Rola de față

Acnee

Fiecare femeie dorește să aibă pielea perfectă și întotdeauna tânără. Dar, din păcate, timpul este rapid și după treizeci de ani apar riduri mici, așa-numitele "picioarele cioară". Atunci căutăm toate căile posibile pentru a opri procesul de îmbătrânire.

Există multe creme diferite pentru riduri și cicatrici. De regulă, acestea oferă doar rezultate pe termen scurt. Da, iar prețurile acestor produse cosmetice afectează în mod semnificativ grosimea portofelului. Prin urmare, vrem să vă spunem despre un produs incredibil nou - mezoroller, care va rezolva toate problemele pielea de pe față. Să evidențiem toate punctele forte și punctele slabe, modul în care funcționează, modul de utilizare a acesteia și alte puncte la fel de importante.

Ce este un mezoroller facial și cum să îl folosiți?

Mezoroller facial este cel mai nou preparat, care este un roller, acoperit cu ace mici, de 0.2 mm lungime. până la 2 mm. Acetele sunt fabricate din oțel medical, în timp ce sunt iradiate și sterilizate. Prin urmare, este absolut sigur, nu provoacă alergii și alte consecințe negative. Acesta este destinat pentru a asigura cea mai eficientă penetrare în piele a feței cremelor, unguentelor, serurilor medicale, care sunt turnate direct în dispozitiv înainte de utilizare.

Utilizarea mezoroller este ușor. Din acest motiv, toate procedurile cosmetice pot fi efectuate chiar și acasă. Pentru aceasta aveți nevoie de:

Pasul 1: Tratați medicamentul cu alcool medicinal.

Pasul 2. Apoi curățați fața: aplicați un produs special de curățare, clătiți cu apă caldă și ștergeți fața cu un prosop curat, moale.

Pasul 3. Aplicați pe piele o unealtă specială. Depinde de ceea ce intenționați să schimbați: reduceți ridurile, eliminați cicatricile, eliminați pete negre, vergeturi, pori înguste.

Pasul 4. Luați mezoroller-ul în mâini și începeți ușor să-l masați pe față. Aproximativ, trebuie să masați fiecare zonă a pielii de 3-5 ori în toate direcțiile: vertical, orizontal și diagonal.

Pasul 5. După procedură, nu puteți folosi scrumbii și alte mijloace similare pentru a se desprinde câteva zile.

Pentru a efectua mezoterapia la domiciliu, trebuie să alegeți un mesoscoter cu o lungime a acului de cel mult 0,5 mm. Dacă este necesară o lungime mare pentru a obține un rezultat eficient, procedura trebuie efectuată de un specialist.

Principalele avantaje ale mezorollerului facial

Facial mezoroller are multe avantaje față de alte tipuri de proceduri cosmetice: iluminarea cu laser și lustruirea, acupunctura.

1) Eficacitatea mezoroller este că după prima procedură veți observa o îmbunătățire semnificativă a pielii pe față. Cu ajutorul acelor micro, în partea superioară a pielii - epiderma, cantitatea maximă de medicament impus scade. Potrivit statisticilor, atunci când se utilizează un mezoroller, pielea de pe față absoarbe 40% substanțe mai utile din preparatele cosmetice uzate.

2) Mezoroller este sigur, spre deosebire de alte metode chirurgicale. Datorită acelor fine și fine, nu produce penetrare profundă în piele. Canalele formate după această procedură sunt închise timp de câteva ore. Iar atunci când se utilizează polizarea cu laser și acupunctura, pielea este reînnoită timp de câteva săptămâni.

3) Nu distruge bila superioară a pielii, prin urmare straturile inferioare sunt în siguranță. Spre deosebire de mezoroller, alte metode similare pentru a crea o nouă minge de epidermă elimină aproape complet una existentă. În acest caz, toate straturile interioare ale pielii sunt expuse la efecte externe adverse: praf, murdărie, lumină solară, bacterii dăunătoare. Acest lucru poate duce la inflamare, vindecare lungă și, uneori, infecție cutanată. Un astfel de rezultat nu este doar neplăcut și aduce disconfort, dar și destul de periculos.

4) Prețul acestui medicament este mai mult decât accesibil. În medie, mezoroller poate fi achiziționat chiar și pentru 20-25 dolari SUA. Este chiar mai ieftin decât o procedură într-un salon de frumusețe scump.

5) Foarte simplu și ușor mezoroller în aplicare. Nu necesită cunoștințe speciale în medicină, cosmetologie și dermatologie. De asemenea, îngrijire destul de simplă pentru acest medicament. Este necesar doar să-l ștergeți cu alcool înainte de fiecare utilizare. După procedură, este dezinfectată din nou, apoi se pune un ambalaj de protecție și se depozitează într-o cameră cu umiditate scăzută.

6) Acesta este singurul medicament care acupunctura poate fi folosit acasa. În același timp, un mezoroller cu o lungime a acului de până la 0,5 mm este aproape fără durere. Din acest motiv, nu este necesar să se utilizeze diverse anestezice locale.

7) Acest preparat poate fi aplicat pe zona ochilor, urechilor, buzelor și nasului.

8) Mizaroller este revoluționar. El este capabil să efectueze, mai bine decât orice peeling, să lucreze la întinerirea feței, îngustarea porilor, eliminarea cicatricilor, a vergeturilor, a petelor pigmentare și a altor defecte neplăcute pe pielea feței.

Dezavantaje ale mezorollerului facial

În comparație cu beneficiile obținute din utilizarea mezorollerului, un număr mic de deficiențe nu îi sperie deloc pe suporterii acestui medicament. Principalul dezavantaj al acesteia este posibilitatea reacțiilor alergice. Dar un astfel de impact nu vine din acest medicament, ci din cosmeticele aplicate. Chiar dacă în utilizarea obișnuită superficială nu au provocat un efect secundar, atunci cu o penetrare profundă în epidermă, ei se pot comporta într-un alt mod. Pentru a evita astfel de probleme, înainte de a utiliza mezoroller, asigurați-vă că pentru a consulta cu experții în acest domeniu.

În toate celelalte privințe, conurile sunt practic inexistente. Există doar câteva contraindicații pentru utilizare:

1) sarcina și alăptarea;

2) boli infecțioase ale pielii: herpes, acnee, eczemă, dermatită;

3) diabet, cancer de piele și alte tumori maligne;

4) coagularea slabă a sângelui;

5) un număr mare de veruci și molare active.

Mesoscoter - aceasta este cea mai nouă pregătire pentru față, care vă va ajuta să scăpați de multe schimbări neplăcute. Îndepărtează delicat celulele moarte ale pielii care blochează fluxul de nutrienți în straturile inferioare. Prin urmare, puteți reveni cu ușurință și fără durere la netezimea și elasticitatea pielii feței, puteți scăpa de oricare dintre cele mai neplăcute amintiri - sub formă de cicatrici și cicatrici.

Principiul masajului

Principiul de funcționare al rolei de masaj este foarte simplu. De multe ori are o suprafață de relief acoperită cu vârfuri, coșuri și coaste. Masajul pielii, aceste elemente activează circulația sângelui în straturile superioare. Când se întâmplă acest lucru, celulele pielii sunt saturate în mod activ cu oxigen și substanțe nutritive, despre care se știe că sunt livrate împreună cu sângele.

Datorita acestui aspect, fata devine o culoare sanatoasa, iar pielea devine mai elastica si se intareste considerabil. Fața ovală devine mai clară și mai netedă, liniile fine sunt netezite, mușchii faciale vin în ton. Pielea gâtului și a bărbiei este, de asemenea, strânsă, unde multe femei în vârstă adultă (și mai ales dacă sunt supraponderale) au o piele urâtă și o grămadă de grăsime, denumită în mod obișnuit o a doua bărbie.

În plus, un cilindru de masaj îmbunătățește efectul produselor cosmetice - creme, loțiuni, uleiuri etc. Unele role, în loc de cosuri solide, sunt acoperite cu vârfuri foarte subțiri ascuțite, făcând microdropuri pe suprafața pielii. Astfel de manipulări nu aduc absolut nici o durere, deoarece spikele sunt foarte subțiri și scurte. Dar prin aceste mici perforări, componentele active ale produselor cosmetice sunt absorbite rapid în piele, fiind absorbite în sânge și răspândite prin celulele pielii.

Un avantaj imens al acestui dispozitiv este simplitatea acestuia. Un masaj clasic de acest tip este un rulou obișnuit de masaj, montat pe axa de rotație și atașat la mâner (fotografie). Folosirea lor este ușoară și convenabilă. Dimensiunile, forma și textura rolelor pot varia, însă principiul de funcționare rămâne același.

Fotografia prezintă rolele de masaj

Massager Review

Astăzi, fiecare brand cosmetic a prezentat deja cel puțin un model de masaj facial. Publicând recenzii ale produselor lor, companiile nu uită aceste accesorii utile. Trebuie remarcat faptul că, indiferent de producător, toți maserii lucrează conform aceluiași principiu și nu există diferențe semnificative între ele.

Principalul criteriu pentru alegerea unui instrument poate fi relieful, care are o rolă. Persoanele care au o piele delicată, hipersensibilă și un prag de durere extrem de scăzut (și în cazul unui sex echitabil, astfel de oameni sunt suficienți) este mai bine să se abțină de la cumpărarea unui masaj, a cărui role este acoperită cu vârfuri ascuțite. În acest caz, merită să stați pe o rolă cu cosuri rotunjite netede.

Informații suplimentare despre masaj pot fi găsite în acest videoclip:

Deci, ce fel de masaj are cel mai mare succes cu femeile și care este secretul popularității lor? O descriere detaliată a celor mai comune modele vă va ajuta să răspundeți la această întrebare. Iată câteva instrumente pentru a alege:

 1. Massager "Youth" - un instrument ușor de utilizat, echipat cu patru role mici. Are forma unei prade cu "coarne" flexibile, care vă permit să masați simultan ambele părți ale feței, asigurând în același timp o presiune ușoară suficientă pentru a spori efectul procedurii;
 2. Masca manuală pentru față "FitStudio" este un instrument convenabil, cu role cu bile mari, potrivit pentru masaj intensiv. Vă permite să masați simultan pielea feței și bărbie, oferind un studiu cuprinzător al țesuturilor și reducerea duratei procedurii;
 3. Tijande mezoroller - masajul este acoperit cu vârfuri subțiri, care fac micro-perforări în piele și contribuie la pătrunderea componentelor active ale cremei sau serului. Ideal pentru întinerirea intensă și tonifierea pielii îmbătrânite. Utilizați cel mai bine un remediu special împotriva îmbătrânirii. Înainte de utilizare, rola trebuie dezinfectată bine;
 4. Masa de role "M-525 Trives" - simplă în aparat și în instrumentul de aplicare. Datorită dimensiunilor reduse, permite pielea să funcționeze chiar și în locuri greu accesibile (de exemplu, sub ochi sau în zona dintre buze și nas);
 5. Jade cilindru pentru pielea feței. Are o suprafață netedă și acționează în principal datorită proprietăților de vindecare ale pietrei în sine. Nephritul a fost considerat de mult timp una dintre cele mai puternice pietre din litoterapie, iar efectul său pozitiv asupra pielii feței a fost dovedit de experiența popoarelor orientale;
  În fotografie veți vedea imaginea unui masaj de jad pentru masaj facial.
 6. Masaj mecanic facial "uFace". Cilindrul său conține un ruliu germaniu - un semimetal, care a fost folosit de multă vreme în medicina alternativă. Promovează saturarea țesuturilor cu oxigen, îmbunătățește semnificativ conductivitatea neuronilor, încetinește procesul de îmbătrânire și previne apariția diferitelor tumori (țesut adipos, pete pigmentare, tumori etc.).

Toate aceste instrumente diferă în principal în preț. Dacă intenționați să achiziționați un astfel de dispozitiv, examinați cu grijă gama existentă de produse - este posibil ca un masaj mai scump publicat să nu fie la fel de eficient ca și omologul său mai puțin popular. Uită-te îndeaproape la specificațiile rolelor, asigurați-vă că vă întrebați despre ce material sunt fabricate rolele.

Masagere din metal sau plastic de calitate scăzută, care are un miros chimic pronunțat, este mai bine să nu cumpărați. Același lucru este valabil și pentru rolele fabricate din clorură de polivinil sau cauciuc. De asemenea, acordați atenție mânerului - ar trebui să fie confortabil și să nu alunece din mâini.

Ce este un mezoroller

Acest dispozitiv este utilizat în mod activ în medicina estetică și în cosmetologie. Este un cilindru de dimensiuni medii, pe suprafața căruia sunt ace de diametru mic. Acesta din urmă poate fi o cantitate diferită, în funcție de dimensiune, model, preț al dispozitivului. În mezorollera ieftin ace realizate din plastic, din oțel inoxidabil, în scumpe - cu aurire sau argint. Lungimea poate varia în intervalul de 0,15-2,5 mm.

Cum face un masaj ac ?.

Ca urmare a utilizării mezoroller-ului, se formează un număr foarte mare de microchanneluri pe față, iar bariera epidermică nu este perturbată. Din cauza perforațiilor, celulele încep să funcționeze mai eficient, producând intensiv propriile lor colagen și elastină pentru a restabili pielea. În câteva ore, rănile sunt complet închise și până când se întâmplă acest lucru, se recomandă aplicarea serurilor terapeutice, cocktail-urilor astfel încât să pătrundă în straturile profunde. Avantajele utilizării unui mezoroller:

 • ajută cosmeticele să fie mai bine absorbite de piele;
 • accelerează regenerarea pielii;
 • elimină pigmentarea;
 • elimină tenul;
 • ajută la reducerea porilor;
 • elimină "picioarele cioară";
 • îmbunătățește tonul pielii;
 • reduce "barbia dubla";
 • elimină problema depășirii pleoapei superioare;
 • returnează elasticitatea pielii;
 • clarifică contururile feței.

Ce este un rulou de masaj facial?

Mesoscalerii diferă unul de celălalt în lungime de ace. Înainte de a cumpăra, trebuie să știți ce problemă a pielii va fi rezolvată cu ajutorul unei mașini faciale. În vânzare puteți găsi:

 1. Mezoroller cu ace scurte. Potrivit pentru îmbunătățirea circulației sanguine, îmbunătățind absorbția produselor cosmetice sau a medicamentelor, de exemplu, acidul hialuronic. Un astfel de dispozitiv este capabil să scape de faltele mici pe față și să îmbunătățească tonul.
 2. Mesoscoter cu ace de dimensiuni medii. Potrivit pentru proprietarii de piele groasă, normală, uleioasă. Expunerea la ace de dimensiuni medii ajută la reducerea dimensiunii porilor, îmbunătățirea tenului și eliminarea ridurilor.
 3. Mezoroller cu ace lungi. Un dispozitiv special conceput pentru cicatrizarea cicatricilor, îndepărtarea post-acneei, ajuta la laxitatea pielii.

Un alt element care necesită atenție este materialul folosit pentru a face ace. Mai ieftin la opțiunile de preț de la oțelul medical. Ei își pierd rapid proprietățile, deoarece, cu o utilizare constantă, sunt îndoiți sau îndoiți. Mai mare și mai scumpe mezorollerov cu ace de titan, precum și placat cu aur. Atunci când sunt utilizate cu grijă, aceste opțiuni sunt durabile, rezistente la uzură și hipoalergenice.

Faceți scuter cu ace de la cei mai buni producători

Consultați câteva mărci:

 1. MT Roller. Sub acest brand, sunt produse dispozitive ușor de utilizat cu diferite lungimi de ace de titan. Maseratoarele cu role sunt echipate cu ascuțire laser, necorosive. Vândut într-un spațiu transparent transparent, convenabil pentru stocarea ulterioară a dispozitivului. Potrivit producătorului, mezorollerele sale sunt complet sigure pentru față. Acest lucru vă permite să faceți mezoterapie pentru toată lumea din casa lor. Prețul mesoscalerilor MT Roller este de 400 de ruble.
 2. Genosys. Dispozitivele producătorului diferă de multe altele în ceea ce privește designul: acele nu sunt lipite în ele sau inserate în corp, dar sunt tăiate pe un disc din oțel. Acest lucru elimină orice posibilitate ca o parte din mezoroller să rămână în piele. Datorită formei speciale de ace, femeia practic nu simte durere, procedura mezoterapiei este mai plăcută decât în ​​saloane. Mesoscoterul este completat cu un cocktail cosmetic și un spray hidratant. După ce utilizați masca Genosys, nu este nevoie să vă petreceți timpul în perioada de recuperare.

Preț pentru mezoroller facial

Un mezoroller potrivit poate fi achiziționat la puncte de vânzare speciale, comandat prin intermediul unor cataloage, cumpărat într-un magazin online, de exemplu, la Aliexpress. Prețul depinde de faima producătorului și de materialul din care sunt fabricate acele. Opțiunile disponibile sunt disponibile sub marca MT Roller, prețurile începând de la 400 ruble pe model. Mai scumpe sunt mezorollerele pentru întinerire de la Mesoderm, Genosys, costul lor fiind de la 1.400 de ruble.

Cum se utilizează mezoroller pentru față

Pentru a obține un rezultat pozitiv, dispozitivul trebuie utilizat corespunzător. O procedură durează aproximativ 10-15 minute. Instrucțiuni de utilizare:

 1. Curățați pielea, îndepărtați produsele cosmetice, utilizați un antiseptic, de exemplu, Miramistin.
 2. Aplicați anestezice dacă utilizați ace mai mari de 1 mm.
 3. Este de dorit tratarea pielii cu un preparat cosmetic selectat.
 4. Începeți să procesați pielea fără presiune, făcând mișcări orizontale, verticale și diagonale. În fiecare direcție trebuie masat de 5 ori.
 5. Tratați din nou fața cu un antiseptic și aplicați din nou substanța activă sau hidratantul.
 6. Curățați dispozitivul cu o soluție de dezinfectant.

Cum să utilizați dispozitivul de întrerupere a feței

Facial mezorollera în condiții de siguranță pentru uz casnic, cu condiția funcționarea corectă:

 • Dispozitivul nu trebuie să atingă pleoapele, buzele și membranele mucoase.
 • Perioada maximă de utilizare a masajului pentru față este de 6 luni.
 • Nu poate fi folosit după cădere, dacă există deteriorări mecanice, deoarece puteți răni pielea.
 • Procedurile sunt contraindicate femeilor gravide, femeilor cu herpes, eczemelor, alunițelor.
 • Nu utilizați dispozitivul dacă există formațiuni pe piele.

Cum de a alege un mezoroller pentru fata

Pentru utilizarea la domiciliu, alegeți dispozitive cu micronică cu o lungime de cel mult 0,5 mm. Cu opțiuni mai mici, numai zone sensibile pot fi tratate, de exemplu, sub ochi, iar modele mai mari sunt dureroase, potrivite pentru terapia salonului. Dacă vorbim despre materialul din care sunt fabricate acele, puteți achiziționa modele cu titan - ele sunt mai puțin susceptibile la coroziune, au proprietăți antimicrobiene și rămân mai ascuțite.

Aflați cum să alegeți un masaj facial.

Video: mezoroller acasă

opinii

Am decis să cumpăr un mezoroller pentru față pentru a elimina unele probleme de piele. Sunt o fată riscantă, i-am ordonat lui Aliexpress, deși au existat câteva comentarii negative. Poate că am avut noroc, dar a venit un dispozitiv foarte bun, de lucru. Eu o folosesc ocazional, efectul este plăcut! Pielea este radiantă, sănătoasă - mulți sunt geloși.

Am văzut în farmacie un masaj ieftin MT Roller, nu puteam rezista și l-am cumpărat. Își aduce aminte că medicul a recomandat să meargă mai des la saloane, astfel încât să existe mai puține spoturi de pigment. După o achiziție reușită, nu mai trebuie să faceți mezoterapie și alte proceduri, și sunt fericit. Tratamentul pielii durează aproximativ 10 minute, totul este nedureros.

Există multe recenzii pe forumurile despre diverse dispozitive de întinerire, am decis să cumpăr un mezoroller. Nu a regretat. Ajută la menținerea elasticității pielii, curăță ovalul feței, previne formarea unei a doua bărbie, netezează linii fine. Despre Mesoderm ar lăsa doar comentarii pozitive și chiar rave.

Sfaturi simple pentru utilizarea unui masaj

Roller mecanic face masaj cu succes înlocuiește excursii la salonul de frumusete, care costa o mulțime de bani. Este necesar să nu uitați să efectuați această procedură simplă în fiecare zi și să răsfățați pielea delicată cu creme, măști și alte trucuri feminine. Scopul principal al acestui masaj este îmbunătățirea circulației sanguine. Și pentru ca tehnica de masaj facial cu un masaj cu role să dă efectul maxim, ar trebui să urmați câteva sfaturi simple:

 • mișcarea ascendentă trebuie să fie mai energică;
 • atunci când vă deplasați în jos, este mai bine să eliberați degetele mâinii, astfel încât rolele masajului să se ducă în jos și mai bine;
 • între mișcările sus și jos, ar trebui să faceți mici pauze în punctul de sus pentru a fixa mușchii feței;
 • Atunci când se deplasează de la bărbie la urechi și de la colțurile gurii la colțurile ochilor, se recomandă să apăsați puțin pe tijele rolelor cu degetele pentru a avea o ușoară rezistență.

Ce probleme rezolvă acest dispozitiv miracol?

La prima vedere, pare destul de incredibil că un astfel de dispozitiv simplu și ieftin poate transforma pielea delicată de sex feminin spre bine. Cu toate acestea, merită să considerăm că orice masaj are un efect pozitiv asupra organismului, suspendând procesul de îmbătrânire.

Acest dispozitiv miracol, cu utilizare zilnică, va face pielea suplă și elastică. Îmbunătățirea circulației sanguine va elimina ridurile și pungile sub ochi, ceea ce face vizual pielea sănătoasă și tânără.

Cum se întinerește pielea

Maseratul mecanic cu ajutorul rolelor are un efect fizic asupra pielii, ceea ce duce la producția naturală de colagen. Această substanță este responsabilă pentru elasticitatea pielii noastre. Astfel, ajutăm corpul nostru să producă acest element incredibil de important, care elimină ridurile mici ale feței și, de asemenea, face mai puțin profunde.

Ca urmare a procedurilor de masaj zilnic, mușchii devin tonifiați, iar ovalul feței devine curat și ascuțit. În plus, toți maserii sunt echipați cu vârfuri, coaste și coșuri, adică au o suprafață de relief. Este acest design care, atunci când este expus la celulele pielii, le satura cu oxigen și substanțe benefice livrate la suprafață, împreună cu sânge.

Cine ar trebui cu siguranță să încerce acest masaj

Roller facial masaj este mai relevant astăzi decât oricând înainte. Și, ca multe probleme ale omului modern, acest lucru se datorează condițiilor nefavorabile în care trebuie să trăiești. La urma urmei, pielea umană, ca burete, absoarbe murdăria și particulele de praf, ceea ce duce la accelerarea procesului natural de îmbătrânire. De aceea, acest tip de masaj ar trebui să fie realizat cu siguranță de către locuitorii unor megafețe înfundate, unde aerul este umplut cu gaze de eșapament și gaze dăunătoare.

Rulou de serviciu bun pentru masaj facial și femei complete, ale căror părți vulnerabile sunt bărbia și gâtul. O exploatație regulată a acestui masaj datorită activării mai sus menționate a elastinei va ajuta la combaterea pielii și a pliurilor de grăsime. De asemenea, un astfel de accesoriu trebuie să fie în arsenalul femeilor care se confruntă cu primele semne ale îmbătrânirii naturale. Și acest lucru poate fi determinat de apariția de falduri înșelătoare pe gât.

Ce trebuie să cauți atunci când cumperi un accesoriu

După dezvăluirile mele, probabil că doriți să mergeți imediat la magazin și să vă obțineți acest dispozitiv magic. Dar vreau să vă avertizez, dragi femei, că o gamă largă de sortimente și prețuri pot fi înșelătoare. De fapt, modelele nu sunt foarte diferite una de alta, deoarece principiul structurii ramane acelasi. Dar ar trebui să acordați atenție materialului masajului.

Dacă trebuie să faceți o alegere între duzele de lemn și din plastic, fără îndoială, alegeți primul! Modelul de calitate slabă poate fi făcut din plastic toxic, iar lemnul a fost întotdeauna renumit pentru prietenia cu mediul și pentru un set de proprietăți utile. O atenție deosebită este o rolă de jad de masaj facial, pe care o folosesc eu însumi, dar merită să fiu pregătit pentru faptul că un astfel de accesoriu va trebui să iasă în furcă. În apărarea cumpărării mele scumpe, observ că piatra de jad este de mult timp foarte populară în lithoterapia și medicina orientală.

La revedere și vă voi vedea în curând! Sper că revelațiile mele au devenit utile pentru tine. Asigurați-vă că părăsiți comentariile și partajați articolul cu prietenii.

Facial mezoroller - o nouă dezvoltare în domeniul cosmetologiei, utilizată pentru îngrijirea profesională a pielii facială. Acest dispozitiv previne apariția și ascunde treptat multe probleme cutanate care au apărut deja: vergeturi, cicatrici acnee, riduri, pete de vârstă.

Acțiunea dispozitivului se bazează pe perforări pe piele pe termen scurt, cu cele mai subțiri de micronă și care intră prin canalele formate în straturile profunde ale cocktailurilor și serurilor cosmetice speciale. În plus față de impactul direct al pielii asupra substanțelor injectate, microprocolii stimulează în sine producția de colagen și auto-vindecarea celulelor, îmbunătățesc circulația sanguină locală. Raza de stimulare din punctul de puncție este de 2 mm. Un astfel de efect dublu crește eficiența acestei proceduri de mai multe ori. Mezoroller poate fi folosit nu numai pentru îngrijirea pielii, ci și pentru întregul corp.

Eficiența, simplitatea și beneficiile economice ale procedurii de un ordin de mărime mai mare decât impactul utilizării serviciilor alternative, și pacienți, această terapie este de a înlocui pe deplin de peeling, dermabraziune, laser resurfacing, și mezoterapia.

Lucrarea aparatului urmărește formarea unui nou strat de colagen al pielii, al microvasilor noi, de îmbunătățire a nutriției celulelor. Există o reducere a porilor și strângere a pielii, care are un efect benefic asupra netezirea ridurilor de vârstă și a feței, resorbția vergeturilor și cicatricilor. În locul formelor cicatriciale apar fibrele elastice, aproape de structura pielii. Pentru a reduce hiperpigmentarea pielii, este posibilă utilizarea suplimentară a cocktailurilor de albire.

Toate mezorollers facial sunt împărțite în funcție de materialul folosit pentru a face ace pentru ele. Materialul pentru ace poate fi un simplu aliaj medical sau un aliaj cu titan sau placare cu aur. Un avantaj semnificativ al achiziționării unui dispozitiv cu ace de oțel medical este costul său scăzut, care nu este inerent în celelalte două opțiuni. Cu toate acestea, durata de viață a mezorollers acoperite cu aur sau titan este mult mai lung.

Nu puteți utiliza un instrument rupt în cazul deformării acelor, adică în cazul în care scuterul a căzut și acele au fost deteriorate, nu poate fi restaurat în nici un caz.

De asemenea, mezorollera poate fi diferențiată prin numărul de ace amplasate pe ea. Pentru a masca ochii și nasul, este selectat un instrument cu 35-180 ace și un tambur îngust. Un astfel de aranjament oferă acces la locuri greu accesibile pentru tobe standard. Modelele cu ace de 192, 200, 360 și 540 sunt potrivite pentru față și corp. Cel mai mare mesoscaler este un dispozitiv cu 1080 ace, care este folosit pentru masajul corporal. Când lucrați cu un astfel de tambur, acoperirea zonei tratate crește semnificativ, iar timpul necesar pentru efectuarea procedurii este redus corespunzător.

Mezorollers diferă în mărimea acelor. Atunci când alegeți dimensiunea acelor sunt ghidate de mai mulți factori. În primul rând, este un tip de piele. Pentru pielea subțire și sensibilă, este nevoie de un mezoroller cu ace mai scurte. În al doilea rând, zona tratată și problema existentă a pielii, pentru a rezolva care este dispozitivul folosit.

Fiecare model este utilizat strict pentru a combate problema identificată, unde o lungime a acului este potrivită pentru eliminarea vergeturilor, iar cealaltă pentru tratamentul expansiunii porilor.

Înainte de a utiliza mezoroller-ul, rețineți că:

- puteți masaj pielea din jurul ochilor cu ace de 0,2-0,3 mm;
- pentru un masaj al feței, lungimea acelor poate fi de 0,3-0,5 mm; cu o abordare profesională și cu anestezice, sunt permise ace de la 1 mm și mai mult;
- corpul este masat cu ace 0.75 și mai mult.

Al treilea factor care afectează selectarea dimensiunii acului sunt condițiile prin utilizarea dispozitivului: un ac utilizat în casa de la 0,2 mm la 1 mm, și într-un compartiment special sau clinica - de la 1 la 3 mm.

Un fapt interesant este că nu există contraindicații pentru utilizarea dispozitivului, iar efectele secundare sunt extrem de rare. Nu se recomandă utilizarea mezorollers cu ace mai mult de 0,75 mm pentru a restabili pielea feței. De asemenea, în cazul infectării zonei suprafeței tratate, iritarea acesteia, prezența bolilor fungice, eczeme și alte afecțiuni ale pielii, folosirea mezorollerului este absolut contraindicată.

Acesta este modul în care arată mezorollerul:

Facial Mesoscaler Procedura de aplicare

Înainte de utilizare, scuterul este tratat complet cu un antiseptic, această procedură fiind efectuată la finalizarea lucrului.

1. Curățarea feței. Fața trebuie curățată de machiaj și de orice substanțe străine posibile. În acest scop, gelul obișnuit pentru spălare.

2. Uscarea feței. Fața trebuie să fie bine uscată.

3. Aplicarea unui cocktail cosmetic. Cel mai bun rezultat este garantat atunci când se utilizează ingrediente active selectate în funcție de tipul și necesitățile pielii. Puteți lua un meso-cocktail, acid hialuronic, colagen, ser activ, beta-caroten, vitamine.

Există trei opțiuni pentru utilizarea cocktailului. În primul caz, scula este aplicată pe zona tratată, urmată de un masaj cu role. A doua metodă implică aplicarea ingredientelor active după folosirea mezorollerului. Și în sfârșit, în al treilea caz, cocktailul este folosit înainte de procedură și după aceea stratul final trebuie să fie complet absorbit în piele.

4. Efect direct asupra pielii cu un mezoroller. Împărțiți zona tratată în zone separate (frunte, nas, obraji, zona din jurul gurii și zona gâtului). Trateaza fiecare sectiune cu dispozitivul de 10 ori pe verticala, orizontala si apoi in diagonala in ambele directii.

Pentru a obține o dinamică pozitivă, este necesar să efectuați de la 3 la 5 proceduri pe săptămână, dar numărul total de proceduri nu trebuie să depășească zece. Pe scurt, pentru prima lună de utilizare a dispozitivului puteți obține rezultate.

Adăugați la favorite

Ce este un mezoroller și principiul său de funcționare

Mezoroller (al doilea nume al acestui dispozitiv este dermaroller) este o rolă cu ace mai subțiri de oțel, care este fixat pe un mâner din plastic. Unii producători nu folosesc oțel pur, ci aliajele sale cu metale prețioase - aur, titan, platină, argint.

Eficacitatea acestui dispozitiv se bazează pe principiile acupuncturii. Acționând pe piele cu un mezoroller, lansați 2 mecanisme importante de regenerare a pielii:

 1. Stimularea producției de colagen și elastină. Acele străpung pielea la o adâncime foarte mică, dar acest lucru este suficient pentru a permite procesele de regenerare.
 2. Creșterea absorbției nutrienților din piele. Punturile de la ace ale mezoroller-ului devin canale specifice prin care nutrienții din cocktail-uri speciale sunt aplicați pe dermul aplicat pe piele înainte de procedură.

Experții care examinează efectele diferitelor produse cosmetice asupra pielii au ajuns la concluzia că nu mai mult de 3% din substanțele necesare intră în dermă. Masa rămasă de cremă sau loțiune acoperă epiderma cu un fel de film. Dar dacă după aplicarea cremei pentru a utiliza mezoroller, cantitatea de substanțe absorbite crește până la 86%. În consecință, eficacitatea cosmeticelor este sporită.

Folosind mezoroller facial, devine posibilă reducerea severității ridurilor într-un timp relativ scurt, pentru a face conturul feței mai clar și pielea mai elastică și netedă.

Canalele invizibile formate în timpul utilizării dermarollerului dispar în 1-2 ore, dar acest lucru nu înseamnă că aceasta este durata efectului procedurii. În momentul în care toate urmele de perforări au dispărut pe suprafața pielii, totul începe doar în interiorul ei, deoarece funcționează volantul proceselor de recuperare:

 1. Creșterea circulației sanguine în zona tratată.
 2. Se activează formarea celulelor pielii tinere.
 3. Se restabilește volumul necesar de fibre de țesut conjunctiv - colagen și elastină.
 4. Compoziția matricei extracelulare este îmbunătățită datorită activării proceselor metabolice.

De ce să alegeți mezoroller?

Invenția mezoroller-ului este considerată o revoluție în lumea cosmetologică. La urma urmei, acum fiecare femeie poate vedea și simți efectul mezoterapiei fără a vizita un salon de înfrumusețare. Deci, care este avantajul folosirii unui dermaroller asupra altor proceduri cosmetice? Lista celor principale:

 1. Eficacitate - după prima manipulare, structura pielii se îmbunătățește, arată mai tuns și mai proaspătă.
 2. Siguranță - puturile mici lăsate de mezoroller se vindecă în câteva ore. Efectele reziduale după mezoterapia feței, peelingul laser și alte metode de deteriorare a pielii persistă o perioadă mai lungă de timp - până la 7 zile.
 3. Mezorollerul nu distruge epiderma - un strat protector al pielii.
 4. Preț atractiv - costul mezoroller-ului variază de la 20 la 80 de dolari, ceea ce este mai ieftin decât o sesiune de multe proceduri în saloanele de înfrumusețare.
 5. Ușor de utilizat și de depozitare - înainte de sesiune, mezorollerul trebuie tratat cu o soluție de alcool medicinal. După utilizare, rola cu ace se șterge bine cu o soluție dezinfectantă și se depozitează în ambalaj special.
 6. Practic, nici o durere în timpul utilizării. Acele de la mezoroller sunt foarte subțiri și scurte, astfel încât puncția este făcută la o adâncime mică. În timpul manipulării nu este necesară utilizarea cremelor anestezice.
 7. Această unitate poate fi utilizată în zone deosebit de sensibile ale corpului uman.
 8. Mezorollerul înlocuiește parțial proceduri precum peeling și dermabraziunea cu laser.

Ce efect se poate obține?

Cum sa alegi?

Există 3 tipuri de mezorollers - acasă, cosmetică și medicală. Divizarea în clase se bazează pe lungimea acelor și pe adâncimea penetrării acestora în piele.

Lungimea acului de la mezoroller de acasă este de 0,2-0,5 mm. Folosind un astfel de dispozitiv la domiciliu, o femeie poate fi sigură că, prin acțiunile ei, ea nu-și poate deteriora pielea. Acasă dermaroller vă va ajuta în lupta împotriva ridurilor fine, flambiness, porii mărit, pentru a restabili culoarea și textura netedă și plăcută a pielii. Pentru bărbații și femeile care suferă de pierdere intensă a părului, acest dispozitiv este pur și simplu necesar.

Citiți mai multe despre mezoterapia părului făcând clic pe link.

Ace de lungime de la 0,5 mm la 1,0 mm sunt montate pe rolele mezorollerului cosmetic. Utilizați acest dispozitiv pot doar cosmeticieni cu educație medicală, deoarece există probabilitatea de deteriorare a membranei de bază. Cu ajutorul unui astfel de dermaroller veți scăpa de ridurile adânci în jurul colțurilor ochilor și în jurul buzelor, de la vergeturi și cicatrici, hiperpigmentare și ptoză. De asemenea, dispozitivul este utilizat pentru combaterea alopeciei și celulitei de prim grad.

Mezoroller medical se poate lauda cu cele mai lungi ace - 1-2,5 mm. Un astfel de dispozitiv este recomandat pentru utilizare cu anestezie. Disconfortul vă va ajuta să vă dați seama că aceste ace de miracol vă vor salva de celulita neglijată, cicatricile profunde și vergeturile, vă va face pielea tunsă și elastică. Numai cosmetologii cu educație medicală superioară lucrează cu mesoscoolerul medical.

Dacă aveți dorința de a achiziționa un mezoroller pentru uz personal, consultați un cosmetolog sau un specialist în mezoterapie. Dar amintiți-vă că acele de pe dispozitivul dvs. ar trebui să fie numai oțel cu un amestec de metale nobile sau titan, lungimea lor nu este mai mare de 0,5 mm.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că durata de viață a dermorolului depinde de aliajul din care sunt realizate acele (durata de viață utilă a acelor de titan este de 6 luni, iar scuterele din oțel chirurgical sunt adecvate pentru până la 10 utilizări). Atunci când alegeți, merită să fiți atenți la numărul de ace pe tamburul ruloului, cu atât mai mult, procedura este mai dură și mai eficientă.

Videoclipuri înrudite

Vezi de asemenea: mezoterapia fără injectare

Ce produse cosmetice de utilizat pentru mesoterapie la domiciliu?

Preparatele pentru mezoroller sunt de două subspecii:

Primul tip de cosmetice este folosit pentru a rezolva o problemă specifică. Iată câteva exemple de concentrate:

 1. Acidul hialuronic concentrat este folosit pentru a netezi ridurile și hidratarea.
 2. Preparatele cu acid ascorbic albează pielea.
 3. Colagenul și / sau elastina vor spori elasticitatea.
 4. Pentru hidratarea suplimentară și lupta împotriva inflamației se utilizează concentrate cu Aloe Vera.
 5. Preparatele de musetel vor ajuta la calmarea pielii si la indepartarea efectelor alergiilor alergice.

Vezi de asemenea: Mezoterapia cu acid hialuronic

Cocktail-urile sunt necesare în acele cazuri când trebuie să scapi de mai multe defecte ale pielii într-o singură procedură:

 1. Acidul hialuronic și complexele peptidice elimină chiar și relieful, reduc porii, sporesc elasticitatea și elasticitatea, îmbunătățesc tenul.
 2. Pentru a scăpa de celulită, reduceți vergeturile și faceți pielea netedă și catifelată, îndepărtați hiperpigmentația utilizând un cocktail de acid hialuronic, bioextracte, L-carnitină, guarana, ceai verde și extracte de alge marine.

Algoritmul aplicării mezorollerului

Salonii studiază toate nuanțele mezoterapiei în timpul antrenamentului. O femeie care a cumpărat un dermaroller nu are o astfel de oportunitate și întreabă întrebarea: cum să folosiți mezorollerul acasă? Iată o secvență de acțiuni ușor de reținut și ușor de aplicat:

 1. Mesoscoterul este procesat cu alcool imediat înaintea fiecărei proceduri.
 2. Curățați-vă fața sau altă zonă selectată: spălați toate produsele cosmetice cu un agent special, apoi clătiți-vă pielea cu apă caldă și înmuiați-o cu un prosop curat.
 3. Aplicați preparatele selectate.
 4. Luați dispozitivul în mână și începeți să-i conduceți pe piele. Impactul ar trebui să fie ușor și non-violent, ca un masaj. Deplasați-vă în 3 direcții: orizontal, vertical și diagonal. Fiecare secțiune este tratată în acest mod de cel puțin 3-5 ori.
 5. Pielea tratată trebuie să fie umezită cu ajutorul unor măști speciale, după care se aplică creme hidratante sau hidratante cu factor SPF.
 6. După terminarea procedurii, mezoroller-ul este tratat cu soluție de decontaminare și se pune într-o pungă sau cutie specială pentru depozitare ulterioară.

Pentru a face efectul terapiei cu mezoroller mai pronunțat, respectați următoarele reguli:

 1. Nu bronzați după 2-3 zile după procedură.
 2. Aplicați protecție solară pe zona tratată a pielii timp de 1-2 zile.

Cum să utilizați acasă

Cum se procedează în cabină

A se vedea de asemenea: Ce este mezoterapia fracționată

În ce condiții este procedura contraindicată?

 1. Sarcina.
 2. Perioada de lactație.
 3. Procesele infectate și inflamatorii în zona afectată.
 4. Pathologie endocrină: diabet.
 5. Neoplasme ale pielii de orice origine.
 6. Tulburări de coagulare a sângelui.
 7. Mulți molare și negi în zona selectată.

Întrebări frecvente

Întrebare: Este posibil să folosiți mezoroller cu vene varicoase și rozacee?

Răspuns: Nu, aceste două boli reprezintă o contraindicație pentru mezoterapie, deoarece prezența lor duce la o subțiere dramatică a pielii de deasupra vaselor. Orice mișcare neatentă poate duce la sângerare.

Întrebare: Ce fel de mezoroller este mai bine să folosești pentru față?

Răspuns: La domiciliu, pentru față este cel mai bine să folosiți un mesoscoter cu ace lungi de până la 0,5 mm. Un cosmetolog poate folosi un dispozitiv cu ace mai lungi.

Întrebare: Cât dureros este procedura și este nevoie de anestezie?

Răspuns: Durerea procedurii depinde de lungimea acelor - cu cât sunt mai lungi, cu atât mai mult este exprimat disconfortul. Se recomandă utilizarea anesteziei în timpul utilizării unui mezoroller medical.

De asemenea, în secțiunea: mezoterapia cu oxigen și mezoterapia pentru scăderea în greutate

Întrebare: Cum să ai grijă de mezoroller și cât timp durează?

Răspuns: Un mezoroller este suficient pentru 7-8 sesiuni, acesta ar trebui să fie stocat într-un caz sau pachet special. Înainte de a utiliza dispozitivul este tratat cu alcool și după procedură - o soluție de dezinfectant.

Întrebare: Când va fi văzut rezultatul mesoterapiei mesoscaler?

Răspuns: Puteți vedea efectul în câteva ore, acesta va fi cel mai pronunțat într-o zi. Procedurile se efectuează o dată pe săptămână, iar pentru efectul maxim este necesar un curs de mai multe sesiuni (de la 5 sau mai mult, în funcție de problema pe care doriți să o remediați).

Întrebare: Este posibil să folosiți mezorollerul în timpul sarcinii și alăptării?

Răspuns: Nu, este imposibil. Aceste două condiții sunt contraindicații pentru mezoterapie.

Ce este un mezoroller

Ce este ascuns sub numele misterios mezoroller pentru față? În general, nimic special: un cilindru mic, împânzit cu acele subțiri din oțel, atașat la un mâner confortabil. Acest instrument este numit și dermaroller și este destinat pentru întinerirea pielii.

Aceste dispozitive sunt diferite. Unele dintre ele nu sunt fabricate din oțel pur, ci dintr-un amestec de metale prețioase: argint, aur și chiar și platină. Uneori se utilizează oțel aliat cu titan.

În plus, există modele medicale, cosmetice și de uz casnic, care diferă în funcție de lungimea acelor. Totul depinde de locul în care dispozitivul va fi utilizat: de către un lucrător medical într-o clinică, într-un studio de frumusețe de către un tehnician calificat sau acasă. Astfel, acele mezorollers profesionale facute pentru medici si cosmetologi au o lungime mai mare - de la 0,5 la 2,5 mm. Pentru utilizare independentă, trebuie să alegeți un dispozitiv cu ace scurte - de la 0,2 la 0,5 mm, pentru a nu vă răni fața.

Principiul acțiunii dermarollerului este următorul: afectează pielea ca acupunctura, făcând sute de perforații mici și astfel începe un proces intensificat de regenerare a celulelor și mărește gradul de absorbție a medicamentelor anti-îmbătrânire care se aplică pe față după procedură.

Cu o utilizare corectă, mezoroller-ul facial poate:

 • creșterea semnificativă a producției de colagen și elastină;
 • reduce în mod semnificativ expresia ridurilor mimice;
 • face forma feței mai clară și pielea mai fină;
 • stimularea circulației sanguine și îmbunătățirea proceselor metabolice;
 • reîmprospătați și tonați pielea și scăpați de post-acnee.

Acest dispozitiv va atrage mai ales femeile care se plâng de căderea pielii și pierderea elasticității, ovalul plutitor al feței și apariția primelor semne de fading.

Argumente pro și contra dermaroller

Acest dispozitiv are multe avantaje. De exemplu, vă permite să acționați ușor și eficient nu numai pe pielea delicată a feței și gâtului, ci și pentru scalp, stimulând creșterea părului și pentru întregul corp, eliminând celulita.

Procedura este practic nedureroasă, cu excepția cazurilor în care se utilizează "artileria grea", un scuter medical, dar înainte de a se utiliza anestezia. În plus, este destul de productiv (îmbunătățirea aspectului este vizibilă după prima sesiune) și este sigură, nu lasă cicatrici, nu dăunează stratului protector al pielii. De asemenea, nu este prea scump.

Cu toate acestea, nu a fost lipsit de dezavantaje. Deci, există o serie de contraindicații în care este categoric nu se recomandă utilizarea unui dermaroller. Anume, acest lucru nu se poate face cu rozacee, varice, sarcină, lactație; cu infecții și boli ale pielii; cu hemofilie și în timp ce luați anumite medicamente; cu epilepsie, febră și oncologie; cu exacerbarea bolilor cronice. O listă completă de contraindicații este mai bine de clarificat cu un specialist. De asemenea, este interzisă folosirea mezoroller-ului în locuri unde se acumulează molii și negii.

Iar după o astfel de terapie, reacțiile adverse pot să apară sub formă de uscăciune excesivă a pielii, dureri de cap, valuri ale tensiunii arteriale, cum ar fi roșeață, umflături sau chiar mâncărime sau arsuri. Treptat, ei trec.

Dacă acele au fost alese incorect, acestea sunt pline de apariția hematoamelor și îngrijirea necorespunzătoare a pielii după procedură, în special, iradierea cu lumină ultravioletă, amenință cu apariția petelor pigmentare.

Cum de a alege un mezoroller de acasă

Pe piața cosmetologică există multe modele diferite. Cum să înțelegeți ce mezoroller este mai bun? Cum să obțineți mașina perfectă care vă va ajuta să scăpați de riduri și alte imperfecțiuni ale pielii fără a le deteriora? Să încercăm să ne dăm seama.

În funcție de ceea ce se presupune a fi procesat în mod specific, mezorollers variază în lățime. Cele mai mari sunt pentru corp; dispozitivele universale de dimensiuni medii pot întineri fața, iar cele mai mici sunt necesare pentru a afecta zona delicată a ochilor.

Oțelurile dermarollers din oțel sunt cele mai ieftine, dar în același timp se uzează mai repede. Acestea sunt suficiente pentru aproximativ o duzină de aplicații. Acele și acele de titan cu placări cu aur sunt mai durabile, dar costă mult mai mult. Cu toate acestea, indiferent de material, lungimea acelor pentru față nu trebuie să depășească 0,5 mm, iar dacă pielea este uscată sau foarte sensibilă, atunci este mai bine să vă limitați la o lungime de 0,2 mm. Doar în acest caz va fi posibil să utilizați cu succes acest instrument pe cont propriu și să nu dați prejudicii țesuturilor. Cea mai obișnuită cauză a feedback-ului negativ de la fetele care și-au rănit fața este exact lungimea greșită a acelor de pe tambur. Apropo, numărul lor poate fi, de asemenea, diferit, dar cu cât sunt mai multe ace, cu atât procedura va fi mai eficientă.

În plus, există modele cu role detașabile care pot fi modificate după cum este necesar. Va fi mai ieftin decât cumpărarea unui scooter nou de fiecare dată.

De asemenea, trebuie să știți că pentru mezoroller acasă pentru persoana are nevoie de îngrijire specială, atunci va dura mult mai mult. Păstrați-l într-un caz special care vine în kit. În plus, după fiecare procedură, instrumentul este spălat cu apă caldă și săpun, apoi acele se toarnă cu peroxid de hidrogen și se pulverizează cu alcool. Nu ștergeți dispozitivul, lăsați-l să se usuce singur. Înainte ca procedura să merite, de asemenea, să fie dezinfectată. Nu poți scăpa de un scooter!

Și, bineînțeles, acesta este un lucru individual. Ar trebui folosit numai de o singură persoană.

Cum să utilizați un dermaroller

Procedura de la domiciliu durează de obicei 10-15 minute și se repetă aproximativ o dată la două zile, cursul complet fiind de 10 ori. După aceea, puteți aplica mezoroller-ul o dată pe săptămână pentru a menține efectul.

În plus față de instrumentul în sine, pentru a obține rezultate mai serioase, cosmeticele pentru mezoterapie vor fi necesare. Poate fi un cocktail sau un concentrat. Primul tip de medicamente este mai versatil. Cu ajutorul lor, puteți rezolva mai multe probleme deodată. Al doilea este destinat să rezolve o problemă specifică.

De exemplu, există cocktailuri cu acid hialuronic și un complex de peptide, care vindecă simultan tenul, netezesc pielea și sporesc elasticitatea, strâng porii. Și există concentrate pe bază de acid ascorbic, care înălbitor; pe bază de colagen, care întăresc țesutul; bazată pe aloe vera care luptă împotriva inflamațiilor; pe bază de mușețel, care calmează pielea.

Un consultant competent într-un magazin specializat sau un cosmetolog cu experiență vă va ajuta să alegeți instrumentul potrivit. Cu toate acestea, puteți face fără aceste medicamente.

Deci, la începutul procedurii, trebuie să vă curățați cu atenție fața, să o spălați cu apă caldă și să ștergeți cu un prosop. Apoi, cocktailul sau concentratul selectat se aplică pe piele. Acum puteți trece direct la mezoterapie.

Apoi puteți face o mască de vitamine sau colagen și aplicați un hidratant. După aceea, pielea este gata să absoarbă la maximum toate substanțele valoroase.

După procedură, nu trebuie să ieșiți fără să vă tratați fața cu mijloace care îi protejează de radiațiile ultraviolete. De asemenea, nu puteți face plajă, mergeți la saună, baie și solar.

opinii

Demeter: Pielea mea este destul de problematică. Uleios, cu pori mari și, uneori, cu acnee. Pe scurt, subiectul etern al complexelor mele. Curățarea cu ultrasunete nu ma ajutat, am decis să încerc pe mezoroller. A cumpărat cel mai blând, cu ace de 0,2 mm. Masajul este complet nedureros, o fac si in fiecare zi si apoi dezinfectez cilindrul cu clorhexidina. Foarte mulțumit. În primul rând, pielea, desigur, este roșie, dar trece rapid, dar fața strălucește cu sănătatea, este netedă și elastică, chiar și mama a observat. Acum vrea să facă același lucru pentru ea însăși și ea râdea mereu la experimentele mele.

Croisette: A luat un mesoscoter cu ace de titan, în principal pentru combaterea pliurilor nasolabiale. Nu am cumpărat cocktailuri și concentrate, în schimb folosesc acidul ascorbic în fiole, umple bine pielea și, de asemenea, hidratează. Și după procedură fac o mască și aplică o cremă hrănitoare. Am masat timp de zece minute și vreau să spun că, după trei cereri, nasoguburile au devenit mult mai puțin vizibile! Deși, sincer, mă doare un pic pentru a conduce o rolă în față. Am auzit că, pentru anestezie, puteți smulge pielea cu o cremă specială, dar nu ați văzut-o încă în vânzare. De asemenea, doresc să adaug o procedură pentru păr, dintr-o dată, într-adevăr, va scădea mai puțin. Ați cumpărat chiar și un ser special de la L'Oreal, dar nu știu dacă este posibil să folosiți aceeași rolă pentru fața și scalpul sau trebuie să comandați un înlocuitor.

Tusya: Nu am cumpărat cel mai ieftin, dar, în general, un mezoroller ieftin pe unul din site-urile chinezești. Aparent, dorința de a salva a fost greșeala mea. Curând un dispozitiv violet frumos a venit cu un mâner negru confortabil, dar care a fost surpriza mea când, după o inspecție mai atentă, am observat că acele au fost bătute la întâmplare, unele dintre ele fiind ascuțite, unele erau plictisitoare și toate aveau dimensiuni diferite! Poate că a fost prins un exemplar defect și poate că această companie le are pe toate, dar impresia este deja stricată și cu greu aș vrea să cheltui bani pe un alt cilindru, chiar dacă este de bună calitate. Probabil nu este destinul meu de a încerca mezoterapia.