Cum vă frecați fața de acnee și este posibil să faceți acest lucru?

Profilaxie

Cuvântul "alcool" este în mod inevitabil asociat cu dezinfecția, chiar dacă se referă la o persoană. Ceea ce este cu adevărat mai simplu: a ieșit un cos, a prizheg spiritul său, iar problema este rezolvată.

Există entuziaști care sunt gata "în scopul prevenirii" de a folosi acest alcool pentru a șterge pielea. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere: înainte de a decide asupra unor astfel de proceduri, ar fi bine să studiem proprietățile substanțelor care conțin alcool și efectul lor asupra pielii. Mai mult decât atât, există o mulțime de tipuri de alcooli, și fiecare are propriul său "caracter".

Alcoolul pentru curățarea feței: beneficiile sau răul?

Este logic să ia în considerare fiecare dintre ele în detaliu.

medical

Alcoolul etilic curăță și dezinfectează în mod eficient pielea și, de asemenea, reduce inflamația și întărește porii. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că poate fi aplicată fără teamă. Și există mai multe motive pentru acest lucru.

Mai întâi, prin uciderea microbilor patogeni, ea, ca și toate medicamentele similare, privează pielea de filmul său natural de protecție. Noi bacterii, care se încadrează pe o astfel de dermă fără apărare, atacandu-l cu o forță nouă.

Îndepărtarea excesului de grăsime de la o problemă a pielii, alcoolul încalcă simultan balanța de grăsime din acesta, care sa dezvoltat în mod natural. Încercând să-l restabilească, pielea dublează rata de producție a grăsimilor, care poate clăbi porii și provoca procese inflamatorii.

Dacă folosiți alcool medicinal timp îndelungat, puteți usca epiderma, iar sensibilitatea și vulnerabilitatea acesteia vor crește, pur și simplu, pielea va fi pur și simplu deteriorată.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că etanolul este absolut contraindicat, ci trebuie aplicat corect și extrem de atent.

Este necesar să se utilizeze alcool medical de câteva ori pe săptămână - în funcție de tipul de piele, poate fi de două sau de cinci ori.

Trebuie remarcat faptul că șervețelele de igienă igienice sunt impregnate cu alcool etilic (sau izopropil) de concentrație ridicată - 70%. Un astfel de produs poate fi utilizat în același scop, precum și stoarcerea unui cos, dacă este necesar.

formic

Ca parte a alcoolului formic este acidul formic, care are proprietăți antimicrobiene puternice. În plus, acest medicament usucă pielea.

Este posibil să ștergeți fața cu alcool? Înainte de a răspunde singură la această întrebare, se recomandă testarea acestei substanțe pentru o reacție alergică prin picurarea unei soluții pe încheietura mâinii. Dacă în decurs de câteva ore nu apar schimbări ale pielii în acest loc, dacă starea de sănătate nu se deteriorează, puteți încerca alcoolul și alcoolul pentru a trata acneea.

Acest tip nu este absolut potrivit pentru persoanele cu piele uscată - poate afecta negativ acest lucru. Dar este recomandat proprietarilor de piele uleioasă și combinată și este acceptabil pentru ștergerea zonelor afectate.

Ei fac acest lucru cu un disc de bumbac umezit cu alcool, mișcându-l ușor. Înainte de ștergerea dermei, nu se recomandă curățarea acesteia, astfel încât umiditatea să nu se evapore din celule. La cinci minute după procedură, când fața este uscată, este util să aplicați o cremă hidratantă ușoară.

Inițial, este suficient să ștergeți pielea nu mai mult de o dată pe zi pentru tratament. Dacă după 5-6 zile nu s-au observat manifestări negative, procedura poate fi efectuată de două ori.

boric

Ieftin, accesibil și dovedit de către oameni și remediu de timp pentru a scăpa de acnee este alcool boric.

Și, deși nu este necesar să aștepți un rezultat rapid din utilizarea sa - va deveni vizibilă numai în cinci zile, dar acest preparat afectează epiderma destul de atent, fără să o exceseze.

Utilizarea sa este extrem de simplă: pentru a șterge zonele problematice cu un tampon de bumbac umezit cu o soluție.

Două zile mai târziu, trebuie să examinați cu atenție starea dermei. Dacă nu există uscăciune excesivă, atunci vă puteți permite să utilizați acest instrument la începutul și la sfârșitul zilei și să o faceți timp de două luni.

Dacă în timpul tratamentului pielea a început să se îndepărteze, este necesară limitarea suprafeței șterse numai direct cu cosuri, arzând-o cu un tampon de bumbac înmuiat în alcool boric.

Impactul acestui tip de alcool este valabil pentru că arde acnee treptat, curățând profund pielea. După ce ați scăpat de aceste probleme, puteți aplica periodic alcool boric în scopul prevenirii.

amoniac

Când vine vorba de amoniacul lichid, mirosul său deosebit este în primul rând amintit.

Inhalarea vaporilor de amoniac poate provoca respirație rapidă, tahicardie, tensiune arterială crescută, astfel încât utilizarea soluției de amoniac ar trebui să fie însoțită de o atenție deosebită.

Și are o gamă largă de acțiuni: în plus față de curățare, antifungice și antimicrobiene.

Amoniacul de sodiu este indicat pentru utilizarea de către proprietarii de piele grasă în timpul spălării dimineața. Acest lucru se poate face în două versiuni:

 • clătirea feței cu un amestec de alcool și apă;
 • ștergeți zonele problematice cu soluție de amoniac 1% utilizând un tampon de bumbac.

camfor

Proprietățile excelente antiseptice ale alcoolului din camfor îl fac un bun remediu pentru curățarea dermei.

Cu toate acestea, aceasta are și unele dezavantaje serioase. Deci, dacă este aplicat regulat în zonele mari ale feței, poate provoca o reacție alergică puternică.

Amețeli, erupții cutanate, greață, tahicardie sunt toate simptomele unui supradozaj al acestui remediu.

Prin urmare, utilizarea acestui medicament trebuie să fie foarte atentă. Este mai bine să faceți acest lucru în mod punctual, cu ajutorul unui tampon de bumbac - în special în locurile afectate.

Alcoolul din camfor nu poate fi tratat dermic în umeri, piept, gât. Deoarece există o piele foarte delicată și sensibilă, ar putea exista arsuri.

salicilic

Deși "salicicul" a devenit destul de popular în lupta împotriva acneei, se poate numi o sabie cu două tăișuri: avantajele și dezavantajele efectelor sale sunt aproape contrabalansate. Printre proprietățile pozitive:

 • dezinfecția pielii;
 • uscare;
 • eliminarea inflamațiilor.

Principalul dezavantaj, ca și în cazul alcoolului medical, este distrugerea filmului natural de protecție pe piele în timpul aplicării sale și încălcarea balanței de grăsime cu toate consecințele care decurg din aceasta.

Pentru a nu vă deteriora aspectul și a obține efectul dorit, utilizați corect acest instrument și aceasta înseamnă: nu depășiți doza recomandată, pentru a nu provoca uscăciunea excesivă a pielii și, de asemenea, nu încercați să combinați alcoolul salicilic cu alte substanțe destinate combaterii acneei.

În scopuri cosmetice, cel mai potrivit alcool cu ​​concentrație de 1-2% acid salicilic. În acesta, umeziți un disc vată și ștergeți cu atenție zonele problematice ale pielii.

Există, de asemenea, o astfel de recomandare: deoarece preparatul concentrat este capabil să provoace peelingul pielii, este mai bine să-l utilizați pentru ștergere, diluare cu apă caldă fiartă într-un raport 1: 2.

O astfel de manipulare poate fi efectuată de două ori pe zi - dimineața și noaptea.

Levomitsetinovy

Levomitsetin - principalul "caracter" în compoziția aceluiași alcool. Ca orice antibiotic, are un efect antimicrobian.

Influențând structura celulară a microorganismelor dăunătoare, cloramfenicolul inhibă reproducerea lor, nepermițând să se dezvolte în continuare, ceea ce este necesar în lupta împotriva acneei.

Alcoolul cloramfenicol este folosit cel mai adesea pentru a scăpa de acneea de origine hormonală: fiecare dintre ele este căuterizată separat, încercând să nu intre în zonele intacte ale pielii, astfel încât să nu o exceseze.

În ceea ce privește alcoolul cu cloramfenicol, există anumite limitări. Nu poate fi utilizat pentru boli grave ale pielii, cum ar fi psoriazis sau eczeme; boli fungice; femei gravide și care alăptează; copii.

După utilizarea acestui tip de alcool, există cazuri de reacții alergice acute. Într-o astfel de situație este necesar să se oprească folosirea acesteia.

Veți fi interesat de:

Se știe că multe produse cosmetice sunt produse pe bază de alcool. Acest lucru și soluții pentru spălare, loțiuni și tonice.

Și a trebuit să utilizați produse similare sau oricare dintre alcoolii descriși pentru a vă curăța fața sau a lupta împotriva acneei? Cum sunt rezultatele? Împărtășiți-vă în comentariile dvs. impresiile despre efectele lor asupra pielii.

Având în vedere toate tipurile posibile de ștergere a feței acneei cu alcool, se poate ajunge la concluzia că practic fiecare dintre ei poate deveni un luptător vrednic dacă sunt îndeplinite două condiții de bază: doza nu este depășită și procedurile sunt efectuate cu precauție și precizie.

Necunoscuți au stropit amoniacul pe fața lui Nemtsov

SOCHI, 23 martie - Știri RIA. Luni, persoane necunoscute au turnat fostul vicepremier al Federației Ruse, Boris Nemtsov, care conduce pentru primarul orașului Sochi, cu amoniac lichid, înainte de o conferință de presă la sediul său electoral din Sochi, transmite RIA Novosti.

Acest lucru sa întâmplat pe strada din fața sediului central, unde Nemțov a venit fără siguranță. Amoniacul lichid stropit neidentificat în față.

Nemtsov a primit câteva picături în ochi, dar ambulanța nu a fost chemată la el, la fel ca poliția.

Amoniacul (soluție apoasă de amoniac) se utilizează în medicină pentru a leșina (pentru a induce respirația), pentru a stimula vărsăturile, precum și în exterior. Dacă se utilizează în mod necorespunzător, de exemplu, dacă este inhalat în concentrații mari, poate provoca reflexul respirației și, dacă intră în ochi, cauzează arsuri grave care pot duce la reducerea vederii.

Este posibil să utilizați alcoolul din acnee

Uneori cauzează acnee pe piele. Aceasta provoacă disconfort puternic. Piele roșie, inflamată, putini oameni îi plac. Acneea apare dintr-o varietate de motive. Aceasta este o dietă nesănătoasă, o piele grasă, efectele nocive ale mediului. Fotografia 1 - Nu strângeți acnee.

Atenție! Dacă a apărut un cos, acesta nu poate fi stors. O infecție poate intra în rană, iar zona inflamată va începe să se înrăutățească și va fi foarte greu să o vindeci.

Fotografie 2 - Există argumente pro și contra pentru utilizarea alcoolului împotriva acneei

Există diferite modalități de a rezolva o problemă. Unul dintre ele este alcoolul. Strânge porii și curăță bine pielea. Dar este eficientă alcoolul în lupta împotriva acneei, ne face rău pielea?

Fotografia 3 - Pentru pielea uscată, alcoolul e mai bine să nu se folosească

Alcoolul ajută la curățarea tenului gras, dar, în același timp, echilibrul de grăsime este deranjat și pielea o produce și mai mult, încercând să se protejeze de noile răniri. Ca urmare, porii se înfundă și apare mai mult sebum. Foto 4 - Alcoolul poate fi folosit pentru pielea grasă cu prudență.

Alcoolul usuca acneea, dezinfecteaza zonele afectate. Dar pielea sănătoasă din apropiere este supraîncărcată, pierde un film de protecție. Ea devine vulnerabilă la apariția unei noi acnee și iritații.

Este important! Alcoolul este o componentă importantă a produselor cosmetice pentru piele. Prin urmare, este posibil să se fure acnee cu alcool pur. Dar nu trebuie să facă tot timpul. Acneea maximă de cauterizare este permisă de mai multe ori pe săptămână.

Răspuns - ajută

Există diferite tipuri de piele. Pentru pielea uscată, utilizați alcool cu ​​mare grijă. Și este mai bine să refuzați un astfel de tratament, preferând ierburi, loțiuni din ingrediente naturale.
Uleiul de alcool gras si combinat poate ajuta. Trebuie să fie folosit în sens punct. Lubrifiați ușor zonele afectate cu un tampon de bumbac înmuiat în alcool, fără a afecta în niciun fel pielea sănătoasă.

Atenție! Nu ștergeți niciodată toată fața cu alcool pur, vă veți face rău. Pielea va deveni uscată, se va îndepărta, aspectul va deveni mai rău.

Ce alcool poate șterge?

Există diferite tipuri de alcool. Cum vă frecați alcoolul fața?

 • medical; Foto 5 - Alcoolul medical poate fi folosit în lupta împotriva acneei
 • ant; Foto 6 - Alcoolul de origine animală poate fi folosit în lupta împotriva acneei Foto 7 - Alcoolul boric poate fi utilizat în lupta împotriva acneei
 • bor;
 • amoniac; Foto 8 - Amoniacul poate fi folosit în lupta împotriva acneei
 • camfor; Foto 9 - Alcoolul din camfor poate fi folosit în lupta împotriva acneei
 • Salicylic; Foto 10 - Alcoolul salicilic poate fi folosit în lupta împotriva acneei
 • Etil. Foto 11 - Alcoolul etilic poate fi folosit în lupta împotriva acneei

Este important! Alcoolul boric acționează ușor pe piele și nu îl usucă, spre deosebire de alți alcooli.

Dacă tratați pielea afectată cu acid boric, seara și dimineața, puteți scăpa de roșeață și acnee într-o săptămână. Fotografia 12 - Acid boric din acnee

Ajută la obținerea de alcool salicilic acneic. Se pot elimina erupțiile purulente, acneea interioară, înfundarea porilor cu murdărie și apariția petelor de vârstă. Foto 13 - Alcoolul salicilic pentru acnee

Atunci când utilizați alcool pentru față de acnee, pentru un rezultat mai bun, trebuie să urmați aceste reguli:

 1. Dacă utilizați acid salicilic, nu ardeți acnee cu alcool. Puteți să vă uscați pielea. Fotografia 14 - Nu utilizați alcooli cu salicilic
 2. Pentru a șterge eficient fața cu alcool din acnee, trebuie să fie diluat cu apă fiartă cu unul până la doi. O mare concentrație a medicamentului poate provoca depuneri. Fotografia 15 - Asigurați-vă că diluați alcoolul
 3. Dacă observi că pielea se usucă, lubrifiați-o cu cremă de panthenol. Fotografia 16 - Dacă pielea se usucă, utilizați o cremă cu pantenol

Pielea de pe față va face o mască curată pe bază de alcool salicilic.

Pentru asta luăm

 1. Bodyagi.
 2. Argila cosmetică.
 3. Acid salicilic. Foto 17 - Masca acneei salicilice

Într-o cantitate egală, lutul cu o lut este bine amestecat, diluat într-o suspensie groasă cu apă și se toarnă o jumătate de linguriță de alcool salicilic. Aplicați produsul o dată pe săptămână, seara, pe piele curată. Păstrați pe fața până când masca începe să se usuce. Apoi clătiți cu apă și împrăștiați fața cu orice cremă hrănitoare.

Această mască va elimina complet erupțiile cutanate, reduce pigmentarea și cicatricile de la acnee purulență vindecată.

Alcool ant

Farmacii vând soluția de acid formic. Acest lichid este limpede, cu un miros înțepător.

Atenție! Acidul formic pur este foarte concentrat și poate arde pielea. Puteți folosi numai alcool formic, care are o excelentă proprietate antibacteriană.

Ca orice antiseptic, acest instrument poate provoca alergii, așa că înainte de a folosi este de dorit să se efectueze un test pentru sensibilitatea pielii. Pentru aceasta, o mică zonă de pe încheietura mâinii este murdară cu alcool. Dacă după câteva ore, nu există roșeață, puteți fi tratat în siguranță cu medicamentul. Fotografia 19 - Verificați pentru o reacție alergică la încheietura mâinii. Nu trebuie să existe roșeață.

Ștergeți acneea ar trebui să fie cu atenție. Un tampon de bumbac înmuiat în alcool, aplicat în zonele afectate și masat pielea pentru câteva secunde, frecându-l cu lichid. Curăță vata de bumbac, așteaptă până când produsul se usucă și smulge fața cu cremă. Photo 20 - Alcoolul ant pentru acnee

În primele zile, tratați-vă fața mai mult de o dată pe zi. Dacă după o săptămână observați că pielea a început să se clară, puteți începe tratarea acneei de două ori pe zi. Pentru a simți efectul, alcoolul formic trebuie utilizat timp de cel puțin 7 zile. Foto 21 - Alcoolul împotriva acneei, efect

Alcoolul antimelor se adaugă la măștile de față pentru acnee.

Există o rețetă utilă pentru sucul de aloe:

 • spumă de bici de gălbenuș de ou;
 • adăugați o lingură de suc de aloe;
 • amestecați-l.

Se toarnă câteva picături de alcool formic. Aplicăm masca pe față nu mai mult de două ori pe săptămână, seara. Dacă îl folosiți în mod regulat, pielea va fi curățată, va arăta sănătoasă. Photo 22 - Mască pentru acnee

Alcoolul etilic

Poate acnee se freca cu alcool etilic? Acest alcool ameliorează bine inflamația, îndepărtează luciul gras, usurează acneea, reduce aspectul petelor negre. Erupții cutanate cauterizate o dată pe zi cu un tampon de bumbac înmuiat în alcool. Foto 23 - Etanol pentru acnee

Este important! Procedura nu poate fi efectuată mai mult de trei zile la rând! Dacă, după un anumit timp, inflamația și înroșirea nu au scăzut, cosul nu sa uscat, utilizați un alt remediu. În caz contrar, veți usca pielea.

Foto 24 - Ecol acnee alcool, efect

Alcoolul etilic al feței împotriva acneei prin adăugarea de cloramfenicol ajută bine. Este un antibiotic, așa că distruge rapid acneea hormonală de care suferă adesea adolescenții.

Pentru a pregăti un astfel de instrument, trebuie să dizolvați câteva tablete de cloramfenicol în alcool. Sau cumpărați un produs finit la farmacie. Acesta este un amestec de alcool etilic cu cloramfenicol.

Fotografie 25 - Alcool etilic cu cloramfenicol din acnee

Este necesar să se aplice dimineața și seara. Aplicați pielea cu un tampon de bumbac, acnează cu ușurință acneea. Cu alcool cu ​​cloramfenicol, vă puteți șterge fața de la acnee, nu este la fel de puternic ca cea medicală și nu usucă pielea atât de mult. Procedura trebuie efectuată o dată pe săptămână, aceasta va restrânge porii și va reduce aspectul de pete negre.

amoniac

Acest alcool este folosit foarte atent. Ea are un miros ascuțit, de la care bătăile inimii se accelerează și crește presiunea, deci este mai bine să nu inhalați. Curăță perfect pielea, ucide germeni și ciuperci. Fotografia 26 - Este periculos să mirosi amoniacul lichid

Amoniacul este bun pentru pielea grasă. Se folosește pentru spălare. Unele alcool se toarnă într-un castron cu apă și fața se clătește cu lichid dimineața. Lustruiul gras dispare de pe piele, porii sunt curățați. Foto 27 - Amoniac pentru acnee

Acneea poate fi șters cu o soluție de amoniac 1%. Locurile inflamate sunt arse seara, o dată pe zi. Fotografia 28 - Amoniac pentru acnee, efect

Alcoolul din camfor

Acest instrument este utilizat în mod activ în preparatele cosmetice pentru acnee. Are multe proprietati utile. Îndepărtează repede inflamația pe piele, are un efect antimicrobian. Foto 29 - Alcoolul de camfor din acnee

Proprietățile alcoolului din camfor:

 1. Structura sa include substanțe care reduc durerea. Acneea cauzează adesea dureri severe. Dacă au ars cu alcool de camfor, este mult redus. Erupția nu provoacă atât de multă durere și rănire.
 2. Alcoolul usuca acnee. Ele devin mai puțin vizibile și trec repede.
 3. Utilizarea acestui medicament previne focare noi de erupție cutanată, deoarece alcoolul din camfor distruge în mod activ bacteriile care le provoacă. Foto 30 - Alcoolul împotriva acneei, efectul de camfor

Camforul este adăugat la așa-numiți vorbitori. Produse pentru îngrijirea pielii care trebuie scuturate înainte de utilizare. Există mai multe rețete eficiente care vor ajuta la curățarea acneei de pe față.

Prima rețetă. Pentru a vă pregăti, luați un pachet de streptocid, 10 comprimate. Ei bine, frecați-le la starea de praf. Se adaugă pulberea obținută din 4 comprimate de cloramfenicol și se toarnă produsul în 100 ml de camfor. Se amestecă lichidul până când comprimatele se dizolvă complet în alcool și se lasă câteva ore.

Fotografie 31 - Amestec cu alcool de camfor din acnee

A doua rețetă. Într-o farfurie nemetalică se toarnă 10 ml de alcool boric, 30 ml de acid salicilic și 60 ml de alcool camfor. Se amestecă bine și se toarnă într-o sticlă de sticlă, care este închisă cu un capac strâns, astfel încât produsul să nu exhaleze.

Photo 32 - Remediu pentru acnee cu spirit de camfor

Atenție! Discursul trebuie aplicat strict pe pielea afectată. Pentru a face acest lucru, unealta este aplicata usor cu un burete direct pe un cos si cateva milimetri de piele de langa el. Acest tratament este potrivit pentru pielea uleioasă sau combinată.

Este posibil sa freci acnee cu alcool? concluzie

Folosiți alcoolul pentru a lupta împotriva acneei este o modalitate eficientă și rapidă de a scăpa de ele. Din păcate, acest instrument nu se potrivește cu pielea uscată, predispusă la erupții și peeling. Este, de asemenea, înțelept să se utilizeze alcool pentru persoanele predispuse la reacții alergice. Asigurați-vă că faceți un test pentru sensibilitatea pielii și numai atunci aplicați medicamentul.
Principalul lucru este să folosiți cu atenție orice alcool, să monitorizați starea pielii, iar dacă este prea uscat, opriți tratamentul pentru o perioadă de timp.

Alcoolul din acnee și din pielea grasă: cum are efectul alcoolului asupra pielii?

Majoritatea produselor cosmetice pentru îngrijirea pielii problematice și grase conțin alcool. Mulți au auzit sau au citit sfaturi despre faptul că trebuie să "arziți un cos cu alcool" și să ștergeți fața cu agenți de uscare cu alcool. Să vedem dacă alcoolul funcționează bine pe piele și dacă alcoolul ajută la acnee și în îngrijirea pielii cu probleme grase. Și de ce există atât de multe remedii pentru uscarea acneei în magazine?

Când utilizați o mașină de spălat sau un tonic cu alcool, obțineți un efect rapid - imediat după aplicarea produsului, pielea este curățată, dezinfectată și uscată, rămânând uscată puțin mai mult. Vedeți efectul unei piele netedă curată. Se pare că este un rezultat extraordinar și se pare că acneea din alcool ar trebui să meargă mai repede, iar pielea ar trebui să fie uscată și îmbunătățită. Acest lucru dă naștere la mituri despre beneficiile alcoolului produs de acnee și de pielea grasă. Dar, de fapt, folosind alcoolul împotriva acneei sau doar pentru spălare, vă prindeți rapid pielea. Amintiți-vă: cu cât uscați mai mult pielea, cu atât mai mult începe secreția de sebum și apă pentru a restabili filmul lipidic-apă. Astfel, pielea este chiar mai grasă, strălucește și transpirație. Vă uscați din nou, și mai des. Și mai departe, cu atât mai des trebuie să vă uscați... Și ce se întâmplă cu acneea în timp ce faceți asta? Iar numărul lor crește. Motivul este simplu: cu o secreție abundentă de producere a glandelor sebacee și peeling al pielii, porii sunt rapid blocați cu această compoziție și începe inflamația. Continuați să vă uscați deja niște cosuri noi, pielea este chiar mai curată și chiar mai multă grăsime, există toate cosurile noi. Opriți-vă să vă chinuiți pielea, vă mulțumesc numai.

Alcoolul din acnee și din pielea grasă: cum are efectul alcoolului asupra pielii?

Deci, ce face alcoolul cu pielea:

 • Distruge pelicula de apă-grăsime (hidrolipidă) pe piele, devenind astfel susceptibilă la diverse bacterii, microbi și nu mai este protejată de murdărie. Același lucru se întâmplă și cu chiuvete agresive.
 • Pentru a umple filmul gras, pielea eliberează mai multă grăsime și devine mai grasă.
 • Mai activ începe să moară de pe celulele stratului de suprafață al pielii și înfundă porii, ceea ce duce la inflamație
 • Pielea este uscată și sub formă de fulgi. Poate fi foarte gras, in acelasi timp, dar cu fulgi.

Cum să găsiți alcool în compoziția produselor de îngrijire pentru pielea grasă și uleioasă? Verificați compoziția. Mai ales primele 5-6 componente, în cazul în care există alcool printre ele, înseamnă că există o mulțime de ea într-un borcan. Deși în cantități mici, provoacă iritarea în multe persoane cu piele sensibilă. Astfel, sticlele care conțin numele componentelor care conțin cuvântul Alcool, Etanol sau Etil nu sunt potrivite pentru dvs. (pe lângă alcoolul cetilic, alcoolul stearilic sunt agenți de îngroșare cosmetici).

Cele mai periculoase pentru orice alcool din piele:

 • Alcoolul etilic (etanol)
 • metil
 • izopropil
 • benzil

Amintiți-vă: acneea nu ajută la acnee! Salicilic, cloramfenicol, boric, camfor, formic și amoniac de la acnee, de asemenea, nu ar trebui să fie utilizate. Acestea sunt soluții alcoolice cu conținut ridicat de alcool.

În compoziția lor, pe lângă alcool, conține, de asemenea, în funcție de soluție:

 • Acid salicilic. Acesta poate usca pielea chiar mai mult decât alcoolul în sine.
 • Levomicină antibiotică. Despre antibiotice pentru pielea grasă și problematică există un articol separat. Fără prescripție, medicul său și, în consecință, alcoolul cloramfenicol, este absolut imposibil să se utilizeze acnee
 • Acid boric. Agresiv antiseptic și de uscare a pielii de droguri. Poate provoca uscarea, iritarea și reacțiile toxice ale pielii.
 • Camfor. Poate irita pielea și provoca alergii și arsuri.
 • Acid formic Acțiune antibacteriană puternică. Se usuca si irita pielea, incalca filmul lipidic-apa.
 • Soluție apoasă de amoniac (este amoniac). Un solvent bun pentru mulți compuși organici și anorganici. Puternic dezinfectant. Utilizat în produsele chimice de uz casnic pentru spălat și curățat. Distruge filmul lipidic de apă.

Mijloacele în care producătorii pun cel mai mult alcool:

 • Geluri pentru spălarea pielii cu probleme
 • Scrubs și măști pentru pielea cu probleme
 • Tonice și loțiuni pentru pielea grasă
 • Acupunctura tratamente pentru acnee
 • Tincturi pe bază de plante alcoolice, de exemplu, tinctură de calendula
 • Soluții speciale de alcool: salicilic, cloramfenicol, boric, camfor și amoniac din acnee
 • Vorbitori de farmacie pentru acnee (pot conține salicilic, camfor, boric, amoniac și alți alcooli)

Foarte des, alcoolul sau vodca pot fi găsite în rețetele măștilor de casă pentru o problemă uleioasă a pielii.

Apropo, alcoolul este conținut în multe produse bine-cunoscute, și în cosmetice de lux. De exemplu, în SISLEY Lotion au Pamplemousse. Clinique Lotion Clarifying Lotion tonic este un tonic cu acid salicilic, parabeni și siliconi. Cream Bioderma Sensibio AR conține alcool de Arahidil, ulei mineral, siliconi, parabeni.

Afectarea alcoolului împotriva acneei și a pielii grase

Să evidențiem motivele pentru care mulți producători folosesc alcool în produsele cosmetice pentru acnee și pentru pielea grasă și de ce băuturile alcoolice dăunează pielea:

 • Alcoolul curăță bine pielea. Ați încercat vreodată, după spălare, să luați un tampon de bumbac umezit cu alcool și să vă ștergeți pielea? Ce sa întâmplat? Urmele rămase pe tamponul de bumbac. Și ți sa părut că numai alcoolul și tonicele cu alcool pot curăța complet pielea "până la scârțâit". De fapt, urme de acel film foarte protector de apă al lipidelor de pe piele au rămas pe tamponul de bumbac. Ie ea a rămas pe piele după spălare cu o soluție ușoară, pe care codul nu le-a rănit și a fost spălată cu un agent cu alcool agresiv. La care se face spălarea filmului, deja am scris - nu există protecție pentru piele și se produce o eliberare crescută de sebum. Amintiți-vă: sebumul este necesar pentru piele, este asistentul și protectorul acestuia! Nu aveți nevoie să utilizați produse cu alcool sau agenți tensioactivi agresivi pentru a lustrui pielea, ci doar o vătămă. Se spală și se spală cu produse ușoare, alcaline, sulfatate și fără alcool.
 • Alcoolul dezinfectă pielea. Nu puteți dezinfecta pielea fără o mare nevoie de ea, distruge stratul lipidic de apă pe piele și îl lasă fără apărare. Se pare că a fost șters cu alcool și a ucis toate bacteriile și microbii. Cu toate acestea, fără o peliculă protectoare, spălată împreună cu bacteriile, pielea a devenit sensibilă la toate bacteriile și microbii care i-ar fi afectat în viitorul apropiat. Ie ai scăpat de niște bacterii și ai dat lumina verde altora.
 • Alcoolul usuca pielea. Este posibil sa frecati (ardeti) acneea cu alcool? De fapt, înseamnă că alcoolul împotriva acneei le usucă, ca și cum ar trece mai repede. Dar, împreună cu coșul, toată pielea este de asemenea uscată și dacă ați aplicat un punct, pielea din jurul coșului. În aceste locuri, formarea de celule noi, keratinizarea particulelor vechi ale pielii și secreția de sebum crește. Frunzele moi și excesul de grăsime înfundă porii și se formează un cos nou. Ie Se pare că nu este alcool din acnee, ci acnee din alcool. Apropo, dacă cosul este puternic uscat și cauterizat, probabilitatea de infiltrare post-acnee va fi mai mare, adică un punct întunecat de la un cos care rămâne pe piele pentru o lungă perioadă de timp.

Concluzii privind utilizarea alcoolului din acnee

În acest articol am răspuns la următoarele întrebări:

 • De ce sunt atât de frecvente miturile despre alcool împotriva acneei și a pielii grase?
 • de ce producătorii folosesc adesea alcool în acnee și remedii grase ale pielii
 • ajuta alcoolul pentru acnee
 • este posibil să ștergeți (arde) acneea cu alcool
 • care este răul consumului de alcool
 • Este posibil să se utilizeze etilic, salicilic, cloramfenicol, boric, camfor, formic și amoniac din acnee

Credem ca veti aminti intotdeauna ca alcoolul nu trebuie folosit nu numai pentru acnee si pentru pielea grasa, ci si pentru orice alta piele.
Împărtășiți-vă în comentarii, știați cum funcționează alcoolul pe pielea noastră și dacă utilizați produse cu alcool. Verificați chiuveta, tonerul și loțiunea pentru alcool.

Alcoolul în față

Creați o față frumoasă! Alyona Rossoshinskaya "Cultura feței"

Editura Eksmo publică cartea lui Alena Rossoshinskaya, osteopat, rehabilitolog și antrenor de fitness pentru față. Tehnica autorului, descrisă în detaliu în cartea "Facesccultura", a fost creată pentru cei care doresc: • să devină proprietar al buzelor umflate și pietrelor înalte; • scapa de pungi sub ochi și de bărbie dublă; • Îndepărtați ridurile faciale pe față și pe gât; • aveți o piele netedă și tonifiată a feței și a gâtului; • căutați întotdeauna 25 de ani! "Îmi place să arăt tânăr, stai.

iherb parte de îngrijire. Blogul lui Shushelka pe 7ya.ru

Șervețele salicilice - Stridex, controlul acneei cu un singur pas, maximum, fără alcool, 55 plăcuțe de atingere moi. Aceste șervețele salicilice fără alcool au devenit o adevărată lovitură în familia noastră, sunt folosite de toată lumea (cu excepția câinelui, dar noi lucrăm la acesta)) Ei dezinfectează perfect pielea în timpul căldurii de vară, curăță porii, împiedică acneea adolescentă (și fată mai mică a crescut și a aderat ), acționează ca un antiseptic ușor după bărbierirea celui mai mare fiu și, bineînțeles, sunt utilizate înainte de aplicarea gravă.

În loc de creme și măști de față: 12 rețete pentru trei tipuri de piele.

. În Ayurveda, există conceptul de trei doshas - trei tipuri de constituție. Ele sunt numite vata, pitta și kapha. Atât noi înșine, cât și pielea noastră pot fi atribuite uneia dintre doshas, ​​iar grija corectă a acesteia va depinde de ea. Dar, în primul rând, să învățăm regulile generale care vor ajuta la menținerea prospețimii și a frumuseții pielii feței zi după zi. Îngrijirea zilnică pentru prospețimea naturală a pielii feței Regula de aur a îngrijirii pielii: nu puneți pe fața care nu este potrivită pentru hrană. Înlocuiți removerul de machiaj achiziționat cu ulei de susan (pentru pielea uscată) sau floarea soarelui (pentru pielea grasă și sensibilă). Nu îndepărtați niciodată machiajul cu șervețele uscate și hârtia igienică. Utilizați un burete natural sau o bumbac moale.
. Aplicați-l, lăsați-l să se usuce și apoi utilizați ulei de nucă de cocos. NICIODATĂ nu faceți măștile pe fața voastră! Masti de pulverizare cu spray uscat cu apa roz sau lavanda. Înainte de culcare nu aplicați fonduri. Cremele puternice de noapte înfundă porii. Încercați să nu utilizați produse de îngrijire chimică și pe bază de alcool. Nu spălați cu apă foarte fierbinte și foarte rece. Determinați pielea pielii Pielul dvs. este un tip de vată dacă: este predispus la uscăciune și la aspectul prematur al ridurilor aveți piele combinată (cu zone uscate și uleioase) aveți oase subțiri, pori mici și păr întunecat, răsucite sau puternic cret pe care le faceți deseori.

Proiect educativ nou "Juice deschise!"

Lansarea noului proiect educațional "Open Juice!" A fost anunțat, în cadrul căruia experții în nutriție, experții în producția de alimente și principalii nutriționiști vor vorbi despre caracteristicile tehnologiilor moderne de producere a sucului și a calității, precum și despre felul în care sucurile afectează sănătatea umană. Faima noului proiect a fost faimosul atlet, campioana olimpică Elena Isinbayeva: clipurile video cu participarea ei vor apărea în curând.

Tonic: cu alcool sau fără - dacă tonicul este alcool, este rău.

Spuneți-mi: cum să alegeți un tonic pentru față.. Întotdeauna am crezut că dacă am pielea grasă, predispusă la acnee, am nevoie de alcool și am citit recent: dacă porii sunt lărgiți (și am și o tendință), atunci tonicul nu este Este necesar, și deja sunt "peste 25 de ani", cu toate acestea, alcoolul este deja "de prisos" pentru o persoană. Sunt complet confuz.

Matilda, atunci când alegeți un tonic, trebuie să acordați atenție în primul rând modului în care pielea dumneavoastră reacționează. Dacă după ea "respiră", se simte curată, proaspătă, confortabilă, nu există nici un strălucitor gras și nu este lipicioasă, atunci acest tonic îți satisface pielea.

Acum există o tendință de scădere a conținutului de alcool în alcoolul tonic, dar până acum nu este complet abandonat. Este simplu în ieftine - este mai mult și este alcool etilic obișnuit, iar în costisitoare este mai puțin, iar acest lucru este "înnobilat", adică alcoolul denaturat în mod specific în scopuri cosmetice, cum ar fi alcoolul SD 40.

Și dacă pielea dumneavoastră este predispusă la formarea de acnee, atenție la descrierea tonicului, există, de exemplu, acidul salicilic (acid salicilic nu mai mult de 2%) sau altceva care permite declararea uscării, dezinfectării și acțiunii antiseptice.

Nu v-aș sfătui să puneți în mod categoric un sfârșit al alcoolului tonic (dacă aveți într-adevăr o piele grasă). Poate, dacă ceea ce te-ai citit a fost foarte impresionat - folosește sp. Tonic numai în căldura verii?

Există, apropo, intoleranța individuală este adormită. Și în pielea grasă - nu este un caz atât de rar. Deși alcoolul este luat pe gură fără probleme :)), dar pielea de pe față este total împotriva acestuia.

Hollywood stele pentru 40: cum să salvați forma și ce să alegeți.

Actrita in varsta de 44 de ani si mama multor copii Uma Thurman se odihnește cu familia pe plajele St. Barts și nu-și ascunde figura frumoasă: Brooke Shields de 50 de ani, acoperind corpul ei superior cu un costum de baie sportiv, totuși atât de faimos purtat pe un surfboard încât este de înțeles: actrita frumoasa va fi tanara pentru o lunga perioada de timp. Actrița aceleiași generații, Ashley Judd, în vârstă de 46 de ani, este foarte mândră de rezultatele lucrărilor chirurgilor plastici, arată o față netedă și o scindare profundă la premiera filmului "Seria divergentă".

Școala de artă clasa 2 ani. 2014-2015.

Clasele se țin în galeria Tretyakov de două ori pe lună, duminica, la ora 16. Copiii au vârsta strict de la vârsta de 13 ani și peste și adulții. Prețul abonamentului pentru șase luni 2014 (octombrie-decembrie) Adulți -2900 Școlari -2000 Copii mari -800 Costul abonamentului pentru șase luni 2015 (ianuarie-aprilie) care va fi confirmat OCTOMBRIE 12 octombrie - Setare prețioasă. Imagine și cadru. Dialoguri. Clădirea tehnică a galeriei de stat Tretyakov 26 octombrie - Miturile și eroii din Antica Hellas în lucrările unor artiști ruși (A.P Losenko, A. A. Ivanov, G.I.

Trăiește din nou fața umană a forumului nostru!

DD în loc de "salut" omoară complet. Niciodată nu scriu nimănui așa și, de asemenea, nu aș vrea să fiu tratat așa. Această abreviere este considerată lipsă de respect față de interlocutor. * * * * * * * * Mi se pare că tastarea "bună după-amiază", "seara bună", "vă rog", "mulțumesc" este la fel de importantă ca și respectarea regulilor societății mixte. Într-adevăr, în corespondență intonația nu este niciodată clară, iar politețea arată întotdeauna că o persoană are o stare bună.

SOS. Vă recomandăm o remediere rapidă pentru acnee!

Fetelor, îți cer sfaturi! Vineri, 20 iunie, fiul meu are o zi de absolvire, vreau ca fiul meu să arate bine, va fi filmarea video și, brusc, și-a stropit toată fața! Sfătuiți ceva rapid și eficient!

Ca trei picături de apă: Andy MacDowell și fiicele sale din New York

Actrita de 56 de ani, cu cele doua fiice ale ei, cu Rainey in varsta de 24 de ani si cu Margaret, in varsta de 19 ani, a fost capturata de un paparazzi la New York in timp ce incerca sa prinda un taxi. Fotografii au reusit sa faca un numar suficient de cadre, care arata cat fetele arata ca mama lor. Andy MacDowell a născut fiicele și fiul Justin, căsătorit cu omul de afaceri Paul Quelly. Andy și Paul au locuit împreună timp de 13 ani - între 1986 și 1999. În 2001, actrita sa căsătorit din nou - un om de afaceri Rhett Harttsog.

"Războiul sa încheiat cu exterminarea completă a inamicului".

Kutuzov a fost extrem de mulțumit de ceea ce se întâmpla: în sfârșit, stilul lui de război a fost apreciat! Este păcat că primii care au făcut acest lucru au fost dușmani, nu compatrioți! Marșalul câmpului la informat pe Loriston cu plăcere că niciunul trimis al lui Napoleon nu ar putea să meargă la Sankt Petersburg cu o scrisoare către Alexandru, care, spune el, ar informa suveranul despre propunerea franceză de pace. În același mesaj, Napoleon, scrise câteva zile mai târziu, a plâns cu bucurie faptul că "luând.

varicelă: ce să bei și cum să frămânți? - ce să bei cu varicela

fete, spune-mi ce sa beau cu varicela? cineva a dat numele de droguri? (1/4 suprastrain a dat deja) si ce altceva este pata in afara de verde stralucitor? Pot sa ma spal?

Cum sa speli Barbie? - cum sa speli o papusa barbie

Este posibil să spălați semnele desenate cu un stilou din păpușă? Pe față, îmi pare rău: (

Probleme pe față. adolescenţi

. În plus, în primele luni, posibile exacerbări ale bolii. În nici un caz nu ar trebui să i se permită copilului să strângă anghilă (de preferință nici măcar nu atinge). Toți dermatologii vorbesc despre asta. Faptul este că atunci când stoarcerea infecției se poate răspândi adânc în piele. Și aceasta va duce la faptul că atunci există cicatrici profunde, uneori pentru viață. Curatarea facială în saloanele de înfrumusețare poate fi făcută numai în cazuri extreme și întotdeauna asociată cu tratamentul. Desigur, acneea necesită un tratament special pentru piele. Ce înseamnă asta? În primul rând, curățarea. Scopul principal al tratamentului pentru acnee este de a normaliza secreția de sebum și procesul de exfoliere a celulelor moarte ale pielii, deoarece ele, prin amestecare, formează un tub în glandele sebacee. Astfel, pielea trebuie curățată corespunzător. Există destule.
. Există multe produse cosmetice care sunt special concepute pentru pielea cu probleme (sau sensibile). De regulă, se adaugă antiseptice și taninuri (de exemplu, acidul salicilic, preparatele de sulf, coaja de stejar, coaja de arin etc.). Antisepticele distrug bacteriile în locurile de acumulare de sebum. Mulți producători folosesc alcool în preparatele lor. Opinia medicilor despre acest lucru este diferită. Pe de o parte, suplimentele de alcool dezinfectă focarele inflamatorii, pe de altă parte, ele tind prea mult pielea, ceea ce duce la blocarea glandelor sebacee. Este mai bine dacă extractele naturale de plante medicinale acționează ca și componente antiseptice: ulei de arbore de ceai, aloe vera, extract de urzică, eucalipt și altele.

Cosmetician recomanda?

Fetelor care au un bun cosmetician, convenabil din punct de vedere geografic pentru noi? Doar pentru a fi cu adevarat profesionist, si nu doar pentru un agent de publicitate inutil. Lăudați, te rog?

vitamine și acnee - vitamine pentru adolescenți pentru acnee

Și eu am două întrebări :) 1. Îți hrănești copiii adulți cu vitamine și dacă da, de ce. (Vreau să spun tot felul de vitamine și vitamine complexe, nu legume și fructe) 2. Cum și cum te lupți cu adolescenta acnee și alte probleme ale pielii.

Demodex: - (((Ajutor - Demodex trăiește în pături

A apărut roșeață pe piele, neobișnuită pentru mine. M-am dus la un dermatolog - Demodex (acarianul facial 0. Acesta este de la soțul meu, nu a reușit să-l retragă timp de un an, le-au prescris antibiotice, pătat cu alcool, nu cred în ea. triste de groaza: - ((((

Cetățeanul părinte!

Prietenii noștri! Dacă sunteți părinți care vă pasă de tot. Dacă din când în când vă simțiți responsabili nu numai pentru copiii dvs., ci și pentru copiii din lumea noastră în general. Dacă sunteți reprezentanți ai mișcărilor sociale parentale, voluntari care lucrează în domeniul maternității și copilariei, doar mame și tați indiferenți. Dacă locuiți în Moscova și undeva foarte aproape. Așteptăm foarte mult pentru tine la împușcăturile noului nostru program. Lansăm un proiect extrem de interesant pentru Mama și.

fața mâinii. Smith's blog igor pe 7ya.ru

Și iod ceva ce se poate spăla pe piele? :) - ce poate spăla iodul.

De asemenea, un test, dar cu obiective reale :)

Cerul în aprilie

Unii oameni ar putea avea nopți întunecate în aprilie - acest lucru este rău, iar observatorii vedetelor - doar corect :) În luna mai, nopțile vor fi mult mai strălucitoare și nu vor fi văzute prea multe. Pentru moment - bucurați-vă de domul stelar. Deci... Cel mai interesant fenomen astronomic va fi pasajul din 2-4 aprilie al planetei Venus pe fondul clusterului Pleiades, vizibil cu ochiul liber. Venus va avea loc pe fundalul grupului compact de stele Pleiades. Mai bine, desigur, este toată magnifica privirea prin binoclu.

Facial de îngrijire după sezonul de vacanță: cosmetolog sfaturi.

. Procedura este lungă și amănunțită - mai mult de o oră - o mulțime de lucru: fondurile sunt aplicate la rândul lor cu acțiuni diferite. Începem, ca întotdeauna, cu purificare. Curatarea profunda activeaza procesul de respiratie celulara si face pielea mai sensibila la actiunea componentelor active ale etapelor ulterioare ale procedurii. Alegeți un tonic sau o loțiune care nu conține alcool și ingrediente active de spumare. Maestrul folosește loțiunea Hydra Confort cu extract de floarea-soarelui - mărește, tonulează și calmează pielea sensibilă. Apoi, pentru a obține o piele perfect curată - gelul biologic peeling Gommage biologique. În general, este mai bine să alegeți peeling cu acizi de fructe - acestea oferă o îndepărtare blândă a celulelor moarte și.

Cartea Eugene Butman

Evgeny Butman, fondator și președinte al IDEAS4RETAIL (mărci Imaginarium, Hamleys, MamasPapas, CookHouse) a devenit scriitor. Cartea sa "Retail în prima persoană. Cum am construit afacerea Apple în Rusia "la jumătatea lunii decembrie a apărut pe rafturile librăriilor și va deveni în curând un bestseller. Aceasta este povestea adevărată a BUSINESS, spusă de fondatorul ei. Privind practica cu o abordare sistemică, sobră și nesentimentală a afacerilor. În această carte, Eugene Butman vorbește despre propriul său învățat.

Ce este o înfrumusețare?

Recent, în chirurgia plastică, operațiunile așa-numite "butifying" au început să fie foarte solicitate. Așa numită o întreagă gamă de intervenții chirurgicale și proceduri cosmetice, sarcina căreia este de a crea o față atractivă și armonioasă. Operațiile de "înfrumusețare" pot include operația de rinoplastie (bărbia), bărbia, urechea, pleoapa, pomeții, buzele, pieptul, fesele, sprâncenele, ridicarea frunții, chirurgia augmentării sânilor etc. Operațiuni de "imitare".

Cartoon-ul nostru - clasa 3 de casă.

Fiica mea a venit acasă de la școală cu o sarcină - să facă un desen animat cu ajutorul unui fotik - și astfel la miezul nopții sa născut cu noi! nu judecati cu strictete - prima clatita, majoritatea familiei au luat parte la creatie :) CUM AU FOST: - au facut scena (unde totul se intampla) - a facut poze cu aparatul foto, este recomandabil sa o fixezi pe un trepied (care nu se misca) sau pus si apasand un buton cu ajutorul telecomenzii (pentru a nu muta din nou dispozitivul) - actorii se mișcă 1 cm - fac toate cadrele (aveam 80 dintre ele) - apoi c.

Serul - ingredientele active maxime.

Ser pentru elasticitatea pielii și anti-rid. Ambalaj natural de semințe bal-hyo (30ml). Preț 500 p. Certificat pentru îngrijirea ridurilor KFDA. Nu conține culori artificiale, parabeni și arome. Serul conține 80% din secreția de filtrat de melc. Conținutul ridicat de secreție a filtrului de melc și factorul de creștere epidermic ajută la regenerarea celulelor pielii. 30 ml. Ser de colagen. 30 ml. Preț 600 p. Cosmetica profesionala pentru uz casnic. Aqua colagen.

Pradă de Jim - pentru tinerețea veșnică!

Luați două, primul mesaj a dispărut, iar corespondența de solicitare va împărtăși rezultatele. Un pic obosit de mass media coreeană și am decis să caut și să experimentez ceva nou. Mă laud cu doar o mică bucată din cea achiziționată, pe care o testez timp de 2-3 luni pe mine și pe mama mea)) În stash există o mulțime de necunoscute și netestate, inclusiv seria de lux. Probabil le voi scrie despre ele în aproximativ 5 luni, cum vor ajunge mâinile mele. 1. Amino Acid Masă hibrid gratuit foaie avansat.

Ce să faci cu pulberea "prăbușită"? - praful compact a rupt.

Pancake clătite. care este deja în cont. Asta e tot într-o pungă - oglinzi, telefoane și alte produse cosmetice. Dar cu o pulbere compactă, este doar ghinionist - se rupe și se prăbușește chiar în caz. Păi, nu-mi dau seama că pudra de la Dee * Ohr se atinge abia și apoi se spală peste toate suprafețele care au venit în mâna mea, pentru că după deschiderea casei se frânge. Punga este salvată doar printr-o carcasă extra de catifea și o pungă de cosmetice. Îți cer sfaturi că poți veni cu o pulbere compactă, unde e ea.

Varicela - calamine sau cindol pentru copii

Avem varicelă. Cine a murdărit erupția cutanată? *** Subiectul a fost mutat de la conferința "SP: adunări"

Piele de fulgi de față: ce trebuie să faceți? Îngrijirea facială

. Ce ar trebui să fac dacă pielea mea este roșie și fulgi? Este această problemă sezonieră? Ce doctor ar trebui să contactez? Marina Feklina, specialist în cosmetologia hardware la Clinica Internațională de Medicină Estetică "Emerald", ajută la găsirea răspunsurilor la toate aceste întrebări. Ce spune pielea peeling? Problema poate fi cauzata de diferite motive. Factori externi: vântul uscat rece, stai mult timp pe un sol.
. În plus, dispozitivele de încălzire și aparatele de aer condiționat contribuie semnificativ: provoacă aer uscat, care poate afecta peelingul pielii. Acest lucru este important! Amintiți-vă: în cazul în care pielea de pe fața dvs. fulgi - nu se poate aplica cosmetice, care includ alcool sau lanolină. Alcoolul va usca pielea deja fragila. Lanolina poate provoca alergii - și apoi pielea începe să se desprindă și mai mult. Și dacă spălarea cu apă curată duce în continuare la degresare, încercați să curățați pielea cu ulei vegetal - de exemplu, susan - se poate dizolva și elimina multe impurități. Cosmetice, duritate a apei, produse de curățare.

Cum să eliminați efectele vacanței. curățenie

. Este adesea foarte eficient să se toarnă apă caldă pe pată prin întinderea feței de masă deasupra bazinului. Petele de fructe pot fi îndepărtate cu apă fierbinte sau cu lapte cald. Ștergeți puiul cu o soluție de acid citric (2 g pe un pahar de apă), apoi clătiți bine cu apă caldă; din cafea - soluție de sare 5% în apă obișnuită. Petele de ceai trebuie însă îndepărtate cu glicerină și amoniac (4: 1). Parfumurile de parafină, care ard astfel lumânări magice, trebuie să curățați cu grijă primul cuțit, apoi să acoperiți cu hârtie și să fiți călcat cu fier fierbinți. Acum ne angajăm. Perdele Aparent, fratele tău a vrut cu adevărat să scrie telefonul noii sale prietene, dar a amestecat un notebook cu perdele. Și acum au telefonul lui Svetik, pe care nici nu-l ții minte.
. Parfumurile de parafină, care ard astfel lumânări magice, trebuie să curățați cu grijă primul cuțit, apoi să acoperiți cu hârtie și să fiți călcat cu fier fierbinți. Acum ne angajăm. Perdele Aparent, fratele tău a vrut cu adevărat să scrie telefonul noii sale prietene, dar a amestecat un notebook cu perdele. Și acum telefonul lui Svetik este pe ele, pe care nici nu l-ai amintit niciodată în fața ta. "Prezența" ei în casă poate fi distrusă cu ajutorul vatei de bumbac și a coloniei. Amoniacul este, de asemenea, potrivit. Dacă fratele lăsa pe perdele și petele de iod, pe care a luptat cu acnee în ajunul Anului Nou, ia amidon. Umpleți pata cu apă rece și frecați cu amidon până când dispare. Amintiți-vă să spălați petele cu apă și săpun. Din cauza lipsei de amidon.

Ce să vă confruntați în timpul iernii? Acasă Cosmetică

. Acum, treceți la pregătirea sa: 1 lingură de lingură. l. fructe de zahăr curcan curmal cu 1 lingura. l. unt, 1 gălbenuș și 1 linguriță. miere până la netedă. Crema se aplică pe față timp de 20 de minute, iar excesul este îndepărtat cu un șervețel de hârtie. Această cremă este perfectă pentru pielea uscată și normală. Dar pentru a avea grijă de pielea grasă va ajuta o astfel de loțiune nutritivă cu suc de curcan: la 1 ou alb, picătură cu picătură adăugați 100 g de colonia, 100 g de alcool camfor și 2-3 linguri. l. suc de persimmon. Ștergeți-vă pielea cu această loțiune seara. Vă va ajuta să obțineți o piele sănătoasă și, prin urmare, atractivitatea și un alt fruct exotic, la fel de eficient - o banană. Masca acestuia hidratează perfect, hrănește și tonifică pielea, protejându-i de îmbătrânirea prematură. Și pentru a face asta ai nevoie de ea.

Concepția și alcoolul sunt lucruri incompatibile. Conceperea unui copil

. Consumul de alcool în timpul sarcinii crește semnificativ riscul de avort spontan, copii mici cu greutate la naștere, iar în cele mai severe cazuri contribuie la dezvoltarea sindromului de alcool fetal. Acest sindrom este asociat cu deteriorarea intrauterină a alcoolului și se caracterizează prin anomalii specifice ale feței, retardare fizică și mentală, anomalii comportamentale, afectarea inimii, sistemul genito-urinar și alte organe. Din păcate, efectele leziunilor intrauterine ale fătului sunt ireversibile și aproape imposibil de tratat. Să bei sau să nu bei? Se pune o întrebare rezonabilă: gravitatea vătămării sănătății copilului depinde de cantitate?
. Amintiți-vă că vorbim despre sănătatea copiilor care nu merită riscul. Conținutul de alcool în diferite băuturi alcoolice Băuturi alcoolice Cantitatea de băuturi g Conținut de alcool (în termeni de alcool pur), g Bere 100 3.6-9.0 (în funcție de puterea berii) Gin și tonic 100 7.1 Vin de masă 100 9, 5 vin îmbogățit 100 15.3 Alcool 100 21 Vodcă.

Primul ajutor Prejudiciul copiilor

Dacă bebelușul este rănit sau rănit. Învățăm să oferim primul ajutor.

Frumusețea împotriva stresului. Piele și stres

Emoțiile negative și oboseala cronică, ecologia săracă și imunitatea redusă - toți aceștia sunt factori de stres care distrug nu numai nervii, ci și frumusețea.

Înlăturați inutil. Epilarea în timpul sarcinii.

. Părul se întoarce destul de repede, iar parul dur nu poate fi îndepărtat parțial. Cand parul regeneste posibilele manifestari ale foliculitei - inflamatia foliculului de par. În acest caz, este necesar să se aplice antiseptice, de exemplu, de 1-2 ori pe zi pentru a trata pielea cu alcool salicilic, cu o atenție deosebită pentru a monitoriza igiena pielii. Epilarea Tweezing cu pensete Aceasta este cea mai ușoară metodă de epilare. Desigur, unul sau doi fire de păr nedorite pe corp pot fi îndepărtate în acest fel. Este, de asemenea, potrivit pentru corectarea formei sprâncenelor. Înainte de utilizare, asigurați-vă că dezinfectați penseta, precum și pielea cu un agent antiseptic.
. Esența sa este că, la rândul său, un ac cel mai subțire - un electrod prin care se aplică o descărcare slabă a curentului electric - este introdus în fiecare folicul de păr din zona tratată. În funcție de tipul de electroliză, distrugerea foliculului se produce datorită expunerii la temperaturi ridicate, doze alcaline microscopice sau o combinație a acestora. Avantajele metodei sunt că pot fi utilizate pentru îndepărtarea părului în orice zonă a feței și a corpului. Electroliza face părul mult mai subțire și mai slab după câteva tratamente. Dintre minus trebuie menționat faptul că această procedură necesită echipament special și un specialist instruit, astfel că va trebui cu siguranță să solicitați ajutor de la un salon de înfrumusețare sau un centru medical. Ieftin acest serviciu nu poate fi numit. Simțiți electroliza.

Îngrijirea pielii facială. Curățătoare, hidratante, măști, tonifiere a pielii

. Pielea combinată necesită o îngrijire atentă pentru fiecare zonă a pielii separat. De regulă, comediile (pete negre) apar la persoanele cu un tip de piele combinat datorită secrețiilor sebacee crescute în zona T, iar uscăciunea și descuamarea se observă în alte zone ale feței. Combinați îngrijirea pielii va ajuta să faceți față acestor probleme. Recomandări generale pentru îngrijirea pielii combinate În momente diferite ale anului, pielea combinată necesită o atitudine și o îngrijire diferită. Vara, pielea combinată trebuie tratată ca uleioasă: este necesar să se utilizeze geluri pentru spălare, scrubs o dată pe săptămână, creme ușoare (non-grase) sau geluri cu componente antiinflamatorii. În timpul iernii,
. Este de dorit ca pe produsele cosmetice să se menționeze că acestea nu sunt camedogene, dar dacă nu există indicații speciale, trebuie să se țină cont de faptul că următoarele ingrediente sunt: ​​gumă de migdale, ulei de semințe de piersici, ulei de nucă de cocos, alcool oleic, alcool izostearic, lanolină acetilată, izostearat de izopropil, stearat de butil. Amintiți-vă că pe pielea combinată nu este de dorit să se spele cu săpun și apă fierbinte, deoarece acest lucru poate provoca o creștere a activității glandelor sebacee. Tonifiere După curățare, pielea este frecat cu un tonic sau loțiune pentru piele combinată, n.

Plante medicinale: Fitosanele faceți-o singură. Proprietățile vindecătoare ale ierburilor.

. Pielea uscata de vara necesita pur si simplu lotiune din menta (1 lingura de iarba pe cana de apa clocotita) si tonica pentru spalare din salvie (cateva frunze pentru 3 cani de apa clocotita, lasati timp de 40 de minute, depozitate intr-un loc uscat rece). Cu pielea predispusă la acnee, este util să ștergeți fața cu un decoct de scoarță de stejar amestecat cu vodcă. Art. Turnați scoarța cu un pahar de apă clocotită, fierbeți timp de 10-15 minute, amestecați amestecul răcit cu vodcă în proporție de 1: 2. Dacă ați rămas în oraș și sunteți separați de patrunjelul proaspăt din grădina proprie, cu kilometri lungi, nu vă disperați. În primul rând, puteți cumpăra extracte din plante dintr-o farmacie și, în al doilea rând, de la dvs. sau de la dvs.
. Procedura trebuie efectuată în termen de o lună de două ori pe săptămână timp de 10-15 minute. Părul În sezonul cald, trebuie acordată o atenție deosebită părului, deoarece pălăriile și pălăriile nu vor mai ascunde nici coafura, mătreața sau părul gri. Dacă părul devine prea gras, utilizați suc de aloe amestecat cu 20% alcool (1: 1). Se amestecă acest amestec în scalp timp de 2-3 luni. Pentru a usca părul gras va ajuta și decoctul de scoarță de stejar (3 linguri de coaja de stejar tocat pe litru de apă, fierbe timp de 15 minute). Dacă după iarnă și primăvară părul devine mai subțire, fragil și uscat - utilizați o mască de aloe. Se amestecă o lingură de miere cu aceeași cantitate.

Îngrijire pentru pielea normală. Pielea normală a feței

. deoarece frigul provoacă o îngustare a vaselor și, ca urmare, nutriția pielii este perturbată. Utilizarea apei calde este de asemenea dăunătoare: tonul pielii este slăbit, devine lent și dilatarea vasculară persistă. Spălarea alternativă cu apă caldă și rece este optimă pentru piele, masajul de temperatură îmbunătățește circulația sângelui și își menține elasticitatea. Tonicurile non-alcoolice sunt folosite pentru a reîmprospăta fața în timpul zilei, puteți șterge fața cu o perfuzie de ierburi. Infuzia se prepară într-un termos timp de 30 de minute la o rată de 2 lingurițe. linguri de flori zdrobite la 1,5 cesti de apa clocotita. Cea mai potrivită floare de lime, musetelul de marmură farmaceutică. Infuzia este răcită, filtrată și depozitată în frigider, poate fi înghețată și se poate șterge fața cu cuburi de gheață. După această procedură până la ieșire.

Nu-ți face griji, eu sunt așa! Ce se întâmplă cu nou-născutul?

. După dispariția ei apare peeling lamelar al pielii, care durează 4-6 zile. Tratamentul special nu este necesar, este necesar doar tratarea pielii cu un ulei special conceput pentru îngrijirea nou-născuților. Extinderea glandelor sebacee Glandele sebacee lărgite în față, gâtul îndoite, pe scalp arată ca vezicule cu pereți subțiri, cu conținut transparent alb-lăptos sau brânză. Ele sunt ușor de îndepărtat cu un tampon de bumbac umezit cu alcool și nu mai apare. Cauza acestei afecțiuni este asociată cu un conținut ridicat de hormoni maternali în laptele matern. Toxic eritem Erupții toxice - o erupție pe piele, sub forma unei singure sau multiple.
. Tratamentul special nu este necesar, este necesar doar tratarea pielii cu un ulei special conceput pentru îngrijirea nou-născuților. Extinderea glandelor sebacee Glandele sebacee lărgite în față, gâtul îndoite, pe scalp arată ca vezicule cu pereți subțiri, cu conținut transparent alb-lăptos sau brânză. Ele sunt ușor de îndepărtat cu un tampon de bumbac umezit cu alcool și nu mai apare. Cauza acestei afecțiuni este asociată cu un conținut ridicat de hormoni maternali în laptele matern. Toxic eritem Erupția toxică este o erupție pe piele sub formă de pete roșii, noduli sau bule în ziua a 3-5-a, pe fața, pe suprafața exterioară a brațelor și picioarelor, feselor și scalpului. Toxie.

Când înghețul este nemilos. Accidente, prim ajutor

. Copiii sunt deosebit de sensibili la frig. Ei au un sistem imperfect de termoreglare, piele mai moale și mai umedă. Și cel mai important - bebelușii și copiii mai mari nu se pot plânge de frig. Cu toate acestea, prin tradiția noastră de a împacheta copii, hipotermia generală este extrem de rară, iar acestea sunt în majoritate cazuri penale. Dar degeraturi ale feței și mâinilor - nu o asemenea raritate. Și când temperatura atinge -20 grade și mai jos, apar degerături și tineri destul de adecvați. Ce contribuie la rănirea la rece? În primul rând, bineînțeles, frig. Cel mai periculos în acest sens este înghețul sub -20 grade. Dar este greșit să presupunem că se poate îngheța doar pe vreme rece - în combinație cu alți factori periculoși.
. În același timp, se dezvoltă un spasm pronunțat al arterelor periferice și începe gangrena degetelor, iar în cazurile severe ale întregului picior. Contribuie în mod special la acest fumat înfrângerea. Primul ajutor pentru degeraturi se reduce la restabilirea fluxului sanguin adecvat în zona afectată. În acest scop, se freacă cu mâini, cârpă (de preferință lână), se folosește alcool. Nu frecați pielea cu zăpada! În primul rând, zăpada rece ia în plus căldură din corp, în al doilea rând, cristalele de gheață solide rănesc vasele mici de sânge de suprafață și, în al treilea rând, marginile lor ascuțite zgârie pielea. Nu utilizați măsuri pentru încălzirea rapidă a zonei afectate (lângă foc, în apropierea bateriei, în apă caldă etc.)! Este.

Pielea cu probleme a adolescenților. Studiul sănătății

. Compozițiile uleiurilor esențiale au un efect de dezinfectare și regenerare. Și fitosomi pe bază de lemn dulce, aloe, ginseng, lemongrass, japoneză Sophora etc. strângeți porii, înmuiați și înmuiați pielea. Tonicii pentru adolescenți sunt aleși în conformitate cu principiul principal: mai puțin alcool, cu atât mai bine. Alcoolul usucă prea mult pielea. Rezultatul utilizării sale constante - glandele sebacee sunt perturbate. Pielea încearcă să compenseze uscarea rezultată și, prin urmare, sporește activitatea glandelor sebacee. Asta este, rezultatul este exact opusul. Prin urmare, este mai bine să uitați de "papa Koln"! Și mai mult. Pentru problemele de piele adolescentă, trebuie să monitorizați curățenia nu numai a feței și a corpului, ci și a celor cu ele.

Kombucha. Medicină alternativă Curățarea feței

. Acidul gluconic, lactic, acetic, malic, diferite enzime, vitaminele C și PP - aceasta nu este o listă completă a substanțelor care sunt sintetizate în acest laborator viu. Într-o băutură proaspătă, drojdia începe să proceseze zahărul, fermentând-o cu alcool etilic și dioxid de carbon. Apoi, bacteriile oxidează alcoolul rezultat în acid acetic. Acumularea, oprește activitatea drojdiei. Ca rezultat, se formează o băutură specifică din ceai dulce. Cum să crești Kombucha și să bei o băutură din el Cum să faci o băutură de la Kombucha în mod corect? Medusomitsset arata ca un film stratificat gros de culoare galben-maronie care pluteste pe suprafata lichidului nutritiv.
. Acesta este un instrument foarte eficient. Infuzia distruge bacteriile care provoacă un miros neplăcut, reîmprospătează și tonifică pielea fără a-și deranja mediul natural acid. Apă de toaletă pentru față În dimineața și în seara, curățați pielea uleioasă a feței cu o toaletă de apă făcută din părți egale de apă minerală și extract de ceai perfuzabil de îmbătrânire lunară. Îndepărtarea pielii feței cu perfuzie Kombucha În timpul acestei proceduri, care este acceptabilă pentru orice tip de piele, celulele superioare ale pielii moarte sunt îndepărtate de pe piele. În primul rând, curățați pielea cu un efect cosmetic de lapte moale. Apoi, înmuiați un mic prosop în căldură.

Acnee pe frunte - acnee acoperită cu frunte ce să faceți.

În general, am un fel de piele, că acneea rareori urcă, dar de la începutul verii, toată fruntea mea a devenit acoperită cu acnee, unii dintre ei trec de alții, nu știu ce să fac. Folosesc tonic antibacterian de curățare, și nici un rezultat. Ajută-mă să sfătuiesc?

Ce să faci cu varicela? - decât frotiu asupra varicelei

În clasa copilului meu, fata sa îmbolnăvit de varicela. În consecință, pregătesc deja moral, pentru că a mea nu era bolnavă. Am citit totul despre acest subiect, ceea ce a fost scris aici. Și aici este întrebarea mea. Ar putea acneea acneei de vărsături să fie murdară cu ceva care nu pată pielea? Așa că eficacitatea era ca cea a Zelenka și a fukorcinului, dar aceste pete teribile și de neșters nu au mai rămas mult timp.

Oameni buni! Spăla papusa. - spălați papusa de cauciuc

În timpul sărbătorilor, unul dintre mulți oaspeți ai fiicei mele a pictat fața noului ei machiaj de păpuși. Și sa îmbibat strâns! Este teribil de ofensator și, cel mai important, acum nu se spală nimic. Poate cineva are o experiență de curățare de lungă durată de către biberonul și alte pui? Săpun, îndepărtarea unghiilor și homeosta nu au efect :(

Cum să reanimați pulberea? - cum să reanimați pulberea

Uneori după începerea utilizării, pulberea presată este acoperită cu un strat dur, după care pudra nu poate fi atinsă cu o pensulă. Îmi perie peria o dată pe săptămână. Cum se poate face acest lucru și cum să reanimați pe cel care sa deteriorat deja?

Îmi amintesc din când în când cât de des îmi spăl periile. nu, mult mai puțin. )))

1. O persoană nu poate fi suficient de matușată, în caz de îngrijire, conține uleiuri.
2. Care este peria mea, ce fel de perii (în sensul problemei calității periilor)? Acest lucru ar trebui să fie un mijloc fără ulei, de preferință special pentru periaj.
Și sper că peria de pulbere este folosită separat, nu este comună.

3. Otshkryabat (sandpaper?) Pulbere. )) Ei bine, aș fi făcut-o, ca să nu-l arunc.

Treci anul. ce să faci fața feței? :))) - Creme Morshyn.

Aceasta este situația: atunci când mă apropii de o vârstă de 30 de ani, nu am folosit niciodată creme: adică l-am folosit în mod natural, dar neregulat - o dată pe lună :), întotdeauna diferit, nu știu subtilitățile, apropo, nu este nici bogat. Întrebarea mea este următoarea: dacă nu este dificil să oferiți modalitatea de murdărire, compania, numele medicamentelor și miezurilor. Și toată lumea spune că este timpul să ai grijă de riduri și chestii (dacă nu prea târziu :)) Iluminați întunericul :)

Acnee face ((((kiehls desen paste comentarii

Fie din frig, fie din hormoni, fie din mâncare, fie doar împreună, eram acoperită cu acnee roz și apăreau și puncte negre, deși am curățat acum două săptămâni ((sunt la 30 de ani, din nou, ca in adolescenta, o fata adolescenta (Ce pot face urgent, te rog sa sfatuiesti? Mâine e încă o întâlnire (mă îndoiesc dacă mă duc (am deja smear cu acid salicilic, apoi crema de copac Styx.

unde este cosul nas? abia descoperit (ramură).

ceara, aveți nevoie de acest unguent, ați uitat personal special pe banca din magazin, în mod ideal pentru nasul couperose și cosul pe el!
pe descrierea site-ului este scurtă, de fapt, există o compoziție mega, foarte bună, uscată ușor, reduce inflamația (uleiurile în compoziție). Dot să se umfle. Cu o monedă un pic de pată ca și kakby pus.

Kiehl's Drawing Paste
sau zinc maz ", niște pastă sovietică obișnuită.

"Băncile americane" pentru un astfel de caz pot recomanda unguent de zinc în cvs-ke.
dar pastele lui Kilsov sunt cele mai bune.

Ce ciclu leneș?
Nimic de împins. În caz contrar, va răspândi toată fața.
Nu există scrumiuri și coji.
Aveți nevoie de o chiuvetă antibacteriană.
Nu frecați fața, nu udați după spălare decât cu șervețele de hârtie de unică folosință sau cu prosoape de hârtie.
Eroarea fărâmițată punctată.
Schimbați perna în fiecare zi, dacă părul este lung, apoi cu orice ocazie să îl îndepărtați de pe față.
În interiorul enterosgel, lactofiltrum sau ceva de genul ăsta.
Sosuri conservate picante, fast food exclus. Apple Bunting, salată de frumusețe și sănătate :)
Cu fata mergi la dermatolog. Mai bine - în KVD. Acolo, sunt comandate prescripții pentru vorbitori notabili din departamentul de producție al farmacii, care ajută foarte mult.

Ce poate fi folosit pe lângă verde pentru varicela?

Astăzi a existat un doctor și a spus că poți să frămânți "Tsindol" în loc de verde. Fiica a fost împrăștiată din cap până în picioare, cu tot spațiul de viață, chiar și în gură. și dacă nu să smulg ceva? sau doar un mare ungere? Fiul meu și cu mine avem mult mai puțină acnee.

Ton, ton, semiton. cum să utilizați unelte de mascare.

. Baza oricăror mijloace tonale - emolentă 2 - substanțe care conferă pielii moale și sensibilitate. Acestea includ ulei mineral, ceară, alcool stearic, ulei de ricin, lanolină, siliconi. Uniformitatea aplicării machiajului și durata acestuia va depinde de aceste substanțe. 1 Conservanți - substanțe care contribuie la distrugerea sau întârzierea creșterii microorganismelor, mărind astfel durata de valabilitate a produsului. 2 Ușor în traducere din engleză. înseamnă "îndulcitor". Acestea sunt grăsimi și substanțe asemănătoare grăsimilor.
. Aceasta este cea mai densă unealtă de tonuri de textura cu o cantitate mare de pigment. Bine ascunde defecte vizibile mici. Abordarea corectă Pentru a face ca fundația să nu semene cu o mască pe față, ar trebui să fie combinată cu tenul natural. Pentru a face acest lucru, trebuie să determinați culoarea pielii. Fondurile tonale obișnuite ale conducătorilor sunt împărțite în două categorii: gălbui și roz. De la această clasificare se obțin nisip, natural, bej, piersic etc. culoare. Cea mai corectă determinare a schemei de culori este posibilă numai în lumina zilei, pentru comparație.

Orz - dacă verde strălucitor intră în fereastra principală, ce se va întâmpla

La copii (în curând 2 ani) pe colțul interior al pleoapei inferioare a ochiului roșeață și umflături ușoare. Arată ca orzul. Ca și cum ar fi început. Se pare că nu este zgâriat și se pare că nu doare și nu deranjează copilul. Ce să faci

Dacă tocmai a început, atunci lubrifierea cu 70% alcool sau verde strălucitor de 2-3 ori pe zi este FOARTE ajutor, dar numai marginea exterioară, foarte atent! la ochi nu se încadrează. Ea este mai eficientă decât alcoolul, dar dacă copilul se poate așeza timp de 5 minute în timp ce îl țineți cu vată de bumbac cu alcool (doar pentru ca alcoolul din bumbac să nu curgă) într-un loc închis pentru ochi. Dacă nu se poate, atunci este mai bine cu un verde strălucitor, chiar dacă atinge ușor mucoasa, nu va fi nimic teribil despre verde strălucitor (nu doar frumos).
Și îngropați picăturile de ochi 30% soluție de sulfacyl-sodiu.
Testat pe soțul ei și pe copilul în vârstă de 2 ani.

Urgent. Cum să spălați cerneala de pe fața ta! - video. cum să-l spălați

Mitya a fost umezită cu toată fața într-un tampon proaspăt. Acum, astfel - Bluebeard: - ((Cum poți să-l speli de urgență? Ei bine, îndepărtează cerneala Domestos, dar copilul este păcat ;-))