Plasmolifting de la cicatrici

Alergie

Plasmolifierea este un tratament nou pentru cicatrici.

Un pic despre cicatrice: țesutul cicatrician este format din elastină și colagen. Sarcina fibrelor este de a "coase" locul rănii fără a se gândi la estetică. Procesul de vindecare are loc în momente diferite și, din păcate, cicatrici și cicatrici hipertrofice, cicatrici normo și atrofică (retrași) și cheloide apar adesea la locul vindecării, așa că îi bântuiesc pe proprietar.

Procesul de îndepărtare a cicatricilor pe față și pe corp se realizează cu ajutorul mai multor tehnici: coji fizice, chimice și laser și lustruire; terapia cu medicamente (introducerea de kenalog, diprospana); fizioterapie (masaj aparate); excizia cicatricilor cu un scalpel sau un cuțit cu undă radio.

Dezavantajele tuturor acestor metode sunt: ​​invazivitatea, durerea în timpul procedurii, atrofia țesutului, tendința de formare a cicatricilor - creșterea cicatricilor keloide, perioada de reabilitare după îndepărtarea cicatricilor.

Este posibil să scapi de cicatrizare "mai puțin sânge" și mai rapid? Există o procedură - Plasmolifting, cunoscut mai bine ca întinerire. Ca "elixir al tinereții" se utilizează plasma plachetară. Trombocitele conțin proteine ​​speciale - factori de creștere care stimulează creșterea celulelor noi, îmbunătățind regenerarea (vindecarea pielii). Plasmolifierea hrănește țesuturile cu oxigen, crește imunitatea locală a țesuturilor, îmbunătățește activitatea bactericidă. Aceleași proprietăți ale plasmei sunt utilizate pe scară largă în tratamentul acneei. Remisiunea are loc după a doua procedură. Plasarea prin plasmă previne formarea cicatricilor post-acnee. Dacă tratamentul este început la timp, nu veți avea cicatrici noi la fața locului de acnee, iar cicatricile vechi vor începe să dispară într-o săptămână după a doua procedură.

Avantajele îndepărtării cicatricilor și cicatricilor cu plasmă:

 • procedura nu este traumatică și nu foarte dureroasă;
 • nu există riscul de atrofie a pielii;
 • datorită proprietăților bactericide ale plasmei, nu există nici un proces de inflamare a rănilor, respectiv nu există cicatrici hipertrofice grosiere.

Pentru a elimina cicatricile, plasma se injectează în țesuturi utilizând microinjecții, aplicate ca o mască sau aplicație.

Toate tipurile de autoplasme plachetare sunt utilizate pentru tratarea cicatricilor: injecție, plasmagel (similar în proprietăți cu materialele de umplutură pentru materiale plastice contur). Dacă țesutul este deteriorat, atunci autoplasma este folosită ca aplicație sau mască. Dacă nu există deteriorări, utilizați metoda de injectare.

Cursul este format din 4 proceduri, 1 dată pe săptămână.

Plasmolifierea este un tratament eficient pentru cicatrici post-acnee, cicatrici după intervenții chirurgicale, arsuri, mușcături etc.

Pentru a preveni formarea cicatricilor, tratamentul ar trebui să înceapă la 7-10 zile de la rănire. Dacă este o arsură - în primele 72 de ore. Cicatricile hipertrofice sunt tratate mai bine. Nu garantăm că cicatricea se va rezolva complet, dar garantăm că va deveni mai puțin vizibil prin reducerea zonei, va deveni mai ușoară.

Plasarea cu plasmă este o metodă biologică, sigură și rapidă de tratare și eliminare a cicatricilor și a cicatricilor.

Dragi pacienți, trebuie să știți că un lifting real cu plasmă este:

 • utilizarea doar a autoplasmei extrase din sângele pacientului și în procesul de obținere a acestuia nu se adaugă nimic (!);
 • Este necesar să se utilizeze tuburi de plasmolifiere care conțin o doză mică de anticoagulant în condiții de siguranță pentru oameni și un gel special care curăță plasma din componentele în exces;
 • introducerea aproape fără durere a autoplasmei;
 • imposibilitatea infectării sângelui cu viruși și infecții.

Ridicarea plasmei ca metoda de acnee

Când o persoană are o piele sănătoasă care este curată și proaspătă, aceasta arată deja frumoasă. Dar, din păcate, numai cei care se confruntă cu problema acneei pe față pot înțelege sensul acestei afirmații. Există destul de multe metode pentru a combate o astfel de încălcare. Un rol important este dat rețete de medicina tradițională și aplicarea de o varietate de măști, deoarece un astfel de tratament este cel mai blând și non-traumatice, dar ocupă spațiu și metode de cosmetologie moderne și medicina considerabilă. Una dintre metodele moderne de tratament este plasmolifierea acneei și a altor probleme ale pielii. Procedura are o mare popularitate și eficiență.

Ce este plasarea în plasmă

De fapt, Plazmolifting utilizat pentru a trata acneea, poate fi numit una dintre direcțiile de autohemotherapy atunci când pacientul este tratat prin propriul sânge venos administrare subcutanată sau intramusculară a lui. Dar această direcție are unele diferențe față de general.

În acest caz, sângele venos pur nu este injectat sub pielea pacientului, ci plasat separat de acesta, pentru care materialul colectat este imersat într-o centrifugă specială și este procesat.

Această procedură are o siguranță ridicată, deoarece sub pielea pacientului în zona problema este injectat de plasma de sange proprii, care nu este străină organismului, și, prin urmare, nu cauzează respingerea sau complicații.

Are o astfel de procedură și avantaje speciale, cu ajutorul ei:

 • Puteți elimina acneea, diverși agenți patogeni, pete de vârstă, cicatrici și cicatrici;
 • Puteți elimina ridurile și face pielea mai sănătoasă, tonifiată și mai tânără.

În acest caz, tratamentul cu această metodă este foarte eficient în eliminarea problemelor cosmetice și este absolut sigur.

Efectul plasmei asupra corpului uman

Plasma conține un număr mare de trombocite, care sunt celule speciale de sânge, care sunt responsabile de procesele de coagulare a sângelui atunci când primesc leziuni. De asemenea, plachetele sunt responsabile pentru toate procesele naturale de recuperare în organism și contribuie la accelerarea lor. Este vorba despre factorii de creștere specifici ai caracterului plachetar, care sunt molecule de proteine, care au un efect de reglare asupra creșterii celulelor țesuturilor și divizării lor.

Deoarece plasma este administrat la om, este propriul lichid în organism se produce nici reacții adverse, dar procesele sunt lansate tesut deteriorate repararea naturale la substanța de injectare. Ca urmare a unor astfel de proceduri, starea generală a pielii este semnificativ îmbunătățită, diverse defecte dispar de la suprafață, ceea ce permite utilizarea Plazmolifting acnee faciala, precum și pentru a elimina petele de vârstă, urme de cicatrici post-acnee, riduri și alte semne ale îmbătrânirii pielii.

Plamolifierea împotriva acneei

Odată cu introducerea plasmei sanguine sub piele prin microinjecție aproape imediat începe procesul natural de divizare a celulelor sănătoase pentru a repara țesuturile deteriorate. Datorită introducerii trombocitelor, se stimulează producerea propriilor fibre de elastină și colagen, ceea ce contribuie la creșterea elasticității pielii.

Eficacitatea în tratamentul acneei, datorită faptului că, după introducerea plasmei sub propria piele normalizare a glandelor sebacee, elimina inflamatia, distrugerea bacteriilor patogene, astfel încât numărul de elemente patogene și dimensiunile lor sunt reduse. În același loc de procesare creste imunitatea care permite pielii să reziste în continuare în mod activ agenții patogeni și pentru a preveni formarea de acnee.

Desigur, eficacitatea terapiei depinde de gradul de dezvoltare a acneei și de starea generală a pielii. Din acest motiv, fiecare persoană are nevoie de un număr diferit de proceduri de plasmolifiere. Cu un număr mic de acnee sau în cazurile în care starea pielii nu poate fi numită neglijată, pot fi observate îmbunătățiri după introducerea primei injecții. În cazuri dificile, este adesea necesar să se efectueze un curs de tratament cu utilizarea regulată simultană a preparatelor cosmetice, cum ar fi scrubs și coajă. În unele cazuri, tratamentul complex poate fi de asemenea necesar, incluzând procedurile de ridicare a plasmei acnei, preparatele cosmetice și procedurile de cosmetologie hardware.

Punctul important este că, după prima procedură, fiecare persoană observă o deteriorare accentuată a stării pielii, care poate duce adesea la o mulțime de comentarii negative despre această metodă de tratament. Totuși, această reacție a corpului este naturală și temporară.

Motivul este că introducerea plasmei din sânge în piele are loc începe procesul de auto-curățare, care accelerează procesul de maturare a celulelor patogene, inclusiv cele care au fost ascunse în straturile profunde ale pielii. Acnea ascunsă începe să apară repede pe suprafață, ceea ce creează apariția deteriorării. Efectul pozitiv al acestei terapii începe să apară după câteva zile, după ce pielii începe să se limpezească acneea.

De regulă, cursul procedurilor de plasmolifiere este întotdeauna individual și poate varia de la 1-2 tratamente, până la 4 - 5 sesiuni, care depind de complexitatea stării pielii.

Plamolifierea de pete după acnee

Din păcate, destul de des pete de suprafață a pielii rămân după tratamentul acneei, cicatrici, cicatrici mici, în special în cazul în care terapia împotriva elementelor patogene efectuate incorect sau înainte de vreme. Ca o regulă, o astfel de problemă nu deranjează oamenii numai în cazul în care tratamentul acneei are un cosmetician calificat, dar din moment ce mulți oameni preferă automedicația și nu ia în considerare la aceleași caracteristici ale pielii și starea acesteia, o astfel de problemă ca post-acnee, experții trebuie să se confrunte destul de des.

Cu auto-tratamentul acneei și îndepărtarea ei necorespunzătoare, puțini oameni cred că a scăpa de urme după astfel de acțiuni este mult mai dificilă decât acnee în sine.

În acest caz, tratamentul eficient necesită o abordare integrată, în care procedurile de ridicare a plasmei ocupă una dintre pozițiile principale, dar este departe de a fi singura metodă. De obicei, prima etapă a urmelor de terapie după cosmeticieni acnee efectuate peelinguri (hardware, de exemplu, cu laser sau chimic, cu diferiți acizi), care permite nu numai să estimeze cu exactitate adancimea leziunilor existente, dar, de asemenea, activează procesele cutanate ale sintezei de elastină și colagen, precum și restaurarea naturală a straturilor de piele îndepărtate. În timpul vindecării, țesutul cicatrician este înlocuit cu celule noi, ceea ce face ca urme după acnee să fie mai puțin vizibile și pielea mai uniformă.

În etapa următoare, procedurile de plasmolifiere încep cu scopul de a lansa procese active de recuperare și de a reduce timpul necesar pentru reabilitarea generală după peeling și alte proceduri de curățare agresive. Injecțiile de plasmă din sânge permit să se normalizeze activitatea glandelor sebacee, chiar și tenul, făcându-l mai sănătos și creșterea nivelului imunității locale.

Astfel, Plazmolifting exploatație, în acest caz, nu se poate elimina în mod eficient numai urme de îndepărtare acnee, dar, de asemenea, pentru a preveni re-apariția celulelor patogene, menținând pielea sănătoasă și frumoasă.

Este important să rețineți că, pentru a elimina complet și eficient acneea, este necesar să se stabilească cauza exactă a apariției lor și să se efectueze tratamentul corect în această direcție. Plasmolifierea, chiar și atunci când este combinată cu alte procedee cosmetice, poate elimina numai manifestarea externă a acestei probleme, dar dacă cauza acneei este prezența unei boli, atunci elementele patogene pot apărea repede fără un tratament adecvat.

Plasmolifting de la cicatrici

Sigur că mulți dintre voi ați auzit deja despre o astfel de procedură pentru îndepărtarea cicatricilor, cum ar fi ridicarea plasmei. Pentru prima dată despre metodologia a început să vorbească în 2004, deși metode similare au fost folosite de mai multe secole. Inițial, s-a dezvoltat manipularea pentru a îmbunătăți vindecarea țesuturilor în chirurgie și mai târziu a fost investigată influența sa asupra procesului de întinerire a pielii.

Astăzi, liftingul cu plasmă are o gamă largă de indicații - de la ridurile mimetice la uscăciunea și peelingul pielii. În plus, potrivit multor pacienți, procedura este foarte potrivită pentru combaterea cicatricilor și cicatricilor, a semnelor de acnee și a arsurilor. Să vedem ce caracteristici tehnica are în rezolvarea unor astfel de probleme și cât de impresionant estetic poate fi atins.

Care este baza rezultatului?

Intrând în țesut, plasma activează producerea următoarelor componente:

 • Colagen și elastină. Substanțe care sporesc elasticitatea și rezistența pielii.
 • Acid hialuronic. El este direct implicat în diviziunea celulară și formarea unui nou strat de dermă.
 • Fibroblaste. Aceste structuri celulare sunt implicate în funcționarea sistemelor corporale și transportul nutrienților.

De asemenea, procesele de metabolizare care promovează reînnoirea pielii sunt lansate, ceea ce face ca țesutul cicatrician să fie mai puțin pronunțat.

Beneficiile utilizării

Există multe metode terapeutice pentru a elimina cicatricile. De ce metoda de ridicare în plasmă este cea mai preferată?

 • Potrivit pentru zonele deschise ale corpului: față, gât, decolteu, mâini. Acesta poate fi utilizat în combinație cu alte tipuri de proceduri (terapie cu laser, biorevitalizare, etc.).
 • Nu există efecte secundare, deoarece Plasma este complet hipoalergenică și sigură pentru organism.
 • Injecțiile sunt aproape nedureroase, cu prag de durere ridicat, poate fi aplicată anestezia.
 • Vă ajută să evitați recidivele în viitor, deoarece plasmizarea vă permite să scăpați de cicatrici hipertrofice grosiere.

Conform unor studii recente, procedura permite accelerarea perioadei de reabilitare și vindecare a formărilor cicatriciale de 5-6 ori. Adesea, metoda este utilizată ca o alternativă la tratamentul chirurgical, deoarece are un preț accesibil și o invazivitate scăzută.

Contraindicații de efectuat

Înainte de a alege plasma-lifting ca tratament primar pentru cicatrici, trebuie să stabiliți dacă aveți orice contraindicații.

Limitările absolute includ următoarele:

 • Boli sistemice de sânge.
 • Oncologie.
 • Diabetul zaharat.
 • Tulburări psihice.

Există, de asemenea, o serie de contraindicații temporare:

 • Sarcina și alăptarea.
 • Inflamația și roșeața pielii.
 • Bolile infecțioase.
 • Exacerbarea bolilor cronice.

Înainte de procedură, este recomandabil să consultați un specialist pentru a vă asigura că ridicarea plasmei nu vă va afecta sănătatea.

Pregătirea pentru

Pregătirea începe cu 2-3 zile înainte de sesiune. Va trebui să urmați următoarele recomandări pentru cosmetician:

 • Observați o dietă specială, refuzați din alimente picante și grase, cantități mari de dulce și sărate.
 • Excludeți utilizarea de agenți cosmetici și terapeutici, în special - concepute pentru îndepărtarea pielii și reducerea țesutului cicatrician.
 • Monitorizează cu atenție balanța de apă a corpului, dacă este necesar - pentru a mări cantitatea de apă consumată.
 • Este necesar să refuzați consumul de alcool și medicamente subțierea sângelui.
 • 4-5 ore înainte de manipulare exclude aportul de alimente.

Cum se face?

Vă vom spune mai multe despre modul în care se efectuează injecțiile plasmatice. Durata totală a procedurii în cadrul clinicii variază de la 20 la 60 de minute:

 • Pacientul este examinat mai întâi.
 • Sângele este luat.
 • Se efectuează centrifugarea, rezultând separarea plasmei îmbogățite cu trombocite.
 • Se efectuează dezinfectarea de suprafață și, dacă este necesar, tratamentul cu o cremă anestezică.
 • Folosind seringi, plasma se injectează în țesutul cicatricial și în zona din jurul acestuia.
 • Dezinfectarea repetată a pielii.

Recomandări după

Pentru a preveni apariția complicațiilor și pentru a crește eficacitatea plasmei injectate, vor fi necesare mai multe reguli:

 • Nu utilizați produse decorative sau cosmetice timp de 1-2 zile.
 • Nu spălați în prima zi după procedură.
 • Excludeți vizitele la baie, saună și piscină.
 • Limitați-vă șederea la soare, precum și refuzul de a bronza.

Durata tratamentului

Este foarte dificil să răspundă în mod neechivoc la întrebarea câte proceduri sunt necesare și ce efect se poate obține.

Durata medie a cursului este de 4-6 sesiuni cu o pauză de la câteva zile la mai multe săptămâni sau chiar luni. Primele rezultate pot fi observate după primele injecții, dar nu vă așteptați la un efect prea vizibil.

Pentru a obține o îmbunătățire semnificativă a stării pielii și pentru a face cicatricile practic invizibile, va fi necesar să se respecte cu strictețe recomandările medicului înainte și după eveniment. Căutați informații mai detaliate pe site-ul clinicii noastre "Cosmos" sau specificați pe telefoanele specificate.

Întrebare - Răspuns

 • Este posibil să se utilizeze plasmă de ridicare cu alte proceduri de cosmetologie?

Plasmolifierea este perfect combinată cu alte metode de tratare a cicatricilor și cicatricilor: terapia cu laser, coaja chimică, biorevitalizarea. Cel mai important, respectați intervalele necesare între sesiuni.

La ce vârstă poți să faci o astfel de procedură?

Metoda este potrivită pentru pacienții cu vârsta peste 18 ani care nu au contraindicații absolute și temporare.

Nu e periculos?

În timpul injectării, autoplasma umană este introdusă fără conservanți sau aditivi, astfel încât nu există efecte secundare sau reacții alergice.

Cât durează reabilitarea?

La nivelul pielii rămân daune minime, putând să apară umflături ușoare și roșeață, care dispar suficient de repede - în decurs de 2-3 zile.

Vezi și:

Opinia ta este foarte importantă pentru noi

Vă mulțumim că v-ați împărtășit opinia despre serviciile noastre. Este foarte important pentru noi.

197022, Sankt Petersburg,
Ivanovskaia, 7

Efectul liftingului plasmatic asupra cicatricilor

Faceți o întâlnire

Puneți o întrebare online

Solicitați un apel înapoi

Deformitățile deformate sunt un defect estetic neplăcut, care uneori are un efect puternic asupra stimei de sine și asupra calității vieții umane. Cicatricile post-arsuri și post-traumatice sunt deosebit de pronunțate. Una dintre metodele de corectare a deformațiilor cicatrice, care nu necesită intervenție chirurgicală, este terapia cu plasmă sau terapia cu plasmă. Am cerut să-i spunem în detaliu doctorul științelor medicale, chirurgul plastic Vaganova Natalia Alekseevna.

Natalia Alekseevna, sunteți expert în tratarea tuturor tipurilor de cicatrici. Spune-mi, cum ai venit cu ideea de a folosi plasma-lifting?

Lucrand in departamentul de chirurgie reconstructiva, in fiecare zi ne confruntam cu un numar mare de pacienti care au cicatrici post-arsuri, post-traumatice si postoperatorii. La mulți pacienți, ei au, de asemenea, o tendință de keloidoză. Fiind conștienți de o tehnică nouă, cum ar fi ridicarea plasmei, am decis să o folosim pentru tratarea cicatricilor.

Care este principiul metodei de ridicare a plasmei?

Injecțiile cu plasmă sunt utilizate pe scară largă în cosmetologia estetică pentru întinerirea pielii. Când tratăm cicatricile, procedura este aceeași?

Dacă te uiți la modul în care se face în cosmetologia întineritoare, de exemplu, atunci când plasmoliftinga feței, atunci ei fac injecții într-un model de șah, la intervale. Și în cazul nostru, am tăiat cicatricea din toate părțile și chiar am intrat sub cicatrice.

Dacă cicatricea ocupă o parte a feței, plasarea în plasmă se face în special în această zonă. O cicatrice imatură se manifestă ca hiperemie. Când injectăm plasma direct în cicatrice, apare o mai mare hiperemie și în această perioadă are loc cel mai activ proces de regenerare.

Cât de dureros este această procedură? Este necesară anestezia?

Procedura este destul de tolerabilă, deși puteți utiliza crema de anestezie Emla. Dar noi (pe măsură ce lucrăm cu cicatrici) încercăm să nu aplicăm nimic cicatricilor, oferim injecții Ketonal. În plus, introducem un flacon de suprastin pentru a reduce manifestările alergice.

În ce stadiu de formare a cicatricilor trebuie să faceți plasmă de ridicare?

Voi vorbi puțin despre secvența de tratament a cicatricilor. În primul rând, acciză cicatricea post-arsură sau post-traumatică. În loc de cicatrice postoperator se formează zhad. Se întâmplă adesea ca ciclul cheloid să înceapă să crească în urma acestui lucru. Pentru a preveni creșterea acesteia, am tăiat cicatricea și în jurul cicatricei cu plasmă. Plasmolifierea este una dintre modalitățile conservatoare de tratare a cicatricilor keloide. Procesul de înlăturare a plasmei accelerează maturarea cicatricei cheloide, o face mai moale, inhibă procesele de keloidoză.

Înscrieți-vă pentru o rezervare gratuită:

În ce zi după operație se poate face plasarea în plasmă?

De obicei, puteți începe să ridicați plasma după ce ați scos cusăturile. Pe față, cusăturile sunt îndepărtate timp de 7-8 zile. După 2 săptămâni, se repetă procedura de terapie cu plasmă. Tot ce trebuie să faceți cel puțin 3 proceduri.

Putem spune că ridicarea în plasmă este o metodă pentru tratarea cicatricilor?

Este dificil de tratat cu ajutorul ridicării plasmatice. Dar puteți îmbunătăți starea cicatricilor. Sarcina noastră principală este de a accelera procesul de maturizare a cicatricilor. În timp ce este imatur, procesul este însoțit de mâncărime, durere. Ridicarea plasmei reduce manifestările negative. Dacă pacientul are cicatrici extinse (mai mult de 30% din suprafață), atunci este, desigur, imposibil să zdrobiți întregul corp. Apoi, încercăm să introducem plasmă numai în locuri estetice semnificative (față, gât) sau unde se formează contracția (coate, genunchi).

Și dacă un pacient vine cu o cicatrice foarte veche, are sens să facă plasmă de ridicare?

În orice caz, nu doare. Chiar și poate îmbunătăți aspectul estetic al feței. Pielea devine mai netedă, mai elastică.

Și dacă vorbim despre cicatrici după acnee, se aplică plasmă?

Da, în acest caz, plasmarea este una dintre opțiunile pentru tratamentul complex. Ca regulă, polizarea cu laser este eficientă după acnee.

Cât de mult este terapia cu cicatrici în plasmă?

Pacienții cu deformări cicatrice nu aparțin categoriei de securizate, prin urmare prețul este mediu: 5-6 mii de ruble pe procedură.

Mulțumesc, Natalia Alekseevna. Explicațiile dvs. sunt foarte valoroase și, sperăm, vor fi utile cititorilor, deoarece subiectul tratamentului cicatricilor care utilizează metode minim invazive este foarte slab acoperit de resursele disponibile x.

Plamolifierea fețelor

Posibilitățile de medicină moderne de cosmetologie sunt nesfârșite și permit femeilor să păstreze tinerețea și aspectul atractiv mai mult timp. Una dintre cele mai noi metode de întinerire a tenului facial este terapia cu plasmă, care poate fi efectuată la clinica noastră din Krasnogorsk.

Ce este plasarea în plasmă

Plasmoliftingul față a fost dezvoltat de oamenii de știință ruși. Este o procedură de injectare minim invazivă, care implică introducerea în anumite părți ale dermei în zone active ale dermei.

Impactul plasmei are un efect eficient asupra pielii, declanșând mecanismul de recuperare a acesteia. Acesta conține toate elementele necesare pentru funcționarea completă a celulelor. Acestea sunt, în primul rând, trombocite, numărul crescut de care declanșează procesul de regenerare a pielii. După ce pătrunderea lor începe să producă țesut conjunctiv acid hialuronic, colagen și elastină. Datorită acestor substanțe, pielea devine suplă și elastică.

mărturie

Următoarele modificări ale pielii pot fi semnale pentru procedura:

 • ridurile, atât timpurii cât și adânci;
 • frământarea feței;
 • modificări ale ovalului feței datorate pierderii turgorului muscular;
 • culoarea pielii nesănătoase;
 • acnee;
 • pielea uscată;
 • expunere negativă la UV.

pregătire

Pentru a determina absența contraindicațiilor, trebuie să treceți un test de sânge. Pentru mai multe zile, nu beți alcool, iar tratamentul trebuie efectuat direct pe stomacul gol.

Realizarea procedurii

Pacientului i se administrează sânge venos într-o cantitate de 20-100 mililitri (în funcție de problema cosmetică care trebuie rezolvată), care este împărțită în fracțiuni separate într-o centrifugă. Luați partea bogată în trombocite activate și tratați-o cu azot lichid. Acest tratament durează aproximativ cincisprezece minute, iar în acest moment un specialist pregătește pielea. Următorul pas este injectarea plasmei în zonele cu probleme pre-determinate. Adâncimea injecțiilor nu depășește 3 milimetri. Durata terapiei este de 20-40 de minute.

Recomandări după sesiune

Perioada de recuperare nu implică mult efort. Pentru câteva zile, trebuie să vă protejați fața de influența soarelui, a vântului și a înghețului. Nu puteți merge la baie, saună și să folosiți cosmetice.

Rezultatul

Pentru a asigura o eficiență maximă a procedurii, trebuie să o cheltuiți de la 4 la 6 ori cu un interval de aproximativ două săptămâni. Rezultatul este salvat până la doi ani. Sub rezerva unui stil de viață sănătos și a unor măsuri de sprijin, efectul durează până la șase ani.

Contraindicații

Metoda are propriile sale contraindicații:

 • sarcinii;
 • perioada de lactație;
 • oncologie:
 • HIV;
 • boli ale naturii autoimune;
 • boli de piele în perioada de exacerbare;
 • diverse infecții și inflamații;
 • utilizarea anticoagulantelor;
 • patologia sistemului circulator;
 • hepatită.
 • În concluzie, trebuie remarcat faptul că liftingul cu plasmă, al cărui preț în Clinica noastră este competitivă, este o procedură sigură și fără durere care nu afectează negativ organismul. În plus, o astfel de terapie este efectuată de către specialiștii noștri, atât independent, cât și împreună cu alte proceduri cosmetice.

Plasmolifting - o metodă biologică pentru corectarea cicatricilor și cicatricilor

Mii de pacienți vin la clinici de medicină estetică în fiecare zi pentru a elimina cicatricile. Din păcate, chiar și după un tratament prelungit, nu toată lumea obține rezultatul dorit. Vrem să vorbim despre noul tratament al cicatricilor Plasmolifting TM (Plasmolifting), care poate schimba viața unor astfel de oameni spre bine.

Țesutul de țesut este foarte durabil și extrem de greu de corectat. Motivul constă în faptul că cicatricile și cicatricile durează mult timp pentru a forma: de la trei la patru luni până la un an. Scutul țesut constă din elastină și colagen. Cu aceste fibre, ca firele, corpul "cusăturiază" locul rănii, îngrijindu-se puțin despre estetică. Cu cât leziunile sunt mai puternice și dacă imunitatea țesuturilor este mai slabă, cu cât rata metabolică este mai mică, cu atât mai mult va fi vindecarea rănilor și formarea cicatricilor și cu atât mai mult va fi tratamentul cicatricelor. Uneori, organismul încearcă atât de greu să "patch-up" site-ul de daune că cicatrici hipertrofice și cicatrici apar: foarte vizibile, bulging și urât. Dar alte specii - cicatrice normotrofice (plate), atrofice (retrase) și mai ales cheloide (în continuă creștere) nu adaugă farmec deloc.

Îndepărtarea cicatricilor pe piele a feței și a corpului se realizează cu ajutorul mai multor tehnici, inclusiv coji fizice, chimice și laser și lustruire, terapie medicamentoasă (introducerea Kenalog și Diprospan), fizioterapie (masaj manual și aparat). Cicatricile mari și grosiere sunt excluse cu un cuțit de scalpel sau cu undă radio. De fapt, pentru a elimina cicatricile, fie eliminați stratul superior al pielii, reducând cantitatea și suprafața țesutului cicatricic, fie încercând să accelerați metabolismul, așteptând ca cicatricea să rezolve și să devină mai moale. Acest lucru este deosebit de important dacă cicatricea interferează cu mișcarea normală. Din păcate, toate aceste metode de îndepărtare a cicatricilor au dezavantaje: traumă, durere în timpul procedurii și în timpul perioadei de reabilitare. Uneori tratamentul cicatricilor poate avea efecte secundare:

• o doză mare de Kenalog și Diprospan poate duce la o atrofie gravă a țesuturilor, iar cicatricea va "eșua", ceea ce nu va îmbunătăți scutirea pielii;

• Peelingul chimic sau cu laser poate declanșa creșterea cicatricilor keloide dacă pacientul are o predispoziție.

Îndepărtarea cicatricilor cu peeling și lustruire necesită timp pentru reabilitare. După tratamentul cicatricilor, post-acneea cu resurfacție cu laser va necesita un minim de 7 zile la domiciliu. Dacă considerăm că este posibil să eliminăm cicatrici și cicatrici de înaltă calitate doar după mai multe proceduri, devine clar cât timp va dura tratamentul.

Dar ce zici de cei care nu au timp? Cum sa scapi mai repede de cicatrici? Răspunsul la aceste întrebări a fost metoda universală Plasmolifting TM (Plasmolifting), cunoscută în mod obișnuit ca procedura anti-îmbătrânire la modă. Plasmolifierea a câștigat popularitate datorită proprietăților plasmei sanguine plachetare, care este folosită ca "elixir al tinereții". Este de fapt capabil să revitalizeze țesuturile, deoarece plachetele conțin proteine ​​speciale - factori de creștere. După cum sugerează și numele acestora, factorii de creștere stimulează creșterea celulelor noi, îmbunătățind regenerarea. Se demonstrează că la locul injectării autoplasmei plachetare (care este izolat din sângele pacientului), oxigenarea și activitatea bactericidă sunt semnificativ crescute. Pur și simplu puneți: Plasmolifierea hrănește celulele cu oxigen și ridică imunitatea locală a țesuturilor. Aceste proprietăți ale plasmei sanguine sunt utilizate pentru tratarea acneei (acnee) - după a doua procedură, apare o remisie, iar pielea este curată de acnee și acnee. Plasarea prin plasmă previne formarea cicatricilor post-acnee. În cazul în care începeți tratamentul cu plasma sanguină, nu se formează cicatrici noi după acnee. În plus, încă o săptămână după a doua sesiune, pacienții cu Plasmolifting notează că cicatricile vechi după acnee încep, de asemenea, să dispară!

Avantajele îndepărtării cicatricilor și cicatricilor cu plasmă:

• procedura nu este traumatică și practic nedureroasă;

• atrofia țesutului este imposibilă;

• datorită activității bactericide, supurarea plăgilor se oprește, ceea ce împiedică formarea cicatricilor hipertrofice grosiere;

Plasmolift ng este pe deplin compatibil cu orice metodă de îndepărtare a cicatricilor și a cicatricilor. Mai mult, Plasmoliftingul sporește eficiența și accelerează perioada de reabilitare cu cel puțin o treime, dar de obicei de două ori!

Pentru a elimina cicatricile, plasma se injectează în țesuturi utilizând microinjecții, aplicate ca o mască sau aplicație. Pentru tratamentul cicatricilor, pot fi utilizate toate tipurile de autoplasme plachetare: injecție, plasmagel (similar în proprietăți cu materialele de umplutură pentru materiale plastice contur) și sub formă de cheag. Modalitatea de aplicare depinde de faptul dacă este deteriorată integritatea pielii. De exemplu, după resurfacarea cu laser sau cu peeling chimic, autoplasma este utilizată ca aplicație sau mască. Dacă țesutul cicatrician nu este deteriorat, utilizați metoda de injectare. Cursul complet terapeutic al procedurii de plasmolifiere din cele patru proceduri permite o buna alinare a reliefului pielii.

R.F. Zarudiyev - dezvoltator al tehnicii Plasmolifting ™, cms, maxilofacial și plastic, și dentist

Plasmolifierea este o metodă eficientă de a trata nu numai cicatrici după acnee, ci și cicatrici după intervenții chirurgicale, arsuri, mușcături și așa mai departe. Pentru a preveni formarea cicatricilor, tratamentul ar trebui să înceapă la 7-10 zile de la rănire. Dacă este o arsură, atunci în primele 72 de ore. Cicaturile hipertrofice sunt tratate cel mai bine. Este imposibil să se garanteze că cicatricea va rezista complet. Dar faptul că va deveni mai puțin vizibil prin reducerea zonei, mai multă lumină și nu atât de dur - un fapt. Pacienții se plâng de multe ori că cicatricile și cicatricile doare ca răspuns la vreme. După aplicarea plasmolifingului, hipersensibilitatea dispare împreună cu cicatricile.

Acum, în centrul nostru științific pentru dezvoltarea tehnologiei Plasmolifting ™ și în alte instituții medicale respectate, se desfășoară cercetări active privind testarea metodei Plasmolifting pentru tratarea bolilor adezive abdominale și pelvine, aderențe și cicatrici în ginecologie, afecțiuni fibroase în miofibroză, există cicatrici vechi care împiedică mișcarea. Colegul meu, profesorul Akhmerov, lucrează la o tehnică pentru tratarea fibrozei hepatice cu plasma sanguină. Plasarea cu plasmă este o metodă biologică, sigură și rapidă de tratare și eliminare a cicatricilor și a cicatricilor.

Sub rezerva tehnologiei Plasmolifting, apariția efectelor secundare este exclusă. Pacienții trebuie să fie conștienți de faptul că Plasmoliftingul real este:

• folosiți doar autoplasma - este eliberată din sângele pacientului și în procesul de obținere a acestuia nu adaugă nimic.

• utilizarea obligatorie a tuburilor Plasmolifting TM - în interiorul acestora există o doză microscopică de anticoagulant sigure pentru oameni și un gel special care curăță plasma din componentele în exces.

• introducerea aproape fără durere a autoplasmei - durerea la injectare apare atunci când se utilizează plasma contaminată cu produse de hemoliză.

• imposibilitatea infectării sângelui cu viruși și infecții.

R.R. Akhmerov - dezvoltator Plasmolifting ™, profesor, doctor în științe medicale, chirurg maxilo-facial și plastic

- După aplicarea metodei Plasmolifting, vedem o înmuiere clară a țesutului cicatricial, devine mai elastic. Traumatologul Farid Rashitovich Hammidulin a obținut un mare succes în tratarea contracției lui Dupuytren cu plasmă de sânge, o boală în care tendoanele palmei se renaște în țesutul cicatricei și se scurtează, ceea ce face dificilă debordarea degetelor. După prima procedură, după 7-10 zile, pacienții observă că degetele încep să se dezbrace.

O poveste din practica mea. Pacientul "purta" timp de 10 ani o cicatrice în zona pliului nazolabial, care a apărut după introducerea nereușită a umpluturii. Cicatricea era foarte vizibilă. Cu ajutorul Plasmoliftingului, am făcut ca cicatricea să se dizolve aproape complet. Deși el nu a dispărut fără urmă, dar nu mai deranjează pacientul. Consider că Plasmolifting este o metodă eficientă de îndepărtare a cicatricilor, cicatricilor și condițiilor fibroase. Deja astăzi putem ajuta pacienții care suferă de efectele introducerii materialelor de umplere neabsorbabile pentru materiale plastice contur. În special, pentru a elimina fibroza care a apărut după augmentarea buzelor cu geluri de silicon. Acum, asemenea materiale de umplutură sunt interzise, ​​dar adesea vedem consecințele utilizării lor.

Ca publicitate

Există CONTRAINDICAȚII. ESTE NECESAR CONSULTAREA UNUI MEDICATOR

Plasarea cu plasmă din vergeturi și cicatrici

Plasarea cu plasmă a vergeturilor și a cicatricilor este una dintre cele mai bune modalități de eliminare în siguranță a defectelor de piele dobândite. Dificultatea de a elimina cicatricile este că ele sunt destul de puternice și grosolane în structură. Cicatricile se formează pe o perioadă lungă de timp și, prin urmare, țesuturile lor sunt dense. Țesutul de țesut este caracterizat de un conținut ridicat de colagen și elastină. Densitatea razelor depinde de gradul de afectare a țesutului și de activitatea sistemului imunitar uman. Deci, cu cât sunt mai multe leziuni și mai slabe sistemul imunitar, se formează cicatrici mai densi și mai mari. În funcție de formă, dimensiune și alte caracteristici, cicatricile sunt împărțite în mai multe tipuri:

• Cicatricile normotrofice se formează în condițiile unei vindecări ușoare a rănilor și a unei suturi profesionale. Aceste cicatrici sunt plane și nu sunt evidențiate în mod special pe piele.
• Cicatricile hipotrofice se disting pe piele, o chiuveta mică în raport cu învelișul din jur.
• Cicatricile hipertrofice sunt prezentate ca o ușoară creștere la nivelul pielii.

De asemenea, o specie separată poate fi numită cicatrice keloide, care se formează ca rezultat al oricăror deteriorări ale pielii și care tind să crească în anumite condiții adverse. Fiecare tip de leziune a pielii este expusă unor metode de tratament specifice, care pot fi prescrise doar cu precizie de către un cosmetolog profesionist.

Vor fi necesare două sau trei tuburi
Prețul unui tub - 3500 p.

Plasmolifierea este una dintre metodele cele mai populare pentru tratarea cicatricilor și a altor leziuni ale pielii. Această tehnică sa stabilit ca fiind cea mai bună cale de a restabili funcțiile naturale ale corpului la regenerarea celulară. Pentru a începe procesele naturale din organism, se folosește plasma plachetară a pacientului. Trombocitele care conțin proteine ​​afectează în mod activ celulele organismului, asigurându-și creșterea lor activă. Plachetele saturează celulele cu oxigen, care stimulează producția intensă de colagen și elastină, relaxarea țesuturilor și circulația completă a sângelui în ele.

Procedura de plasmolifiere nu este doar simplă, ci și cea mai sigură pentru sănătatea pacientului. Se efectuează în conformitate cu următorul algoritm:

• pacientul ia sânge venos;
• tubul de sânge este plasat într-o centrifugă specială, în care este împărțită în trei fracții;
• Fracțiunea de sânge cu cel mai mare număr de trombocite este injectată cu un ac superfine în zona cu probleme a pielii.

Îndepărtarea cicatricilor cu plasmă

Pentru tratamentul cicatricilor și vergeturilor, utilizarea în plasmă a fost utilizată mai mult de un an. Această procedură poate fi utilizată atât individual, cât și în combinație cu alte metode de eliminare a defectelor cutanate post-traumatice. În cel de-al doilea caz, procedura permite îmbunătățirea semnificativă a rezultatelor și evitarea unei perioade lungi de reabilitare.

Plasma plachetară pentru eliminarea cicatricilor și a vergeturilor poate fi injectată sau aplicată în zona de probleme ca un gel special. Este, de asemenea, posibil ca, în unele cazuri, aplicațiile și măștile să poată fi folosite din unelte realizate pe baza plasmei plachetare. Pentru a scapa de defecte folosind liftingul plasmei, de regulă, sunt suficiente patru proceduri, diferența dintre care nu este mai mică de o săptămână.

Este demn de remarcat faptul că cea mai ușoară și cea mai rapidă îndepărtare a defectelor cutanate este posibilă numai cu acces rapid la un specialist. Astfel, cicatricile post-traumatice sunt mult mai ușor de tratat în primele zece zile de la începutul formării lor, iar cicatricile post-ars sunt mult mai ușor în primele trei zile.

Beneficii și caracteristici

Popularitatea liftingului plasmatic în tratamentul cicatricilor și vergeturilor se datorează avantajelor indiscutabile ale acestei proceduri:

• chiar și injectarea plasmei plachetare nu dă pacientului absolut nici un disconfort și durere;
• dezvoltarea completă a proceselor atrofice în țesuturi după administrarea plasmei plachetare este complet exclusă;
• procedura durează aproximativ o jumătate de oră, ceea ce vă permite să eliminați cicatricile urât chiar și în timpul pauzei de masă la serviciu;
• costul procedurii, deși este ridicat, este mai avantajos decât costul diferitelor creme și unguente pentru netezirea pielii;
• procedura de plasmolifiere garantează rezultate excelente în cel mai scurt timp posibil.

După ce au trecut cursul procedurilor de ridicare a plasmei pentru îndepărtarea cicatricilor și a vergeturilor, o persoană va fi capabilă să uite pentru totdeauna orice complexe din acest motiv. Nu trebuie să mergeți sub cuțitul unui chirurg plastic sau să aplicați pe piele diverse compuși toxici. Corpul tău va restabili în mod independent pielea din zona afectată și o vei ajuta doar să-i pornești procesele naturale.

Acnee Plasmolifting

Problemele de piele nu sunt întotdeauna în planurile noastre. Acnee, acnee, înroșire - nu dau odihnă, făcând pielea estetică neatractivă. Astăzi, dacă există multe modalități de a face față imperfecțiunilor, una dintre ele este plasarea în plasmă. Această procedură este utilizată în chirurgie, ginecologie, stomatologie, ginecologie, cosmetologie și a reușit deja să câștige o mulțime de recenzii bune.

Plasmolifierea acneei este o procedură destul de frecvent utilizată de diverse instituții de medicină estetică. Luați în considerare această procedură în detaliu.

Plamolifierea și acneea

Mulți oameni știu că, dacă scapi de acnee în mod corespunzător, cicatrici și fisuri pot rămâne. Cosmetologii se confruntă cu astfel de momente când pacienții cu pielea cu probleme se întâlnesc cu ei. Aceste cicatrici nu sunt ușor de îndepărtat. După procedura de ridicare a plasmei, cicatrici, acnee, erupții dispar.

Procedura are loc în mai multe etape:

 • Cosmetologul procedează la polizarea și peelingul cu laser - ceea ce va permite activarea producției de celule epidermice și accelerarea metabolismului acestora. Din acest motiv, există o înlocuire naturală a țesutului deteriorat cu cele sănătoase.
 • A doua etapă, care este plasma-lifting, care începe procesul de reînnoire a pielii. Această procedură are nu numai un efect de vindecare, dar și datorită accelerării recuperării țesuturilor epidermale, fața pare curată și frumoasă.

Este important! Injecțiile cu autoplasmă trombocitară ajută la normalizarea îngrijirii glandelor sebacee, întărind apararea organismului.

Plasarea prin plasmă nu permite deteriorarea bolii pentru o lungă perioadă de timp, dând o frumusețe de lungă durată și o piele perfectă.

Ce face liftingul cu plasmă

Plasmolifierea este unică datorită faptului că sunt lansate procesele de regenerare a pielii prin sânge. Pacientului i se administrează sânge venos, din care se află autoplasma trombocitară, care va fi injectată în față. Trombocitele, care penetrează țesutul epidermal, încep să activeze factorii de creștere care sunt necesari pentru reînnoire.

La câteva minute după introducerea expunerii observate a vaselor de sânge, celulele încep să se scurgă. Trombocitele încep să elibereze fibroblaste, care activează formarea de colagen și elastină, responsabile de elasticitate, tonus, densitate a pielii. Aceasta conduce la o creștere a cantității de acid hialuronic în țesuturile epidermale, iar elasticitatea este restabilită și umiditatea este reținută.

Cine ar trebui să facă plasmă de ridicare

În cosmetologie, această procedură este una dintre cele mai populare și mai eficiente. Datorită faptului că, după introducerea autoplasmei plachetare, se formează celule tinere, procedura sa dovedit ea însăși în diverse probleme dermatologice.

Cine ar trebui să facă:

 • pentru a preveni ridurile mici;
 • pentru a reduce pliurile de piele;
 • persoanele care suferă de laxitatea pielii;
 • pentru tratamentul acneei și a altor erupții cutanate, natura inflamatorie;
 • cu uscăciune severă a pielii;
 • recuperarea după peeling;
 • pentru distrugerea site-urilor cu piele foarte pigmentate.

Este important! Plasmolifierea are un efect similar cu procedurile de biorevitalizare și toxină botulinică.

Această tehnică prezintă cele mai bune rezultate la pacienții cu vârsta cuprinsă între 26 și 42 de ani. După 43 este necesar să se efectueze liftingul plasmatic cu o conștiință comună cu alte proceduri cosmetologice.

Contraindicații pentru ridicarea plasmei

În ciuda siguranței complete, trebuie avut în vedere că aceasta este o metodă de injectare, astfel încât riscul de penetrare a bacteriilor patogene sau a infecției sub piele este posibil. Dacă pe față există mici inflamații sau ulcere, atunci este mai bine să nu efectuați operații de ridicare cu plasmă. Nu este permis pentru SIDA, hepatita C.

De asemenea, nu se efectuează nici o procedură cosmetică pentru pacienții cu neoplasme maligne, boală renală cronică. În timpul sarcinii și lactației, este de asemenea contraindicat datorită slăbicirii sistemului de apărare al organismului.

Avantajele ridicării plasmei

Procedura în comparație cu alte metode cosmetice injectabile are mai multe avantaje:

 • nu cauzează alergii;
 • nu provoacă efecte secundare;
 • Efectul durează mult timp.

Principalele avantaje ale procedurii pot fi observate că medicamentele și compușii toxici, care în majoritatea cazurilor produc efecte secundare, nu sunt injectați în organism. Reînnoirea pielii are loc în detrimentul resurselor proprii.

Cum este procedura de ridicare în plasmă pentru eliminarea acneei

În timpul procedurii, nu există nici un disconfort puternic, astfel încât mulți pacienți să tolereze rapid și fără probleme. Durerea ușoară poate să apară numai la momentul injectării. Dacă pacientul suferă de un prag de durere redus, poate fi utilizat un unguent anestezic.

În primul rând, pielea este curățată, dezinfectată de dezinfectanți. Un astfel de tratament este necesar, astfel încât să nu apară o reacție inflamatorie, infectarea sau microorganismele patogene nu intră în sânge.

Apoi, sângele venos este luat de la o persoană și centrifugat pentru a distribui toate componentele.

Este important! Pentru procedură este utilizată o centrifugă specială puternică, calitatea autoplasmei plachetare depinde de calitatea ei de lucru.

Rezultatul este un lichid galben care este gata pentru administrare. După centrifugare, trebuie să fie injectată rapid, deoarece plasma are tendința să se prăbușească rapid. Dacă procedura trebuie efectuată ulterior, se adaugă un anticoagulant la tubul autoplasmatic pentru o perioadă mai lungă de depozitare.

Cosmeticianul injectează tipul de mezoterapie. Prin urmare, pacientul aproape că nu simte disconfort. Durata procedurii este de la 30 la 45 de minute.

Efecte secundare sau cum să vă îngrijiți fața după procedură

Nici una dintre intervențiile din organism nu trece fără urmă, iar plasmizarea nu este o excepție. După introducerea injecției, se va observa o ușoară păstrare a zonei. Dar nu este înfricoșător, pentru că locul de la injectare va fi mâine.

Ce să nu faceți după procedură:

 • Primele 24 de ore după injectare nu pot fi aplicate machiaj și cosmetice.
 • Este necesar să refuzați să vizitați baie, piscină, saună timp de 7 zile.
 • Pentru o săptămână să renunțe la fumat, să bea alcool;
 • Pentru o lungă perioadă de timp să nu fiți la soare.

Este important! Dacă există semne de un proces inflamator puternic, atunci este nevoie urgentă de a consulta un medic.

Plasarea cu plasmă se face la fiecare 2 săptămâni. Numărul de proceduri depinde de severitatea leziunii pielii. Cineva va ajunge de 2 ori în șase luni pentru a obține efectul, cineva mai mult. Numărul maxim de injecții per curs este 6. Cu o îngrijire corespunzătoare a pielii, efectul poate dura până la 2 ani.

Plasmolifierea feței

Metodele de vindecare a unei persoane prin injectarea propriului sânge au fost folosite de multă vreme în medicină - chirurgie, traumatologie, ginecologie. Numeroase observații au arătat că utilizarea de plasmă, în plus față de efectul terapeutic, are un "efect secundar" - ridurile sunt reduse în zona injecțiilor și tonusul pielii este restabilit. Astfel, injecțiile cu plasmă "au migrat" la cosmetologie. În prezent, ridicarea feței este una dintre cele mai populare proceduri în clinicile de medicină estetică.

Cum se ridică plasmă

În timpul plasmolifingului, se utilizează sângele pacientului. Plasma este eliberată din acesta - o fracțiune îmbogățită cu trombocite. Atunci când se administrează subcutanat, aceste celule unice de sânge sintetizează factorii de creștere necesari pentru activarea proceselor de regenerare. Există o extindere a rețelei de vase de sânge, care contribuie la o nutriție mai bogată a celulelor pielii. Fibroblastele secretate de plachete accelerează producerea de elastină și colagen, care sunt responsabile pentru densitatea "cadrului" pielii. Conținutul de acid hialuronic în celulele dermei crește, restabilind umiditatea și elasticitatea.

Știți ce este plasarea în plasmă? Actrița Lisa Hochstein știe și a postat o fotografie în timpul și după procedura de ridicare a plasmei feței în instagramul ei.

Indicații pentru procedură

Deoarece introducerea de plasmă stimulează formarea de celule tinere, sănătoase, procedeul de ridicare a plasmei faciale oferă rezultate bune pentru o varietate de probleme ale pielii. indicaţii:

 • pentru a elimina ridurile superficiale;
 • pentru a reduce severitatea pliurilor și ridurilor pielii;
 • pentru a reduce decalajul;
 • în tratamentul acneei și acneei;
 • pentru a elimina pielea uscată;
 • după efectuarea de diverse peelinguri;
 • pentru albirea suprafețelor hiperpigmentate.

Efectul liftingului cu plasmă este comparabil cu rezultatele biorevitalizării faciale și a injecțiilor cu toxină botulinică. Tehnica arată cea mai bună eficacitate la pacienții cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani. La vârsta mai matură se recomandă combinarea plasmei cu alte proceduri anti-îmbătrânire.

Fotografie a procedurii de ridicare cu plasmă a feței din revista Vogue Italia, în care au existat recenzii excelente și recomandări ale cosmetologilor.

Contraindicații pentru plazmoliftinga feței

Deoarece plasmolifierea este o tehnică de injectare, procedura nu trebuie efectuată în prezența inflamațiilor cutanate pustulare pentru a elimina riscul de infecție. Plasmolifierea este, de asemenea, contraindicată pentru hepatita C și infecția cu HIV. Pacienții cu oncologie și cei cu boli cronice severe în faza acută nu sunt recomandați. În timpul perioadei de transportare și hrănire a unui copil cu lapte matern, plasarea în plasmă nu trebuie efectuată datorită unei imunități slăbite.

Beneficiile ridicării plasmei

Plasmolifierea are mai multe avantaje față de alte tehnici de injectare:

 • risc minim de reacții alergice;
 • fără efecte secundare;
 • rezultatul pe termen lung.

Principalele avantaje ale ridicării plasmei se datorează absenței introducerii de medicamente străine și sintetice care pot provoca reacții de respingere și inflamare.

Modelul lui Chloe Goodman pe plamolifierea feței. Datorită naturii procedurii și a sângelui pe față în Vest, liftingul de plasmă este cunoscut sub numele de Fața vampirului.

Cum merge terapia cu PRP?

Procedura are o ușoară durere. Majoritatea pacienților o tolerează cu ușurință fără a folosi analgezice. Dacă aveți un prag de durere mai scăzut, puteți utiliza unguent anestezic.

După curățarea temeinică a feței machiajului și murdăriei, pielea este tratată cu dezinfectanți. Acest lucru este necesar pentru a reduce riscul de inflamație din cauza microorganismelor patogene condiționate care intră în sânge de pe piele.

Personalul medical preia cantitatea necesară de sânge de la pacient și îl plasează într-o centrifugă pentru a separa plasma. Substanța rezultată, care are o culoare galbenă, ar trebui utilizată cât mai curând posibil, deoarece se prăbușește rapid. Uneori, un anticoagulant este adăugat la plasmă pentru a crește durata de valabilitate.

Medicul efectuează injecții utilizând tehnici care sunt identice cu cele utilizate pentru mezoterapia injectabilă. Întregul proces durează 30 - 40 de minute.

Efecte secundare și îngrijirea feței

Imediat după procedură, este posibilă umflarea ușoară. Semnele notabile din injecții dispar chiar a doua zi. Dacă aveți inflamație severă, consultați imediat medicul.

În prima zi nu se recomandă utilizarea cosmeticelor și a tuturor cremelor. Accesul la piscină și saună pentru prima săptămână este limitat. Nu este recomandat să abuzezi de ședere la soare.

Durata cursului

Ședințele de ridicare în plasmă sunt ținute o dată la două săptămâni. Adesea, sunt necesare două proceduri la fiecare șase luni. În condiții de piele proastă, cursul este crescut la șase sesiuni. Efectul liftingului plasmatic este deja vizibil după a doua procedură, cu o îngrijire adecvată a pielii, poate dura până la un an și jumătate până la doi ani.

Întrebări frecvente

Lipsesc plasmă pentru acnee pe față?

Câte proceduri sunt necesare pentru un efect vizibil?

Cât de dureros este această procedură?

Prețurile medii pentru plasmolifting pentru față

Costul de ridicare a plasmei este comparabil cu prețurile pentru efectuarea mezoterapiei și biorevitalizării - de la 2500 la 8000 ruble pe sesiune. Nu merită salvarea, alegând cele mai multe clinici bugetare. Riscul de infectare cu o seringă este suficient de mare în absența instrumentelor de unică folosință și a sterilizării corecte. Nu ar fi inutil să reamintim că efectuarea de proceduri cosmetologice legate de încălcarea integrității pielii este interzisă acasă.

Plasmolifcarea prezintă performanțe excelente în eliminarea modificărilor cutanate legate de vârstă. Combinația de metode cu proceduri asociate permite o ridicare pronunțată și netezirea ridurilor. Absența riscului de respingere crește accesibilitatea procedurii și minimizează posibilele efecte secundare.

Colajul fotografic al plazmoolifingului în fața procedurii, în timpul și după aceasta, în combinație cu ridicarea RF. Fotografia preluată de pe blogul aplicației Beauty Now.

opinii

Olga, 39 de ani
"În ultimul an, chipul meu are într-un fel drastic vârste. Este încă prea devreme pentru a face plastic, dar nu vreți să vă uitați la pielea voastră. Pentru o lungă perioadă de timp am colectat informații și comentarii asupra diferitelor tehnici faciale anti-îmbătrânire, am decis să mă opresc la plasmă - în definitiv, nimic nu este introdus unui outsider. Sa dus la cosmetician de 4 ori, efectul este - fata este evident mai proaspata. Riglele mari nu au dispărut. Vom vedea ce se întâmplă după cursul complet. "

Maria, 32 de ani
"De la școală încerc să îmbunătățesc starea pielii, pe obraji sunt observați cicatrici acnee. Folosesc cremă tonală pe tot parcursul anului, dar nu ajută la ascunderea defectului. A trecut peeling laser, în plus, ea a decis să ridice plasmă de la post-acnee. Fața devenea mult mai curată, iar roșeața sa diminuat. Vreau în cele din urmă să scap de problemă, așa că am decis să repet cursul în mod regulat. "

Kristina, 29 de ani
"Am pielea foarte uscata, am întotdeauna un sentiment de etanșeitate și de frecare. Hidratatoarele nu ajută. Multe medicamente nu mi se potrivesc, de îndată ce există o alergie. Plasmolifierea funcționează într-adevăr, după a doua sesiune condiția sa îmbunătățit semnificativ. "