Seringi din pete negre

Alimente

Porii contaminați pot provoca diverse probleme: fața cenușie, acneea inflamată și comedoanele. Benzi de puncte negre nu numai că le pot curăța efectiv, ci și pentru a asigura îmbunătățirea epidermei și normalizarea glandelor sebacee.

Principiul de funcționare

Toate benzile nazale din pete negre (Garnier, Propeller, etc.) constau din două fețe: una este netedă și cealaltă este lipicioasă. Adezivul este acoperit cu o bandă subțire de hârtie lucioasă, datorită căreia își păstrează proprietățile pe o perioadă lungă de timp. Se aplică diferite substanțe chimice și naturale, care asigură calitățile sale "incitante".

În timpul lipirii, benzile se agață în detrimentul stratului adeziv pentru diverse neregularități pe piele. Dacă te uiți atent, este clar că punctul întunecat, nu este altceva decât un porii murdar, în cazul în care vârful de grăsime și praf acumulărilor întunecate. Datorită adâncimii fosei, este rareori posibil să se curețe complet mecanic prima dată. Dar fâșiile acționează mai ușor. Prin lipirea în partea superioară a contaminării, acestea trag blocajul aproape în mod natural.

Mulți producători își îmbogățesc produsele cu aditivi diferiți, care contribuie la îngustarea porilor, accelerează vindecarea și prevenirea acestora. În același timp, anumite tipuri de benzi (de exemplu, cărbune) au componente absorbante în compoziția lor. Ele nu numai că curăță porii contaminați, dar ajută și la normalizarea lucrărilor glandelor sebacee, reducând în mod semnificativ descărcarea. Ea are un efect pozitiv asupra epidermei, îmbunătățind culoarea și turgorul.

Fotografie - Stripes împotriva punctelor negre

Cum se utilizează benzi

În ciuda aspectului destul de tenac adeziv, de multe ori, plasturele de la puncte negre este atașat exclusiv pe pielea umedă. Dacă acționați în acest mod, sunt activate diferite aditivi care, într-o stare uscată, se află într-o stare "dormit". Se recomandă, de asemenea, o pre-aburire a pielii, ceea ce va îmbunătăți în mod semnificativ rezultatul.

Foto - Efectul benzilor

Cum se utilizează benzi lipicioase facială de la puncte negre:

 1. Este necesar să spălați temeinic și să curățați pielea. Nu se recomandă să frecați puternic fața cu un prosop, doar umezi puțin;
 2. După ce trebuie să aburiți epiderma pentru a deschide porii și pentru a le curăța mai ușor. Pentru această baie perfectă de mușețel sau salvie. Dacă este necesar ulei esențial de chimen sau arbore de ceai, atunci pentru piele problematică este mai bine să o luați;
 3. Există diferite dungi: pentru nas, zone T, obraji și frunte. Este necesar să le folosiți numai pe locurile desemnate, în caz contrar, ele nu vor fi fixate cu forță suficientă și nu vor da efectul dorit;
 4. Aplicați tencuielile exclusiv pe piele umedă. După lipirea ei au nevoie de un bun neted și presat pentru a porilor pentru a asigura cuplarea puternice „capete“ contaminare și suprafața adezivă;
 5. Păstrați banda nu trebuie să fie lungă - 10 minute, în majoritatea cazurilor, suficient. Unele patch-uri trebuie îndepărtate umed, unele din contră, lăsate să se usuce. Prin urmare, asigurați-vă că ați citit instrucțiunile înainte de utilizare - în funcție de respectarea acestuia, rezultatul poate varia semnificativ;
 6. După utilizare, este absolut necesar să ștergeți fața cu un tampon de bumbac umezit cu apă micelară. Acest lucru va elimina resturile inconfundabile ale suprafeței adezive.
Puncte negre pe hârtie

Recenzile susțin că multe benzi pentru a elimina puncte negre nu dau efectul dorit după prima dată. De fapt, motivul este re-contaminarea rapidă a porilor. După ce așternutul iese din gaură, o vacanță va rămâne în locul ei, care va începe imediat să se umple. Prin urmare, de îndată ce îndepărtați tencuiala, trebuie să vă asigurați că porii sunt închise cât mai mult posibil.

Pentru a face acest lucru, puteți utiliza măști speciale, ștergeți epiderma cu un cub de gheață sau atașați o pată de răcire cu efect antibacterian asupra pielii. Când problemele pielii vă recomandăm să ștergeți fața cu un burete cu o picătură de suc de lamaie, apoi se aplică „Zener“. Benzile de curățare sunt utilizate de cel puțin 3 ori pe săptămână. Apoi, veți oferi nu numai curățenie regulată, ci și prevenirea de înaltă calitate.

Prezentarea generală a mărcii

Luați în considerare cel mai popular brand de benzi de la puncte negre. Acestea sunt clasificate după utilizare și aditivi.

Propulsorul este o bandă de buget de acnee și pete negre, care sunt foarte populare. Ele vin în două forme: cu extract de cărbune și ceai verde. În funcție de problemele epidermei, se selectează tipul dorit:

 1. Ceaiul verde va ajuta la reducerea inflamației, elimină roșeața porilor și reduce umflarea ganglionilor. Datorită acestui fapt, există un proces natural de purificare. Sunt agenți agresivi și sunt adesea prescrise de specialiști pentru a trata pielea problematică la pubertate;
 2. Carbonul activ este benzi mai moi decât ceaiul verde. Acestea sunt concepute pentru curățarea profundă a pielii și accelerarea regenerării acesteia. Recenzile pretinde că curăță epiderma chiar și din punctele adânci care nu pot fi stoarse.
elice

Pe locul al doilea în popularitate este compania Nivea (Nivea Visage), care propune utilizarea pentru curățarea nasului și zona T din aceleași benzi de nume cu acizi din fructe. Acesta este un remediu universal, potrivit pentru tratamentul pielii grase și pentru prevenirea bolilor normale și chiar sensibile. Datorită acizilor fructiferi, dintre care există o mare varietate, blocajele de la pori nu numai că ajung, dar deseori se dizolvă chiar în găuri.

Bon Voyage agiotajul - se curăță benzile de la acnee si puncte negre, care pot fi cumpărate sau farmacie, sau rețele de cosmetice majore. Acestea sunt mai scumpe decât cele oferite de marca Nivea, dar sunt considerate a fi de calitate superioară. Este de remarcat faptul că aceste patch-uri pot elimina chiar și cele mai mari și mai vechi obstacole. Este îmbogățit cu aditivi speciali care ajută la îngustarea porilor.

Cettua cu extract de alune este folosit pentru a curăța petele tinere nu negre, ci gri. Acestea se aplică și fondurilor bugetare, cum ar fi Via Beauty. Nu ajutați cu acnee profundă. Caracterizată de o parte adezivă foarte adezivă. Adesea pe forumurile pe care le scriu despre faptul că curăță murdăria cu aproape pielea.

Essence Pure Skin este un analog al propulsoarei, dar costa ceva mai mult. Ele calitativ clar nu numai din punctele întunecate, dar și cosuri mici. Conține acid, care ajută la asigurarea unui efect preventiv. Proiectate pentru nas, dar dacă se dorește, ele pot fi ușor folosite pe bărbie. Spre deosebire de mulți analogi, Essens are permisiunea de a lipi nu mai mult de o dată pe săptămână. Ca alternativă, Tian De Pure Clean Pores este potrivit pentru pielea sensibilă.

Dungile coreene din pachetul de nasuri Tony Moly Egg Pore nu sunt doar accesibile, ci și recenzii excelente. Seria de ouă a acestei mărci constă aproape în întregime din produsele destinate pentru curățarea problemei și combinarea pielii. Tonicurile de molii Tony conțin extracte din plante și suplimente de vitamine. Substratul moale adeziv vă permite să curățați ușor pielea sensibilă.

Purederm Porederm Nozzile de porc Choco cacao conțin extract natural din extract de cacao și extract de căpșuni. Diferă în disponibilitate și eficiență ridicată. Ele sunt un echivalent mai ieftin al lui Tony Moli (apropo, ele sunt, de asemenea, produse în Coreea). Acestea pot fi aplicate atât pe pielea umedă, cât și pe cea uscată.

Pentru curățarea profundă a porilor pe pielea delicată și sensibilă, piele cu nori Skinlite sunt potrivite benzile din benzi negre. Ele sunt îmbogățite cu extract de aloe, datorită căruia au un efect antibacterian și regenerant imediat.

Video: pregătirea unei măști de puncte negre cu gelatină

Preparate de gătit acasă

Nu este întotdeauna posibil să cumperi benzi speciale de la puncte negre, pentru că de multe ori prețul lor este nerezonabil de mare. La domiciliu, puteți face cu ușurință un produs special de curățare a porilor în întregime din produse naturale.

Cel mai faimos film de mască pentru curățarea porilor de la puncte negre, care se face manual, este gelatinos. Trebuie să luați o tabletă de carbon activ, o lingură de gelatină și o jumătate de lingură de apă. Se amestecă bine toate ingredientele și se amestecă timp de 20 de minute. Aplicați numai pe pielea aburită cu mișcări circulare moi. Lăsați pe față până când este solid, după îndepărtarea blândă a filmului. Nu spălați deloc, altfel rezultatul nu va fi.

Acasă Mască de gelatină

În mod similar, masca este făcută cu un ou. Este necesar să separați proteina de ouă de pui, apoi să o bateți bine. Adăugați tablete de carbon activ sau tablete de acid ascorbic strivite la masă (dacă este vorba de acnee, atunci ascorbina este mai bună). Dacă doriți, puteți amesteca o o linguriță de lapte cu oul. Aplicați numai după o baie sau un duș. Păstrați până când este complet solid, după îndepărtarea atentă fără spălare.

Cele mai bune benzi de curățare de puncte negre pe față

Porii mari de pe față, înfundați de poluare - aceasta nu este cea mai atractivă priveliște. Punctele negre conferă pielea un aspect necurat, făcând tenul gri și pământean. Unele pori sunt atât de mari încât nu pot fi deghizate prin nici un mijloc tonologic.

Problemele de piele trebuie abordate, nu sunt mascate. Pentru combaterea acneei au fost dezvoltate multe produse cosmetice. Dar cel mai bun rezultat, dând un efect vizibil imediat, a arătat dungi pentru a elimina puncte negre.

Benzi de curățare

Benzi de puncte negre pe nas, frunte și bărbie pot fi găsite în aproape toate magazinele de cosmetice. Cel mai adesea, pachetul nu conține mai mult de trei plăci de curățare proiectate pentru o anumită zonă. Unii producători nu stind și nu pun într-un singur pachet un set de plăci pentru întreaga zonă T.

Indiferent de producător, aproape toate aceste unelte arată la fel. Ele diferă doar ușor în formă și material de la care se face placa. Dar aceasta nu înseamnă că, în termeni de eficiență, toate mijloacele sunt aceleași. Atunci când alegeți un produs pentru dvs. înșivă, este necesar să luați în considerare mulți factori, inclusiv reputația producătorului, compoziția, gradul de utilizare și feedbackul utilizatorului.

avantaje

La prima vedere, poate părea că plăcile de curățare a pielii repetă munca altor mijloace, de exemplu, scrumbii, încălzirea măștilor, curățarea tonicilor. De fapt, nici unul dintre produsele cosmetice enumerate nu va da un efect instantaneu atât de uimitor ca și benzile de curățare. Da, scrumbele și măștile sunt utile și eficiente, dar numai cu utilizare regulată și pe termen lung.

Pe lângă efectul vizual imediat, benzile de curățare au mai multe avantaje:

 1. Curățarea profundă. Dintre toate produsele de curățare a porilor, dungile oferă cel mai înalt nivel de curățare. Da, scrub va curata pielea de impuritati si celule moarte, chiar imbunatati semnificativ micro-relief. Dar dopul de grăsime nu poate fi îndepărtat complet. Dar placa de curățare, fără probleme, face față acestei sarcini.
 2. Strângerea porilor lărgiți. Dacă eliminați periodic murdăria care extinde și deformează marginile porilor, acestea nu vor crește.
 3. Prevenirea acneei. Îndepărtarea murdăriei și germenilor reduce semnificativ riscul apariției inflamației.
 4. Eliminarea strălucirii uleioase. Curățarea regulată a porilor din sebum contribuie la normalizarea glandelor sebacee.
 5. Un aspect bine întreținut. Pielea, care este acoperită cu pori dilatați cu dopuri negre în interior, nu poate fi numită bine îngrijită. Placile de curățare elimină impuritățile și porii îngust, făcând pielea mată, netedă și mai frumoasă.
 6. Nedureros. Îndepărtați acneea acasă cu ajutorul benzilor complet sigure și nu dureroase. Ce se poate spune despre curățarea mecanică a feței de către un cosmetician.

Principiul de funcționare

Produsul este o placă nețesută, a cărei parte este acoperită cu o substanță lipicioasă. Cealaltă parte este netedă. Partea adezivă este acoperită cu un material plastic subțire care îl protejează de pierderea proprietăților. Forma plăcii depinde de ce parte a feței este destinată.

Pentru a activa adezivul, este necesar să-l aplicați pe pielea umedă. Componentele produsului înmoaie stratul superior de anghilă și se lipesc de el. Pe măsură ce tencuiala se usucă, adezivul se întărește și se lipeste ferm de vârful dopului de grăsime. Placa, care este ruptă de pe piele, trage toată murdăria care avea timp să se țină de ea.

Astfel, este timpul să curățați atât de adânc încât să nu puteți curăța nici o mască sau o freză. Chiar și îndepărtarea mecanică a acneei nu este întotdeauna capabilă să ofere un efect bun de curățare. Capacitatea de a folosi produsul pentru piele de toate tipurile face acest produs cu adevărat universal și indispensabil.

Termeni de utilizare

Este foarte ușor de folosit instrumentul, dar trebuie respectate anumite reguli:

 1. Îndepărtați toate produsele cosmetice decorative și de îngrijire prin curățarea temeinică a feței.
 2. Piele de aburi folosind musetel, salvie sau baie de sunătoare. Dacă nu există plante medicinale, puteți adăuga câteva picături de arbore de ceai sau ulei esențial de portocale în apă. În cele din urmă, puteți doar să vă înclinați fața peste o cratiță cu apă fierbinte și să vă acoperiți capul cu un prosop. Stați așa pentru 10-15 minute până când porii sunt corect deschise.
 3. Înmuiați-vă fața cu un prosop și spălați din nou mâinile.
 4. Îndepărtați banda imediat înainte de utilizare. Desprindeți folia de plastic, pregătiți tencuiala pentru aplicare.
 5. În plus, umeziți pielea nasului (bărbie sau frunte) cu apă și lipiți placa pe piele cu o parte adezivă.
 6. Apăsați-l pe piele și lăsați-l în mod corespunzător. Acest lucru va asigura o adeziune mai bună a părții adezive la conținutul porilor.
 7. Pentru a susține înseamnă să se usuce complet. De obicei durează 10-15 minute.
 8. După uscare, scoateți ușor banda. Clătiți pielea cu apă rece și frecați cu cub de gheață.
 9. În ultima etapă, ștergeți cu un tonic tonic și aplicați o cremă de curățare.

Ultima etapă este foarte importantă, deoarece porii după procedură trebuie să fie restrânși. Acest lucru îi va ajuta să rămână curat pentru o perioadă mai lungă de timp.

Posibile complicații

În ciuda tuturor avantajelor instrumentului, mulți cosmetologi se opun utilizării sale. Explicând poziția sa potrivit căreia utilizarea unor astfel de plăci cauzează răni iremediabile pielea. Ele au un efect vizual instantaneu, dar dăuna pielea pe termen lung.

Pericolele legate de utilizarea regulată a benzilor de curățare:

 1. Poate provoca daune Lipsa de sebum afectează porii negativ ca excesul. Ca urmare, ele devin vulnerabile la infecții și iritații.
 2. Deprivarea protecției naturale a pielii. Curățirea excesivă a pielii este dăunătoare. Lăsându-i protecția naturală, femeia provoacă îmbătrânirea prematură și dispariția. Sebumul nu este o problema daca este normal. Aceasta este o apărare naturală a tinereții și a frumuseții.
 3. Provocând dezvoltarea cicatricilor. Utilizarea prelungită a produselor de curățare agresive poate răni țesuturile, ceea ce poate duce mai târziu la cicatrici și cicatrizări.
 4. Creșterea riscului de rozacee. Datorită deteriorării regulate a capilarelor mici, riscul de dezvoltare a rozacee crește. Acesta este un pericol real care amenință nu numai pielea subțire sau sensibilă.
 5. Boli de piele complicate. Compoziția stratului adeziv cuprinde adesea substanțe chimice agresive. Ele pot afecta pielea, provocând inflamații și alergii.
 6. Înșelarea așteptărilor. Fetele au pus prea multă speranță în acest demachiant. Mulți cosmetologi spun că instrumentul elimină doar murdăria de suprafață, lăsând în interiorul gunoiului principal. Problema rămâne. Persoana este dezamăgită și renunță.

Cele mai populare benzi de curățare

În vânzare puteți găsi patch-uri de curățare de la diferiți producători și categorii de prețuri. Dacă instrumentul este ales pentru prima dată, este destul de dificil să înțelegeți imediat toate avantajele și dezavantajele acestuia. În ciuda faptului că toate aceste produse sunt foarte asemănătoare, toate au un efect diferit.

Pentru a obține efectul maxim, este necesar să alegeți benzi de calitate din puncte negre. Recenzile utilizatorilor reali pot oferi asistență semnificativă în rezolvarea problemei de alegere. Și pentru a salva de la frustrare și bani cheltuit inutil.

Nivea

Forumurile anti-acnee pentru femei sunt pline de recunoașterea produselor de curățare Nivea. În mod ideal, tigaia se așază, nu se înmoaie și nu se rupe. Foarte bine curățate, prinse cele mai multe blocaje de trafic. Instrumentul este disponibil în două versiuni: numai pentru nas și complet pentru întreaga zonă T. Compoziția părții adezive include acizi de fructe care asigură dizolvarea dopurilor sebacee din interior. Singurul dezavantaj al produsului poate fi numit prețul său ridicat în comparație cu analogii.

Luați întotdeauna un set de Nivea. Există 4 note de hârtie pentru nas, 2 bucăți de hârtie pentru bărbie și frunte. Fiecare bucată de hârtie într-un pachet separat este ușor de deschis. Se aplică, de asemenea, fără probleme. Se usuca chiar in fata ochilor. Curata toate anghilele cele mai vizibile. Chin curăță slab datorită îndoirii. De aceea, acum nu îl curăț și lăsați triunghiurile pe frunte. Singurul dezavantaj - repede încheie ambalajul. Eu doar iau Nivea și nu am încredere în alții.

elice

Benzi sunt populare pentru prețul lor accesibil. Produs cu ceai verde și carbon activat. Acestea sunt îndepărtate bine, fără efort, deoarece nu se usucă complet și rămân elastice și umede. Curățați în mod satisfăcător, dar o parte din compoziția adezivă este lăsată pe piele.

Fâșiile nu sunt rele, dar mă așteptam mai mult. Prima dată când nasul a fost curățat cu aproximativ 30-40%. O mulțime de lipici rămase pe piele. Ei spun că acest lucru nu se poate face, dar am curățat nasul în fiecare zi. Pentru săptămâna am curățat aproape totul. Nu știu dacă încă o să le iau. Poate voi încerca altceva.

Cettua

Instrumentul este prezentat în două versiuni:

 • cu cărbune;
 • cu extract de alune.

Benzile de cărbune sunt concepute pentru piele foarte uleioasă, seboreică. Ele au un strat adeziv foarte puternic și pot elimina orice contaminare. Frunzele de alune sunt mai potrivite pentru pielea normală și matură.

Dungi cumpărate de la Cettua. În general, am fost mulțumit. Mi sa părut că curăță chiar mai bine decât Nivea. Dar Nivea a fost mai ușor să se rupă, iar acestea, împreună cu acnee, nu au îndepărtat pielea. De ce nu poți so suporți de dragul frumuseții?

Essence Pure Skin

Ei au revizuiri foarte contradictorii, de la laudativ la drastic negativi. Le puteți folosi nu mai mult de o dată pe săptămână. Cele mai multe plângeri sunt cauzate de baza lor de licitație, care este ușor de rupt. Prin urmare, este foarte incomod să eliminați aceste plasturi. Dacă exersați puțin și adaptați-le pentru a trage fără rupere, rezultatul curățării porilor va fi pe o masă solidă.

Impresiile utilizării Essence erau teribile. Miroase ca adezivul. Forma plăcii este prea mică. Când a fost scos din nas, a spart. Pe piele este lăsată o grămadă de clei. Pe bucăți de benzi, am numărat doar 3 blocaje de trafic. Nu voi lua mai mult.

Bonusul de voiaj Bon

Acest instrument este unul dintre cele mai scumpe pe piață printre analogi. Patch-ul este capabil să elimine blocajele vechi și mari. Și antisepticul suplimentar care este inclus în el, strânge porii și le dezinfectează. După aplicarea patch-urilor Bon Voyage, nu se observă iritații sau roșeață. Eficiența lor ridicată este evidentă din prima aplicație.

Bonurile de voiaj din agitație au rămas destul de mulțumite. Tencuielile sunt aplicate cu ușurință, ținute strânse, uscate rapid. Pielea nu este iritată. Porii curăță perfect. Dar adezivul după îndepărtarea bucăților de hârtie rămâne pe piele. Este foarte greu de spălat. Pentru mine, acesta este un minus semnificativ.

Aparate de curățare a porilor de uz casnic

În cazul în care produsele achiziționate nu le place compoziția lor suspecte și prețul ridicat, puteți pregăti dungi acasă de la puncte negre. Este ușor să o faci singur. Este necesar doar să respectați cu strictețe proporțiile recomandate.

Pentru gătit veți avea nevoie de:

 • lingura de lapte;
 • lingura de gelatină;
 • o bucată mică de țesătură din bumbac;
 • machiaj perie.

Se amestecă laptele cu gelatină până se înmoaie. Încălziți amestecul în cuptorul cu microunde sau într-o baie de apă. Când amestecul sa răcit la o temperatură confortabilă, aplicați ușor pe piele cu o pensulă. Pe partea superioară a adezivului de masă gelatinoasă a țesăturii.

Când totul este uscat, îndepărtați gelatina, trăgând ușor marginea liberă a țesăturii. Clătiți fața cu apă caldă, ștergeți cu tonic și aplicați cremă.

Prin același principiu, puteți prepara un detergent cu cărbune. Pentru gătit veți avea nevoie de:

 • tableta cu carbon activ;
 • lingura de gelatină;
 • o jumatate de lingura de apa.

Se spală complet cărbunele, se amestecă gelatina cu apă și se adaugă pulbere de cărbune. Se încălzește într-un cuptor cu microunde, se lasă să se răcească și se răcește timp de 20 de minute. Apoi se aplică pe față și se lasă până la solid. Scoateți cu atenție filmul, încercând să faceți acest lucru, astfel încât să nu se rupă.

Seringi din pete negre

Predispus la excesul de grăsime cu pori dilatați îi dă proprietarilor o mulțime de probleme. Punctele negre pe nas fac nu numai adolescenții care suferă în timpul restructurării vârstei, ci și femei și bărbați adulți cu un sistem hormonal care funcționează incorect. Cosmetologii în general au alocat toate nasul și fruntea mediană într-o zonă T specială. Această zonă a feței arată o tendință crescută la formarea de acnee, inflamație și necesită un mijloc de curățare a acțiunii îmbunătățite. Aici, glandele sebacee acționează de mai multe ori mai activ, riscul acumulării de cantități excesive de sebum în porii de mai sus și comedoanele se formează mai des.

Seringi pentru piele neagra - o linie separata de produse farmaceutice cosmetice. Apărând pe rafturile magazinelor, aceste "Velcro" au intrat pe lista celor mai populare produse printre reprezentanții publicului țintă. Adaptarea acțiunii locale nu numai că eliberează relieful complex al pielii de pe nas de comedoanele, ci, de asemenea, inhibă formarea de noi blocaje.

Cum funcționează dungile împotriva punctelor negre?

Benzi împotriva punctelor negre sunt făcute sub formă de mici patch-uri semicirculare. Când se lipesc pe nas, ele se lipesc strâns pe suprafața sa, fiind distribuite chiar și în pliuri inconfortabile - se formează contactul direct al porilor lărgitori ai pielii și al dopurilor sebacee cu componente cosmetologice speciale. Porii se deschid (ca într-o baie după expunerea la aburi), bucăți dense de sebum aderă la baza moale a plasturelui și pleacă cu ușurință din găurile din piele ca întreg. După îndepărtarea plasturelui, murdăria rămâne pe suprafața sa interioară, porii pielii sunt deschiși și curățați.

Procedura de eliminare a celei mai proeminente părți a feței de la comedoane durează 10 minute, timp în care amestecul de ingrediente active reușește să curățe și să dezinfecteze pielea, chiar adânc în interiorul porilor.

Benzi pentru nasul punctelor negre "PROPELLER"

Marca rusă de produse cosmetice speciale pentru pielea cu probleme oferă 4 tipuri de plasturi pentru distrugerea comedoanelor.

Benzi de puncte negre cu D-panthenol sunt proiectate pentru curățarea temeinică a suprafeței aripilor nasului. D-pantenolul, care face parte din substanța activă a plasturilor, îmbunătățește regenerarea tisulară și are un efect calmant asupra epidermei inflamate.

Benzi de curățare nazale cu ceai verde. Extractul de ceai verde și lemn dulce, inclus în compoziția stratului de curățare al acestor plasturi, crește circulația sângelui în timpul și după curățare. Aceste benzi nazale sunt potrivite pentru cei care suferă de pete negre de ani de zile și sunt hotărâți să folosească produse cosmetice pe extracte de plante.

Benzi de curățare nazale cu cărbune activ. Carbonul activat adăugat acestor benzi pentru a elimina puncte negre determină ca produsul să funcționeze și mai eficient în intervalul standard de 10 minute rezervat pentru curățare. Cărbunele - un absorbant natural - ajută la extragerea murdăriei din pori și oferă un rezultat convingător.

Benzi clasice nazale. Dungi clasice de la puncte negre - ideale pentru o primă cunoaștere cu o astfel de unealtă. Adezivii cu un compus activ special acționează local, acțiunea lor este eficientă direct la locul de atașare la piele.

Instrucțiuni privind utilizarea benzilor împotriva punctelor negre

Este necesar să se respecte regulile aplicării remediilor cosmetologice, astfel încât banda împotriva punctelor negre să funcționeze în măsura posibilităților:

 • curățați pielea de produse cosmetice și de grăsimi (cel mai bine să se spele cu un scrub);
 • umezește zona aripilor nazale (tencuiala se lipeste mai strâns pe pielea umedă);
 • deschideți tencuiala și apăsați bine cu un strat lipicios până la nas în zona comedonilor;
 • mențineți remedia pe nas pentru un anumit timp (de obicei 10 minute);
 • cu ușurință, fără a scoate plasturele.

Folosind PROPELLER, puteți normaliza funcția secretorie a glandelor sebacee ale pielii și puteți începe să controlați în mod eficient aspectul petelor negre de pe față.

Cum să folosiți benzi din puncte negre?

Punctele negre sau comedoanele sunt o problemă neplăcută cu care se confruntă mulți oameni. Ele pot apărea în proprietari de orice tip de piele și la orice vârstă. Punctele negre nu numai că nu arată plăcut din punct de vedere estetic, dar, de asemenea, nu permit pielea să respire liber și se poate dezvolta în inflamații.

Ce sunt dungi negre punctate?

Punctele negre sunt pori, înfundate cu exces de sebum, a cărui suprafață devine gri închis. Există comedoane din diferite motive, printre care se numără curățarea insuficientă a pielii, cosmeticele de calitate slabă și condițiile de mediu proaste. Acestea pot apărea cu tulburări hormonale sau dietă necorespunzătoare. Cel mai adesea, apariția porilor înfundați este remarcată de proprietarii de combinație și de pielea grasă, în special în adolescență.

Există diferite modalități de a face față acestui defect. În saloanele de înfrumusețare acestea oferă un serviciu de curățare a feței, totuși, este destul de scump, există un risc de infecție, iar efectul nu va dura mult timp. Este mult mai ieftin și mai sigur să folosiți remedii pentru a combate comedoanele.

Una dintre metodele cele mai eficiente este utilizarea de benzi speciale de curățare. Ele sunt bucăți mici de material acoperit cu un strat lipicios. Benzile sunt realizate din diferite forme și dimensiuni pentru a le ușura utilizarea în diferite zone cu probleme.

Datorită acestui remediu, problema porilor înfundați poate fi uitată pentru totdeauna, este suficient doar să se folosească periodic curățarea plasturii.

Tipuri de benzi

Benzile de curățare variază în funcție de formă și compoziție. Există benzi speciale de dimensiuni diferite pentru frunte, obraji, nas, bărbie. Cel mai adesea pe rafturile de magazine puteți găsi benzi de curățare pentru nas, deoarece această zonă a feței este cea mai sensibilă la apariția de comedoane.

Producătorii moderni includ în dungi o varietate de excipienți care fac procesul de curățare a pielii mai eficient, calmează și ameliorează inflamația și iritarea.

Cele mai eficiente benzi, care includ:

 • carbon activ, care dezinfectă pielea, absoarbe impuritățile;
 • extracte de plante naturale, de exemplu, benzi de ceai verde sau aloe, care măresc proprietățile protectoare ale pielii, previne inflamarea și îmbunătățesc circulația sângelui;
 • componentele de vindecare, cel mai eficient din care este D-panthenol, care este renumit pentru agentul său excelent de regenerare.

Cum să folosiți elicele pentru nasuri?

Folosirea dungilor nasului negru este o acțiune destul de simplă.

Producătorii plasează, de obicei, instrucțiuni detaliate pe ambalaj, care includ mai mulți pași:

 1. Mai întâi trebuie să curățați temeinic pielea de murdărie. Aplicați orice curățare cu care sunteți obișnuit.
 2. Umeziți ușor pielea de pe nas cu apă. Stratul adeziv depus pe bandă, atunci când interacționează cu apa, este activat și îndepărtează mai mult murdăria din întreaga zonă tratată. Dacă nu este suficient sau prea mult pentru hidratarea pielii, efectul de curățare poate fi redus.
 3. Toate fâșiile sunt ambalate în pungi individuale. Deschideți ambalajul, apoi scoateți folia de protecție din partea adezivă.
 4. Aplicați ușor banda pe piele. Încercați să evitați ridurile pentru a obține cele mai bune rezultate.
 5. Așteptați câteva minute să se usuce.
 6. Pornind de la aripile nasului, îndepărtați banda împreună cu murdăria. Când scoateți, nu faceți mișcări bruște, pentru a nu vă răni pielea delicată.

După cum puteți vedea, fâșiile nazale de la punctele negre sunt foarte ușor de utilizat. Puteți utiliza în plus mijloacele pentru a reduce porii.

Rezultatul cererii

După procedură, cu ochiul liber, toate contaminările care au condus la apariția comedoanelor sunt vizibile. Pielea este profund curățată, porii pot respira liber. Ca urmare, numărul de inflamații scade și tenul se îmbunătățește.

Amintiți-vă că, dacă există o acnee gravă pe față, inflamația, daunele, nu se auto-medichează. Consultați un specialist pentru a vă ajuta să alegeți un program de tratament pentru piele.

O selecție a celor mai bune dungi ale nasului de la puncte negre

Cosmetologia moderna va permite sa curatati porii de pe nas de puncte neagra folosind benzi, patch-uri si autocolante special concepute pentru acest scop. Când porii contaminați pe pielea feței devin inflamați și îi conferă o nuanță gri și aspectul nesănătoasă. Nu toate femeile au ocazia să meargă la un cosmetician. Adesea aceste proceduri sunt costisitoare și consumatoare de timp.

Ce este o bandă, un tencuială, un autocolant pentru nas?

Benzile de curățare, adezivii și autocolantele au o bază densă de cârpe, o parte adezivă, protejată de un film care ajută la păstrarea proprietăților. În diferite companii, impregnarea bazei adezive conține componente naturale sau chimice.

Fiecare etichetă este vândută în magazine specializate sau produse farmaceutice într-un ambalaj individual, care este stocat într-o cutie de la producător. Instrucțiunea detaliată pentru aplicare este atașată la aceasta.

Nu este recomandat să folosiți benzi, plasturi și autocolante după data de expirare.

Alocarea benzilor nasului

loc de lipire pe nas

Atunci când sunt contaminate și conectate cu grăsime, care secrete glandelor sebacee secreta, porii se înfundă și murdăria acumulată în ele se umflă ușor. Atunci când se utilizează produse cosmetice decorative și sub influența condițiilor climatice, vârful plutei dobândește o culoare neagră, datorită căruia se numește de obicei un "punct negru" la oamenii obișnuiți.

Tencuiala de curățare este lipită de îndoiala nasului, iar coloana sa adezivă prindă murdăria proeminentă. Efectul autocolantelor este mult mai puternic decât curățarea în biroul unui cosmetician.

Prin hardware, se pare că se curăță numai partea superioară a dopului de grăsime, benzile curăță porii până la fundul lor.

Autocolantele câștigă popularitate, iar dezvoltatorii lor încearcă să atragă clienți cu diverse inovații. De exemplu, există deja benzi disponibile în comerț care contribuie la îngustarea porilor după curățare, cu un efect de înmuiere după aplicare și cu plasturi cu efect preventiv.

Există benzi care se bazează pe carbon activ, care are un efect absorbant. Aceștia acționează prin întreaga adâncime a porilor de pe glandele sebacee și astfel își normalizează funcționarea. Pielea după autocolante de carbon activ devine mai fină, are aspectul și culoarea sănătoasă.

Instrucțiuni de utilizare

Pentru a adera mai bine tencuiala pe pielea nasului, trebuie mai întâi să fie curățată și umezită înainte de lipire. La umiditate crescută, sunt activate nutrienți, cu care banda este impregnată și banda adezivă devine mai tenace.

Instrucțiuni pentru pregătirea pielii și cursul benzilor de lipire:

  Înainte de a lipi banda de curățare, trebuie să luați un duș fierbinte sau să faceți o baie de aburi astfel încât pielea să fie cât mai aburită posibil.

Curățați-vă fața cu o frecare moale

Asigurați-vă că verificați data de expirare

Se separă pelicula de baza de adeziv

Nu confunda părțile laterale când lipiți.

Apăsați ferm pentru a elimina bulele de aer

Rețineți timpul indicat pe ambalaj

Utilizați un tonic de curățare sau un mijloc de a reduce porii.

Privind cu atenție la banda folosită, puteți vedea bastoanele grase, care au fost înfundate în pori. Cu o lipire corectă a plasturelui, vor fi multe dintre ele.

Se pare ca un tencuiala folosita cu bastoane grase.

Dacă pe etichetă există lacune vizibile și există puncte negre pe nas în mod vizual, înseamnă că o anumită secțiune din instrucțiuni nu a fost urmată corespunzător și după o săptămână trebuie să se repete curățarea.

Galerie foto înainte și după utilizarea benzilor:

Există recenzii de la utilizatori care nu sunt mulțumiți de efectul benzilor de curățare. Mulți oameni se plâng de contaminarea repede rapidă a porilor. Pentru a evita acest lucru, este necesar să se utilizeze cosmetice ușoare decorative pentru femei și să se utilizeze produse de curățare și pori cosmetice.

Revizuirea fâșiilor și a patch-urilor eficiente din punctele negre

Există multe firme pentru fabricarea de tencuieli, benzi și autocolante de curățat. Luați în considerare cele principale.

Fâșiile de propulsie sunt una dintre cele mai importante și utilizate frecvent. Producătorul le produce în trei forme: clasic, cu un extract de ceai verde și carbon activat. Fiecare persoană poate alege o bandă de curățare în funcție de gravitatea problemei sale și de tipul de piele. Propulsorul clasic este recomandat pentru aproape toți utilizatorii. Cu extract de ceai verde pentru persoanele cu piele subțire și delicată, elimină perfect procesul inflamator și hiperemia după utilizare. Cu carbon activ pentru pielea cea mai problematică. Aceste benzi pot curăța cele mai profunde pori și normalizează activitatea glandelor sebacee.

Prețul mediu: 128 ruble

Curelele de curățare Cettua nu pot elimina porii puternic înfundați din punctele negre. Ele sunt utilizate în stadiul inițial de contaminare și înfundare. Benzi sunt mai des folosite de băieți și fete care nu au probleme puternice în epoca lor de tranziție. Etichetele de curățare au o bază foarte lipicioasă. Se referă la benzi de buget pentru eliminarea punctelor gri din porii înfundați.

Prețul mediu: 239 de ruble

Tencuiala "Biore" este ideală atât pentru jumătatea masculină, cât și pentru cea feminină. Timpul de utilizare pe piele pre-aburit este între cincisprezece și douăzeci de minute. Patchul repetă toate curbele nasului, afectând astfel locurile cele mai inaccesibile.

Prețul mediu: 700 de ruble

Lafuri de curățare a nasului

Benzi de curățare lave sunt concepute pentru o curățare foarte profundă, cu o înfundare puternică. Plasturele are o formă care se potrivește perfect structurii anatomice a nasului. Nu se recomandă atunci când lipiți pentru a afecta pielea delicată sub ochi.

Prețul mediu: 120 de ruble

Nivea dresuri nas (nivea visage)

Benzile de curățare ale firmei de renume mondial "Nivea visage" în compoziția bazei adezive conțin acizi de fructe care acționează asupra porilor din interior și sunt capabili să dizolve contaminarea în locuri greu accesibile. Tencuielile sunt potrivite pentru piele combinată și foarte grasă. Proiectat pentru curățarea profundă.

Prețul mediu: 299 ruble

Fardele de curățare a porilor din piele sunt destinate utilizării pe pielea delicată și delicată. Acestea conțin aloe vera, care ameliorează procesul inflamator. De asemenea, benzile au un efect antibacterian. Softeaza pielea si da-i un aspect sanatos.

Prețul mediu: 280 de ruble

Benzile de curățare de la producătorul coreean "Tony moly" sunt foarte solicitate. Ele se bazează pe ingrediente naturale și conțin multe vitamine care au un efect deosebit asupra pielii. Partea adezivă afectează ușor epiderma. Benzile sunt potrivite pentru utilizarea pe pielea delicată și sensibilă.

Prețul mediu: 236 ruble

Dezvoltatorii de tencuieli de curățare "prin frumusețe" și-au îndreptat produsele spre a curăța nu numai porii poluați cu praf, ci și cosmetice decorative. Substanța activă a părții adezive acționează pe pielea umedă.

Prețul mediu: 100 de ruble

Fardele de curățare Bonual de la Bonual Voyage elimină perfect porii înfundați în zona nasului. Acestea au un efect antiseptic, datorită căruia canelurile curățate se îngustează și astfel împiedică re-contaminarea.

Prețul mediu: 160 ruble

Cum se utilizează benzi speciale de puncte negre pe nas

Bună ziua, cititorii noștri obișnuiți și noi. Astăzi am decis să continuăm ciclul articolelor pe un subiect atât de oportun, precum sănătatea și frumusețea pielii feței.

Problema apariției punctelor neagresive neagresive este cunoscută de mulți reprezentanți femei și o jumătate puternică de umanitate. Atât adolescenții cât și adulții nu sunt asigurați împotriva aspectului lor.

În plus, acest defect de piele amenință nu numai proprietarii de piele grasă, ci și acei oameni care au epidermă foarte uscată.

Pentru a face față acestei probleme, există multe instrumente, dar sunt considerate cele mai eficiente benzi speciale de curățare a punctelor negre pe nas.

Motivele pentru apariția punctelor negre, precum și modul de utilizare a fâșiilor de curățat și ce să căutați atunci când le alegeți, vom discuta în acest articol.

Principalele cauze ale comedonilor

Pielea unei persoane nu este ideală, epiderma are pori prin care trece oxigenul, saturarea pielii, transpirația și excesul de grăsime. Punctele negre sunt formate din grăsimi oxidate, care se amestecă cu praf, întunecă și înfundă porii.

Cosmetologii cred că există mulți factori care conduc la apariția de pete negre pe nas. Locul de conducere printre ei este îngrijirea greșită a pielii. Aceasta poate consta în absența completă a procedurilor de curățare sau în utilizarea incorectă a produselor cosmetice utilizate la înlăturarea produselor cosmetice, spălării și curățării.

Din păcate, puțini iau în considerare faptul că epiderma necesită curățare constantă și temeinică, deci trebuie să faceți procedura corespunzătoare în fiecare zi. În plus, cel puțin de două ori pe săptămână trebuie să utilizați scrumi și măști.

Stilul de viață greșit, luarea anumitor medicamente, modificările hormonale în organism pot fi, de asemenea, cauza unor pete negre neplăcute.

Nu uitați de alimentația sănătoasă, deoarece consumul excesiv de alimente grase, dulciuri, cafea, băuturi alcoolice contribuie la apariția comedoanelor.

ATENȚIE!

Pentru a scăpa rapid de pete negre, acnee și acnee, precum și pentru a întineri pielea feței, vă recomandăm să vă familiarizați cu acest remediu eficient.

Prin urmare, dacă doriți să aveți piele frumoasă, acordați atenție dietă dvs., ar trebui să fie cât mai util posibil.

Amintiți-vă că totul trebuie să fie echilibrat, deci îngrijiți-vă de sănătate, urmați regimul, nu uitați să vă odihniți și mâncați în mod corespunzător, preferând alimentele vegetale și produsele lactate fermentate. Încercați să evitați stresul, nu vă așezați pe diete epuizante și nu vă supraîncărcați cu exerciții sportive excesive.

Caracteristicile utilizării plasturilor cosmetici

Să vedem dacă benzile lipicioase pot ajuta împotriva comedoanelor?

Toate fâșiile au două laturi, dintre care una este netedă, iar cealaltă este lipicioasă. Această parte a plasturelui este aplicată pe piele.

Prin lipirea neregulilor din piele, trage grăsimile acumulate. Sub acțiunea componentelor de curățare și de îngrijire, partea superioară a plutei sebacee se înmoaie și se scoate împreună cu banda.

Multe companii care produc benzi de curățare le îmbogățesc cu aditivi diferiți care, pe lângă funcția de curățare, porii îngust, normalizează glandele sebacee, reduc secreția de grăsime, accelerează vindecarea epidermei și ajută la prevenirea formării de comedoane.

Astfel, utilizarea lor nu numai că ameliorează pielea petelor negre, dar are, de asemenea, un efect pozitiv asupra pielii, îmbunătățind structura și culoarea lor.

Benzile de curățare, indiferent de producător și de aditivi, sunt aproape identice și sunt utilizate conform aceleiași scheme:

 • curățați-vă bine fața înainte de a utiliza plasturele;
 • umezi nasul și alte zone problematice în care există puncte negre;
 • țineți benzi de curățare blând pe nas și, dacă este necesar, pe frunte și pe bărbie;
 • Îndepărtați cu atenție plasturele din zona problemei după ce banda este complet uscată.

Ce ar trebui să caut?

Aplicarea unui plasture de curățare va fi mai eficientă dacă acordați atenție următoarelor caracteristici.

 1. Rețineți că plasturele este mai bine să rămână în zona problemei seara sau înainte de culcare. În timpul nopții, pielea se va calma, porii se vor strânge și, dacă apare roșeață în timpul procedurii, vor dispărea.
 2. Benzile de curățare pot fi utilizate nu mai mult de două sau trei ori pe săptămână. Pentru a scăpa complet de pete negre, este necesar să utilizați medicamentul în mod constant până la dispariția completă a comedonilor și apoi pentru prevenire. Prin urmare, nu uitați să faceți această procedură în mod regulat.
 3. Imediat după îndepărtarea tencuielii, curățați-vă fața cu un produs de curățare alcalină facială, spălați gelul cu apă rece, protonați pielea și aplicați o cremă pe față.

Având în vedere aceste nuanțe, puteți simți eficacitatea completă a aplicării unui plasture de curățare de la comedoane.

În acest moment vă spunem la revedere, dragi cititori. Dacă ați fost informații utile cu privire la folosirea de benzi speciale de la puncte negre, atunci abonați-vă la blogul nostru și să fie conștienți de ce alte mijloace există pentru prevenirea bolilor de piele.

CITITORII NOSTRI RECOMAND!

Pentru tratamentul acneei, acneei, acneei, petelor negre și a altor boli de piele provocate de vârsta de tranziție, boli ale tractului gastrointestinal, factori ereditari, condiții de stres și alte cauze, mulți dintre cititorii noștri utilizează cu succes metoda lui Helen Malsheva. După examinarea și examinarea cu atenție a acestei metode, am decis să vă oferim acest lucru.

Fâșii de marcă populare din puncte negre pe nas

În fiecare zi, pielea este expusă unor influențe externe diferite. Acest lucru este facilitat de condițiile meteorologice, poluarea diferită, stilul de viață, efortul fizic și multe altele. Porii devin blocați și nu mai respiră corect. Acest lucru este valabil mai ales pentru pielea feței din zona nasului, unde pot apărea pete de acnee și pete negre, care sunt greu de scăpat. Pentru a preveni aceste consecințe neplăcute, au fost create fâșii de puncte negre care rezolvă problema în mod eficient.

Mecanism de acțiune

Acțiunea benzilor de curățare a punctelor negre pe nas are scopul de a elimina sebumul și punctele negre de pe piele din zona nasului. În structura lor, ele se aseamănă cu scotch pe o bază țesută, o parte este lipicioasă, cealaltă este netedă. Hârtia lucioasă este atașată suplimentar pe partea adezivă, care este ușor de curățat înainte de utilizare. Și, de asemenea, se aplică substanțe speciale, uneori pe bază naturală, datorită faptului că se curăță profund pielea.

Cu ajutorul unui strat adeziv, plăcile sunt atașate pe piele. Și atunci când se îndepărtează, îndepărtează aproape complet acumulările de grăsimi și particule care umple porii. Eliminarea are loc într-un mod natural, blând, fără a afecta pielea.

Astfel de dispozitive pentru îndepărtarea contaminanților din pori sunt produse de diferite tipuri, umplute cu diverse aditivi care promovează vindecarea rapidă și îngustarea porilor. De exemplu, acțiunea benzilor cu componente absorbante (cu carbon activ) vizează îndepărtarea nu numai a porilor contaminați, ci și a normalizării glandelor sebacee.

Termeni de utilizare

Fiecare ambalaj producător descrie instrucțiuni detaliate privind utilizarea benzilor de la puncte negre. Dar principiul pentru toți este același. Ele sunt lipite pe o piele curată, aburită și umedă. Astfel, substanța cu care sunt impregnate benzile este activată, contribuind la cel mai bun efect de îndepărtare. După utilizare, pielea este ștersă cu o cârpă umedă sau cu un tampon de bumbac înmuiat în carne sau cu orice produs de curățare a pielii pentru a îndepărta eventualele reziduuri adezive.

Benzile trebuie folosite regulat (de 2-3 ori pe săptămână). Deoarece o singură aplicație nu va da rezultate adecvate.

După îndepărtarea porilor, golurile rămân în locul lor, care sunt imediat umplute cu untură, particule moarte ale pielii, murdărie și praf. Prin urmare, după finalizarea procedurii, este necesar să o tratați cu un mijloc de îngustare a porilor sau cu un cub de gheață. Pentru pielea cu probleme, folosiți suc de lamaie și apoi tratați cu crema de acnee.

Îndepărtarea se face cel mai bine la culcare, toată roșeața și iritarea ușoară a pielii vor dispărea peste noapte.

Dungi pentru timbre

Pe piața cosmetică există un număr mare de benzi pentru eliminarea punctelor negre. Această procedură este cea mai eficientă și mai puțin dureroasă în comparație cu alte metode de eliminare a contaminanților din pori.

Nivea. Acestea sunt benzi produse de faimosul NIVEA visage. Seturi implementate, care de obicei includ - patru benzi pentru nas și două pentru frunte și bărbie. Acțiunea fiecărei benzi împotriva acneei este absolut identică, ele diferă doar în formă. Compoziția masei adezive include acizi de fructe care acționează asupra porilor din interior, capabili să dizolve murdăria în locurile cele mai inaccesibile. Benzile sunt potrivite pentru combinarea și pielea grasă. Utilizat pentru curățarea profundă a porilor.

Propulsorului. Acestea sunt benzi accesibile. Printre cumpărători sunt foarte populare. Există mai multe tipuri - clasice, cu cărbune activ, cu ceai verde și D-panthenol.

 1. Clasic. Concepută pentru curățarea rapidă și eficientă a porilor. Conține ingrediente antiseptice. Ele servesc ca prevenirea formării unei noi poluări în pori.
 2. Cu carbon activat. Promovați curățarea profundă a porilor și regenerarea rapidă a țesuturilor.
 3. Cu ceai verde. Scopul este de a ameliora inflamația, a reduce umflarea glandelor sebacee și roșeața pielii.
 4. Cu D-panthenol. Perfecționează perfect sarcina de curățare profundă a pielii din nas. D-pantenolul are proprietăți de regenerare și vindecare a rănilor care contribuie la îndepărtarea inflamației pe piele.

Ninelle. Disponibil în ambalaje moi, fiecare dintre ele conținând trei benzi de albastru. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Acțiunea vizează o curățare eficientă și profundă. Componentele din plante contribuie la îngustarea rapidă a porilor după îndepărtarea contaminanților. Au un efect ușor de răcire. Aplicați o dată sau de două ori pe săptămână.

Via Beauty. Fâșii chinezești. Implementat în 3 sau 7 fâșii în fiecare pachet. Pe o bază țesută fără miros obsesiv. Se recomandă să se aplice o dată pe săptămână.

Cettua. Benzi cu alune. Culoarea este albă. Ele contribuie la îngustarea porilor datorită conținutului de componente alune din ele.

Alegerea botanică PureDerm. Impregnate cu extract de ceai verde. 6 buc. în fiecare pachet. Ele au un efect antiseptic, contribuie la îndepărtarea inflamației. Subțire, lipiți bine de piele.

Benzi de bricolaj

Pentru a menține pielea sănătoasă nu cumpără neapărat fonduri din acnee, puteți face benzi de pete negre cu propriile mâini. Acest lucru va necesita:

 1. Într-un castron nemetalic adăugați 1 lingură. o lingură de lapte și aceeași cantitate de gelatină.
 2. Se pune într-un cuptor cu microunde timp de 10 secunde, masa ar trebui să fie gel.
 3. Amestecul este lăsat să se răcească.
 4. Apoi puneți 2-3 straturi pe zonele problematice ale pielii.
 5. După 20 de minute, filmul uscat este îndepărtat cu grijă. Cu acesta vor disparea pete negre și alte poluări.

Aceasta este o rețetă foarte eficientă. Inclusiv în ingredientele naturale efectul benefic asupra pielii feței. Această metodă este potrivită pentru murdărire redusă. Pentru probleme mai complexe, există o altă rețetă pentru fabricarea benzilor nazale de uz casnic cu cărbune activat, care este considerat a fi un instrument puternic în îndepărtarea diferitelor tipuri de contaminare a porilor și restabilirea pielii. Aceasta va necesita:

Gelatina este diluată cu lapte. Lăsați o jumătate de oră să se umfle. Tabletele de cărbune sunt măcinate în pulbere și adăugate la masă împreună cu oul. Lăsați timp de 10 minute. Apoi, răspândiți cantitatea necesară de bandaj, care este distribuită uniform pe masă. Placa realizată în acest fel este lipită pe pielea feței și lăsată timp de aproximativ 15 minute, împiedicând uscarea completă, apoi îndepărtată cu grijă.

Pentru mai multe aplicații, puteți elimina complet problema porilor înfundați pe față.

Recenzii de utilizare

Benzi utilizate Nivea. Mi-a plăcut! Din prima dată, desigur, nu a fost posibil să se elimine toată poluarea pe nas, dar din a doua sau a treia oară problema a fost rezolvată. Acum le folosesc doar pe ei. Nu am mai întâlnit nimic mai bine, deși am atins multe alte mărci înainte.

Am incercat diferite branduri, dar mai ales mi-au placut benzile de propulsie. Le-a lipit pe piele umezită cu apă, chiar fără să-l aburi. Se slefuiesc și se îndepărtează ușor după 15 minute. Rezultatul este fericit! Voi folosi acum în mod regulat!

Problema acneei ma afectat de tinerețe. Acest lucru nu a încercat doar - și loțiuni, precum și diverse chiuvete cu măști. Aproape nici un sens. Cumva am văzut accidental în magazin benzi nazale (nici măcar nu-mi amintesc ce marcă) și am decis să încerc.

Pentru mai multe utilizări, am eliminat complet această problemă. A trecut mult timp de atunci și încă mai cumpăr periodic diferite înregistrări. Sunt bune, nu este foarte bun, de obicei calitatea depinde de preț. Am încercat chiar să înregistrez acasă. De asemenea, ajutor foarte bun. Vă recomandăm!