează cu un unguent de 20%, cu piele sensibilă, trebuie să utilizați o emulsie mai slabă sau să o preparați singur, diluând medicamentul cu apă în proporție de 1: 1.
 • Dacă în timpul procedurii suprafața tratată cu produsul a intrat în contact cu îmbrăcămintea sau așternutul, lucrurile ar trebui înlocuite și spălate bine la o temperatură ridicată.
 • Primele câteva aplicații ale unguentului pot fi însoțite de o senzație de arsură neplăcută. Această reacție este destul de normală, după îndepărtarea compoziției din piele, ar trebui să se oprească într-un timp scurt.

Recenzile persoanelor care utilizează benzoat de benzil, depun mărturie asupra eficacității sale. Interacționând cu pielea, unguentul nu intră în sânge, acționează cât mai repede posibil, nu are o listă semnificativă de contraindicații și este foarte accesibil. Pe de altă parte, unele recenzii indică ineficiența tratamentului pentru tratamentul acneei comune, acneei, care apare pe bază hormonală sau ca rezultat al secreției excesive a secrețiilor sebacee.

Contraindicații, efecte secundare și precauții

Trebuie remarcat faptul că medicamentul are un efect destul de agresiv. Este categoric contraindicată în timpul așteptărilor copilului, precum și în timpul hrănirii sugarului cu laptele matern. Medicamentul este o otravă foarte puternică și poate provoca daune grave sănătății, dacă este folosit în copilărie.

Printre altele, benzoatul benzilic nu este utilizat pentru tratarea acneei în prezența ulcerului pe suprafața pielii, precum și a rănilor deschise, a zgârieturilor și a altor leziuni. În plus, următoarele restricții sunt observate la tratarea acneei cu acest unguent:

 • Evitați să obțineți medicamentul pe membranele mucoase (inclusiv ochii și gura).
 • Este interzisă utilizarea compoziției pentru tratamentul pielii sănătoase, adică prevenirea.
 • În cazul reacțiilor adverse (mâncărime, senzație de uscăciune), trebuie să întrerupeți utilizarea unguentului și consultați-vă cu un specialist.

Dacă decideți să utilizați benzoat de benzii pentru acnee, asigurați-vă că motivul principal al apariției lor sunt acarienii subcutanat, deoarece instrumentul va ajuta la obținerea rezultatului dorit numai în acest caz. Deoarece unguentul are un efect foarte agresiv, luați toate măsurile de precauție necesare și nu uitați să consultați medicul cu privire la posibilitatea utilizării acestuia.

Benzil benzenat unguent - instrucțiuni de utilizare pentru adulți și copii de la păduchi, demodicoză și scabie

Dacă vă confruntați cu problema paraziților cutanate, în farmaciile din orașul dvs. veți primi o gamă largă de mijloace pentru a le combate. Acordați atenție unguentului benzilat de benzii - instrucțiunile de utilizare indică faptul că acesta este un medicament dovedit pentru combaterea paraziților cutanate și a tratamentului cutanat. Care sunt formele benzoatului de benzii, care este compoziția sa și cum se aplică unguentul corect pentru controlul eficient al acarienilor?

Compoziție Benzoat de benzoil

Benzoil benzoat este disponibil în două forme principale - o emulsie de zece la sută și un unguent cu zece sau douăzeci la sută din principalul ingredient activ benzoat de benzil. Emulsia este o substanță lichidă omogenă, are un miros specific pronunțat și este disponibilă în sticle de 50, 100 și 200 g. Unguentul este vândut ambalat în tuburi de aluminiu, fiecare cu câte 25 g.

Compoziția unguentului benzoat benzii:

 • benzoatul de benzii (principalul ingredient activ) - 0,25 g (în 1 gram de unguent);
 • clorură de cetylpiridiniu;
 • propilen glicol;
 • alcooli primari primari sau alcool cetostearilic;
 • Fracții grase C16 - C20;
 • apă purificată.

Ce vă ajută un benzen benzoat unguent

Când pot utiliza unguent benzilat de benzii? Medicamentul are efect antiparazitar antimicrobian, este folosit împotriva diferitelor tipuri de acarieni de piele, precum și a păduchilor de nits. Medicii o prescriu atunci când simptomele unor boli cum ar fi:

 • scabie;
 • demodecie;
 • toate tipurile de lichen;
 • piele acnee și grăsime seborrhea;
 • capul și pediculoza pubiană (păduchi).

Acțiunea toxică împotriva păduchilor are loc la 3-4 ore după aplicare, împotriva acarienilor după 10-30 de minute. Substanța acționează numai asupra adulților și a larvelor acestora, dar nu afectează ouăle de nits. Unguentul înmoaie pruritul și intensitatea erupțiilor cutanate. Roșeața dispare, începe peelingul celulelor moarte ale pielii deteriorate și moarte. Medicamentul nu este absorbit de piele, adică nu intră în sânge și nu se răspândește în organism.

Cum se aplică benzoatul de benzii

Decizia privind modul de utilizare a instrumentului, medicul ia. Eficacitatea unguentului și a emulsiei, așa cum este indicată prin instrucțiunea Benzil benzoat, depinde de concentrația substanței active și de gradul de leziuni ale pielii. Ambele emulsii și unguent sunt destinate utilizării externe la nivel local. Adulților li se prescrie un medicament cu 20% din conținut, copii - 10%. Prelucrarea se face seara, după un duș fierbinte.

Emulsia este frecat mai întâi în pielea mâinilor, apoi pe tot corpul. După tratamentul inițial, acesta este lăsat pe corp timp de două până la trei zile, apoi procedura este repetată. Emulsia se aplică pe pielea mâinilor pe toată durata tratamentului după fiecare procedură de spălare. Dacă din orice motiv a trebuit să spălați medicamentul din alte părți ale corpului, aplicați-l din nou cât mai curând posibil.

Benzil benzoatul unguent, atunci când este utilizat în forma sa pură, este aplicat pe pielea corpului cu un strat subțire uniform. În unele cazuri, cu un grad ridicat de infecție, unguentul este aplicat cu un al doilea strat în două până la trei ore. Reziduurile produsului nu sunt spălate, procedura se repetă după 48 de ore, după curățarea pielii din reziduuri cu un duș fierbinte.

Pentru tratamentul pediculozei, benzoatul de benzii este folosit de obicei pentru păduchi. Înainte de utilizare, agitați produsul în mod corespunzător pentru a îmbunătăți proprietățile sale sistemice și aplicați-l pe scalp și pe păr cu un tampon din tifon de bumbac la o viteză de 30 g pe procedură. Tăiați medicamentul în piele și distribuiți uniform pe toată lungimea părului, acoperiți capul cu un bandaj. Clătiți cu apă curentă după o jumătate de oră (cu păduchi pubian - după zece minute).

După terminarea tratamentului, bandajul folosit este impregnat cu o soluție de oțet de 9%, iar capul este acoperit din nou cu acesta. Oțetul ajută la separarea ouălor parazite de păr. După o oră și jumătate, părul este spălat cu șampon și pieptănat cu un pieptene cu dinți frecvenți pentru a piepta paraziți morți și ouăle lor. Rezultatul primei încercări de a identifica după o oră și apoi după o zi. Dacă este necesar, întregul ciclu de procesare trebuie repetat. Nu uitați să tratați toți membrii familiei, nu doar cei infectați.

Benzil benzoat cu demodicoză facială

Demodecoza este o leziune a pielii de către un acarian parazitar din familia Demodex care trăiește în foliculii de păr. Boala este însoțită de acnee, în principal pe pielea feței și a spatelui;

Atunci când se aplică unguent benzil benzilat din demodicoză, citiți cu atenție instrucțiunile și urmați recomandările medicului care prescrie medicamentul. Conservantul antibacterian clorură de cetil piridiniu, care face parte din unguent, va împiedica o creștere a populației de bacterii patogene, va avea un efect bacteriostatic și va accelera procesul de vindecare. Durata tratamentului cu unguent este de până la 10 zile, dacă aplicați emulsia, durata tratamentului poate fi de până la trei săptămâni.

Unguent în mișcare circulară frecat în pielea afectată înainte de culcare (după procedura de curățare preliminară a pielii); fi pregătit pentru o senzație de arsură. Emulsia are o acțiune mai blândă, aplicată pe față după curățarea temeinică a pielii cu apă, dimineața și după-amiaza. Benzil benzoatul este prescris în combinație cu agenți imunostimulatori și vitamine, interacționează cu ei și este recomandat pentru utilizare numai atunci când este prescris de un dermatolog.

Benzil benzoat pentru acnee

O persoană are de multe ori să se ocupe de diferite boli ale pielii, inclusiv scabie și pediculoză. Adesea, scabia este cauzată de prezența acarienilor subcutanați, numiți demodex. De obicei, atunci când apare o căpușă de acest fel, se detectează o boală numită demodicoză.

Această înfrângere nu dăunează grav sănătății, dar dă un disconfort sporit. Din acest motiv, mulți medici recomandă folosirea benzoatului de benzii din demodicoză. Acest remediu este prescris de obicei ca principalul medicament în timpul tratamentului. Dar, înainte de a începe să-l utilizați, asigurați-vă că ați examinat toate proprietățile sale.

ingrediente

Elementul principal al benzoatului de benzii este esterul fenilmetil al acidului benzoic. Această componentă are un efect copleșitor asupra căpușelor și păduchilor.

În plus față de acest element, există și alte componente, datorită cărora efectul antibacterian al acestui medicament este îmbunătățit:

Componentele nu se acumulează în organism, în piele. Ei penetrează corpul de paraziți și au un efect dezastruos asupra acestuia.

Ce forme sunt disponibile

Înainte de a începe să utilizați benzoat de benzii din demodicoză, ar trebui să ia în considerare cu siguranță principalele sale forme de eliberare. În farmacii se găsește în mai multe forme:

 1. Sub formă de emulsie. În ceea ce privește structura, această formă arată ca o masă cu o structură uniformă de culoare albă. Are un ușor miros specific. Emulsia este disponibilă în sticle de dimensiuni diferite - 50 mg, 100 mg și 200 mg. Compoziția emulsiei ca component activ include benzoat de benzii, există, de asemenea, elemente auxiliare;
 2. Sub formă de unguent. Această formă are aspectul unei mase omogene, care are o nuanță albă și un miros specific. Unguentul este conținut în tuburi sau borcane din aluminiu. Unguent are principalul element fenilmetil ester al acidului benzoic, conține, de asemenea, componente auxiliare.

Fiți atenți! Ambele forme sunt recomandate pentru a fi utilizate numai pentru tratamentul extern al pielii. Unguentul și emulsia au efecte antiparazitare, care asigură o suprimare temporară a reproducerii bacteriilor patogene.

Cum funcționează?

Unguentul benzoil benzoat este adesea utilizat pentru a elimina demodicoza, deoarece componentele componente ale acestui medicament ajută la eliminarea acestuia aproape din primele zile de utilizare a acestui medicament.

La prima utilizare, pacientul observă imediat apariția unei senzații de mâncărime, arsură, iritație a pielii. Aceste disconforturi apar datorită faptului că medicamentul este destul de agresiv față de pielea feței. Dar parazii înșiși mor foarte repede, după contactul cu unguent, moartea lor se observă după 7-32 minute. După ce medicamentul pătrunde în exoscheletul organismului parazitar, acesta se acumulează și începe să ucidă o bifă după alta.

Două forme ale acestui medicament conțin un puternic antibacterian conservant clorură de cetyl piridiniu. Această componentă oferă o încetare completă a creșterii populației de organisme patogene.

Când să utilizați

Mulți sunt interesați de întrebarea dacă benzoatul benzilic poate fi utilizat pentru acnee? De fapt, acest medicament nu este destinat tratamentului acneei, acneei, acneei. Scopul său principal este de a folosi împotriva scabie și a diverselor agenți patogeni ai acestor boli. În special, se recomandă folosirea ei pentru maladiile scabiei, care cauzează două tipuri de agenți patogeni:

Benzil benzoatul este recomandat pentru tratamentul demodicozelor, care provoacă Demodex. Combinat cu acest medicament poate fi prescris suplimentar agent anti-frecare.

Atunci când se aplică benzoat de benzii, componentele sale constitutive intră în piele și se acumulează în paraziți. Ca urmare, se produce moartea acestor organisme.

O acțiune pozitivă poate fi observată într-o săptămână după începerea utilizării. În această perioadă, toate erupțiile cutanate dispar complet, procesele inflamatorii și leziunile cutanate cu conținut purulent dispar.

Este important! Benzilbenzoatul poate fi utilizat pentru tratamentul demodicozelor după o examinare preliminară, trecerea testelor necesare și diagnosticarea de către un medic. Auto-tratamentul poate provoca vătămări grave sănătății și, în loc să se îmbunătățească, poate provoca probleme de sănătate, dimpotrivă.

Cum să aplicați

Tratamentul demodicozei cu benzoat de benzil trebuie să fie corect, este mai bine să se desfășoare sub supravegherea unui specialist. Înainte de a utiliza acest medicament, citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.

Atunci când se aplică acest remediu pentru tratamentul demodicozelor pe față, se recomandă respectarea următoarelor recomandări:

 1. În primul rând aveți nevoie de o piele curată. Pentru a face acest lucru, se poate spăla cu apă caldă folosind săpun de toaletă;
 2. Pielea trebuie să fie bine uscată sau ștersă cu un prosop;
 3. Unguent este recomandat pentru a trata zonele problematice cu leziuni;
 4. Aplicați un strat subțire de agent;
 5. Lăsați produsul pe față ar trebui să fie de 30 de minute;
 6. După o jumătate de oră, totul este spălat cu apă caldă;
 7. În cele din urmă, pielea feței este pătată cu o cremă cu o structură hidratantă.

Pe întreaga perioadă pentru care unguentul este lăsat pe față, există o distrugere activă a agenților cauzali ai leziunii. Unguentul se recomandă să fie aplicat de 5 ori pe zi. Cursul de aplicare este de la 5 la 10 zile.

Emulsia trebuie aplicată punctată pe zonele cu leziuni. În acest caz, asigurați-vă că evitați contactul cu fonduri pe pielea sănătoasă. În primele câteva zile, afecțiunea se poate agrava - numărul de erupții cutanate poate crește pe suprafața pielii.

Acest lucru se datorează faptului că componentele active ale medicamentului trag expulzarea. În aproximativ 2-3 zile, condiția se va îmbunătăți foarte mult, toate erupțiile vor dispărea complet. Emulsia se aplică de 2 ori pe zi, durata de utilizare este între 5 și 10 zile.

Contraindicații

Înainte de a începe să utilizați Benzilbenzoatul din demodicoză, ar trebui să examinați cu atenție posibilele contraindicații. Nu se recomandă utilizarea acestui instrument în prezența următoarelor stări:

 • în prezența alergiilor;
 • dacă există un nivel crescut de sensibilitate la componente;
 • perioada de purtare a unui copil;
 • alăptării.

Dacă există o piele cu hipersensibilitate, atunci după aplicarea unguentului pot apărea roșeață, iritație severă, mâncărime și uscăciune.

Aplicați Benzil benzoat unguent este recomandat să se utilizeze numai strict în conformitate cu instrucțiunile. Mai întâi trebuie să fii examinat, să treci testele necesare. Cel mai bun lucru pe care medicul la prescris acest instrument, el va fi capabil să prescrie aplicarea corectă și să controleze procesul de tratament.

Poate acnee benzoil benzoat se aplică pe piele?

Benzil benzoatul este un medicament pentru tratamentul scabiei și păduchilor. Are proprietăți antiparazitare și are un efect dăunător asupra păduchilor și căpușelor.

Utilizarea sa împotriva acneei este relevantă numai dacă este cauzată de o căpușă subcutanată și a fost diagnosticată cu Demodecoză.

Recomandările privind utilizarea clorhexidinei pentru acnee pe față pot fi găsite pe site-ul nostru.

Este posibil să se folosească?

Este posibil să aplicați produsul pe față pentru a elimina acneea?

Benzil benzoatul nu este un medicament care este indicat pentru tratamentul acneei.

Dar boala Demodecoză, care provoacă boala subcutanată, este tratată cu utilizarea produselor antiacneice.

Benzil benzoatul pătrunde adânc în piele și se acumulează în corpul căpușei, ceea ce provoacă moartea.

Un rezultat pozitiv poate fi văzut după o săptămână de aplicare - inflamații vor trece, și va fi acnee mai puțin purulente.

Utilizarea Benzilbenzoatului pentru tratamentul Demodecoză este posibilă numai după testarea și diagnosticarea de către un specialist. Auto-medicatia poate dauna numai - medicamentul va agrava starea pielii.

Medicul dumneavoastră ar trebui să monitorizeze starea pielii și, dacă este necesar, să anuleze medicamentul.

Ce substanțe conține?

Substanța activă a benzoatului de benzii este esterul fenil-metil al acidului benzoic, care are un efect dăunător asupra căpușelor și păduchilor.

De asemenea, include componente suplimentare care sporesc efectul antibacterian:

Medicamentul nu se acumulează în piele și intră în corpul de paraziți.

Este posibil să se vindece acnee pe față cu tinctura de propolis? Aflați răspunsul chiar acum.

Recomandări editoriale importante

Dacă doriți să îmbunătățiți starea pielii, o atenție deosebită trebuie acordată cremelor pe care le utilizați. O figura înfricoșătoare - în 97% dintre cremele de branduri renumite sunt substanțe care otrăvesc corpul nostru. Componentele principale, datorită cărora toate problemele de pe etichete sunt desemnate ca metilparaben, propilparaben, etilparaben, E214-E219. Parabenii au un efect negativ asupra pielii și pot provoca, de asemenea, dezechilibre hormonale. Dar cel mai rău lucru este că aceste lucruri intră în ficat, inimă, plămâni, se acumulează în organe și pot provoca cancer. Vă sfătuim să renunțați la utilizarea fondurilor care conțin aceste substanțe. Recent, experții staff-ului nostru au analizat cremele naturale, unde primul loc a fost acordat de fondurile companiei Mulsan Cosmetic, lider în producția de produse cosmetice naturale. Toate produsele sunt fabricate sub sisteme stricte de control al calității și de certificare. Vă recomandăm să vizitați magazinul oficial mulsan.ru. Dacă vă îndoiți de caracterul natural al produselor cosmetice, verificați data de expirare, nu trebuie să depășească un an de depozitare.

Formularul de eliberare

Disponibil sub formă de unguent, gel și emulsie. Pentru tratamentul Demodekoza pe față a recomandat 20% unguent.

Pentru a face acest lucru, este diluat cu apă, amestecat și utilizat în scopul propus.

Metodă de utilizare

Cum se utilizează? Înainte de utilizare, trebuie să curățați pielea cu apă caldă folosind săpun antibacterian.

Pielea este lăsată să se usuce, după care se aplică un strat subțire de unguent în zonele problematice.

După 30 de minute, produsul este spălat și se aplică o cremă hidratantă pe piele.

În timpul îmbătrânirii medicamentului pe piele se află distrugerea acarienilor subcutanat.

Emulsia trebuie aplicată punctată pe zonele afectate, evitând contactul cu pielea sănătoasă. În primele zile de tratament, afecțiunea pielii se poate înrăutăți - numărul de acnee și inflamația crește.

Acest lucru se datorează posibilității ca benzoatul benzilic să tragă punga. După câteva zile, această afecțiune se va îmbunătăți semnificativ și erupția cutanată va dispărea. Atunci când este aplicat, este necesar să se protejeze ochii de contactul posibil cu compoziția terapeutică.

După cursul tratamentului, este necesară reanalizarea numărului de căpușe din piele. Dacă este necesar, tratamentul cu benzoat de benzii poate fi repetat, dar se face strict sub observația unui specialist.

Medicamentul nu este adăugat la mască și nu face comprese pe baza lui.

Puteți afla cum să utilizați Levomekol pentru acnee pe față din articolul nostru.

Contraindicații și frecvența utilizării

În ziua, unguentul trebuie aplicat de până la cinci ori pe zi exclusiv pe zonele afectate.

Frecvența aplicării emulsiei - de 2 ori pe zi.

Cursul maxim de tratament pentru Demodecoză cu benzoil benzoat este de 10 zile, cel opțional de 5 zile.

Nu lăsați benzoatul benzilic pe piele mai mult de 30 de minute - aceasta poate cauza dermatită și reacții alergice.

Medicamentul este contraindicat:

 • în timpul sarcinii și alăptării;
 • cu hipersensibilitate la medicament.

Cu pielea sensibilă, sunt posibile roșeață ușoară, mâncărime și uscăciune.

Va ajuta?

Benzil benzoatul nu este un remediu pentru acnee. Efectul său este de a avea un efect dăunător asupra căpușelor care pot provoca acnee.

Tratamentul demodicozei cu benzoilbenzoat dă un rezultat pozitiv, dar alte medicamente prescrise de un medic sunt, de asemenea, incluse în regimul de tratament pentru boală. Trebuie să rămânem la o dietă, să renunțăm la obiceiurile proaste și să luăm vitamine.

Benzil benzoat nu va ajuta cu acnee hormonală sau erupții cutanate, care sunt rezultatul unor probleme ale sistemului digestiv și eșecul sistemului endocrin.

Acțiunea sa vizează numai distrugerea căpușelor și nu mai mult.

Benzil benzoatul nu poate vindeca infecțiile cutanate și bolile virale care duc la acnee și acnee.

Înainte de a aplica benzoat de benzii, trebuie să vizitați un dermatolog.

Dacă, după testare, reproducerea îmbunătățită a căpușelor subcutanate va fi dezvăluită pe piele, utilizarea benzoatului de benzii va fi relevantă, iar în alte cazuri nu va fi.

Feedback privind utilizarea benzoatului de benzii pentru tratamentul acneei cauzate de demodicoză în acest videoclip:

Pot folosi unguent benzilat de benzil?

Remediu pentru scabie Benzilbenzoatul este unul dintre medicamentele cele mai populare și, cel mai important, eficace. Acest unguent tratează erupțiile cutanate, toate tipurile de roșeață și acnee. Orice întrerupere cauzată de activitatea paraziților subcutanați poate fi tratată datorită acestui medicament acaricid.

Multe teste științifice au confirmat deja eficacitatea benzoatului de benzii. Medicii o recomandă oricărei persoane care a întâmpinat problemele enumerate mai sus.

Forma de eliberare și compoziția

Medicamentul este disponibil sub diferite forme. Poate fi:

 1. Benzil unguent benzii cu diferite grame de ingredient activ, de la 10% la 20% din compoziția de bază.
 2. Emulsie pe bază de apă, cu 10% gram de ingredient activ din compoziția principală.

Important: orice formă de eliberare este destinată exclusiv utilizării externe, în toate cazurile, fără excepție.

Ingredientul activ activ al medicamentului este benzoatul de benzii. Principalul său compus chimic este esterul acidului benzoic. Pe lângă aceasta, baza constă în următoarele componente:

 • Parafină moale.
 • Acid citric.
 • Acid stearic.
 • Makrogolglitserin.
 • Polisorbat.
 • Macrogol 400.
 • Nipazol.
 • Monohidrat.
 • Cetostearil alcool.
 • Soluție de clorhexidină.
 • Apă distilată.

Indicații pentru utilizare

Ce ajuta acest medicament? Benzil benzoil a câștigat faima sa ca un unguent pentru scabie. Dar lista bolilor care pot fi tratate cu utilizarea sa este mult mai largă:

 1. Orice boli ale pielii cauzate de paraziți.
 2. Pediculoza, indiferent de locul manifestării sale (fie că este zona pubiană sau capului, unde crește părul).
 3. Dermatită, inclusiv forma sa acută.
 4. Acnee, acnee și acnee.
 5. Seboree.
 6. Acnee.

Instrucțiuni de utilizare

Benzil Benzoat Unguent - instrucțiuni de utilizare:

 • Unguentul este utilizat numai local, aplicând pe pielea afectată. Înainte de utilizare, se recomandă să faceți o baie, după care trebuie să ștergeți bine.
 • Benzil benzoatul se aplică înainte de culcare. Atunci când se utilizează unguent, este necesar să se excludă contactul cu fața și acea parte a capului în care este localizat părul. Aplicarea se face manual.
 • Dacă benzoatul benzilic este folosit pentru a scăpa de păduchi, atunci unguentul este frecat doar pe scalp. După care este acoperită cu o eșarfă sau o pălărie. Rezistați sculei la mai mult de 30 de minute, apoi îndepărtați-o. Ultimul proces este împărțit în două etape:
  • părul se clătește. În aceste scopuri, se ia o soluție de acid acetic, într-o concentrație de 5%;
  • spălarea părului. Orice șampon va funcționa, nu există recomandări speciale.

După toate etapele, părul trebuie pieptat cu atenție cu un pieptene special, cu dinți apropiați, pentru a scăpa de ouăle rămase din paraziți. Repetarea procedurii este posibilă numai după o zi.

Benzil benzoat emulsie - instrucțiuni de utilizare:

 1. Benzil benzoatul trebuie agitat bine înainte de aplicarea pe piele.
 2. Aplicarea fluidului are loc pe întreaga suprafață a corpului, excluzând capul (gâtul) și gâtul.
 3. Leziunile cutanate ar trebui tratate timp de două zile la rând, începând cu aplicarea de la extremitățile superioare la picioare și picioare.
 4. Schimbarea lenjeriei de pat este necesară în fiecare zi, pentru întreaga perioadă de utilizare a emulsiei.
 5. În stadiul avansat al leziunilor cutanate, este posibilă extinderea procedurii pentru încă o zi - până la 3 zile. După ce ați făcut o pauză obligatorie pentru aceeași perioadă și repetați cursul, reveniți la versiunea sa de 2 zile.

Benzoil benzoat de la Demodex

Unguent pentru păduchi și căpușe Benzilbenzoatul afectează direct sistemul nervos al paraziților, după absorbția lor de către ei. Datorită acestui fapt, are o eficiență ridicată, inclusiv cu Demodex.

Instrucțiuni pentru utilizarea sa:

 • Benzil benzoat unguent într-o democrație este cel mai bine să ia 20%.
 • Crema nu trebuie aplicată într-un strat gros. Cu această aplicație, eficiența acesteia va scădea numai.
 • Înainte de aplicare, pielea afectată trebuie spălată bine și uscată.
 • Crema este utilizată exclusiv la culcare, în aproximativ 2-3 ore.
 • Benzil benzoat unguent se recomandă să fie aplicat zilnic, dar nu mai mult de 10 zile.
 • Este posibil să se repete cursul tratamentului după o lună.

Instrucțiunile pentru utilizarea emulsiei sunt similare, principala diferență fiind doar câteva puncte:

 1. Înainte de utilizare, se agită Benzoatul benzilic cu atenție.
 2. Tratamentul cu emulsie poate dura până la trei săptămâni, cu aplicare zilnică.

Benzil benzoat pentru acnee

Benzil benzoatul, ca și gelul acneic, și-a dovedit multă eficacitate. Cel mai bine este să utilizați versiunea sa de 20%, în cazul persoanelor sensibile

se recomandă pielea să utilizeze benzoat de benzii cu un procent mai mic sau să dilueze emulsia cu apă.

Instrucțiuni de utilizare:

 • Benzil benzoat unguent este aplicat pe pielea feței, curățat anterior cu orice agent antibacterian.
 • Pielea afectată trebuie uscată cu atenție cu un prosop.
 • Unguentul este aplicat într-un singur strat, acoperind toate zonele afectate.
 • Benzil benzoatul trebuie păstrat timp de cel mult 30 de minute.
 • După ce se spală bine, pielea este umezită cu o cremă.
 • Unguentul se aplică de 4-5 ori pe zi, iar emulsia - de 2 ori, timp de 5 zile. Dacă este necesar, cursul poate fi majorat cu 10 zile.

Important: când se utilizează o emulsie, aplicația trebuie să fie punctată, exclusiv pe zonele infectate.

După primele aplicări ale unguentului benzil benzoat, majoritatea oamenilor remarcă o îmbunătățire semnificativă a stării pielii. Acnee și roșeață apar în număr mai mare, dar acest lucru este destul de normal în tratamentul benzoatului de benzii. Procesul de tratament este direct legat de distrugerea paraziților subcutanați, datorită cărora tot mai mult puroi ajunge pe suprafața pielii. După câteva zile de utilizare constantă, situația se va schimba drastic. Pielea va deveni mai curată, roșeața va dispărea.

Nu uitați că, dacă Benzoatul benzilic intră în ochi, este necesar să se clătească bine cu apă curentă și să se consulte un medic dacă apare mâncărime sau arsuri.

Contraindicații și efecte secundare

Principalele contraindicații pentru utilizare sunt:

 1. Alergie sau intoleranță la oricare dintre componentele incluse în Benzoil benzoat.
 2. Sarcina sau perioada de alăptare.
 3. Prezența bolilor infecțioase ale pielii.
 4. Prezența rănilor deschise.
 5. Vârsta copilului mai mică de 3 ani.
 6. Piodermite.

Efectele secundare din utilizarea benzoatului de benzii sunt considerate a fi:

 • Reacție alergică la locul de aplicare.
 • Mâncărime și arsură.
 • Pielea uscată, peeling.
 • Apariția puffiness.
 • Hiperemia, însoțită de temperaturi ridicate.
 • Dermatita de contact.

Mai des, toate reacțiile adverse de mai sus apar în cazul unei supradoze a medicamentului. Când apar, medicamentul trebuie scos din suprafața pielii și nu mai este folosit înainte de a consulta un medic.

Utilizarea internă a medicamentului este inacceptabilă. Aceasta poate duce la apariția numeroaselor probleme, de exemplu, la pierderea conștiinței, însoțită de crampe severe. În cazul ingerării accidentale a medicamentului în stomac, trebuie luat orice absorbant, de exemplu, comprimate de Polysorb sau de carbon activat.

analogi

Analizele benzil benzoat de droguri se găsesc printre medicamentele cu o substanță activă numită bensokril. Este conținut într-o serie de medicamente:

 1. Wilkinson unguent.
 2. Antiskab.
 3. Tinctura de hellebore.

De asemenea, pe rafturile farmaciei se pot găsi emulsii de unguent sau benzoat de benzii de la diferiți producători. Toate acestea sunt similare în ceea ce privește acțiunea și eficacitatea lor și pot diferi doar în ceea ce privește prețul.

Benzil Benzoat Pret

Benzilbenzoantul este un medicament foarte ieftin disponibil pentru toate categoriile de cetățeni. Prețul pentru acesta variază de la 20 la 150 de ruble. Totul depinde de forma selectată a volumului de eliberare și ambalare. De exemplu, cel mai ieftin va fi unguent, gelul, dimpotrivă, va fi cel mai scump.

Benzoil Benzoate Recenzii

În ceea ce privește revizuirile acestui medicament, atunci, în cele mai multe cazuri, prevalează pozitiv. De la negativ se poate observa mirosul ascuțit și apariția uneia dintre reacțiile adverse descrise mai devreme, de exemplu, uscăciunea.

Ce fac cei care au folosit deja drogul scrie:

Alexandra, 24 de ani.

"Unguentul mi-a ajutat să scap de problema care mi-a torturat toată viața conștientă - acnee pe față și pe spate. Cosmetica categoric nu ma ajutat, așa cum sa dovedit că am un acarian de piele. Sfatul meu: nu aplicați unguent pe fața umedă - va arde rău, altfel nu au existat probleme în utilizare. Rezultatul a venit conform instrucțiunilor, așa că pot să recomand. "

"Ea și-a tratat fiul pentru păduchi cu benzoat de benzil. Am luat emulsia, prețul căruia, bineînțeles, m-am bucurat. Aplicată o singură dată, conform instrucțiunilor. Nu au existat părți inferioare, deși fiul meu este alergic. Mi-a plăcut că rezultatul vine după prima cerere și copilul a trecut prin întreaga procedură calm. "

Articole înrudite

Arnia unguent este un mijloc de anestezie, vindecare, restabilirea funcțiilor țesuturilor moi și a pielii. Componenta naturala,...

Având în vedere ritmul frenetic al vieții moderne, tot mai mulți oameni se luptă cu probleme ale sistemului musculo-scheletic. Stretching, inflamație,...

Utilizarea medicamentelor externe pe bază de corticosteroizi este una dintre principalele metode de tratare a bolilor inflamatorii...

Feedback privind tratamentul acneei cu benzoil benzoat

Recomandări utile

Bine ai venit! Numele meu este Tatiana, am 22 de ani. Din adolescență, am fost tratată periodic de medici, am luat medicamente și de fiecare dată speram ca fața mea să devină din nou curată și frumoasă.

În prima clinică, am întâlnit un dermatolog. Doctorul a examinat și a spus că cauza erupției mele a fost un fel de microorganism parazitar și a prescris benzoat de benzii pentru acnee pe față.

Ce ar trebui să știți despre Benzoil Benzoil înainte de al cumpăra?

Benzilbenzoatul de droguri poate fi utilizat în lupta împotriva acneei, care este cauzată de microorganisme patogene, acarieni subcutanat. Este destul de dificilă eradicarea unor astfel de cauze, prin urmare nu toate medicamentele pot da un rezultat bun.

Benzil benzoatul pătrunde adânc în pori și se acumulează în corpul de paraziți, ceea ce duce la moartea lor. În cazul unui diagnostic corect stabilit, medicamentul poate reduce apariția erupțiilor cutanate după o săptămână de utilizare.

Baza compoziției medicamentului este esterul fenilmetil al acidului benzoic, care ucide microbi, bacterii și viruși adânc în interiorul porilor.

În farmacie, medicamentul este disponibil în două forme:

 1. Emulsia este o masă omogenă de culoare albă, cu un miros ușor pronunțat. Medicamentul este produs în recipiente de 50, 100 și 200 mililitri.
 2. Unguent - medicament cu o nuanță albă și un miros puternic. Este fabricat în borcane sau tuburi din aluminiu.

Medicamentul are efecte antimicrobiene și inhibă proliferarea bacteriilor de ceva timp.

Caracteristicile medicamentului

Benzii benzoil sub formă de emulsie este prescris pentru scabie. Pentru adulți, utilizați medicamentul cu 20%, iar pentru copii - 10%. Instrucțiunile de utilizare, care sunt atașate la medicament, conțin toate informațiile despre compoziția medicamentului, regulile de utilizare, indicațiile și contraindicațiile.

Din aceasta veți afla că unguentul și emulsia pot fi folosite numai în exterior. Medicamentul elimină demodicoza cel mai eficient și rapid. După câteva zile de aplicare, puteți vedea un rezultat pozitiv.

Prima aplicare pe piele poate provoca senzație de arsură sau mâncărime, iar pielea va deveni roșie. Trebuie să știți că medicamentul are un efect puțin agresiv asupra pielii, dar distruge foarte repede paraziții.

Reguli de utilizare a benzoilbenzoatului

Cel mai bine este să se efectueze un tratament sub supravegherea unui medic și în perioada de utilizare a medicamentului să meargă în mod regulat la clinică pentru verificări. Acest lucru se aplică și în următoarele două săptămâni după terminarea cursului tratamentului.

Trebuie să vă amintiți cum să utilizați medicamentul înainte de începerea procedurilor, în timpul procesului de tratament și după finalizarea acestuia. Iată ce trebuie să știți atunci când utilizați benzoat de benzii pentru a scăpa de acnee pe fața dumneavoastră:

 • Înainte de a aplica unguentul trebuie să fie spălat cu ajutorul săpunului pentru bebeluși și al apei calde, frecându-i pielea cu mișcări circulare de masaj. După aceea, fața uscată, ștergând prosopul uscat.
 • Pe pielea curățată, numai pe zone cu erupție cutanată, aplicați unguent într-un strat subțire. Nu este nevoie să vă acoperiți cu o cârpă sau să fixați locul cu tencuială de acnee. După 20-30 de minute, clătiți pielea.
 • Puteți efectua procedura de până la cinci ori într-o singură zi.
 • Utilizați un curs de trei până la cinci zile, în funcție de pielea problematică.
 • Trebuie să se monitorizeze igiena personală și dacă medicamentul intră în contact cu îmbrăcămintea, așternutul sau alte lucruri, acestea trebuie spălate.

Am spus deja că, în primele două zile de aplicare a medicamentelor, iritarea poate apărea pe piele, iar fața va deveni roșie. Acest lucru se întâmplă numai pentru că medicamentul îndepărtează substanțele dăunătoare din adâncurile epidermei. Până la sfârșitul tratamentului, pielea va reveni la aspectul anterior.

Revizuiri de droguri

După ce am tratat acneea cu acest medicament, m-am bazat pe încrederea mea, cu feedback pozitiv și cu rezultate bune din utilizarea sa. Pentru a vă ridica spiritele, voi da câteva comentarii de la cei care au depășit cu succes bolile lor de piele cu Benzoil Benzoat, curățându-și fața de acnee:

Nadezhda, 19 ani: "Mi se părea deja că în farmacii nu exista un singur remediu pe care nu l-aș fi încercat împotriva acneei. Iar când a venit rândul benzilbenzoatului, pe care l-am auzit de la prietenul meu, nu am sperat pentru un rezultat pozitiv. Dar, după o săptămână, m-am răzgândit, deoarece acnea aproape a dispărut de pe fața mea. Conform instrucțiunilor, mi-am dat seama că odată ce remediul ajută, înseamnă că pe pielea mea trăiesc căpușe. Acest lucru ma făcut să mă întorc la un dermatolog, care mi-a confirmat presupunerile. Deci acest medicament ieftin ma ajutat sa scap de acnee si sa determin cauza cauzei lor.

Lisa, 23 de ani: "Acesta este un instrument accesibil și eficient. Folosit când am găsit demodicoză. M-am dus la clinică pentru că am avut o acnee teribilă pe față, iar unguentele și pastilele standard nu au ajutat. Benzii benzoil au ajutat în a patra zi a cursului tratamentului. Principalul lucru este să supraviețuim în primele două zile, iar apoi va fi mai ușor. "

În timpul procedurii, asigurați-vă că medicamentul nu ajunge pe membranele mucoase. Dacă se întâmplă acest lucru, spălați imediat cu apă.

concluzie

Urmați regulile de utilizare a medicamentelor, urmăriți stilul dvs. de viață și nu renunțați niciodată. Și apoi pe fața ta va străluci nu numai un zâmbet, ci și o piele limpede. Mulțumesc tuturor că ați citit povestea mea!

Benzil benzoat cu demodicoză facială

O cauză obișnuită a unei erupții cutanate la nivelul feței este afectarea pielii de către un parazit - o țepă din genul Demodex. Problema este că mulți dau vina pe boală malnutriției, tulburărilor hormonale și alergiilor. Și tratamentul ar trebui să înceapă cu intenție. Nu toate medicamentele împotriva acneei pot face față parazitului. Benzil benzoatul prezintă rezultate bune în demodecoză față.

Caracteristicile procesului patologic

În mod normal, un număr mare de microorganisme care sunt considerate patogene condiționate locuiesc în organism. Aceasta include bifarea familiei Demodex. În timp ce sistemul de apărare a organismului funcționează cu forță maximă, parazitul nu se simte. Dar de îndată ce imunitatea scade, bifarea începe să se înmulțească rapid. În grupul de risc, în primul rând, se încadrează persoanele slabe care trebuiau să suporte bolile infecțioase. Lipsa somnului, dieta proastă, stresul emoțional constant - toate acestea pot duce, de asemenea, la dezvoltarea demodicozei.

Adesea, pacienții încep tratamentul pe cont propriu - folosesc unguente antibacteriene, antiseptice. Uneori, starea pielii poate fi îmbunătățită temporar, dar simptomele neplăcute se întorc cu timpul. Dacă nu începeți imediat terapia potrivită, există riscul de a dezvolta o formă cronică a bolii. În același timp, va fi necesar un tratament mai lung și mai costisitor.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți când apare o erupție pe față este să consultați un dermatolog calificat. După o serie de studii, medicul va prescrie tratamentul adecvat. Dacă puteți identifica că trebuie să mă confrunt cu demodicoză, benzoatul de benzil este adesea prescris.

Informații de bază despre medicament

Benzilbenzot este un medicament care aparține grupului de medicamente anti-pediculoză. Medicamentul este disponibil sub formă de unguent, precum și o emulsie. Ingredientul activ este o substanță cu același nume - benzoat de benzii. În plus, compoziția emulsiei include apă purificată, săpun de rufe, ceară de emulsie. Unguentul include, de asemenea, elemente de macrogol, acid stearic.

Benzil benzoil este destinat exclusiv utilizării externe. Instrucțiunea indică faptul că componenta principală afectează în mod negativ acarienii scabie, păduchii, precum și paraziți din genul Demodex.

Medicamentul contribuie la moartea adulților și a larvelor. Drogul începe să acționeze aproape imediat. În decurs de o jumătate de oră, primele căpușe mor.

Acei indivizi care au reușit să supraviețuiască, nu se pot reproduce pe deplin. Mijloacele arată o eficiență foarte ridicată.

Benzil benzoatul este absorbit numai în straturile superioare ale epidermei, nu pătrunde în circulația sistemică.

Regulile privind consumul de droguri

Regimul de dozare depinde de forma patologiei și este determinat de un specialist. Contează vârsta pacientului, precum și caracteristicile individuale ale corpului său. În cazul deteriorării extinse, emulsia sau unguentul trebuie aplicate pe toată fața într-o mișcare circulară. În acest caz, este imposibil să afecteze aproximativ epiderma. Pielea rămâne slăbită, iritarea poate fi cauzată cu ușurință. Trebuie avut grijă ca medicamentul să nu cadă în nas, gură și ochi. Benzil benzoatul poate cauza arsuri grave ale membranelor mucoase. Dacă produsul ajunge în ochi, este necesar să se spală bine cu apă caldă.

Când demodicoza pe pielea feței poate fi folosită ca un unguent și emulsie. Ambele forme prezintă eficacitate ridicată în tratamentul bolii. Cu toate acestea, recenziile arată că emulsia este mai convenabilă de utilizat. Este usor absorbit si nu lasa o luciu gras pe piele.

Aplicați medicamentul trebuie să fie o dată pe zi pe o față pre-curățată. Nu se recomandă aburirea pielii. Experții recomandă utilizarea benzoatului de benzii la culcare, după procedurile de igienă. Deci substanța principală va afecta pielea pe parcursul nopții. Dimineața, asigurați-vă că ați spălat resturile medicamentului. În timpul perioadei de tratament cu demodicoză nu trebuie să utilizați produse cosmetice decorative.

În cazul în care pacientul a cerut în timp util ajutor și erupția a apărut numai la nivel local, medicamentul ar trebui aplicat în mod punctual. Aplicați-o pe întreaga față nu este necesară.

Cursul terapiei este individual și depinde de severitatea procesului inflamator. Tratamentul poate dura de la un an și jumătate până la trei luni. Terapia trebuie continuată timp de câteva săptămâni după dispariția simptomelor neplăcute. Astfel, va fi posibilă prevenirea degenerării bolii într-o formă cronică.

Un pic despre neplăcut

Ca orice alt medicament, unguent benzil benzoat pentru demodicoză are propriile contraindicații și efecte secundare. Medicamentul este considerat relativ sigur și poate fi utilizat în pediatrie. Dar pentru femei în timpul sarcinii și alăptării, este absolut imposibil să se utilizeze medicamentul.

Se recomandă prudență pentru a trata medicamentul pentru persoanele cu alergii. Una dintre contraindicații este intoleranța individuală. Înainte de prima aplicare, se recomandă aplicarea unei cantități mici de produs (emulsie sau unguent) în interiorul încheieturii, pentru a observa reacția pielii. Dacă după 10 minute nu există iritație, medicamentul poate fi aplicat pe față.

Nu este potrivit pentru pielea prea sensibilă. Merită să ne amintim că benzoatul de benzii afectează destul de agresiv epiderma. Dacă, după aplicarea medicamentelor pe piele, există un sentiment de severitate severă, o senzație de arsură, ar trebui să-l întrerupeți. Dacă există un disconfort moderat, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. Este posibil ca pielea să reacționeze la medicamente în așa fel și să se poată adapta în curând.

Instrucțiuni speciale

Persoanele care trăiesc împreună cu pacienții afectați de demodicoză, are sens să vină la un dermatolog pentru examinare profilactică. Este posibil să trebuiască să urmați și tratamentul cu benzoilbenzoat. Nu trebuie să așteptați până când înfrângerea intră în faza activă. Prelucrarea temeinică ar trebui, de asemenea, să fie supusă elementelor care sunt în contact cu pacientul.

Dacă mancarimea persistă pe piele, nu este nevoie să repetați cursul. Astfel, pielea reacționează la bacul mort și la produsele sale metabolice. După terminarea tratamentului, specialistul va prescrie teste suplimentare pentru a determina starea epidermei.

Ce să înlocuiască?

Cu ajutorul medicamentelor prescrise de un medic, nu este întotdeauna posibil să se obțină rezultatul dorit. Trebuie să căutăm alte medicamente pentru a rezolva problema. Analogii înseamnă Benzilbenzoat pe substanța activă nu există. Dar în vânzare puteți găsi o mulțime de medicamente care sunt special concepute pentru a combate demodicoza. Rezultatele destul de bune arată medicamentele din seria Stop Demodex. Acestea sunt diferite creme, emulsii și spray-uri care pot fi găsite în aproape orice farmacie. Este disponibil și un gel special pentru ochi și săpun.

Când apare o erupție pe față, loțiunea arată o eficacitate bună. Compoziția medicamentului include atât componente naturale cât și sintetice. Medicamentul afectează pielea deteriorată într-un complex - inhibă reproducerea paraziților, reduce inflamația, accelerează regenerarea epidermei deteriorate. Opriți produsele Demodex poate fi o înlocuire demnă de Benzoil Benzoat. Dar este imposibil să începeți tratamentul fără o consultare prealabilă cu un dermatolog.

Benzil benzoat pentru acnee

Preparatul farmaceutic "Benzilbenzoat" pentru acnee poate fi utilizat în cazuri excepționale, și anume dacă erupția este declanșată de un acarian subcutanat și medicul a stabilit diagnosticul de demodicoză. Medicamentul are un efect antiparazitar și capacitatea de a avea un efect dăunător asupra păduchilor și căpușelor. Aplicarea Benzilbenzoatului împotriva acneei ar trebui să fie exclusiv după un examen de diagnostic și în strictă conformitate cu recomandările medicului de profil - un dermatolog. Auto-medicația poate afecta negativ starea de acoperire exterioară a corpului uman.

Proprietăți medicinale

Produsul medical foarte eficient "Benzilbenzoat" este conceput pentru a lupta împotriva acneei provocate de acarienii subcutanat. Componentele penetrează adânc în golurile dermei și se acumulează în corpul paraziților, îi ucid. Un medicament necesită acțiunea sa terapeutică a componentei principale din compoziția - esterul fenilmetil al acidului benzoic. Această substanță distruge germeni, bacterii și viruși chiar și în cele mai profunde straturi ale dermei. Rezultate pozitive cu utilizarea medicamentelor, pe care pacienții le vor putea observa la sfârșitul primei săptămâni - erupția cutanată va dispărea, numărul de cosuri purulente va scădea. Componentele nu se acumulează în piele și cad imediat într-un organism străin.

Unguentul "Benzilbenzoat" nu este destinat tratării acneei, cu excepția celor cauzate de acarieni subcutanat.

Cum să aplicați?

Pentru ca tratamentul pentru acnee "Benzilbenzoat" să fie cât mai eficient posibil și pe termen scurt pentru a produce efectul așteptat, trebuie să utilizați corect medicamentul, respectând următoarele recomandări:

Aplicați produsul pe o piele pre-curățată cu un strat subțire, acoperind numai zonele inflamate.

 1. Spălați-vă fața cu apă caldă și săpun antibacterian.
 2. Lăsați pielea să se usuce sau să se șterge cu un prosop moale.
 3. Aplicați la zonele problematice ale epidermei cu un strat subțire de unguent.
 4. Așteptați o jumătate de oră și clătiți cu apă.
 5. Crema derma hidratantă.
 6. Procedura se repetă până la 5 p / 24 h, în mod regulat timp de 10 zile.

Nu alifați întreaga față cu unguent, se aplică punctat pe umflăturile inflamate, evitând compoziția pentru a intra în pielea sănătoasă. Nu vă faceți griji dacă în primele zile de tratament numărul de leziuni a crescut. Aceasta este o reacție normală, care se explică prin acțiunea "benzoilbenzoatului" pentru a scoate pulpa. După câteva zile, starea pielii se va îmbunătăți în mod semnificativ, iar cosurile vor începe treptat să treacă. Prin manipulare, este important să se asigure că ochii sunt protejați împotriva penetrării medicamentului. La sfârșitul cursului terapeutic, va trebui să reluați analiza pentru a identifica cantitatea rămasă de acnee și, dacă este necesar, să continuați tratamentul cu benzoil benzoat.

eficacitate

Dacă utilizați "benzil benzoil" direct de la acnee cauzate de căpușe, medicamentul va arăta eficiență ridicată și ajuta la rezolvarea rapidă a problemei de acnee pe față. Dar tratamentul patologiei dermatologice nu se limitează la același unguent, alte mijloace cosmetice și medicale ar trebui de asemenea utilizate pentru ingestia și tratamentul extern al problemelor din zona dermei. Eficacitatea medicamentelor Benzil Benzoate afectează, de asemenea, nutriția, așa că va trebui să renunțați la alimentele grase, sărate, peppe, obiceiuri proaste și să începeți să luați vitamine.

Cine și cum să facem rău?

Medicamentul considerat are un efect terapeutic puternic, prin urmare, este necesar să se aplice liniment împotriva acneei cu precauție extremă, iar unii vor trebui să refuze unguent antiparazitar. Astfel, "Benzilbenzoatul" este contraindicat la copii, femeile în timpul sarcinii și alăptării, persoanelor cu hipersensibilitate la constituenții lor și reacții alergice. Nu puteți utiliza în lupta împotriva acneei acest medicament, dacă în zona tratată a pielii sunt răni, abraziuni și ulcere. Folosind unguent benzilbenzoat, este necesar să se refuze alte preparate medicale pentru uz extern, precum și produse cosmetice, pentru a evita reacțiile chimice nedorite.

Benzil benzoatul nu este potrivit pentru prevenirea acneei, unguentul nu poate fi aplicat pe membranele mucoase.

Pe fundalul terapiei acneice "Benzilbenzoat", se pot dezvolta următoarele efecte nedorite în zona de aplicare:

 • durere disconfort;
 • urticarie;
 • mâncărime severă;
 • uscăciunea, crăparea dermei;
 • dermatita de contact.

În cazul apariției simptomatologiei, pielea trebuie spălată imediat cu multă apă. Dacă medicamentul a intrat în cavitatea orală, se recomandă să beți un enterosorbant, care să permită evitarea intoxicației și monitorizarea stării de bine. Când starea se înrăutățește, nu trebuie să încercați să normalizați condiția pe cont propriu, este mai corect să vă adresați personalului medical.