Acnee Acne Pate Grise de la Payot

Alimente

Am acnee - o raritate, mai ales în perioada iubitei feminine, dar pentru o lungă perioadă de timp se coace, subcutanată și dureroasă. În timp ce le expulz: În Payot există remedii de două puncte - pastă și gel. Payot's Speciale 5 Gel de uscare trebuie folosit împreună cu pasta de curățat Pate Grise Payot, deoarece pasta de curățare creează condiții pentru maturizarea inflamațiilor mici, iar gelul Speciale 5 se usucă, vindecă și previne formarea de noi. Gelul reglează și glandele sebacee.

- Acesta este moștenitorul popular al lotiunii PAYOT a Dr. Nadi, care funcționează în combinație cu acidul salicilic, cunoscut pentru efectul său calmant și keratolitic, ulei de arbore de ceai (efect antiseptic) și efectul de curățare a sulfului. Acid salicilic, oxid de zinc, sulf, ulei esential de arbore de ceai.

Cremă destul de ușoară, cu un miros de farmacie. Se absoarbe rapid, deși lasă în urmă o urmă albă, răcește puțin pielea la locul de aplicare. Micile acnee se usucă repede, literalmente peste noapte. Cu erupții mari - nu va face față. Se usuca foarte mult pielea, am intotdeauna peeling dupa ea.
O folosesc seara sau noaptea. De asemenea, foarte economic.

2 tuburi de 15 ml - la 21.80 RON
Stânga - paste, drept - gel. Aproape puțin frecat - așa arată și pe față. Această cantitate este suficientă pentru o săptămână de tratament.

Pate Grise, produse de piele problemă Payot: funcționează? opinii

Prin urmare, atât Katya cât și Nastya au convenit, la cererea noastră, să testeze linia lui Pate Grise, Payot.

Despre piele și despre tine

Katya Istomina: "Am piele grasă, am 41 de ani și încă sufăr de puncte negre pe nas și pe bărbie. Bineînțeles, trebuie să ne luptăm! Aceasta nu este o întrebare. Am avut alte întrebări: cum? ce? când? Sunt un neofit frumos, îți amintești? Yana Z. a sugerat încercarea liniei Payot pentru pielea grasă. Cine ar refuza o astfel de ofertă?

Cel mai bun cosmetice 2018 vă așteaptă

Aboneaza-te la Beauty Insider - si castiga un set de 40+ produse pe care credem ca sunt cele mai bune!

Nastya Zavozova: "Am piele de tip mixt. Pe obraji se usucă în zona T - grăsime. Și problema. Și principala problemă nu este că este acoperită cu acnee și grăsime picură din ea, dar că este foarte capricioasă. Orice lucru mic - de fiecare dată când este diferit - poate provoca roșeață sau peeling. Acneea uneori sare literalmente din albastru, ca să spun - pentru că pot. Cosmetologii cu care am vorbit îmi oferă îngrijire mai delicată, dar miracolele nu-ți promit. Ei spun că nu te poți trezi și cu pielea normală, din păcate.

Pate Grise Payot pentru pielea cu probleme a fost interesant pentru mine să încerc, în primul rând, pentru că nu am folosit niciodată linia completă înainte. Practic, a combinat ceea ce era potrivit cu un anumit moment "acum". Și apoi - câte opt instrumente diferite. Mi sa părut convenabil - nu trebuie să combinați roșu cu triunghiular, dar puteți merge puțin leneș, știind că alegerea a fost deja făcută pentru dvs.

Despre linie Pâte Grise, Payot

Linia se numește Pâte Grise - în cinstea celebrului pastă de acnee.

În acest an, pastele au împlinit 70 de ani, ilustratorul parizian și blogerul Loriana au venit cu ambalajul festiv. Dar acest lucru nu este important, dar este important ca oamenii sa trateze acnee cu aceasta pasta timp de 70 de ani, si ei vindeca :)

Linia Pâte Grise include 3 remedii (pentru combaterea acneei) și 5 remedii pentru îngrijirea zilnică (pentru pielea grasă și combinată).

1. Inserați Pâte Grise, Payot

Ingrediente: oxid de zinc (usucă și ameliorează iritarea), extract de șisturi (elimină acneea și controlează secreția de sebum) și migdale dulci (elimină roșeața, iritarea).

Nastya Z.: "Unguent foarte dens și gros de culoare gri. Acesta este singurul instrument din linie, cu un miros destul de clar vizibil. Ceva ca mirosul de unguent ihtiol. Trebuie să fie aplicată în mod punctual, înainte de culcare, este cheltuită în mod sporit, astfel încât cineva poate fi suficient pentru o viață. Funcționează perfect - mi-a adus o acnee subliniată. Adevărat, mi-a trebuit câteva zile să mă obișnuiesc cu mirosul de farmacii ascuțit ".

Katya I.: "Așa cum sa dovedit, acesta este un instrument puternic și simplu de bombardament pentru distrugerea acneei! Stiu despre ce vorbesc, pentru ca acneea are loc in mod regulat. Și tocmai în timpul întâlnirii noastre cu Yana Z. și linia Payot, în fața mea - pe nas și pe bărbie - mi-au înflorit două cosuri roșii de lux. Am îngrijit și nu fără efort, am ales două bucăți luminoase din cutie. A pus acnee. Dimineața nu mai era nici o urmă! Adevărat, Yana a avertizat: acest lucru funcționează doar noaptea. Într-un sens, machiajul nu se încadrează pe ea, este vizibil pe față și, prin urmare, nu ar trebui să fie folosit dimineața. Detalii important! Dacă n-aș fi știut, l-aș fi smuls în timpul zilei și aș fi indignat - cum ar fi cu o astfel de față o societate decentă? Și chiar mai mult în metrou? :))

2. Gel Spéciale 5

Culoarea nisipului gros de gel. Funcționează atunci când cosul a sărit și trebuie să fie uscat urgent. (Adică este mai bine să folosiți pastă atunci când simțiți că ceva este greșit și gel - când aveți deja un cos și trebuie să faceți ceva cu acesta).

Ingrediente: acid salicilic, oxid de zinc, sulf, ulei de arbore de ceai. Toate componentele sunt clare și bine-cunoscute - uscate, ameliorează iritarea.

Nastya Z.: "Am încercat gelul Speciale 5 în a treia săptămână de testare - pe două acnee bruscă. Ambele s-au dus literalmente peste noapte (bine, adică, așa cum au făcut - nu au dispărut fără urmă, bineînțeles, dar au devenit mai puțin serioase, au trecut roșeață). Cu toate acestea, am mers prea departe cu doza de loțiune și am uscat urât pielea din jurul coșului, bine, este vina mea.

3. Stick Courerant Pâte Grise, Payot

Corector, realizat pe bază de pastă Pâte Grise. În compoziție - tot același extract de șisturi, care controlează eliberarea de sebum. Există o singură umbră.

Nastya Z.: "A trebuit să renunț la acest concealer - nu la culoarea mea".

Katya I.: Dacă un cos este imposibil de distrus, trebuie să fie deghizat. Dacă nu există acnee, puteți deghiza altceva, de exemplu, vase capilare capsulate. Dar aici este important să știți că acest stick este gata să ascundă totul. Trebuie să fim atenți: să luăm un pic, și nu să frământăm, ci mai degrabă să-l "încurcăm" în piele. O altă dificultate este umbra ei. Este de culoare bej deschis și nu poate să se alinieze cu culoarea tonală obișnuită sau cu perna. De ce merită să o folosiți, și nu de corectorul obișnuit? Ei bine, el nu numai măști, ci și vindecă. Și o face bine. Deci, in opinia mea, inconvenientele de utilizare sunt justificate. "

Produse de îngrijire zilnică
1. Eau Purifiante Pate Loțiune Grise Payot

Soluție bifazică care curăță și coase simultan pielea. Extractul de mentă din Chile și acidul salicilic sunt responsabile pentru curățarea, pentru mat, pulbere de zinc absorbit fin măcinată. Ștergeți fața dimineața și seara.

Nastya Z.: Loțiunea, după părerea mea, este perfectă. Oferă pielea o senzație de prospețime, nu se strânge, nu există senzație de lipicioasă, pielea se simte mată la atingere.

Katya I.: Se pare că nu am reușit. Discuție, invidie, tristețe.

2. Creme Matifiante Velours Mattivant de hidratare, Payot

Crema translucidă pe care trebuie să o utilizați dacă aveți doar piele uleioasă sau combinată fără erupții cutanate. Aplicați dimineața și seara, după loțiune, pe lângă mijloacele de îngustare a porilor Compoziția conține același extract de mentă din Chile, care ameliorează iritarea, extract de zinc (uscat) și extract de burtă cu ulei de trandafir (ameliorează ușor tonul pielii), amidon de tapioca - pentru un efect pudră, mat.

3. Purificator hidratant Crème Purifiante, Payot

Cremă de lumină albă, mată ușor densă. Ei trebuie să folosească dacă pielea are o erupție cutanată. Aplicați dimineața și seara, după loțiunea, deasupra detergentului porilor. Ingrediente: extract de mentă din Chile, extract de zinc, complex 9% AHA, acid glicolic 2%, esteri AHA 7% (toate acestea usucă, curăță pielea celulelor moarte etc.).

4. Gel-smântână Puncte Expert Noirs, Payot

Gel transparent pentru a fi aplicat pe zone problematice cu pori dilatați înainte de aplicarea cremei. Ingrediente: extract de mentă chilian, extract de zinc, acid glicolic 3%, extract de trandafir (curățare, tonifiere).

Katya I.: "Cele două metode principale ale liniei Payot sunt, evident, cremele Purifiante și Matifiante Velours. S-ar putea alege cine să folosească sau să le alterneze. Diferența, mi se părea, este că Matifiante oferă un efect mai pronunțat de mat. Și trebuie să ne adaptăm la amândouă. La început nu au venit la mine în mod categoric - amândouă s-au rostogolit. Da, tocmai acele mici pelete care mi-au trezit dezgustul. I-am strigat lui Yana Z. "SOS!", Yana Z. ma conectat cu reprezentantul mărcii și mi-a spus: "Adu-i drept!" Și ne-am dat seama. Se pare că le-am pus greșit - adică mișcările obișnuite, largi și răspândite. Și a fost necesar - să luăm puțin la îndemână și să călcăm în piele. Și această metodă a funcționat! Nimic altceva nu l-am alunecat.

Nastya Z.: "Am avut o cremă, Crème Purifiante. Și în a treia săptămână trebuia să o schimb. Deși el a acționat în mod clar, dar ma înfuriat că el aluneca. Da, am încercat toate căile să-l stau jos într-un fel: pătată cu cantități foarte mici, nu am efectuat mișcări de masaj, de 1-2 ori pe săptămână am făcut o curățare ușoară pentru a curăța pielea celulelor moarte. Dar - nu cresc împreună. A trebuit să trec la o cremă de gel hidratantă, cu o textura complet fără greutate, Hydra 24+ Gel Crème Sorbet, Payot, și lucrurile au mers fără probleme.

5. Mască de carbon din mată Masque Charbon Pâte Grise, Payot

O mască care elimină excesul de grăsime (din păcate, numai din față :). Utilizați - o dată pe săptămână. Se bazează pe argilă și pe cărbune (stejar japonez), și conține, de asemenea, toate aceleași extracte de mentă chiliană și zinc.

Nastya Z.: "Veți aștepta mereu la lut cu cărbune că va fi atât de puțin hardcore încât totul se usucă și se lipeste de piele, dar nu - masca aproape nu se usucă pe față, este spălată rapid și pielea după ce este foarte proaspătă, netedă. Nisa, în general, o mască.

Katya I: "Îmi plac toate tipurile de măști. Prin urmare, primul lucru pe care l-am încercat de la întreaga linie, pe care l-am emis de către Yana Z. cu cuvintele: "Uitați de fapte lucioase, scrieți adevărul, doar adevărul și nimic altceva decât adevărul!" A fost masca Charbon. Sa dovedit a fi negru, ca murdăria din orașul stațiune Saki, și negru atât de mult încât mi-a șocat animalele de companie, inclusiv câinele. Se usuca pe fata in aproximativ 20 de minute, nu miroase ca aproape nimic, se spala destul de tare (mi-am frecat fata cu servetele inmuiate in apa). Dar pielea după ce arată proaspăt și odihnit. Acest efect de "prospețime și odihnă" durează exact două zile, după care trebuie să înjunghii acest amestec ciudat de lichid semi-lichid pe față din nou ".

Rezumatul lui Nastya Zavozova:

În ciuda abundenței sale aparente, modelul de utilizare sa dovedit a fi simplu: luați machiajul, spălați-vă fața, apoi ștergeți pielea cu loțiune Eau Purifiante. După aceasta - un mijloc de îngustare a porilor și a cremelor. Dacă aveți acnee, puneți-o pe timp de noapte, dacă ați coagulat-o deja - Spéciale 5. În timpul zilei, mascați totul cu un corector.

Am folosit conducătorul mai mult de o lună. Efectul utilizării a fost deosebit de vizibil în prima și a patra săptămână. După prima săptămână a devenit oarecum vizibil faptul că conținutul de grăsime a scăzut ușor. Un pic înseamnă că nu poți arăta ca o oglindă în față timp de trei sau patru ore după spălare. Aceasta este, de fapt, o mulțime. Apoi totul părea să se rătăcească. Există un efect? Nici un efect? Nu înțeleg.

În cea de-a patra săptămână, a devenit evident: există. Mai devreme dimineața puteam să mă ridic cu pete roșii pe piele și, în general, tenul era neuniform (pentru că pot, bineînțeles). Acum pielea pare mai fină. Este clar că nu puteți face nimic cu porii pe nas, dar aici porii de pe obraji sunt ușor trași împreună, au devenit mai mici. Acneea, desigur, nu a dispărut într-un mod magic, dar pastele și gelul cremă cu ele ajută la luptă.

Nu, nu pot spune, ca și în reclame, că, iată, am avut o piele rea și acum a devenit netedă și matasoasă. Voi spune acest lucru: aici am avut unele probleme de piele, acum nu au dispărut, dar au devenit considerabil mai mici și a devenit mai ușor să lupte cu ei.

Rezumatul lui Kati Istomina:

Pielea este foarte aproape de normal.
Da, a durat o lună de îngrijire amănunțită. Pentru a fi sincer, nu am fost atât de atent, disciplinat și responsabil pentru pielea mea. Aparent, am fost mutat nu numai de datorii pe piele, dar, de asemenea, la Yana Z. :) Dar, în general, rezultatul a meritat. Acum este interesant să aflați cât va dura efectul și cum va reacționa pielea dacă îl veți lipsi de borcanele Payot, la care sa obișnuit. Pentru mine, am realizat că este necesar să cumpărați o mască și să o lipiți!

Creme Purifiante, Payot

Ingrediente: Aqua (Water), Di-C12-13 Alchil Malate, Glicerina, propilhepti caprilat, cetearil etilhexanoatul, tapioca, butilenglicol, Diglycerin, acid glicolic, polimetilmetacrilat, poliacrilat-13, hidroxietilacrilat / sodiu Acryloyldimethyl Taurate Copolimer, Fenoxietanol, glicerilstearat, Peg-100 Stearate, hidroxid de sodiu, jojoba Esteri, poliizobutilenă parfum (Fragrance), poliglicerinei-3, dimeticon, Piroctone Olamine, guma xantan, sorbitan izostearat, O-Cymen-5-Ol, Polisorbat 20, Pentilenglicol Glycol, extract de frunze de Peumus Boldus, Polymethylsilsesquioxane, Polisorbat 60, extract de amîthsonita, Acacia Decurrens Flower Cera (Acacia Decurrens Flower Ceara), Helianthus annuus (floarea-soarelui) ceară de semințe

Preț: 1999 fre. în magazinul L'Etoile.

Preparate pentru curățarea porilor cu un extract de mentă din Chile Expert Poins Noirs, Payot

Ingrediente: Aqua (apa), alcool, glicerină, acid glicolic, poliacrilat de sodiu, hidroxid de sodiu, poliacrilat-13, Parfum (parfum), butilenglicol, Xanthan Gum, Piroctone olamină, poliizobutilenă Pentilenglicol Glicol, extract Peumus Boldus frunze, Extract amîthsonita, Polisorbat 20, izostearat de sorbitan, gumă de semințe Tamarindus Indica

Preț: 1999 fre. în frecare magazin. "L'Etoile".

Gel pentru persoana Payot Expert Purete Spéciale 5, Payot

Ingrediente: Aqua (apa), talc, oxid de zinc, Pentilenglicol Glicol, hidroxietilacrilat / sodiu Acryloyldimethyl Taurate Copolimer, propilen glicol, izohexadecan, acid salicilic, Melaleuca alternifolia (arbore de ceai) frunze de ulei, Sulf, Polisorbat 60, Polisorbat 80, EDTAdisodic, Alcool Denat., Parfum (parfum), linalool, cumarină, clorfenesin, Ci 77491 (oxizi de fier), Ci 77492 (Oxizi de fier).

Preț: 1010 ruble. în frecare magazin. "Yulmart".

Creme Matifiante Velours Hidratant Mattivant cu extract de mentă chiliană, Payot

Ingrediente: Aqua (apa), alcool, Glicerina, Diglycerin, butilenglicol, tapioca, cetearil izononanoat, dimeticonei, izodecil Neopentanoate, Nylon-12, polimetilmetacrilat, Teflon, poliacrilat de sodiu, poliacrilat-13, alcool cetilic, Parfum (Fragrance), lauril Glucoside, poligliceril-2 Dipolyhydroxystearate poliizobutenă, acid citric, O-Cymen-5-Ol, Polisorbat 20, sorbitan izostearat, Extract amîthsonita, Polymethylsilsesquioxane, Pentilenglicol Glycol, Extract Peumus Boldus frunze, extract de Rosa multiflora de fructe, guma xantan.

Pret: 1549 rub. în magazinul L'Etoile.

Mască de cărbune și curățare Masque Charbon, Payot

Ingrediente: Aqua (Water) Caolin • • • Glicerina butilenglico 1,2-hexandiol • • • • dimeticon Hectorit Steareth-2 21 • Steareth-cărbune din lemn Pulbere • • • Extract amîthsonita Peumus Boldus Leaf Extract • Polisorbat 80 • poliglicerinei-10 • decil Glucoside • Zaharoza Polystearate • sorbitan oleat • poligliceril-10 Myristate • poligliceril-10 Stearate • guma xanthan • dihidroacetatul izohexadecan • poliizobutenă hidrogenată • Pentilenglicol Glycol • sodiu • Acrilat de sodiu / Acryloyldimethyl de sodiu Taurate Copolimer • clorfenezina • Acid citric • O-Cymen- 5-Ol • Parfum (parfum).

Preț: 1649 fre. în magazinul L'Etoile.

Paste Grise (ediție aniversară) Pâte Grise L'Originale, Payot

Compoziție: hidroxisteari / Linolenic / oleina Polyglycerides, talc, oxid de zinc, pentaeritritil Tetraisostearate, Prunus Amygdalus Dulcis (migdale dulci) Ulei, tridecil trimelitat, Aqua (Water), Ichthammol, Sodiu Șisturile Oil Sulfonat.

Pret: 1299 rub. în magazinul L'Etoile.

Două faze Îmbunătățirea mijloacelor Eau Purifiante, Payot

Ingrediente: Aqua (apa), alcool, glicerină, oxid de zinc, extract Peumus Boldus frunze, Extract amîthsonita, acid salicilic, magneziu aluminiu silicatice, butilenglicol, Pentilenglicol Glicol, guma xantan, siliciu, PPG-26-Buteth-26, PEG- 40 ulei de ricin hidrogenat, fenoxietanol, parfum (parfum), Ci 19140 (galben 5), Ci 42090 (albastru 1).

Pret: 1599 rub. la magazinul L'Etoile.

Stick Couvrant Pâte Grise Ardezie Pencil Corrector, Payot

Compoziție: DI-C12-13 Alchil malat, Ci 77891 (dioxid de titan), Polibutilena, Nylon-12, parafina, hidrogenată Polydecene, din polietilenă, Tribehenin, Ci 77492 (oxizi de fier), trihidroxistearină, Cera Microcristallina (Microcristalină Ceara), Bisabolol, glicerina, acetat de tocoferil, Silica dimetil Silylate, Trimethoxycaprylylsilane, Ci 77491 (oxizi de fier), Aqua (Water), Sodium Shale Oil sulfonat, Panthenyl etil eter, oxid de zinc, Ci 77499 (oxizi de fier), retinil palmitat, ascorbil palmitat, Vitis Vinifera ulei din semințe de ulei de canola, ceara sintetică, alcool, tocoferol, alantoină, etilenă / propilenă, BHT, Hamamelis Virginiana (Hamamelis) Extract de frunze, acid citric (struguri),

Pret: 1149 rub. în magazinul L'Etoile.

Ai încercat această linie? Care sunt impresiile tale? Spune-mi despre asta!

Cum sa scapi de acnee intr-o singura noapte? Testul colectiv PATE GRISE PAYOT

De obicei, vorbesc despre produse noi, dar este greu să vorbim despre noutate când instrumentul are deja 70 de ani. Astăzi vom vorbi despre fondurile testate în timp. În cinstea aniversării, Payot a lansat faimoasa pastă Pate Grise din imperfecțiunile pielii într-un nou design și ediție limitată. Formula însăși a rămas neschimbată timp de 70 de ani! Acest lucru este impresionant, sunt de acord?

Formula legendara a Nadia Payo sa dezvoltat in 1947. În inima lui Pate Grise, extractul de șist este un mineral care accelerează procesele metabolice în zona inflamației și, prin urmare, reduce durata de viață a acneei, contribuind la dispariția lor mai rapidă (1-2 zile în loc de 4-7). Se întâmplă adesea ca seara să observați inflamația pe față, ceea ce clarifică în mod clar că în dimineața va exista ceva neplăcut pe față. S-ar putea să nu fi știut despre existența unei astfel de paste, dar acum voi umple acest gol. Nu trebuie să așteptați până când coșul "se coace", în niciun caz nu trebuie să-l stoarceți, aplicați doar o mică pastă Payot la inflamație și asta este.

Într-un borcan din sticlă miniaturală, cu un volum de 15 ml, se găsește un unguent de pastă cu o nuanță de culoare gri deschis. Pasta are chiar și o aromă de farmacie destul de specifică. Formula contine zinc, care are un efect antibacterian si absoarbe excesul de sebum, talc, care mattes, si extract de migdale dulci, care calmeaza zonele inflamate. Pate Grise Paste nu este un tratament pentru probleme grave ale pielii, perturbări hormonale și alte lucruri care necesită tratament medical, este potrivit pentru pielea de orice tip și vârstă care suferă de acnee recurentă sau persistentă.

Cel mai important, cum se aplică lui Pate Grise. La sărbătoarea în cinstea aniversării, am avut chiar o idee teatrală despre aplicarea corectă, deoarece cumpărătorii fac prea multe greșeli. Pasta trebuie folosită numai seara, cu o jumătate de oră înainte de culcare. În primul rând trebuie să curățați pielea, să efectuați ritualul obișnuit de îngrijire (tonic, cremă). Apoi aplicați un punct la o cantitate suficientă de pastă pe zona acneei. Poți folosi un tampon de bumbac. Atingerea ar trebui să fie o singură dată, nu este nevoie să frecați pasta!

Dimineața, spălați, curățați pielea, apoi aplicați crema obișnuită. În medie, pentru a scăpa de inflamație, trebuie să utilizați pasta 1-3 pm. Dacă inflamațiile sunt superficiale, dimineața, pielea va rămâne curată. Pentru corecția locală, puteți folosi stickul Pate Grise, care va continua corectarea și va masca imperfecțiunile.

Creionul are o acoperire destul de densă, corectează roșeața și smulge vizual pielea.

Pentru inflamații profunde după maturizarea acneei, este necesar să treceți la gelul Special 5, care va usca și în cele din urmă va vindeca acneea și, cel mai important, va împiedica apariția cicatricilor și post-acnee.

Cititorii mei au luat bastonul și au încercat remediile lui Payot pentru imperfecțiunile pielii. Im cuvânt:

Anastasia Kantyukova: "Eu, ca persoană care suferă de erupții frecvente cu orice ocazie și fără, vrea mereu să găsească ceva bun. La urma urmei, cine nu vrea să scape repede de inflamația urâtă?
Am incercat pasta PATE GRISE. Coerența neobișnuit de densă și zgârcită, care înconjoară pur și simplu locul unde l-ați pus. Surprinzător, pasta nu se usucă și nu fuge în timpul nopții. Dar, dacă vă întindeți fața într-un vis de pe pernă, atunci cel mai probabil, pasta nu va mai fi pe fața voastră. Ajută într-adevăr inflamația, în funcție de stadiul la care este localizată. Dacă simt că se strânge ceva, atunci aplic imediat paste și ajută la amortizarea inflamației. Ei bine, dacă este deja acolo, dar este adânc și nu vrea să se coacă, atunci pasta va ajuta imediat la maturare. Desigur, aceasta nu este o baghetă magică, cu un val din care apare o față curată, dar face totul mult mai rapid și mai plăcut! Acum nu mai trebuie să aștept câteva zile până când inflamația sa maturizat sau sa diminuat, eu îi ajut doar cu această pastă frumoasă!
Iar lotiunea de uscare SPECIALE 5 vine in ajutorul pasta. Ajuta pielea sa se recupereze din inflamatii, sa le usuca si sa le vindece. Datorită oxidului de zinc și a acidului salicilic în compoziția sa, reglementează funcționarea glandelor sebacee, a căror muncă excesivă produce aceleași inflamații. De asemenea, loțiunea ajută și ușurează suferința dacă, brusc, inflamația aduce durere neplăcută.
Și atingerea finală, care este pur și simplu necesară atunci când se ascunde aceste "neînțelegeri", este creionul de mascare STICK COUVRANT PATE GRISE. La prima vedere mi se părea că culoarea era prea întunecată pentru mine. Dar care a fost surpriza mea când l-am umblat, nu am observat nimic pe piele, dar roșeața a devenit mai puțin vizibilă și nu atât de vizibilă. Și mai mult mă bucur că atunci când folosesc acest creion, inflamațiile de sub el nu se dezvoltă mai mult, dar se estompează lent. Creionul poate fi folosit pe tot parcursul zilei, prin actualizarea constantă a stratului de acoperire și fără a da o inflamare nici o șansă de dezvoltare!
De asemenea, avantajul incontestabil al utilizării tuturor mijloacelor este că acestea nu usucă pielea, nu simt nici un disconfort sau disconfort. Nu vreau să folosesc imediat un hidratant sau să spăl rapid totul. Mă duc la afacerea mea, iar fondurile mă scutesc de imperfecțiuni! ".

Anastasia Borisova: »Pasta pentru inflamație Pate Grise. Pro: într-adevăr ușurează inflamația pe noapte (uneori pentru 2-3). Minusuri: patul nu se usucă și pete, mirosul este destul de neutru, dar nu este plăcut. Sa confruntat perfect cu acnee mare, care nu a fost niciodată destinată să se nască!
În general, aceste instrumente fac față sarcinilor lor, dar nu aș spune că nu voi găsi un înlocuitor pentru această pastă. Dar nu am întâlnit astfel de produse cu gelul, le-am uscat pe toate foarte delicat și nu au provocat degresare.

Cel de-al doilea produs am mers cu un bang, am folosit instrucțiunile, nu aș spune că elimină post acnee, dar mici cosuri se usucă perfect! Am mâncat niște lucruri urâte aici și toată fruntea mea a fost acoperită de o mică erupție cutanată. Două nopți pete cu această cremă de un loc de erupție și totul a trecut fără urmă!

Vreau imediat să observ că prietenia cu cel mai recent produs nu a funcționat. Este convenabil să se aplice stick-ul, nu există aproape nici un miros, textura este plăcută, dar culoarea nu s-ar potrivi pentru a deghiza. Sub tonalitate, el a mers bine, dar în machiajul de zi cu zi cu pulbere arăta ca un spot galben. Nu pot spune nimic despre lucrarea sa împotriva inflamației, așa cum am folosit-o foarte rar ".

Foto: Olga Smirnova. Copierea este interzisă.

Payot Acnee - În Cosmetice Recenzii

Marcă: alte 302 de mărci din listă.

Review-uri selectate ale produselor cosmetice Payot "acnee".
De asemenea, puteți vedea toate comentariile despre Payot.

S-a găsit 7 comentarii

despre cosmeticele Payot 23 ianuarie 2012

Am cumparat Payot la TSUM de mai multi ani - si spalatorie, crema si lotiune. Totul mi se potrivea (deși, după părerea mea, crema de noapte era grea - ziua era folosită dimineața și seara) și tot ceea ce promitea totul corespundea: a ajutat la acnee în tinerețe și de la venele vizibile pe față și a fost albită bine. Și nu am mirosul de smântână practic (în principiu, orice smântână miroase puțin "chimic", deoarece diferitele extracte miros așa, adică crema nu poate mirosi substanțele active, dacă miroase parfumurile artificiale, încrederea unei persoane cu studii de specialitate ).

Și apoi i-am cumpărat Letual (îmi pare rău pentru bani), așa că nu era nimic în comun și nici un efect și crema era complet diferită (miros, textura).

Comentarii (4) Recenzie de ajutor? Da 14 · Nu 12

Despre Payot Cosmetics 6 ianuarie 2008

Comentarii Comentariu de ajutor? Da 1 · Nu 0

Comentarii Comentariu de ajutor? Da 0 · Nu 0

Comentarii Comentariu de ajutor? Da 0 · Nu 0

Am scris deja despre acest produs cosmetic 1.03.04
Dar nu pot să mă bucur și să scriu din nou :)
Acum trei luni, ea a început să folosească Payo - rezultatul este evident!
Am avut pielea grasă, dar deshidratată și, ca rezultat, acnee, peeling și, până la sfârșitul zilei, o plasă fină de riduri, tot 29 ani, pielea uscată sub ochi.
Acum, nu acnee și peelings, piele hidratată, doar minunat :))
Eu folosesc:
1. Remover pentru machiaj 3 în 1
2. Crema de zi - ceva anti-șoc
3. Noapte din aceeași serie
4. Sub ochi - serii roz
5. Masca - Irradie (seria verde)
Am incercat o curatare - o serie albastra si un ser de ceva acolo cu acelasi soc... - De asemenea, vreau sa cumpar
Nu a apărut o singură cremă din seria verde - costă puțin sânge - cu sonde

Pe scurt, cinci nume de la Payo și pielea stralucesc cu sănătate!

Ce fel de acnee paste de a alege

Una dintre modalitățile de tratare a acneei la domiciliu este utilizarea pastelor care au proprietăți antibacteriene, uscare și alte proprietăți benefice.

Astfel de instrumente, de regulă, prezintă un rezultat excelent și rezolvă o problemă cosmetologică. În continuare, ce tipuri de paste de acnee există, cum să alegeți unul potrivit într-un caz particular și cum să îl aplicați corect.

specie

Lipirea pentru a combate acneea și acneea nu este suficientă. Toți au vreun efect terapeutic pronunțat, gradul căruia variază de la remediu la remediu.

zinc

Această popularitate se datorează altor proprietăți utile de pastă de zinc:

 • absorbant;
 • antimicrobiene;
 • podsushivayuschee.

Această unealtă elimină în mod activ roșeața și promovează vindecarea cicatricilor cauzate de acnee.

Video: Unguentul zinc ajuta din cauza erupțiilor cutanate?

salicilic

Principala componentă a acestei pastă este acidul salicilic, care este obținut din coaja de salcie. Acidul salicilic este solubil în grăsimi, astfel încât este ușor de combinat cu secreția glandelor sebacee umane.

Acest lucru permite substanței să pătrundă în pori, să dizolve activ și să elimine celulele moarte ale dermei, care formează un plug în porii și sunt cauza inflamației, apariția acneei.

Crema salicilică, unguent sau pastă trebuie utilizate cu prudență. Acidul salicilic intră în sânge în orice formă de utilizare în aer liber, deci există o serie de contraindicații. Este necesară consultarea.

Teymurova

Mai întâi, pasta de la Teymurov este destinată tratamentului și prevenirii hiperhidrozei și apariției erupțiilor cutanate.

Dar este, de asemenea, utilizat în lupta împotriva acneei, datorită proprietăților ingredientelor active ale pastei:

 • acid salicilic - acțiune antimicrobiană și antiinflamatorie;
 • acidul boric - efect antiseptic;
 • Oxid de zinc - acțiune antiinflamatorie, uscare și adsorbție.

Atunci când se aplică pasta pe față există un risc semnificativ de piele uscată, deci trebuie să o aplicați cu precauție extremă. Persoanele cu piele uscată ar trebui să refuze să cumpere acest produs.

Lassara

Oxidul de zinc și acidul salicilic sunt principalele ingrediente active din pasta de Lassar. De asemenea, în compoziție are petrolatum, amidon de grâu.

Oxidul de zinc, împreună cu vaselină, formează o barieră care protejează pielea de expunerea la orice factor de mediu dăunător.

Combinația acestor ingrediente definește o serie de proprietăți utile de pastă de Lassar:

 • podsushivayuschee;
 • antiseptice;
 • iritant local;
 • astringent (creșterea densității pielii);
 • absorbant;
 • keratolitic (activarea exfolierii celulelor moarte).
Pastele Lassara luptă activ împotriva focalizării procesului inflamator, promovează vindecarea cicatricilor și reduce activitatea glandelor sebacee.

Rețete acnee acasă. Citiți mai multe aici.

sulsenovogo

Componentele active ale acestui tip de pastă sunt sulful și disulfura de seleniu. Acestea au următoarele proprietăți necesare pentru tratamentul acneei:

 • sebiostatic - normalizarea producției de sebum;
 • fungicid - dezactivarea infecțiilor cauzate de ciuperci;
 • keratolitic - reducerea ratei de regenerare a epidermei, care împiedică acumularea celulelor stratului cornos superior.

Pasta Sulsen este extrem de recomandată pentru tratarea acneei la adolescenți, luptând împotriva principalelor cauze ale apariției lor - producția de exces de sebum și creșterea celulelor epidermice moarte.

Pentru adulți, pasta este recomandată pentru utilizarea cu erupții de intensitate mică și medie.

Piot

Pasta PAYOT este prezentată de către producător ca antibacterian, pentru curățarea intensă a pielii. Acest instrument are o proprietate antiinflamatoare pronunțată.

Componenta activa a pasta este ihtiol, care este cunoscut ca un antiseptic puternic pentru tratamentul acneei si acneei.

Instrumentul pătrunde chiar și în straturile inferioare ale epidermei, echilibrează producția de sebum și are un efect de uscare. Și, de asemenea, accelerează maturarea acneei deja formate și minimizează apariția noilor focare ale procesului inflamator.

sulfuric

Principala componentă activă a unguentului cu sulf este sulful, datorită căruia produsul are un număr de proprietăți medicamentoase.

Și anume:

 • Minimizarea riscului de apariție a inflamației, reducerea numărului de acnee.
 • Distrugerea bacteriilor care stimulează apariția erupțiilor cutanate.
 • Vindecarea țesuturilor deteriorate.
 • Activarea fluxului sanguin la nivelul pielii. Acest lucru contribuie la vindecarea accelerată a cicatricilor după acnee.
 • Eliminarea epidermei keratinizate, care permite celulelor vii să respire.
 • Formarea de sulfuri, curățarea și uscarea pielii.

Dar utilizarea de unguent sulfuric este însoțită de puncte negative:

 • extrem de gras;
 • are un miros neplăcut.
În majoritatea cazurilor, utilizarea de pastă sulfurică oferă rezultate excelente: starea pielii se îmbunătățește, frecvența acneei este redusă, funcția glandelor sebacee este normalizată.

dinte

Pasta de dinți poate reduce inflamația și poate juca un rol în tratamentul acneei datorită ingredientelor care alcătuiesc. Dar există nuanțe care ar trebui luate în considerare înainte de a începe aplicarea pastei.

Este posibil să scapi de acnee cu pastă de dinți

Orice pastă de dinți are capacitatea de a lupta împotriva microorganismelor dăunătoare, adică efect antibacterian. Prin urmare, utilizarea de pastă împotriva acneei are sens.

Distrugerea microflorei patogene și, prin urmare, izvorul inflamației conduce la purificarea pielii. Și incluse în compoziția biosol, dioxid de siliciu, clorhexidina determină efectul de uscare a pastă de dinți.

Pasta de dinți poate reduce ușor inflamația datorată uscării ingredientelor precum sodă și alcool. Dar merită să știți că concentrația acestor substanțe este mai agresivă decât se recomandă pentru piele.

De ce este util acest lucru?

Nici o cercetare științifică privind eficacitatea pastă de dinți în tratamentul acneei nu este confirmată.

Pentru a evalua fezabilitatea folosirii pastelor, puteți studia doar recenziile oamenilor, dar acestea sunt extrem de diferite. Și nu este surprinzător.

Pasta de dinți nu are nici un efect de vindecare, dar unele dintre componentele sale au un efect pozitiv asupra aspectului pielii și reduc focarele procesului inflamator.

Curățați rapid și deghizați acneea cu Payot

Am vorbit deja despre remedia mea preferată pentru tratamentul inflamațiilor pe piele - pasta Payot Grise. O descriere a instrumentelor și a fotografiilor înainte și după poate fi găsită la link. Dar cu pasta, desigur, nu vei iesi afara. Acesta este un instrument de uz casnic. Și cel mai bun efect poate fi atins dacă este aplicat seara - dimineața nu există nici o urmă de acnee mică. Inflamațiile subcutanate majore "deflate", dar tratamentul lor necesită o altă noapte. Am scris deja în detaliu despre asta. O mare plus față de acest instrument este un creion de mascare și vindecare corectivă.

Denumirea oficială a produsului este un creion de corecție cu stick cu extract de șisturi Stick Couvrant Pate Grise.

Ce este el? Aceasta este o pastă groasă, cu efect tonic, închisă într-un baston pentru o aplicare ușoară.
Pasta clasică Paste Grise se aplică peste noapte, iar ziua rămâne netratată. Mijloacele corective tradiționale ar putea fi folosite pentru corecție, dar, așa cum înțelegeți, ar fi un efect pur cosmetic. Stick Couvrant Pate Grise Creionul pentru șisturi de șisturi rezolvă această problemă. De asemenea, funcționează ca un remediu, ascundând cosuri și inflamații și continuă să le vindece pe tot parcursul zilei. Efectul terapeutic este asigurat de conținutul de extract de șisturi. Acesta este ingredientul legendar Pate Grise, care vă permite să tratați rapid și ușor acneea și inflamația subcutanată. Bastonul tonular cu efect de mascare va ascunde fiabil problema și o va vindeca. Un "termina" inamicul poate fi seara, provocând paste peste noapte.

Nu este nici un secret că acneea este o preocupare pentru multe femei, indiferent de vârstă. Mulți factori se fac cunoscuți - PMS și zile critice, schițe, pasiune pentru dulciuri. Și, după cum știm, cosurile au o abilitate uimitoare de a apărea nu doar atunci când nu se așteptau, ci în zilele cele mai neadecvate. Deci, cu un astfel de băț, nici o acnee nu este teribilă.

În primul rând, nu trebuie să suferiți cu ei timp de o săptămână până când nu vor trece. Durata tratamentului acnee cu produsele Pot Grise de la Payot în propria mea experiență nu a durat niciodată mai mult de 2 zile. Acneea mică dispare în 1 noapte, dureroasă subcutanată - în 2 nopți. Adică vindecă aproape instantaneu. Având în vedere că durata produselor de marcă franceză este de un an de la deschiderea sa, problema acneei va fi rezolvată în mod fiabil timp de un an. Da, și aceste produse dintre cele mai accesibile de la Payo. Deci, nu regreta bani. Pentru întregul an veți fi liniștiți pentru aspectul dvs. Și dacă vrăjmașul vine, dă-i repede o luptă și celebra victoria cu o piele frumoasă.

Mascarea și distrugerea: linia Payot PÂTE GRISE

PÂTE GRISE L'ORIGINALE

Preț: 1287 ruble

Poți să cumperi în Letual, RivGosh, IDB

SPÉCIALE 5 Gel de uscare și curățare cu ulei de mellebone

Pret: 1131 fre

Poți să cumperi în Letual, RivGosh, IDB

STICK COUVRANT PÂTE GRISE Corrector creion cu extract de șisturi

Stick-ul este convenabil pentru că între acnee pe față și remediu în sine - un minim de intermediari. Iar curățenia în lupta împotriva acestor reptile este cheia succesului. Mi-a placut faptul ca, sub machiaj, cosul meu proaspat a fost uscat cu ajutorul zincului, ardeiului si extractului de vrajit de vita. Nu mi-a plăcut faptul că acest ton este greu de ascuns. Culoarea este destul de întunecată și galbenă. Prin urmare, era dificil, dar consistența plastică era ușor de umbrit. În cazul pielea mea echitabilă, a trebuit să pun un pansament mai ușor pentru a ascunde spotul.

Preț: 1273 ruble

Poți să cumperi în Letual, RivGosh, IDB

Întregul arsenal în lupta împotriva inflamației - dă un efect bolnav. Dacă privim produsele în mod separat, atunci pasta este neechivocă da, corectorul da, dacă culoarea nu este o problemă, iar Speciale 5 personal mi sa părut bine numai în tandem pentru a termina soldații răniți.

Facilitatea a prevăzut testarea independentă.

Tratamente pentru acnee Payot

4 opțiuni în secțiunea de tratare a acneei Payot

Acnee Payot

De 70 de ani, Pate Grise PAYOT este cel mai bun mod de a scăpa de acnee. Acest secret, transmis de la mamă la fiică, este proprietatea mai multor generații de clienți. În timpul somnului, formula sa acționează accelerând maturizarea acneei și eliminând imperfecțiunile pielii. Proiectați un borcan cu un concav.

Acnee Payot

Pâte Grise Spéciale 5 Gel Assèchant et Purifiant gel de uscare și purificare cu ulei de mică adâncime. Spéciale 5 usucă, curăță și dezinfectă toate cosurile maturate și elimină rapid impuritățile pielii precum și contaminarea. Acest produs legendar este o garanție reală a pieții impecabile. Haideți.

Acnee Payot

Efectul lui Pâte Grise, mascarea și eliminarea cosurilor mici, se bazează pe accelerarea maturizării acneei. Aplicați seara la cosuri dureroase și roșii după o curățare și tonifiere temeinică folosind Tonique Purifiant. Sfat pentru PAYOT: Aplicați local pe piele în fiecare seară.

Acnee Payot

Crema non-grasă care luptă eficient împotriva erupțiilor cutanate. Reduce și controlează producția excesivă de sebum, corectează vizibil imperfecțiunile, restabilește strălucirea pielii și reduce strălucirea uleioasă. PAYOT Sfat: Aplicați pe pielea curată a feței și a gâtului. Aplicați dimineața și seara. Evitați intrarea.